Olen juba aasta aega piilunud selle mängu gameplay videoid youtubes. nüüd on asi lõpuks jõudnud beetast välja ja saadaval ka usas ja euroopas.
Tegu on siis jällegi ühe tasuta online FPS mänguga: tapa vastaseid, kogu raha ja ranki, unlocki/osta relvi/varustust.
Mängul on ka mingi stoori (EU ja vene föderatsiooni vaheline sõda blablabla) aga mängides see ei tule kuidagi välja.
Mäng kasutab unreal engine 3'e, seega graafika on täitsa hea (võrreldes teiste omasugustega).
Heli on kah täitsa arvestatav. Vene tiim räägib täitsa vene keeles, erinevad voice actorid ja puha.
Relvade ja keskonnaga seotud helieffektid on aga täitsa tavalised ja selles vallas kvaliteedi tõusu pole märgata.
Gameplay poolest sarnaneb väga CSS ja natuke ka COD4'ga.
Mäng lõpuks käima saada tuli ikka liiga pikk teekond ette võtta.
Regamised ijji reactori app download, logimine sinna veel. Ootama kuna patchib.Tehakse nii keeruliseks asju.
Patchimine võtab tohutu aja.
Kui pingi probleemid välja jätta siis täitsa ok pela.
Videote järgi tundub samasugune mäng nagu Combat Arms _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
jamamine et üldse mängima saada on suht standard. ijji on mingi proge pannud asja juhtima, kust saab kõiki ijji mänge mängida. kui juba mingit muud ijji mängu oled mänginud siis konto juba olemas, vaja ainult mäng alla laadida ja tuld anda.
ja patchide suurust mõjutab ikka sinu allalaetud versiooni vanus... see mis ma alla laadisin oli veel open beta cliendi tiitliga, nii et mingi 400mb patchi ta tõmbas võibolla.
E:
toksib kah keegi?
achievmente on kah päris heas koguses ja erinevates kategooriates.
regasin ära ijji lehel aga ei ole jõudnud veel aega alla tirida ja proovida. Praegusel ajal suht vähe aega mängida ning online fps on paras aja röövel.
suht ajaröövel on jah... palju stuffi mida unlockida vaja et omada seal. kui juba uue jupi lahti saad siis tahad ka järgmist jne. kella 7'ni hommikul tulistasin täna.
suht ajaröövel on jah... palju stuffi mida unlockida vaja et omada seal. kui juba uue jupi lahti saad siis tahad ka järgmist jne. kella 7'ni hommikul tulistasin täna.
õnneks endal pole nii pikalt veel läinud aga mängin ka alles kolmandat päeva vms.
ega mulgi mingi suur total play time pole, ma 4 päeva asjaga tutvunud. eks see alguse tuhin läheb millalgi üle.
6h:21m play time ja 99% sellest rifleman klassis. rank on hetkel staff sergeant 1
Tore ja kaasakiskuv mäng on
Kahju, et International versioonil on mitukorda vähem relvi ja mape kui Korea omal :/
Noh.. nüüd 22 det. tuleb uus relv SG550.. tea kas osta P90 või oodata SG550-t
Ise muidu Staff Sergeant 2 _________________ Bawse
Ma pole nii homoseksuaalset gameplay videot eales näinud (kuulake audiot). Ei teagi nüüd, kas julgen mängu allalaadida või ei... otsused, otsused. Siiski tänud sulle DeTHiCa, et jagasid killukest oma maailmast meiega Ei ole vaja häbeneda. See on täiesti ok <
m: Alliance of Valiant Arms = "Vägilaslike" "relvade" <<<< "liit"
m2: kurat käed juba sügelevad. peaks klanni tegema. "Väga mehised mehed" vms.. ehe
Timberg, ei vaadanud varem neid videosid...nüüd kui aga venna tsitaate kuulata... rofl. "...you are gonna probably going to watch me get my asshole fucked"...... "getting fucked in my butthole" btw, im sorry if my voice sounds nerdi and stuff...."
Timberg, ma ütleks et keskmise anime stiilis online mängu videod on vähemalt neli korda homoseksuaalsemad.
audio all mõtlesid mida? mängija häält? täitsa keskmine arvutinohiku hääl, kui mikker kah veel sitasti asetatud siis võib väga nasaalne vokaal olla.
youtubest pole just kerge leida adekvaatseid videoid mis näitaks rohkem reaalset gameplayd kui mingeid frääge mis on üksteise külge kokku kleebitud, sellepärast ka selliseid half-assed videod.
ja mängu nimi on nojah...mingi korealaste aretis omaenda keelest ja siis inglise keelde tõlgitud ja selline nimi pandud. mind see ei häiri eriti, peaasi et mäng okei oleks.
KuriVaiM1, mul kah regamine jamas. ei läinudki edasi, panin back ja refresh ja resend ja mingil hetkel andmed läksid läbi, ilma et ta mingit kinnitust andnud oleks. proovi oma loodud kontosse sisse logida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.