Btw, kas nad buffisid totgc's faction champe? Siiani on see olnud viimastel nädalatel suht-koht oneshot, täna nad tegid üsna osavalt igasugu liigutusi a'la chains->shadowstep->arcane barrage või deathgrip bladestormi sisse. Varem eriti tihti ei juhtunud et rahvas tõmati sekundiga max eludelt surnuks. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
kruttisin oma wowi eile
sain nats fps-i juurde
alguses rename-sin config.wtf faili ära, et wow uue genereeriks, vbolla mulle tundus aga graafika läks paremaks
mul natuke raudvara vahetatud viimasel ajal ja siis ilmselt mingid vanad rämps-settingud sinna jäänd
kolmetuumaline amd prose ja tegin nii et esimene tuum jääb süsteemile ja wow kasutab teist ja kolmandat tuuma,
(panin affinity mask-iks 6, config.wtf failis, SET processAffinityMask "6" )
muutsin ka võrgukaardi settinguid, tundub et netiühendus on kah wow-i fps-iga tugevalt seotud
mind viimasel ajal on lambist välja viskama hakkand wowist, eile vähemalt, enam probleeme sellega polnd
Sorry, aga mis puutub sellesse foorumisse üldse see- mis wow is on lubatud või mitte.
Seep see asi ongi, et puutub. Foorumi reeglites on selgelt kirjas:
"Mängufoorum ei salli ebaausaid mängureid ja ei soovi rikkuda mängurite mängulõbu õpetustega, kuidas mänge läbida või petukoode kasutada. Juhul, kui siiski on tarvis kedagi mängu läbimisel abistada või soovid arutada teemal, mis võib paljastada liialt palju mängu kulgu, tuleks seda teha varjates teksti Spoiler tag'iga."
from wowaccountadmin <wowaccountadmin@blizzard.com>
reply-to wowaccountadmin@blizzard.com
to xxxxxxxxxxxx
date Thu, Dec 17, 2009 at 6:17 PM
subject World of Warcraft Account Management
hide details 6:17 PM (6 minutes ago)
Greetings!
This is an automated notification regarding the recent change(s)
made to your World of Warcraft account. Your password has recently been modified
through the Password Recovery website.
*** If you made this password change, please disregard this notification. However,
if you did NOT make changes to your password
we recommend you Login verify your password:
http://us.bzttle.net/login/login.htm?ref=https%3A%2F%2Fwww.worldofwarcraft.com%2Faccount%2F&app=wam
If you are unable to successfully verify your password .
using the automated system, please contact Billing & Account Services at
1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at
billing@blizzard.com. Account security is solely the responsibility of the account
holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard
representatives typically must lock the account. In these cases the Account
Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing
the account for play.
Regards,
The World of Warcraft Support Team Blizzard Entertainmen
Kuni sa headereid siia ei postita, ei saa väita antud kirja just blizzardilt tulemist. Samas, kui lihtsalt saab firma eksitava saidi ümbersuunamist nõuda, kui algne omanik LiuQiang üritab pettust korraldada? _________________ --
Jama küll, et nad Eestisse ei saada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma ei saa aru nagu, pärast hellfire-zangarmarsh-terokkar-nagrand olen ma üldjuhul 68 juba :O (proovinud ~6 korda) . Kui instancites käia, siis vaja ainult hellfire-terokkar-nagrand teha..
Sama siin. Kui ma viimati druidi leveldasin, siis tegin ära HP, Zangari, Terokkari ja pool Nagrandi. Selleks ajaks olin juba 68 ja suundusin põhjapoolusele. Nüüd lähinädalatel peaks roogiga ka Outlandi jõudma, aga too on heirloomidega täielikult ära "pimpitud". Siis peaks isegi vähemate tsoonide läbimisega 68 ära saama.
Aga tee rahulikult edasi Outlandis... Ega Lich King eest ära jookse Lenda ringi, mõni huvitavam koht pakub ikka kollast ! vahelduseks... Mountainsis on kindlalt rohkem kui 10 questi. _________________ --
LP HV kasutajad, kui tahate oma wowi kontosid (koos plaatidega müüa), siis lisage müügikuulutus allkirja ja tehke vastav kuulutus tarkvara müügi alamfoorumisse. Kui olete ID kaardiga autentinud kasutaja, on kuulutuse tegemine tasuta. Kui tahate HV*d toedata, ostke krediiti ja tehke tasuline kuulutus.
Võtsin siis need seitse tasuta päeva vastu ja suurim üllatus siiamaani on mängu jõudlus. Dalarani loetakse sisse mõne sekundiga ja linnas endas on fps 60, kõik põhjas +8x AA. enne nõgistas seal mingi näruse kolmekümnega.
Kas pretbc ajal oli ka mõni korralik autoloot addon? Mäletan, et miske teros quickloot vms oli, aga see tõi loodiakna hiire alla. BC ajal oli addone, mis võimaldasid autolootida nii, et ainult ajutad targetil (ei pea shifti all hoidma).
Võtsin siis need seitse tasuta päeva vastu ja suurim üllatus siiamaani on mängu jõudlus. Dalarani loetakse sisse mõne sekundiga ja linnas endas on fps 60, kõik põhjas +8x AA. enne nõgistas seal mingi näruse kolmekümnega.
Millega sa fpsi juurde said? _________________ Aita suve, söö lund!
Kas enne patch 2.0.1 leidus mõni autoloot addon, mis võimadlas autolootida ilma shifti abi kasutamata? Kas keegi HV kasutajatest on kasutanud ka mõnda loot macrot?
Üritan woltkis trial kontodega multiboxida ja tahaks "custom" autoloot addoni teha (pretbc ajal sai paar addoni teiste koodide põhjal meisterdatud oma lõbuks). Samas kui vaatan mõne praeguse woltk addoni koodi, siis karp jääb lahti (liiga keeruliine).
Kas enne patch 2.0.1 leidus mõni autoloot addon, mis võimadlas autolootida ilma shifti abi kasutamata? Kas keegi HV kasutajatest on kasutanud ka mõnda loot macrot?
Kõigi uuemate 5-man heroicute jaoks on enam kui küll, sai ka ony't tankitud. Täna ei ole gearimisega tegelenud kuid kui veedaks veel umbes 4-5h heroicutes ja mõnes raidis oleks kõik slotid eepilised ja icc10'ks valmis _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
kas wowi enda autoloot ei sobi? ma pole küll kunagi pidanud shifti all hoidma, korjas kohe laibalt kõik korraga ära.
woltki sisseehitatud autoloot sobib, aga mind huvitab pigem kood, sest tahan ennast jälle addonide tegemisega kurssi viia. Kui sobiks ideaalselt, siis ma ei küsiks.
Loo sain juba Markus Schulz Feat Departure - Cause You Know (Is This The End)
Aga on keegi proovind ka 64bit all kas 4GB upgrade 8GB peale annab mingit edasiminekut? Just view distance põhjas ja FullHD 1080p reso:) _________________ Aita suve, söö lund!
Aga on keegi proovind ka 64bit all kas 4GB upgrade 8GB peale annab mingit edasiminekut? Just view distance põhjas ja FullHD 1080p reso:)
Kui mälust jutt käib, siis ma pole kordagi näinud, et WOW üle 1.2GB kasutaks, tavaliselt kasutab 700-800MB kandis. Kui sul ülejäänud süsteem üle 3GB ära sööb, siis vast on sellisest upgradest WOWi jõudluse mõttes tolku, muidu IMHO mitte.
mul eile kasutas miske 1.8 gb _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
ei usu et selline mällu upgrade eriti paremaks asja teeb, endal ka päris suur hunnik addoni ja max mis näinud olen on 1,7GB kasutust.
pigem tundub mulle et wow tahab päris head kiiret ketast et kogu stuffi kiirelt välja lugeda.
edit: mul oli vahepeal 6GB kasutusel, kuid kolisin tagasi 4GB peale, sest 6GB tegi asja aeglasemaks pigem, kuid see vast tingitud sellest et ei jooksnud dual channelis rämmid sedaviisi. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
viimati muutis xpander 21.12.2009 13:57:23, muudetud 2 korda
kuidas wow üldse 64biti peal istub? mul ei ole mõtet ju giga ddr3 rammi juurde osta, pigem juba 2lt 4ja peale, aga siis 64 bitist wini vaja :\ _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
kas siis 32bit winnil ei saa PAE sisse lülitada kuskilt?
mul ubuntu 9.10 32bit PAE'ga ja tunneb ilusti 4GB ära.
samas ega vahet pole 3,5GB või mis see 32bit muidu ära tunneb on ka ju täiesti piisav wowi jaoks
samas kui tahtmist installida võinb ju 64bit peale panna... wow ise on 32bit enivei. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
xpander, kas mitte gigase videokaardi puhul ei ole max ram 32bitisel 3GB? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
High Warlord on vanad pretbc pvp tiitlid. Neid pole hetkel võimalik saada, aga cataclysmiga tuuakse tagasi. Praegu peaks olema arena ja suvalised achievement tiitlid.
painkillah, minu teade ei käi see video mälu suuruse järgi, vaid seadmete arvu või millegi.
"The reduction in available system memory depends on the devices that are installed in the computer. However, to avoid potential driver compatibility issues, the 32-bit versions of Windows Vista limit the total available memory to 3.12 GB. If a computer has many installed devices, the available memory may be reduced to 3 GB or less. However, the maximum memory available in 32-bit versions of Windows Vista is typically 3.12 GB." _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.