praegune kellaaeg 19.06.2025 19:24:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
18.12.2009 12:08:11
WIN7 toimib aeglaselt. |
|
|
Sattusin probleemi otsa, läpakas on uus HP dv7. Peal oli Win7 ja kõik toimis kenasti, kiiresti. Peale formatit ja uuesti Win7 installi ei toimi enam asjad kiirest, ehk siis see toiming, mis muidu toimus hetkega, võtab nüüd mitu sekundit aega. Driverid on tõmmatud HP kodukalt, installitud on arvuti oma arust täpselt samamoodi, kui eelmisel korral, aga midagi on ikkagi puudu või üle
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
18.12.2009 22:27:55
|
|
|
kas tegid win 7 upgrade installi või custom installi?
ja parem on lasta win7 ise driverid leida. hp kodulehel võivad olla vanad driverid.
kõige parem oleks olnud teha uuesti installi vast hp läpaka enda recovery partatsioonilt.
nii palju on minul kogemusi hp läpakatega ja win 7'ga
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
0 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
19.12.2009 11:17:39
|
|
|
Hmm, jah, järgi mõeldes sai esimest korda installides tõesti ainult need driverid tõmmatud HP kodukalt, mida Win Update ei suutnud leida, aga nüüd sai kõik kõik driverid tõmmatud kodukalt ning peale installitud. Seega peab vaatama, kuidas need installitud driverid kõik maha saaks jälle..
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
19.12.2009 12:11:17
|
|
|
mul oli sama jama Lenovo läpakaga, Lenovo lehelt tõmmatud Inteli draiver ei lasknud panna kõvakettale "enable write caching on device" ja kõik oli maru aeglane. Lasin Inteli lehelt tõmmatud draiverid peale ja probleem kadus.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|