Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3/PS2/Wii/NDS] Guitar Hero mängude arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 82, 83, 84  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Taaviup
HV kasutaja
Taaviup

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.12.2009 23:29:16 vasta tsitaadiga

ZacXz kirjutas:
ertr2 kirjutas:
tal ei käi strummides klõpsu, muidu on täitsa ok selle raha eest

Aga mingi teema, kaela loksumises, kontaktide kulumises?!

See oli GHIII kidra
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 10.12.2009 09:02:53 vasta tsitaadiga

jah, mul pidas les paul 4 kuud vastu :/
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2009 09:25:41 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:

Mul on aasta jooksul peeti läinud les paul ainult ja siis oli ka probleemiks rohelise nuppu mitte töötamine. Poiss suutis trummidel ühe taldriku juhtme katki teha, kuid kiire käsitöö parandas selle vea

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ZacXz
HV kasutaja
ZacXz

sõnum 10.12.2009 13:56:43 vasta tsitaadiga

Teine võimalus millele mõtlesin oleks, et osta see World Touri kitarr ja rock band band in a box, nii saaks 2 kitarri odavamalt ja lisaks mikri ja trummid. See et üks juhtmega oleks mind väga ei häirikski icon_smile.gif

EDIT: Aga on muidu kursis keegi, kus veel GH kitarre eraldi müüakse, ProGames´is on ainult 1 pärnu poes.
EDIT 2: Leidsin ox.ee valikust madcatzi bassikidrasid, neid kiidetakse maa ja taevani, keegi neid oskab kommenteerida?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 10.12.2009 16:07:40 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:
ertr2 kirjutas:

Mul on aasta jooksul peeti läinud les paul ainult ja siis oli ka probleemiks rohelise nuppu mitte töötamine. Poiss suutis trummidel ühe taldriku juhtme katki teha, kuid kiire käsitöö parandas selle vea
algul on roheline nupp, pärast ka kollane ja punane, mul oli sama error
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.12.2009 09:45:38 vasta tsitaadiga

teab keegi, kas see ka teiste GH ja RB mängudega töötab?
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/musical_instruments/devices/5748&cl=gb,en

PeZ
HV veteran

sõnum 17.12.2009 11:08:55 vasta tsitaadiga

Töötab, aga ma väga ei soovita, võid viimasest Digist lugeda mu arvamust icon_smile.gif
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.12.2009 12:06:03 vasta tsitaadiga

no parem ikka kui GH enda trummid.
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2009 12:25:05 vasta tsitaadiga

PeZ kirjutas:
Töötab, aga ma väga ei soovita, võid viimasest Digist lugeda mu arvamust icon_smile.gif

Ma pigem soovitaksin just neid. Hind on soolane, kuid komplekt ise on tõsiselt hea. Olen ise proovinud. Kummiplõgin pole nii häiriv kui GH enda trummidel. Töötab nii RB kui GH mängudega (kodus sai proovitud GH WT, GH Metallica, GH Greatest Hits, RB2).
Positiivne osa on just see, et raam on tugev, võimalus endale mugavaks teha (kaugused, kalde nurgad, kõrgused). Suurim miinus on pedaal, see on veel libedama tallaga kui orikad ja kipub ära libiseme jala alt (siin muidugi abiks teip icon_smile.gif )

Ehk õnnestub mul lähi ajal proovida ka IONi trumme (tugev Logitechi konkurent)

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.12.2009 12:29:14 vasta tsitaadiga

Logitech - ~200 eur
ION - ~300 eur

kas Logitechidel on firmware uuendatav?

PeZ
HV veteran

sõnum 17.12.2009 12:48:54 vasta tsitaadiga

midi on küljes küll, aga nii täpselt ei tea.

pigem soovitaksin neid ioneid icon_smile.gif kallimad küll, aga tunduvad paremad oluliselt ka. need logitechid ikka loksusid ja logisesisid mis jaksasid ja olgugi et raam on tugev, on kõik klambrid jne plastmassist. vb kui väga palju vaeva näha, siis saab need reguleerida paika, nii et ei loksu kõik, aga mul ei õnnestunud. ja minu meelest just klõbisesid rohkem ja WT omad on pehmemad. Ionitele saad päris miditrummipea külge panna ja saad päris trummiseti nendest pmtselt.

NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 17.12.2009 14:11:38 vasta tsitaadiga

Miks üldse 3rd party stuffi osta? Sellise hinna eest saab juba varsti, et päris instrumendid. Ja päris instrumendid on lahedamad, ilusamad, lõbusam mängida (kui keegi mängib kidra siis tavaliselt talle GH rohkem ei meeldi), otstarbekam ja üldiselt on mõttekam seda osta ja mängima õppida, kuigi paljudel aega selleks vb. pole siis mis GH official stuffil viga on?
Ja no offense, aga inimesed, kes arvavad, et nad on muusikud või rokkarid või midagi muud sellist, kui nad GHs head on siis.. jamh.. you get the point

PeZ
HV veteran

sõnum 17.12.2009 14:20:02 vasta tsitaadiga

aga kui sa oled mõlemat icon_biggrin.gif st muusik ja rokkar ja hea GH's, mis siis saab?
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2009 14:23:28 vasta tsitaadiga

NekoRobin kirjutas:
Miks üldse 3rd party stuffi osta? Sellise hinna eest saab juba varsti, et päris instrumendid. Ja päris instrumendid on lahedamad, ilusamad, lõbusam mängida (kui keegi mängib kidra siis tavaliselt talle GH rohkem ei meeldi), otstarbekam ja üldiselt on mõttekam seda osta ja mängima õppida, kuigi paljudel aega selleks vb. pole siis mis GH official stuffil viga on?
Ja no offense, aga inimesed, kes arvavad, et nad on muusikud või rokkarid või midagi muud sellist, kui nad GHs head on siis.. jamh.. you get the point

Ütleme GH WT trummide kohta nii et odav plastmass. Kui on inimesel võimalus soetada endale korralikumad trummid mis teevad mängu nautimise paremaks, siis miks mitte. Sama kehtib ju kõigi mängu kraami kohta, kui inimene näeb et tal on mingi jubinaga parem nautida oma meelelahutust siis miks mitte. Arvestades üldse tegelikku GH originaal trummide ja instrumentide kvaliteeti siis enamjaolt on siiski 3rd party korralik kraam tunduvalt vastupidavam.

Päris instrumentidega on rohkem probleem, see et enamustele pole kahjuks seda muusikalist kuulmist antud.

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 17.12.2009 14:58:25 vasta tsitaadiga

HRLil mängiti World Touri trummid 2 päevaga sodiks lihtsalt ja ei saa öelda, et oleks miski laamendamine toimunud. Lihtsalt need originaal trummid on odav plastmass kräpp mis ei kesta. Ja trummidega mängimine on üsna sarnane reaalsele trummimängule...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 17.12.2009 15:04:36 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:
NekoRobin kirjutas:

Ütleme GH WT trummide kohta nii et odav plastmass. Kui on inimesel võimalus soetada endale korralikumad trummid mis teevad mängu nautimise paremaks, siis miks mitte. Sama kehtib ju kõigi mängu kraami kohta, kui inimene näeb et tal on mingi jubinaga parem nautida oma meelelahutust siis miks mitte. Arvestades üldse tegelikku GH originaal trummide ja instrumentide kvaliteeti siis enamjaolt on siiski 3rd party korralik kraam tunduvalt vastupidavam.

Päris instrumentidega on rohkem probleem, see et enamustele pole kahjuks seda muusikalist kuulmist antud.

see kuulmine tekib pilli õppides, ega sa kohe kõrva järgi ei mängi.
Kuigi jah, sõnastasin valesti, lihtsalt väga krõbedad hinnad tundusid, ise kasutan ka fighting gamedeks eraldi controllerit aga olen näinud inimesi, kes on enda arust muusikud kuna GH mängivad ja ütlevad, et kui nad teevad experdi peal through fire and flames ära siis nad teeks päris kidral ka vabalt ära. icon_lol.gif

Ramones
HV veteran
Ramones

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 17.12.2009 15:13:56 vasta tsitaadiga

GH/RB peal on üksjagu lugusid, mis päris pilli peal tunduvad isegi lihtsamad mängida kui mängus aga TTFaF pole kindlasti üks sellistest icon_lol.gif
Olen isegi kohanud tüüpe, kes väidavad, et GH peal mängides päris asja selgeks saab aga sellised on saadud kiirelt paika panna.
Trummidega on muidugi veidi teine lugu, kuna nende mängimisest on ka reaalselt kasu õige asja peale üleminekuks.
Mulle küll trummid meeldivad ja mängin neid üksjagu kuid siiski isegi ei kaalu pärisasja peale üle minna. Naabrid lööks mu tõenäoliselt maha. Nad on niigi kannatlikud olnud minu kitarrimängu suhtes icon_wink.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 17.12.2009 15:32:13 vasta tsitaadiga

Elektritrummidega saab ju kõrvakad pähe panna lihtsalt, sama ka elektrikidraga icon_razz.gif
GH trummid on jah päris sarnased päris trummidele aga täpselt sama moodi sa ei mängi päris trummidel nagu GH's ma usun.
Ma tunnistan, GH oli üks asjadest, mis pani mind kidra mängima panna tahtma aga see mind ei aidanud üldse, 5 fretiga 1 keeleline kidra on GH kidra ju icon_lol.gif

PeZ
HV veteran

sõnum 17.12.2009 15:37:37 vasta tsitaadiga

experdi peal, sõltuvalt loost muidugi, on trummid ikka ca 90% sellest mis päriselt.
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2009 15:53:04 vasta tsitaadiga

paljud TFaF experdi läbi mängijad ei mõista, et seda lugu ei mängita ühe soolo kidraga, vaid kahega

Ma pole mingi pro GH-s (õpin hardiga mängima alles), kuid mulle meeldib see mäng seltskonnaga. Hunnik sõpru parajas koguses õllet ja lõbu on varajaste hommikutundideni välja. Töö ja muude kohustuste kõrvalt pole kahjuks nii palju aega, et õppida mõnda päris pilli.

Plaan on kirjutada omapoolne nii öelda review logitechi instrumentidest, kuid töötõttu pole saanud mahti seda teha. Lootust on ka IONi trumme proovida saada, eks siis saab nende kohta ka pajatada.

OT
etc_Shelob - sa võtsid HRLi metallica võistlusest osa? Ma käisin kui progamesi esindaja mõlemad õhtud seal kohapeal majandamas.

tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 17.12.2009 16:42:29 vasta tsitaadiga

PeZ kirjutas:
experdi peal, sõltuvalt loost muidugi, on trummid ikka ca 90% sellest mis päriselt.

Ei nagu, ma ei kahtle, et sama raske võib olla nii, aga kas sama moodi päris trumme tagudes saaksid seda laulu mängida?

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 17.12.2009 17:03:29 vasta tsitaadiga

NekoRobin, HRLil istus päris trummidega kodus olev inimene trummide taha ja hakkas expert + peal Metallica Enter Sandmani mängima ilma ekraani vaatamata... kõik läks ilusti rütmis kuigi jah, oleks pidanud talle klapid pähe panema, et saali helikaja poleks ja oleks saanud kõik noodid vist 100% pihta ka... ainus mis seletada tuli on et kollane taldrik teeb seda, punane seda jne. seda siis võrdluses päris trummidega.

Shade, me tegime nii mõnegi laulu koos icon_wink.gif Ma aitasin seda asja läbi viia.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 17.12.2009 17:46:17 vasta tsitaadiga

Nojah, trummid siis enam-vähem reaalsed aga kahjuks pole seda kidra, kuigi GH on lõbus ikkagi.
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 17.12.2009 17:51:18 vasta tsitaadiga

Oot millal on üldse väidetud, et GH kitarr mingilgi määral reaalset asja kujutab?
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 17.12.2009 19:14:24 vasta tsitaadiga

Kohatu võrdlus nagu ju... Kui mängid Call of Dutyd pro`na, kas siis oled päriselt ka sniper?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3/PS2/Wii/NDS] Guitar Hero mängude arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 82, 83, 84  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.