Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E52 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25, 26, 27  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.12.2009 08:57:28 vasta tsitaadiga

lülita siis automaatne kellaaja uuendus välja või märgi õige regioon.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
owen6
HV vaatleja
owen6

sõnum 09.12.2009 10:01:40 vasta tsitaadiga

magama jäämisel ja ärkamisel on erinev ajavööndi aeg ... näit. jääd magama armukese juures aga ärkad kodus ... ve umbes nii ...

etsipongu kirjutas:
Kas ma olen ainus kellel patrab telefon midagi automaatsest kellaaja uuendusest aegajalt ning see tähendab et hommikul saab tunda aega kauem magada? Kellaaeg jää õigeks aga äratuse kellaaeg liigub tunni edasi. Haige.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renyr
HV vaatleja
Renyr

sõnum 09.12.2009 21:00:13 vasta tsitaadiga

Sai hiljuti peale pandud uus Firmware: 022.009
Ei ole tähele pannud, et telefoni ekraan enne seda virvendas..võibolla väheke oli..enamasti toimub see kohtades, kus pole palju ikoone ja on palju menüü tausta. Kohe ei pruugi tähele panna, kui natuke vaadata ühte kohta vaadates, siis on seda päris hästi näha. Väga ei häiri, kuid paneb mõtlema küll, et mis seda põhjustab. Ehk on kellelgi sama asi enne või pärast firmware uuendust olnud? Kuna vanemat versiooni firmware'st ei leia ning uuemat pole.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
owen6
HV vaatleja
owen6

sõnum 09.12.2009 21:19:15 vasta tsitaadiga

selline õrn vibra - virvendus on sees aga ..mäletan et kunagi oli mul Canon mingi S tüübi esimene fotokas ..sellel tegi sama moodi ... kui kaugelt vaatad ei häiri. Vers. sama 022.009

Renyr kirjutas:
Sai hiljuti peale pandud uus Firmware: 022.009
Ei ole tähele pannud, et telefoni ekraan enne seda virvendas..võibolla väheke oli..enamasti toimub see kohtades, kus pole palju ikoone ja on palju menüü tausta. Kohe ei pruugi tähele panna, kui natuke vaadata ühte kohta vaadates, siis on seda päris hästi näha. Väga ei häiri, kuid paneb mõtlema küll, et mis seda põhjustab. Ehk on kellelgi sama asi enne või pärast firmware uuendust olnud? Kuna vanemat versiooni firmware'st ei leia ning uuemat pole.
tagasi üles
etsipongu
HV kasutaja

sõnum 10.12.2009 17:37:55 vasta tsitaadiga

owen6 kirjutas:
magama jäämisel ja ärkamisel on erinev ajavööndi aeg ... näit. jääd magama armukese juures aga ärkad kodus ... ve umbes nii ...

etsipongu kirjutas:
Kas ma olen ainus kellel patrab telefon midagi automaatsest kellaaja uuendusest aegajalt ning see tähendab et hommikul saab tunda aega kauem magada? Kellaaeg jää õigeks aga äratuse kellaaeg liigub tunni edasi. Haige.

thumbs_up.gif

Tegelikkuses olen tähele pannud et see esineb siis kui vahepeal telefon "hanguma" kipub ja ekraan mõne aja ikoonidest tühi on.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
tiit001
HV vaatleja

sõnum 11.12.2009 10:53:56 vasta tsitaadiga

kuda seda välku taskulambina kasutada, ei ole mina veel aru saanud?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.12.2009 13:19:51 vasta tsitaadiga

tiit001, installi see endale ära. Peaksid siis saama kasutada selle proge abil taskulambina icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2009 14:11:31 vasta tsitaadiga

Kas keegi otse E51 pealt on E52 peale edasi liikunud? Kuidas pärast reaalset kasutamist on mulje? Kas vahetus tasus ära? Endal hetkel see mõte, kuid kõik see negatiivne, mis selle telefoni kohta Internetist leida võib teeb natukene ettevaatlikuks. Kuigi minu mäletamist mööda oli alguses E51 kohta ka päris palju nurinat (küll pinises, uimas jne).
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 11.12.2009 14:18:49 vasta tsitaadiga

zimson kirjutas:
Kas keegi otse E51 pealt on E52 peale edasi liikunud? Kuidas pärast reaalset kasutamist on mulje? Kas vahetus tasus ära? Endal hetkel see mõte, kuid kõik see negatiivne, mis selle telefoni kohta Internetist leida võib teeb natukene ettevaatlikuks. Kuigi minu mäletamist mööda oli alguses E51 kohta ka päris palju nurinat (küll pinises, uimas jne).
Alguses ongi need telefonid kõik minuarvates vähe bugised, mingi 6 kuud - 1 aasta peale väljatulekut peaks norm juba olema.
Renyr
HV vaatleja
Renyr

sõnum 11.12.2009 14:36:31 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
tiit001, installi see endale ära. Peaksid siis saama kasutada selle proge abil taskulambina icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Ei tööta, programm avaneb kuid nupud jne ei mõjuta midagi va väljumine..nagu oleks touch screenile
tagasi üles
etsipongu
HV kasutaja

sõnum 11.12.2009 17:41:24 vasta tsitaadiga

zimson kirjutas:

Oleneb kasutusstiilist, aga minu liikumisel e51 - 6220c - e52 on viimane ikka minu subjektiivse arvamuse poolest täiesti oluliselt targem (alates kogu mailexchange ülesehitusest - subfolderid jne). Kogu buginduse juures ei kahetse hetkekski.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.12.2009 18:48:54 vasta tsitaadiga

Proovige siis äkki seda. Ise panin peale ja puutetundlikuna töötab küll. Samas on "options" alt (vasak menüüd klahv) start/stop ka võimalik valida thumbs_up.gif Pluss morse võimalus ja saab panna nii punaselt kui ka valgelt siis lambi tööle icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 11.12.2009 19:44:51 vasta tsitaadiga

zimson kirjutas:

Kui E52 müüki ilmus olin põnevil,aga kui käisin poes katsumas ,vaatamas , siis panin südamerahuga letile tagasi. Ei meeldinud, häiris nuppude asetus ja veel miskit.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Renyr
HV vaatleja
Renyr

sõnum 11.12.2009 21:20:11 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Proovige siis äkki seda. Ise panin peale ja puutetundlikuna töötab küll. Samas on "options" alt (vasak menüüd klahv) start/stop ka võimalik valida thumbs_up.gif Pluss morse võimalus ja saab panna nii punaselt kui ka valgelt siis lambi tööle icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Proovisin, ei hakka isegi tööle. Peab S60v3 versiooni ära ootama
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 12.12.2009 01:51:19 vasta tsitaadiga

Renyr kirjutas:
olafsand kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Proovisin, ei hakka isegi tööle. Peab S60v3 versiooni ära ootama

Sry! My bad jah, et v5 pakkusin. Oodata pole siin midagi. Peale v5 vaevalt, et v3 tehakse. Pigem tuleb otse v3 otsida. icon_redface.gif
Pakuks ehk veel selle
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Renyr
HV vaatleja
Renyr

sõnum 12.12.2009 19:52:05 vasta tsitaadiga

Jama...see ka ei tööta...
Programm avaneb, kuid valgust ei näita ..
Vist juba 3's programm mis avaneb kuid valgust ei näita. Järelikult on telefonil see kuidagi ära keelatud firmware'ga või riistvaraliselt vms
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.12.2009 02:28:34 vasta tsitaadiga

Renyr kirjutas:
Jama...see ka ei tööta...
Programm avaneb, kuid valgust ei näita ..
Vist juba 3's programm mis avaneb kuid valgust ei näita. Järelikult on telefonil see kuidagi ära keelatud firmware'ga või riistvaraliselt vms

Võimalik, kuid ma ei usu seda eriti, et keelatud. Kuna aga ise oman teist telefoni, siis siin teemas ei soperda rohkem icon_redface.gif
tagasi üles
XXL
HV kasutaja
XXL

sõnum 21.12.2009 22:22:39 vasta tsitaadiga

Oskab keegi juhendada, nimelt selline jama, et helistades numbrile mis välja lülitatud ütleb, et saadab helistamise kohta helistatavale sõnumi minu kulul, kui see nii on siis kuidas seda välja lülitada?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 21.12.2009 22:27:38 vasta tsitaadiga

XXL kirjutas:
Oskab keegi juhendada, nimelt selline jama, et helistades numbrile mis välja lülitatud ütleb, et saadab helistamise kohta helistatavale sõnumi minu kulul, kui see nii on siis kuidas seda välja lülitada?

minu meelest on see teenus, mis selle numbri omanik ise on aktiveerinud omal, vähemalt elisas ja tele2 on kindlasti selline teenus. endal ka üsna mitu kontakti kes seda kasutavad, neile lihtsalt enam ise ei helista. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 22.12.2009 02:53:04 vasta tsitaadiga

XXL kirjutas:
Üks asi on kõnepost mis saadab jah sõnumi helistaja numbriga kui teadet sinna ei jäeta. (kuigi see esimene kuulmine et helistaja kulul...) Kui ma vajutan näiteks helisemise ajal kõne kinni on helistaja laksti kõnepostis ja piisab vaid sekundist et mulle sõnum tuleks.

E51 telefonil on aga olemas ka mingi "keeldu kõnest SMS-iga", täpselt ei tea kuidas töötab aga asetseb Seaded -> Telefon -> kõne (juhul kui e52 menüü ikke sama on e51 omaga)

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 22.12.2009 12:21:51 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
XXL kirjutas:
Üks asi on kõnepost mis saadab jah sõnumi helistaja numbriga kui teadet sinna ei jäeta. (kuigi see esimene kuulmine et helistaja kulul...) Kui ma vajutan näiteks helisemise ajal kõne kinni on helistaja laksti kõnepostis ja piisab vaid sekundist et mulle sõnum tuleks.

E51 telefonil on aga olemas ka mingi "keeldu kõnest SMS-iga", täpselt ei tea kuidas töötab aga asetseb Seaded -> Telefon -> kõne (juhul kui e52 menüü ikke sama on e51 omaga)

Kas see keeldu kõnest mitte nii ei toimi, et kui sina kõnele ei soovi vastata, siis saadab sms-i teatega helistajale? Mina saan küll nii aru et sedapidi töötab see valik. icon_question.gif

Kõnepost on hoopis eraldi asi, aga on veel üritatud kõne teavitus, kus helistajale öeldakse, et saadetakse sms et on proovitud helistada. Ja see on helistajale tasuline. Siin HV-s nägin ka teemat selle kõne teavituse kohta, kust samuti kõik postitused kiiresti ära kadusid mis seda teenust ei kiitnud... icon_rolleyes.gif Jääb mulje et mingi teenuse promomise teema tehtud vms thumbs_down.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
Renyr
HV vaatleja
Renyr

sõnum 22.12.2009 18:09:59 vasta tsitaadiga

Aga ennast hakkas ka see kott huvitama (Postitus mis ära kustutati, oli juttu Nokia telefonikott CP-371'st Link)
Telefoni taskus hoides on vahepeal ekraan muutunud natuke niiskeks ja väike kriimustus ka juba tekkinud. Kas see kott hoiab ära selle kondensi tekkimise?
Netist leidsin natuke suuremaid pilte ka selle kohta
Pilt1
Pilt2
Pilt3
Pilt4
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.12.2009 18:15:41 vasta tsitaadiga

XXL kirjutas:

Uuri oma operaatorilt. Mingil ajal oli teles üks lugu, kus keegi oli saanud imelikke arveid selle eest, et helistas, aga ei saanud teist poolt kätte ja seetõttu saadeti mingi teavitus vms.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
XXL
HV kasutaja
XXL

sõnum 23.12.2009 16:02:43 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
XXL kirjutas:

Uuri oma operaatorilt. Mingil ajal oli teles üks lugu, kus keegi oli saanud imelikke arveid selle eest, et helistas, aga ei saanud teist poolt kätte ja seetõttu saadeti mingi teavitus vms.

Emt ei osand kommenteerida, uurisin siin natuke seda asja ja selgus, et kisasin natuke enneaegselt ja kuulsin seda automaatvastaja juttu vähe vääralt, teistele teadmiseks siis asi nii, et Smart kõnekaardis selline teenus, (Üritatud kõne tasuta teavitus – Smardiga ei lähe ükski oluline kõne kaduma, sest saad infot kõigi üritatud kõnede kohta ajal, mil Su telefon oli välja lülitatud või viibisid teenindusalast väljas.) et kui keegi helistab ja tel. väljas siis saadab sõnumi helistaja numbri ja kõneajaga, helistajale läheb see maksma teate kuulamise tasu ehk käsitletakse kui iseseisvat kõnet.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
tiit001
HV vaatleja

sõnum 25.12.2009 23:32:44 vasta tsitaadiga

kuhu ikka mujale murega pöörduda, kui mitte siia..

Asi selles, et muutsin telefoni lukukoodi ja nüüd ei suuda seda meenutada, praegu kõik veel toimib, kuid mine tea, millal miskit restarti teha vaja või -juhtub, et telefon seda küsib.. mida teha?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E52 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25, 26, 27  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.