Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell XPS M1330 teema (Probleemid, lahendused, arutlus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 22.11.2009 17:29:04 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Quicksetis saab valida mis seadmeid WiFi lüliti sisse-välja lülitab. Vaata, et lüliti kehtiks ka BT-le.

Lüliti kehtib ka bluetoothi kohta.

Mul oli vanas Windowsis kella kõrvalt bluetoothi ikoonilt valitud "Turn off device", unustasin sellele ennem enable panna kui puhta Windowsi peale panin ja nüüd ei mõju see lüliti enam bluetoothile ja ka device manager ei näita BT olemasolu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
attrs
HV Guru
attrs

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.11.2009 17:47:26 vasta tsitaadiga

Mis juhtub kui sikutad korra bt välja, teed restardi ja paned tagasi ning teed uuesti restardi?

Äkki viskab found new hardware vms ette ja saad drivudega jamada...

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 22.11.2009 18:22:55 vasta tsitaadiga

attrs, selleks peab läpaka vist päris laiali lammutama, see kaart vist teiselpool emaplaat?
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 22.11.2009 18:51:26 vasta tsitaadiga

Kui uskuda seda peaks kohe kenasti kaane all olema kaart...

EDIT: My bad. Bad google, no bone.
Enivei BT kaart peitub klaveri ja ekraani vahelise plastiku all.
XPS1330 kasutusjuhendi saad SIIT

RvD
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2009 23:43:10 vasta tsitaadiga

Enne tasub proovida ka lihtsalt biosis BT välja lülitada, restart ning siis uuesti biosis sisse lülitada. Ideepoolest peaks andma sama efekti, kui seade füüsiliselt välja võtta.
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 23.11.2009 01:00:59 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
Enne Windowsi installi oli mul Bluetooth välja lülitatud ("Turn off device"), nüüd aga kui Windows uuesti peal, ei leia arvuti seda enam üles. Küljepeal sisse-väljalülitus nupp ka ei muuda miskit. Kuidas ma sinihamba uuesti sisse saaksin lülitada?

Mul oli sama jama kui vista asemele xp panin,aitas hädast välja see delli poolt välja antud softijupike-see lülitab ta sisse ja saad driveri peale lasta http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&releaseid=R159805&formatcnt=1&libid=0&fileid=213714
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 23.11.2009 12:23:05 vasta tsitaadiga

rbr kirjutas:
Mul oli sama jama kui vista asemele xp panin,aitas hädast välja see delli poolt välja antud softijupike-see lülitab ta sisse ja saad driveri peale lasta http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&releaseid=R159805&formatcnt=1&libid=0&fileid=213714

Suured tänud, see aitas thumbs_up.gif icon_smile.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 25.11.2009 01:25:03 vasta tsitaadiga

Ikka üks ja sama esmane diagnoos teha - fikseerida GPU (videokivi) temperatuur mängimise ajal. Kui see läheb üle 95-100C, siis on sümptom teada. Põhjus tõenäoliselt tolmu täis jahutus. Temperatuure saab jälgida nt. HWMonitor´ga, jäta see taustal lahti kui mängima asud.
tagasi üles
tplan
HV vaatleja
tplan

sõnum 25.11.2009 23:05:03 vasta tsitaadiga

teeb proovi kuid ei usu, et asi eriti jahutuses aga kõik võib võimalik olla.
Elame nääme icon_wink.gif

soojatoru
HV vaatleja

sõnum 28.11.2009 22:58:31 vasta tsitaadiga

pannes HDMI kaabli järgi ja telekas pilti näitama, siis tuleb sahin kõlaritest. Heli ei tule sealt niikuinii.. Telekal MUTE panna, ei aita, sama moodi arvutil MUTE panna, ka ei aita. Peale restarti on kõik ok. XP süsteemiks ja videokaardi driver hetkel uusim, mis seal laptopvideo2go.com saadaval on. nVidia supported driver ka ei toonud abi.
tagasi üles
diesely
HV vaatleja

sõnum 16.12.2009 16:53:31 vasta tsitaadiga

Soetasin m1330-i omale 2007 aasta neljandas kvartalis. Netis näitab, et Parts Only Warranty garantii veel kehtib. Mul on tekkinud 2 probleemi, millele ehk oskab keegi lahendust leida:

1) Siiani olen püüdnud mitte välja teha häälest, mis tekib, kui läpakas sisse lülitada: kui vajutan sisselülitamise nuppu siis teeb ta ebameeldiva kõrina-põrina nagu liigutaks (võtaks sisse või viskaks välja) cd plaati kuigi ühtegi pole sees. Seejärel vilgutab siniseid nuppe vasakult paremale ja läheb normaalselt (vaikselt) tööle. Ülejäänud aja on üsna vaikne, ka shut down-i tehes. Kuid just häirib see sisse lülitamine. Kas see on ikka normaalne? Pole kuulund ühtegi läpakat sellise põrinaga käivitumas. Vahest on lausa piinlik seda vaikses ruumis käivitada.

2) Teine probleem seisneb selles, et hiire ümber olevale alale on tekkinud täkke moodi augud, st kahjustused pinnale. Kui esimene täke tekkis arvasin, et põhjuseks on sõrmuse kandmine. Pärast täkete avastust pole sõrmust enam kandnud. Kuid nüüd on neid aina juurde tulnud, seega ei saa viga minu poolne (ei kasuta läpaka ligidal muid tugevaid esemeid ega transpordi lahtiselt, et miski muu saaks kahjustada) olla. Kas selline mitte minu poolse süüga tekkinud kahjustus läheks garantii all vahetamisele või see on nö "loomulik kulumine"? Ei tahaks uskuda, et mitte just kõige odavam läpakas võibki nii "kuluda" ja et see on normaalne.

Selgituseks paar pilti:

tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 16.12.2009 17:15:20 vasta tsitaadiga

Prõksumine näib olevat slot-in DVD seadme iseärasus. Mul D630-l DVD ka teeb plõks-plõks igal käivitamisel. Kui just seade oma ettenähtud tööülesannete täitmisega hakkama saab, ei ole sugugi nii kindel, et see välja vahetataks.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.12.2009 17:24:10 vasta tsitaadiga

Jup. Mu Aceril on slot-in seadmega sama lugu.
tagasi üles
RvD
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2009 17:40:34 vasta tsitaadiga

Need täkked touchpadi ümbruses tekkisid minu xpsil ka mitte millestki, niiet tundubki mingi müstiline materjali defekt olevat.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 16.12.2009 23:39:12 vasta tsitaadiga

Endal ka need täpid, kus värv on ära tulnud. Ning seda ka mujal kui touchpadi juures icon_confused.gif Üldse ei tundu selle läpaka korpuse kvaliteet vastavat sellele, kui palju ma ta eest maksin icon_confused.gif
tagasi üles
diesely
HV vaatleja

sõnum 17.12.2009 01:29:12 vasta tsitaadiga

Tundub, et paljudel on siis probleeme täketega aga kas keegi on selle probleemiga ka müüja või garantii poole pöördnud ja abi saanud? Või kui tõenäoline on, et selline asi läheb garantiis vahetusse? Kuna ei jaga väga garantii asju (mis läheb sinna alla ja mis mitte) siis ei taha niisama ka asja ajama hakata kui on juba kindel, et pole lootustki.
tagasi üles
raconteur
HV vaatleja
raconteur

sõnum 20.12.2009 13:56:09 vasta tsitaadiga

see kõrin põrin on olenevalt seadme mudelist self testi heli...võid delli lehelt ka firmware uuendada, võibolla teeb ka vaiksemaks.

Täppidest on mulje jäänud, et see võib olla seotud kasutaja naha ph tasemega, nii imelik kui see ka ei tundu. Võimalik, et teatud temperatuuri juures hakkab nö higi pinnaga reageerima. Eriti olen täheldanud seda gamerite juures, kus täppide kujund on täpselt käe kujuga icon_wink.gif

See võib vihjata kas ellele, et arvuti hakkab vaikselt liiga kuumaks muutuma, soovitatav radikast tolmu eemaldada.
tagasi üles
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 22.12.2009 01:58:10 vasta tsitaadiga

Paar päeva tagasi oli valikukoht. Kas võtta Latitude E6400 või panna olemasolevale, 2 a vanale XPS-ile uus kõvaketas ja teha puhas install. Valisin siiski viimase variandi. Mulle on hakanud jubedalt meeldima see 13" formaat ja õhuke disain. Midagi pole teha, 2 a tagasi ostetud Core 2 T7500 2,2 GHz CPU-ga ja Nvidia GT8400s graaffikaga masin rockib täiega ka täna. Kuna uus Adobe flash player on sellesama Nvidia poolt GPU-kiirendatud, on HD filmide vaatamine veebist ikka smooth:)

Jaak
tagasi üles
marlEEn
HV vaatleja

sõnum 07.01.2010 13:22:16 vasta tsitaadiga

Avastasin Studio XPS-il, et vooluadapter alguses vaikselt suriseb-uriseb ja vist siis soojenedes hakkab vaikselt pirisema-virisema- Seda kuulda kui kõrv juurde panna ja kui on hästi vaikne tuba(õhtul, öösel). Seda teeb nii akuga koos kui ilma. Helistasin garantiisse (Acme Arvutikomponendid OÜ), sealt vastati tooge siia, võibolla emaplaat, teeme lahti vaatama. No ma ei tahaks küll kohe arvutit lahkama hakata adapteri pärast. Kas viga ei või olla adapteris endas? Kas selline pinin, selline defekt võib arvutit ennast kuidagi mõjutada, rikkuda? Ma ei tahaks viia neile sinna lahtikruvimiseks oma arvutit, ei jätnud head muljet see vastus telefonis, ebaadekvaatne tundus, või arvavad nad, et ega lihtinimene niikuinii aei jaga arvutitest midagi. On kellelgi selle firmaga kogemusi, ja kas võiksin arvutit edasi kasutada, või tuleks teist laadijat proovida? Kui tõenäoline see on, et garantiis sul mingid suvad jupid sisse pannakse, või olen ma lihtsalt liialt kahtlustav?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.01.2010 13:25:35 vasta tsitaadiga

Acme teeb Dellidele garantiihooldust? Mina uuriksin pigem www.max.ee või www.it.ee
tagasi üles
marlEEn
HV vaatleja

sõnum 07.01.2010 13:31:18 vasta tsitaadiga

Lepingus kirjas, garantiid teostab Servisa ICT (acme) ja koht kus seda tehakse on Mustamäe tee 44 Acme Arvutikomponendid OÜ.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.01.2010 13:35:51 vasta tsitaadiga

Mingi huvitav leping sellisel juhul. Aga eelpool toodud firmadega võid telefoni teel ikkagi konsulteerida - ehk oskavad midagi targemat öelda kui "võtame arvuti lahti".
tagasi üles
marlEEn
HV vaatleja

sõnum 07.01.2010 13:56:00 vasta tsitaadiga

Aga ehk on siin foorumis keegi adekvaatne kes võiks öelda midagi sellise adapteri pinina kohta. Uriseb siis ka kui arvutil akut ei ole, on lihtsalt juhe ja arvuti välja lülitatud.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 07.01.2010 14:55:59 vasta tsitaadiga

Pinina kohta suurt midagi rääkida ei oska kuid otse Max-i poole pöördudes arvesta vähemalt 250.- käsitlustasuga.

Acme ise ilmselt hooldust ei tee. Pigem lihtsalt raiskab sinu aega seda läpakat kuhugi edasi vahendades.

erkinem
HV Guru
erkinem

sõnum 07.01.2010 15:33:38 vasta tsitaadiga

diesely kirjutas:
Soetasin m1330-i omale 2007 aasta neljandas kvartalis. Netis näitab, et Parts Only Warranty garantii veel kehtib. Mul on tekkinud 2 probleemi, millele ehk oskab keegi lahendust leida:

1) Siiani olen püüdnud mitte välja teha häälest, mis tekib, kui läpakas sisse lülitada: kui vajutan sisselülitamise nuppu siis teeb ta ebameeldiva kõrina-põrina nagu liigutaks (võtaks sisse või viskaks välja) cd plaati kuigi ühtegi pole sees. Seejärel vilgutab siniseid nuppe vasakult paremale ja läheb normaalselt (vaikselt) tööle. Ülejäänud aja on üsna vaikne, ka shut down-i tehes. Kuid just häirib see sisse lülitamine. Kas see on ikka normaalne? Pole kuulund ühtegi läpakat sellise põrinaga käivitumas. Vahest on lausa piinlik seda vaikses ruumis käivitada.

2) Teine probleem seisneb selles, et hiire ümber olevale alale on tekkinud täkke moodi augud, st kahjustused pinnale. Kui esimene täke tekkis arvasin, et põhjuseks on sõrmuse kandmine. Pärast täkete avastust pole sõrmust enam kandnud. Kuid nüüd on neid aina juurde tulnud, seega ei saa viga minu poolne (ei kasuta läpaka ligidal muid tugevaid esemeid ega transpordi lahtiselt, et miski muu saaks kahjustada) olla. Kas selline mitte minu poolse süüga tekkinud kahjustus läheks garantii all vahetamisele või see on nö "loomulik kulumine"? Ei tahaks uskuda, et mitte just kõige odavam läpakas võibki nii "kuluda" ja et see on normaalne.

Täpselt samad 2 probleemi ka mu. Käima läheb ebameeldiva kõrina-põrinaga ning touchpadi ümbruses on täppide kogum.

On keegi nende kahe probleemi olemuse lahendanud ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell XPS M1330 teema (Probleemid, lahendused, arutlus) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.