Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  eRepublik märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 229, 230, 231  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WipeOut
HV kasutaja
WipeOut

sõnum 14.12.2009 21:30:04 vasta tsitaadiga

Eks tõesti kadus teatud usaldus sellega aga hea, et see oli ainult tähelepanu juhtimine sellele, et riigikogu ei tee enda tööd korralikult ja laseb sellisel asjal juhtuda!
See peaks nüüd panema inimesed mõtlema, et keda nad valivad riigikokku.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 14.12.2009 21:43:19 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et see oli lihtsalt odav vabandus. Maatriksil varemgi selliseid kahtlasi olukordi olnud võimu manu olles.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 14.12.2009 21:59:27 vasta tsitaadiga

On moodustamisel täiesti uus erakond, mis kavatseb senisele korruptsioonline & tallalakkumisele lõpu teha. Vana poliitiline klikk TULEB välja vahetada, ning ruumi tuleb teha uudsete mõtete ja ideedega inimestele, kes on tõsiselt huvitatud eEesti edasiarendamisest, mitte sellest, kuidas võimalikult efektiivselt oma kukrut täiendada.

Elagu revolutsioon, maha stagnatsioon!

/ Darth Morgoth
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.12.2009 22:05:30 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Ma arvan, et see oli lihtsalt odav vabandus. Maatriksil varemgi selliseid kahtlasi olukordi olnud võimu manu olles.
Ma ei ole mitte kunagi varastanud ega kantinud mitte sentigi raha! Selles mind süüdistada on häbematus! Ma loodan tõesti, et järgmine rahandusminister jätkab sama vana rida, rahavargusi, eEestlastest vingujad on selle ära teeninud.
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 14.12.2009 22:09:44 vasta tsitaadiga

Selle uue erakonna nimi on Res Publica? icon_biggrin.gif
maatriks, mina ei süüdista, kuid uue mängijana olen selliseid väiteid mitte üks kord kuulnud.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.12.2009 22:31:11 vasta tsitaadiga

Ma tahaks teada, kes on väitnud, et mina olen midagi varastanud.
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2009 23:00:02 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Minu ja ma usun ka paljude usaldus on ikkagi nende vastu kadunud.

Kadunud usaldus? Oot oot, kas VIE ei käinud välja presidendikandidaati s33valdit alles kuu aega tagasi?
Sama mängija, kelle hallatavas presidendi kantseleist pandi pihta suur kogus EEK-e.
Väidab küll, et tema ei teinud, aga 1) proovis seda maha salata (kuna ma olin just vahetult enne statistikat koguma hakanud enda tarbeks, siis avastasin, muidu ei olekski keegi teada saanud); 2) adminnide sõnul kontolt on raha kantud tema passwordidega; 3) tegi väidetavalt adminnidele avalduse, aga ei saanud kunagi vastust (pärast selgus, et ei teinud orgi alt, mida adminnid nõuvad; väidetavalt olla teinud avalduse oma kasutaja alt, mida tõendanud ei ole; tema ei olevat vastust saanud, kuigi teised said nädala jooksul teate, et orgi alt tuleb kaebus teha...).

Ja mida rahvas kõige selle peale ütles? Et kuniks pole süüdi tunnistatud, siis võiks ikka uuesti president olla. Hõissa!
Peale seda mõtlen küll, et ime, et keegi veel ei varasta. Pärast piisab, kui ütled, et olid küll minul ainult passwordid, aga ma ei tea, et kuhu raha kadus. Rahvas on rahul, ise oled rahul, et raha said...
Sgtmaj ainuke viga varastamisel oli, et ta tunnistas üles. Oleks pidanud ütlema nagu s33vald, et tema ei tea, kuhu raha kadus. Oleks siiani vist eEesti president.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
clm
HV kasutaja

sõnum 14.12.2009 23:21:43 vasta tsitaadiga

Väiteid pole vajagi. Kui ühe isiku ümber käib pidevalt mingi kammajaa on järelikult temaga probleemid.

"Ma loodan tõesti, et järgmine rahandusminister jätkab sama vana rida, rahavargusi, eEestlastest vingujad on selle ära teeninud."

Ja peale sellist väidet tahaksid veel osaleda riigijuhtimises ?
Millegipärast hr. seevalt peale enda presidendikoha kaotust on hakanud aktiivselt välja andama artikleid mustamaks praegust valitsust. Jäi oma jamade tõttu kohast ilma ja nüüd üritab "tagasi teha" ?

Mina ei näe ühelgi järgmisel valimisel ei kohti riigikogus ega mujal hr.seevaltile ja hr. maatriksile.
Riigijuhtimine on siiski üsna delikaatne teema, võimalus oli, kui tõestasite ära, et ei suuda asjaga hakkama saada või nägemus asjast ei läinud kokku rahva arvamusega, siis pole enam mõtet taga nutta enda kaotatud kohta. Järelikult polnud sobivad isikud selleks ning tuleb teed anda järgmistele. Kui eelnev aktsioon oli seotud president Tulnukaga, siis ise kaevab endale auku. Üks kord antakse veel ehk andeks, kuid korra veel sigadus kokku keerata ja järgmine kuu on juba keegi teine riigiaparaati tüürimas.

Siin tekib õhku küsimus, et kas tõesti peaks ka eEesti valimistel nõudma vanusepiirangut, sest kuna tegemist on "mänguga" kus peab arvestama kõigi reaalselt eksisteerivate inimeste huve, kas 14.a. (näitlik väide) on piisav vanus otsuseid teha.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.12.2009 23:35:15 vasta tsitaadiga

clm, tead, tõesti tekib selline tunne, et eEesti vajabki rahavargusi, muidu ei saada hakkama.
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.12.2009 00:19:41 vasta tsitaadiga

Milles probleem üldse on?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
marxius
HV kasutaja

sõnum 15.12.2009 09:36:35 vasta tsitaadiga

WipeOut kirjutas:
p2rn4 kirjutas:
Kas keegi oskab öelda, et kas Lõuna-Eestis tööd on ehituse peale lvl 4st alates? Ning kui suured palgad on. Nimelt tahaks sõdades osaleda jne ja Põhja-Eesti selleks väga ebasoodne koht (kuna meil haiglat pole ju). Samuti ma ei saa welness üle 50ne, kuigi lvl 13. (Ostan lvl 3 ja lvl 4 toite ning töökoht on 3 tärni). Mida oskavad soovitada paremad mängijaid minu seisundi paranemiseks?

Asukoht ei loe töö tegemiseks, ise võid asuda ükskõik mis Eesti otsas ja firma asub teises otsas. Palgad siis kõik samad üle vabariigi.
Kui piletit vaja Lõuna- või Kesk-Eestisse kolimiseks võid pöörduda Sotsiaalteenuste poole http://www.erepublik.com/en/organization/2158328
Riigisiseselt kolimiseks ei pea isegi töökohast loobuma!

Ise saatsin kõigile oma töötajatele lennupileti L-Eestisse kolimiseks. Samuti kinke ja Q5 toitu, et nad sõdima saaks hakata. 3 meest said oma welnessi 30'lt 100'le.
Mõnega läheb veel aega, kuna welness alla 12'e. Kulutasin kokku 4 kulda sinna. Eks ta selline heategevus ole.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
p2rn4
HV kasutaja

sõnum 15.12.2009 11:20:18 vasta tsitaadiga

WipeOut kirjutas:
p2rn4 kirjutas:
Kas keegi oskab öelda, et kas Lõuna-Eestis tööd on ehituse peale lvl 4st alates? Ning kui suured palgad on. Nimelt tahaks sõdades osaleda jne ja Põhja-Eesti selleks väga ebasoodne koht (kuna meil haiglat pole ju). Samuti ma ei saa welness üle 50ne, kuigi lvl 13. (Ostan lvl 3 ja lvl 4 toite ning töökoht on 3 tärni). Mida oskavad soovitada paremad mängijaid minu seisundi paranemiseks?

Asukoht ei loe töö tegemiseks, ise võid asuda ükskõik mis Eesti otsas ja firma asub teises otsas. Palgad siis kõik samad üle vabariigi.
Kui piletit vaja Lõuna- või Kesk-Eestisse kolimiseks võid pöörduda Sotsiaalteenuste poole http://www.erepublik.com/en/organization/2158328
Riigisiseselt kolimiseks ei pea isegi töökohast loobuma!

Tänan vastuse eest, kuid miks ma peaks võtma ühendust sotsiaalteenustega? Iseenesest ma enda arust vaene pole (29 eeku) ja saaks pileti osta. Täna sain ka sõnumi EstMX Enterprise-lt, kes samuti soovitas sotsiaalteenuste poole pöörduda...

Megahit
HV vaatleja

sõnum 15.12.2009 16:54:50 vasta tsitaadiga

clm kirjutas:
Sõdida ka täna kuskil saab ? Allied vajavad abi, kuid eestil ei toimu midagi. Vaja expi koguda ju.

Nõustun. Praegu vajab näiteks Türgi ja Saksamaa abi, aga meile ei anta sõda. icon_sad.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 15.12.2009 17:58:10 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi on 100 kulda tagataskus MPP jaoks, võib sellest lahkelt teada anda.
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 15.12.2009 18:20:55 vasta tsitaadiga

No aga võtame projekt 1 eelarve 150-st kullast 100 ning investeerime sõtta?
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 15.12.2009 20:26:01 vasta tsitaadiga

Ja mille eest siis projekt 1-te rahastame?
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 15.12.2009 20:32:21 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et 75g presidendile ja rahandusministrile on täitsa mittetappev kärbe.
tagasi üles
redemption
HV kasutaja
redemption

sõnum 15.12.2009 20:34:51 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Ja mille eest siis projekt 1-te rahastame?

Unustame ära selle projekti. pole neile mingit kulda vaja, see on mäng ja kuna nad valisid ise vabatahtlikult ülesande nn riigi eest vastutada siis on tehku seda ka!

sakinaga
HV Guru

sõnum 15.12.2009 20:38:52 vasta tsitaadiga

Te ei ole siiamaani aru saanud, et see oli wake-up call Riigikogule? Tegelik projekt 1 on foorumis olemas Riigikogu alafoorumis arutlusel. Kandsime mõlemad selle kulla juba ammu ammu tagasi.
redemption
HV kasutaja
redemption

sõnum 15.12.2009 20:42:57 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Te ei ole siiamaani aru saanud, et see oli wake-up call Riigikogule? Tegelik projekt 1 on foorumis olemas Riigikogu alafoorumis arutlusel. Kandsime mõlemad selle kulla juba ammu ammu tagasi.

Poleks keegi sellest pasandama hakanud siis oleks siia maani see kuld nende käes.

Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 15.12.2009 21:15:37 vasta tsitaadiga

redemption kirjutas:
maatriks kirjutas:

Poleks keegi sellest pasandama hakanud siis oleks siia maani see kuld nende käes.

Kui aus olla, siis ole vait juba.
Ei viitsi teie lolli ila ja propagandat tõesti lugeda.
Lõpetage inimeste süüdistamine, kes oma tööd korralikult teevad.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
redemption
HV kasutaja
redemption

sõnum 15.12.2009 22:09:09 vasta tsitaadiga

Worm390 kirjutas:
redemption kirjutas:
maatriks kirjutas:

Kui aus olla, siis ole vait juba.
Ei viitsi teie lolli ila ja propagandat tõesti lugeda.
Lõpetage inimeste süüdistamine, kes oma tööd korralikult teevad.

Ma küll ei tea mis su kasutaja on aga tõenäoliselt oled ka sina üks neist "korralikest tüüpidest". Mind sa vaigistada ei saa, kui vaja siis ütlen seda, mis arvan. Minu pärast kantige seda raha omale palju jaksate, ise teeks samamoodi aga ärge end pidage eEesti päästjateks ja korralikkuse etaloniks. Riigist ja teist pole mulle mingit kasu olnud. Ma pigem sõdiks riigi ja selle säilimise eest kui kui mängin laia lehma riigi eesotsas.

Kui sa juhid riiki siis sinu õiged otsused kiidetakse heaks ja kui midagi persse keerad siis nöör kaela, nii see kord on.

mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2009 22:53:38 vasta tsitaadiga

Tegemist on vist kaitseministriga valitsuses, kes on lätlastele kinkinud põhja-eesti. Kaitseväe aktiviseerimise poolest väga hea, aga sellega kaasnev täielik ajuvaba relvafirmade tegemise plaan on lihtsalt absurdselt rumal. Tüüpiline kommunistlik jama, mida maatriks on ajanud erepi algusest peale: kogume ikka hunnik raha kokku, et siis saaks kõvasti kulutada. Maatriks ajas seda jama juba siis, kui riigil jäi iga kuu ca 300 kulda üle (nüüdseks on maksulaekumised 1,5 korda suuremad kui toona). Tõstame ikka makse ja makse, küll pärast jõuab kulutada. Nüüd tõstetigi ja jagub kulutamiseks ja laialipildumiseks topelt rohkem kui enne.

See nali 150 kullaga on odav lõbu selle kõige kõrval. Maksaks hea meelega see 150 kulda, et mõni pensionile saata, et riik sellest jamast ilma jääks, mis nende savisaareliku populismiga on riigis kaasnenud.
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 15.12.2009 23:34:22 vasta tsitaadiga

Jah, olen kaitseminister.
Ja kordan veelkord, tehke endale süsteem selgeks, enne kui siin suud avama hakkate.

Keegi pole sentigi kuskilt varastanud ega pihta pannud, vähemalt sel ajal kui mina valitsuse liige olen olnud.
Kui te endiselt pole märganud, siis antud mäng ongi üles ehitatud sõja peale ning raha ongi mõeldud kulutamiseks ning investeerimiseks.
Teistes riikides kulutatakse ühe lahingu peale kordades neid summasid, mis me näinud oleme. Serbia on vähemalt 5 korda täielikult pankrotistunud sõdade pärast näiteks.

Ja võta teadmiseks, et mina pole lätlastele kinkinud ühtegi regiooni.
Maadevahetus on vägagi strateegiline lüke, kuna see kaitseb meid ning ka Lätit ning annab meile 24 tunnise hoiatuse (meie ründamiseks peab Soome meile sõja kuulutama(teine võimalus oleks Venemaad rünnata ning sõda MPP läbi alustada, aga see oleks enesetapp(aktiveeriks kõvasti MPPsid))).
Ma olen selle vastu küll, aga see on riigi julgeoleku suhtes KÕVASTI parem, kui see, et me Soomet otse ründame.
Ära pillu süüdistusi igas suunas ning hoia oma mokk kinni kui midagi ei tea.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2009 09:12:03 vasta tsitaadiga

Vaata hr Kaitseminister, ega ei hoia suud kinni küll. Ma selle erep süsteemiga natuke paremini kursis kui sina, ammugi eEesti kogu ajaloo ja ungarile mängimisega.
Mäng on üles ehitatud sõdadele küll, aga eEesti ei pea sõda, vaid on lihtne sabarakk. See on lihtsalt hale.

Ja üks on kulutamine efektiivselt ja teine on lihtsalt raiskamine. Minul maksumaksjana ja firmaomanikuna on seda raha samuti vaja, mida te niisama oma lõbuks rahvalt varastate ja laiali pillute. Pole mõtet mulle rääkida kulude vajalikkusest, ma olin veidi rohkem kui 3 kuud eEesti rahandusminister, tean hästi kuludest ja võimalustest. Ja me võimalused on, et saaksime hakkama kaks korda väiksemate maksudega - muidugi aga mitte praeguse valitsuse korral. Või et rahva raha on mõeldudki neilt ära varastamiseks ja laiali pildumiseks... thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  eRepublik mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 229, 230, 231  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.