|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2009 01:02:42
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
| Laipadega mängimist ei ole ega tule kuna see saksamaa seadustega keelatud. |
Ragdoll keelatud jah miskipärast Saksa seadustega mängudes.Samas see on veider, sest Crytek saaks ju teha eraldi versiooni Saksamaa jaoks ja ülejäänute jaoks siis koos ragdolliga.Ju nad siis kardavad ikkagi mingit karistust kuna HQ on ikkagi Saksamaal .
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
11.12.2009 01:44:17
|
|
|
farcry esimeses osas oli laipadega mängimine täitsa olemas. ei mäleta kas granaatidega neid ringi lennutada sai, aga kui laipu tulistad siis kuuliauke tekkis kehale küll.
huvitav kas sel ajal ei olnud see tsensuur siis veel nii karm või mida...
aga isiklikult ei tunne puudust sellest.
crysises on üleüldse üks kõige realistlikum ragdoll süsteem... kehad ei ole lihtsad kaltsunukud millel jäsemed pendeldavad igasse ilmakaarde, vaid on parajalt jäigad. seetõttu tõenäosus, et laip jääb mingisse ulmelisse poosi, on väike. lisaks sellele on laipadel ka playeriga "collision detection" sisse lülitatud.
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
11.12.2009 08:58:30
|
|
|
| Heineken kirjutas: |
See laipadega "mängimine" oleks võinud ka olla
|
Kerged nekrofiilia kalduvused lõõvad välja?
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
11.12.2009 09:40:42
|
|
|
"Love is in the air"
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
11.12.2009 14:52:51
|
|
|
Cb4, ei . Lihtsalt teinekord oleks tore kui tuumaplahvatuses laibad paigale ei jääks .
Ja muidugi laibaga kellegi teise surnuks viskamine oleks ka tore ( muidu saab ainult elusaid võtta ) .
Või on kõik kes HL2 läbi teinud ka nekrofiilid ?
Tegelikult mind lihtsalt häirivad static laibad , nagu neid ei olekski seal ainult kaunistuseks .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.12.2009 15:08:02
|
|
|
Heineken, üks asi on see kui mingi tuumakärtsu peale laibad liigauvad vms. teine asi on nendega nö. "mängimine" ...a la kuuliaukude kolba sisse tulistamine, käte otsast laskmine jne. ...tegelikult on see suht rõve küll (olen näinud nö. underground videot kus kõiksugu sellised asjad reaalsuses ka toimuvad ja peale 30sec läks üda pahaks).
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
11.12.2009 18:02:42
|
|
|
Ei mõelnud "mängimise" all seda tegelikult , lihtsalt jama kui peale surma laibad jäävad paigale ja ei liigu mitte millegi peale .
Ega mind ei huvita kas laibad "purunevad" või mitte , sügavalt kama sellest .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.12.2009 18:26:49
|
|
|
Ma tahan võimalikult reaalset füüsikat, laipade tükeldamine on ka üks neist. Võiks ka nii olla, et kui jalga saavad tabamuse siis kukuvad pikali/roomavad jne.
Pealegi, päris elu ja mäng on kaks erinevat asja - see, et mulle meeldib mängudes inimesi tükkideks lasta ei tähenda, et ma samu asja ka päriselus teha tahakasin.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
11.12.2009 19:15:33
|
|
|
just.veri,soolikad ning möll peab ikka olema.võimalikult reaalne füüsika jne.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
11.12.2009 19:25:17
|
|
|
| margus645 kirjutas: |
just.veri,soolikad ning möll peab ikka olema.võimalikult reaalne füüsika jne.  |
Täpselt minu mõte ja nõustun ka Andykas-e väitega.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SogegaTyyp
Kreisi kasutaja

|
11.12.2009 19:35:37
|
|
|
| Eriti just selles stiilis, et viskad granaadi, tüübil jalg ja käsi läinud, aga komberdab edasi. Või lased jalad alt, aga käte abil veel roomab ja üritab sind püstolist maha lasta. Nii, nagu zombied COD5 zombiemängus roomavad. Ja need jalad ja käed jääks vedelema ning neid võiks saada üles korjata. Viskad kellegi peaga strenght modes mõne surnuks näiteks.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
11.12.2009 19:45:20
|
|
|
Noh pistu vähem zombilik võiks asi siiski olla. Et kui ikka jalg lännu siis väga elumeest pole, rääkimata võitlejast.
Kui just tegu pole androididega. Olgu siis ükskõik mis vormis ja ajas.
oeh, postal 3 tuli silme ette Jään seda ootama
Muide tuli meelde et Crysise jaoks tehti päris korralik Dismemberment mod, realtime bloodflow ja muu säärane. Granaat kellegi juures plahvatab siis vaid tükid taga.
http://crymod.com/filebase.php?fileid=1740&lim=0
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.12.2009 20:45:22
|
|
|
Killerwave, kuidagi väga naljakad roosad singitükid näevad need eemaldunud kehaosad välja ei meeldi mulle
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
11.12.2009 21:12:38
|
|
|
| Andykas kirjutas: |
Ma tahan võimalikult reaalset füüsikat, laipade tükeldamine on ka üks neist. Võiks ka nii olla, et kui jalga saavad tabamuse siis kukuvad pikali/roomavad jne.
Pealegi, päris elu ja mäng on kaks erinevat asja - see, et mulle meeldib mängudes inimesi tükkideks lasta ei tähenda, et ma samu asja ka päriselus teha tahakasin.  |
Mingit tükeldamist poleks väga vaja aga kui ikka tüübile kuuli jalga lased siis võiks lonkama hakata küll või pikali jne.
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.12.2009 01:43:42
|
|
|
tüüp sai headshoti ja sea kaelakarbonaadi lendas
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
12.12.2009 04:53:45
|
|
|
tahtiste verd, saite verd See lihtsalt parim mis tehtud. Karbonaad või mitte
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
12.12.2009 10:35:49
|
|
|
| G80 kirjutas: |
Pealegi, päris elu ja mäng on kaks erinevat asja - see, et mulle meeldib mängudes inimesi tükkideks lasta ei tähenda, et ma samu asja ka päriselus teha tahakasin.  |
Mingit tükeldamist poleks väga vaja aga kui ikka tüübile kuuli jalga lased siis võiks lonkama hakata küll või pikali jne. |
Mo kui sa crysise keööegile jalgadesse öased. kukub pikali küll. Kuul mõkub väga ilusti vastavalt keha osale.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.12.2009 11:54:24
|
|
|
Cb4, mitu sees on juba? typosi nii hullusti, et kohati ei saa mõttelegi pihta.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
12.12.2009 12:13:40
|
|
|
jajah, need singitükid seal Killerwave pildil on veel nõrk areng....võiks kasutada rotten.com pilte 3D-ks teha---- mõnel pilukal võiks pool jalga ära tulla, silm välja voolata ning las ta liigub siis haavatuna ringi, mõni oma mehe lahtine kõhuhaav soolikatega, mida püüad tagasi toppida või siis poolpõlenud võdiseva kärssand lihaga tüüp ----ja kõik see karjub iniseb ulub võikalt tohututes valudes, jubedalt pool minutit ja siis sureb. Ma arvan, et kui teha võimalikult reaalse füüsikaga, siis oksendad kõigepealt veidi ja pärast mängu lõppemist peab sind viima psühhiaatrite juurde
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
12.12.2009 12:20:06
|
|
|
Ei tasu nüüd üle ka pakkuda.
Ma ei saa aru milles probleem on, neil kel tõesti nii nõrk süda ja närvikava, saavad optionsist gore välja lülitada - seda on peaaegu igas vererohkes mängus teha saanud.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
12.12.2009 13:03:43
|
|
|
Ei tea, see graafika ja füüsika naelutas mind mängu ette umbes üheks tunniks, siis oli enamus ära proovitud mida tahtsin proovida, see täis keha värk pole kunagi erilist palju kottinud, Peamine asi mida sa pildil näed on ikka relv ja paar näppu, palju sa ikka enda ette passid ja vaatad kuidas jalad liiguvad?
Samuti jättis mind see ühel saarel ringi müttamine väga tuimaks, koguaeg täpselt sama teema käib, pane võsa vahel ringi ja tulista pilusid, vahepeal oli see tulnukate ala kus gravitatsiooni polnud ja lendlesid ringi, siis läksid tagasi rohelisse loodusesse, ainuke muudatus mis toimus oli, et tulnukad hakkasid nüüd ka tulema pealekauba pilukatele. Igatahes see kõik on minu arvamus, nii, et Crysis fännid ärge bashima hakake
Lollakas, sinu ülesanne ei olnud võsa vahel pilusid panna. Vaat mis juhtub kui kui äärmiselt komplitseeritud ülesannet täitma saadetud eriüksuse ohvitseri satub mängima arvutinohik-tsivilist.
1. Sinule tiimi ülesandeks oli alguses leida CIA missiooni tegelased ning võimalikult vähese kaotuse ja mürtsuga nad ära tuua.
2. Missiooni käigus avastasite tundmatu kõrgtehnoloogia ja tiimile anti uus prioriteet - avastada, uurida, hõivata ning vastavalt ülemjuhatuse korraldusele selle käigus olla toetusüksuseks, kasutades toetusüksusi või tegutsedes omapäi ja improviseerides.
3. Pärast X tundi - oli laevastikugrupil ülesanne organiseeritult, viivituslahinguid pidades ja elusid säästes saarelt utti tõmmata, valmistuda tuumalöögiks
4. Pärast tuumalööki - tegutseda stiilis nö "lase puusalt ja kõike mis liigutab" andes võimaluse Jaapani laevastikul ja USA Vaikse ookeani II lennukikandja eskaadril end lahingukorda tõmmata.
Ei tasu nüüd üle ka pakkuda.
Ma ei saa aru milles probleem on, neil kel tõesti nii nõrk süda ja närvikava, saavad optionsist gore välja lülitada - seda on peaaegu igas vererohkes mängus teha saanud. |
Probleem on selles, et inimesed ei kujuta ette mis on tegelik elu ja tegelik füüsika. Oled sa tassinud roheliseks tõmbund ja hullult haisevaid lagunend laipu?
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
.
viimati muutis tumbuser 12.12.2009 13:05:29, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
12.12.2009 13:04:46
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
jajah, need singitükid seal Killerwave pildil on veel nõrk areng....võiks kasutada rotten.com pilte 3D-ks teha---- mõnel pilukal võiks pool jalga ära tulla, silm välja voolata ning las ta liigub siis haavatuna ringi, mõni oma mehe lahtine kõhuhaav soolikatega, mida püüad tagasi toppida või siis poolpõlenud võdiseva kärssand lihaga tüüp ----ja kõik see karjub iniseb ulub võikalt tohututes valudes, jubedalt pool minutit ja siis sureb. Ma arvan, et kui teha võimalikult reaalse füüsikaga, siis oksendad kõigepealt veidi ja pärast mängu lõppemist peab sind viima psühhiaatrite juurde  |
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
12.12.2009 13:17:03
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
Lollakas, sinu ülesanne ei olnud võsa vahel pilusid panna. Vaat mis juhtub kui kui äärmiselt komplitseeritud ülesannet täitma saadetud eriüksuse ohvitseri satub mängima arvutinohik-tsivilist.
1. Sinule tiimi ülesandeks oli alguses leida CIA missiooni tegelased ning võimalikult vähese kaotuse ja mürtsuga nad ära tuua.
2. Missiooni käigus avastasite tundmatu kõrgtehnoloogia ja tiimile anti uus prioriteet - avastada, uurida, hõivata ning vastavalt ülemjuhatuse korraldusele selle käigus olla toetusüksuseks, kasutades toetusüksusi või tegutsedes omapäi ja improviseerides.
3. Pärast X tundi - oli laevastikugrupil ülesanne organiseeritult, viivituslahinguid pidades ja elusid säästes saarelt utti tõmmata, valmistuda tuumalöögiks
4. Pärast tuumalööki - tegutseda stiilis nö "lase puusalt ja kõike mis liigutab" andes võimaluse Jaapani laevastikul ja USA Vaikse ookeani II lennukikandja eskaadril end lahingukorda tõmmata. |
Näed ja tuligi fännboi mölisema Ausalt öeldes, mind ei huvita eriti kui detailselt sa selle siin ära räägid, kasvõi iga missiooni iga sammu, oli mäng minu jaoks ikka tuim ja igav ja ma rääkisin ära miks see oli minu jaoks igav.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
12.12.2009 13:32:32
|
|
|
| veso kirjutas: |
Näed ja tuligi fännboi mölisema Ausalt öeldes, mind ei huvita eriti kui detailselt sa selle siin ära räägid, kasvõi iga missiooni iga sammu, oli mäng minu jaoks ikka tuim ja igav ja ma rääkisin ära miks see oli minu jaoks igav. |
Eks igaühele oma. Kõik ei suuda nautida seda mis teisele ambroosia. Trühvel on sitaseen, de Balzac kapsas, nielo mõttetu kribu hõbedal. Barbarid viskasid hindamatud rooma kameed lõkkesse, hispaania konkistadoorid 5 tonni plaatina merre, KM 150 milli käkisamba sisse. Ei kanna välja, nagu öeldakse. Kevadel õnnestus mul omandada 300 kr eest Nageli maastikumaal, müüsin selle edasi ca 16 000 krooniga. Müüja jaoks oli see maal mõttetu. Sinu jaoks Crysis. Tema suutis pildiga katta auku tapeedil seinas, sina said graafikat üks tund ja juba koppees.
Kurb et sina suuda aru saada isegi siinsete vaimustusest. Mängud ei peagi kõigile meeldima, ulme on liiga äärmuslik et olla laiatarbekaup. Maitsed on erinevad, siiski.... niipalju empaatiat võiks inimeseloomas ikka olla saamaks aru teiste valiku põhjustest.
.
viimati muutis tumbuser 12.12.2009 13:49:39, muudetud 6 korda |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |