Ühesõnaga saab nüüd Torture saarel rahvale näkku panna juba päris tasuta
Ongi mingid ossid gängivad. pidin ma ikka pvp serveri valima. lvl 12 vist tegin. DX10 peal jookseb asjad põhjas mingi 25fpsi aga se liiga jama. kasutan dx9 on mõnusam. muidu ikka suur vahe 9 ja 10 vahel. eriti päiksekiired vms. ja puud lehvivad ja ilusad varjud ja muu kama. Valisin mingi Dark Templari suht Guardian aint effektidega. Ei tea mis oleks hea melee klass ? Assassin nagunii ? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sain kutse proovida uuesti, ja kas trial on tõesti 30 päeva? aga enne kui mängu ostsin siis oli mul kehva graafikakaart ja hakkis, nii, et pidin eemale jätma mängu kauaks kauaks. aga seekord hea uue kaardiga mäng meeldib, ja tahaks teada palju seekord siis eestlasi on jäänud servu ja mis servu? sest kui on aktiivseid mängijaid siis löön kampa. sai wowist nüüd puhatud sügisest saadik ja ei tõmba tagasi enam, nüüd on aeg proovida aoc-d. PS! kas vaenlasel kui tekib poolläbipaistev kilbi moodi asi vasakule või paremale või ülesse, kas on tegemist tema enda kaitsega? ja mitu triipu tähendab kaitse tugevust või on hoopis vastupidise tulemusega, et pean rohkem sinna taguma? veits keeruline jutt tuli...
EDIT: uurisin pisut teemat ja vaatasin, et enamus on crom-is ja hyrkania-s. aga kuidas saan kontakti võtta kui nimesid ei tea. (üks on neanderthaal crom-is)
samas, kas on mount ja boonused mul alles mis sai ostetud mänguga eelmisel aastal?
need kilbi moodi asjad on jah kilbid ja mida rohkem neid mingil küljel on, seda vähem on mõtet sinna äsada. hyrkanias on mul kasutajad Thak ja Samhain ning Cromis Malkira. _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
As part of our maintenance your account is now flagged to have your characters below level 20 deleted as part of maintenance. Please re-activate your account now to ensure that your characters progress and names stay intact.
As a welcome back offer we would like to give you a time-limited offer for 7 days of additional play time if you choose to re-subscribe now. Please click this link to use this special offer!
Kõva mäng oli iseenesest. Kui kõik mmod (mis väljas) oleks praegu f2p, siis mängiksin tõenäoliselt AOC neist kõige parema meelega.
Võrreldes wowi, wari ja teiste poppide mmodega, oli aoc'l kõige tõsisem ja "usutavam" atmosfäär.
Warhammer oli ikka üle mõistuse koleda graafika ja atmosfääriga, kui proovisin...
AoC oli päris kihvt küll, väga mõnus pilt, olustik ja soundtrack oli ka tasemel. Kahjuks polnud online inimesi. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Eks näis, kuidas expansion pack vastu võetakse. Hetkel pidavat AoC'l täiesti hästi minema ja viriseda pole nagu põhjust. Vähemalt mäng elab ja areneb, seegi juba tänapäeval asi, mille üle uhkust tunda.
Metsjeesus millal sa aoc proovisid? see "kahjuks polnud online" inimesi kõlab kahtlaselt. äkki sa mängu "tutorial/singleplayer" alast kaugemale ei jõudnudki?
kes soovib, et rahvast oleks palju, siis Crom (PvE) või Fury (PvP). rahulikumatele inimestele sobivad ka Hyrkania (PvE) ja Aquilonia (PvP).
aga 11. mai on jah Rise of Godslayeri tähtaeg. praegu juba võimalik erinevaid pakette selleks ettetellida. igast epic kama, XP potion'eid, lemmikloomi jms võimalik kaasa saada. alates 10 eurist kuni 70 eurini vist olid valikud. _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
Heh, ei inimesi ikka oli, aga vähevõitu natuke. Ma jaurasin selle suure linnani välja, nimi paraku ei meenu.
Mingi värk oli nende buildidega ka kui uurisin ja lugesin, ei leidnud enda jaoks cookie cutterit vist. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Kas keegi on juba ka rise of the god slayeri preorderi ära teinud. Üks küsimus veel, kas andricos
kõige odavamad need gamecardid? Lugesin, et rise of the god slayeriga saavad ainult uued
kasutajad 30 päeva tasuta mängida ja vanad kasutajad siis vist mitte.
Unlmited trial on praegu neil päris hea. Saad esimesel saarel lõpmatuseni mängida kui tahad. Ainult mõned piirangud: trade, global chat. Saab rahulikult terve saare contendi läbida enne kui mäng osta . Kui arvuti on hea siis kindlasti soovitan.
http://www.ageofconan.com/trial/
Ise olen Fury PVP serveris. Mäng jookseb maksimum sätetele dx10 peal, ainult SSAO maha võetud kuna õgis fpsi ära.
Hetkel EU server maas, uuendatakse kuni 21:00 GMT.
Proovin ka lisaosa ära, hakkasin hiljuti AoC-d uuesti mängima ja üsna märgatavalt on mängu paremaks tehtud vahepeal. Mul jookseb DX9 seadetega peaaegu kõik põhjas.
No kurat 79 eest mäng ja kuu mänguaega on super. See teeb päeva hinnaks 2 krooni ja 63 senti ja teile antakse tasuta mäng kaasa
SOovitan kõigil mmo huvilistel, kes pole aoc'i veel proovinud, katsetada ära. Mängisin ise aoc launchist alates mingi 3 kuud ja jäin väga rahule. Graafika oli ilus, mängitavus mõnus, keskkond mõnus "tõsine" ja samas eksootiline, erinevalt enamus mmodest, mis väljas on ja pvp oli ka fun.
Ise mängisin pvp serveris ja tegelesin peamiselt world pvpga (ei käinud battlegroundidel). PVE pool nagu mmodel ikka, mine sinna, tapa neid nii palju jne... mõned questid olid muidugi päris lahedad, aga raidimine ja instad selline keskpärane. Wowil ja lotril kindlasti pve pool palju rohkem lihvitud, aga ma pole ise üheski teises mmos sellist atmosfääri leidnud nagu aocs (loe - teised mmod on tehtud lastele ).
Siinkohal meenub ühe endise töökaaslase jutt, kes mängis naistegelasega ja lasi ennast mingil roleplay vennal (mängus) kusagil pubis keerata... aga sellest me ei räägi.
Ei tea kui palju see expansion realdi maksaks ? Igalpool ma neän ainult pakki koos 1-se osaga.
Kuigi game.co.uk-s paistab ta küll väga ok hinnaga olevat, mõlemad osad + 30 päeva, natukene üle 300 eeki... _________________ AMD VS INTEL
Mnjah tahaks ka teada palju see expansion maksma läheks ja kas Eestis müüakse?
Kaalun uuesti mängima hakkamist. Ennist jäin mingi L50 kanti vist, seega oleks mõttekam algse mängu content enne expansioni ostmist läbi vast joosta?
See downloaditav digi versioon vist suht sama hinnaga , mis see 2in1 karbi versioon , samas tundub et digi versiooniga ei tule mingit erilist nänni ega tasuta mängu aega kaasa _________________ Back to Nvidia .
Täpselt ei tea , minu arust peaks isegi saama ( mäletan mingitest vene foorumitest paar aastat tagasi kui AOC alles tuli ja mingi vene firma neid AOC-i kliente väga odavalt müüs , siis sealne rahvas kasutas karbis olevaid koode prepaid kaardina ) . Karbi versiooniga tuleb vist mingi Mammut ja muu nänn ka kaasa , nii et tundub anyway parem pakkumine kui ainult addoni ostmine Funcomi account mangementi all . _________________ Back to Nvidia .
Kokutasin kaua kokutasin ja nüüd andricos 250.- mängukaardid otsas...bleh
Kuskilt mujalt ei saaks kiirelt umbes sama hinnaga? Just pätsisin mängu ära ka jne.
Mis teema selle key regamisega on , ta tahab subscriptionit kohe saada aga mul pole mingit gamecardi ega krediitkaarti . See tähedab , et enne kui ma krediitkaardi endale ei tee ei saagi ma mängida ? :d Suht debiilne süsteem
Mis teema selle key regamisega on , ta tahab subscriptionit kohe saada aga mul pole mingit gamecardi ega krediitkaarti . See tähedab , et enne kui ma krediitkaardi endale ei tee ei saagi ma mängida ? :d Suht debiilne süsteem
Oy,
Ise sai kunagi aoc mängitud ja mule ei meenu, et nad minult reaalselt krediitkaardilt pappi oleks küsinud. Võibolla lihtsalt tahetakse, et sisestas kreda andmed (misiganes põhjusel) ja sealt edasi saad rõõmsalt mängu? Kunagi oli wowiga ka nii, et enne kontot ei saanud aktiveeritud, kui kreda andmed sisse toksid.
pakuvad mitteaktiivsetele konto omnanikele expansionit tasuta 10 päeva proovida:
tsitaat:
Last month Rise of the Godslayer, the first expansion to the critically acclaimed massively multiplayer online game Age of Conan, launched to rave reviews. To celebrate the launch we are now inviting you to play it for free for 10 whole days. This offer is available until July 15th, so act now to avoid missing out! If you choose to upgrade to the Rise of the Godslayer expansion during this campaign period you will also receive the Tortage Survival pack for free*! This pack includes several virtual items, such as all starter-weapons, as well as 10 potions that double your experience gain (available to all of your characters!).
Rise of the Godslayer' brings with it a lot of both low- and high level content. Though the additions are too many to list here, any new feats or abilities that you achieve during your free play period will be kept for your characters later, even if you don’t upgrade to the expansion!
Bold new mounts, brutal new factions and a land beyond belief awaits!
Keegi mängib ka seda mängu veel ? Ise pole paar kuud mänginud aga mõtlesin uuesti proovida , jäi vist mingi lvl 40 shaman . Midagi uut ja huvitavat pole tekkinud ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.