Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
evald112
HV kasutaja

|
05.12.2009 23:16:39
|
|
|
Garminil on hea turg. TT ei jõuaks ilmselt üle trumbata.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
insane
Piiratud kasutaja

|
07.12.2009 23:49:49
|
|
|
Steff. kirjutas: |
Keegi oskab öelda kust saada Ovi mapsi proovilitsentsi. Nokia eesti lehelt mina seda kätte ei saa... |
Sul oli telefoni ostes tõenäoliselt tasuta 3 kuud proovilitsents. Kui see aeg läbi on siis ei saa seda 7päevast kasutada kahjuks.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
09.12.2009 18:55:55
|
|
|
kas keegi oskab öelda kuidas ngage progele neid mänge sööta saab? kunagi enne mul oli niimoodi, et lihtsalt panin faili õigesse kausta ja ta leidis selle ise üles, aga nüüd ta ei reageeri nagu, kuigi mängufailid on õigete laienditega ja õiges kaustas ( E:\n-gage\ )
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.12.2009 20:41:02
|
|
|
Äkki asi selles, et see telefon ei toeta ngage mänge?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.12.2009 22:14:03
|
|
|
silver010 kirjutas: |
kas keegi oskab öelda kuidas ngage progele neid mänge sööta saab? kunagi enne mul oli niimoodi, et lihtsalt panin faili õigesse kausta ja ta leidis selle ise üles, aga nüüd ta ei reageeri nagu, kuigi mängufailid on õigete laienditega ja õiges kaustas ( E:\n-gage\ ) |
tõmba mäng, installi ära ja mängi.
milleks oma aju väänata selle n-gage-ga
niikuinii see n-gage kinni pandud, maha löödud ja samad mängud ka ilma selle progreta netis olemas (v.a mõni üksik)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
10.12.2009 01:06:30
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Äkki asi selles, et see telefon ei toeta ngage mänge? |
nagu ma mainisin, siis asi on enne töötanud, ja sul on õigus ngage ei tohiks seal töötada, aga tegelikult töötab, kui õige variandi teed/saad
jeesus188 kirjutas: |
tõmba mäng, installi ära ja mängi.
milleks oma aju väänata selle n-gage-ga
niikuinii see n-gage kinni pandud, maha löödud ja samad mängud ka ilma selle progreta netis olemas (v.a mõni üksik) |
ei ole mul seal mingit erilist väänamist, kõik väänamine on juba eelnevalt tehtud, lihtsalt väga imelik et ta neid külge ei poogi, isegi ametlikke trialeid, kuigi enne ta võttis neid omaks nagu enda omasid, nüüd lihtsalt ei tee seda enam...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
zuzizew
HV kasutaja

|
14.12.2009 04:42:33
|
|
|
Kurb, aga tõsi - minu telefon jätkab mu ajudega n*ssimist Olen üsna pettund selles telefonis juba, algul kui telefoni sain oli kõik okei. Sai rahulikult muusikat kuulata, aku pidas kaua vastu. Aga nüüd - HULLUMAJA. Telefon teeb endale ise restarti (st. lülitab end äkitselt välja ja siis uuesti sisse, PIN'i ei küsi), jookseb kokku, aku ei pea üldse vastu, on väga aeglane. See, et telefonil need restardihood käivad on puhas õnnemäng. Üks-kakspäeva töötab telefon ideaalselt (st. et ei lülita välja, aga aeglane on endiselt) ja siis hakkab jälle jamama. Kuskil iga 3-5min tagant lülitab end välja ja siis uuesti sisse. See häirib, kuna kui mul on kõne ja telefon end välja lülitab.. siis see ajab närvi ja mitte vähe. Sama ka muusikat kuulates või niisama menüüs ringi tolknedes. Soft on mul kõige uuem peal, uuendan regulaarselt, peaks ju kõik ok olema. Või vajab telefon miskit 'format diski' laadset toimingut? Olen googlest otsind oma probleemile lahendust, kuid pole midagi erilist silma torgand.. Vaid meenub, et kuskil mainiti, et see väljalülitamine seostub laadimisega. St telefon töötab ilusti, paned laadima ja siis hakkab oma restartidega pihta.. Ise küll pole täheldanud, et just laadima pannes hakkab jamama. Pigem rahulikult teel olles kuskile - kuulan muusikat.. või telefon seisab ns ja hakkab järsku restarte tegema. Kuigi paar minutit tagasi võis telefon väga ilusti töötada. Olen üsna muserdatud ja lootust kaotamas. Telefoni Tele2 remonti ka viia ei tahaks, kuna jõulud ja uus aasta tulekul - vaja kõnesi teha, ning teist telefoni mul pole ja Tele2 ei anta ka. Ja kui antakse, siis mingi juust, mida ma tõesti ei soovi. Seega, loodan Teie abile HinnaVaatluse kasutajad, pange mu telefonile diagnoos ja aidake leida lahendust! PALUN AIDAKE!
|
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.12.2009 06:02:53
|
|
|
zuzizew, tee hard reset, ära mingit softi kohe peale pane ja proovi môni aeg muusika kuulamise ja helistamisega. Kui ikka jamab siis hooldusse.
Tee ENNE RESETTI ikka backup ka asjadest ja kontaktidest!
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
14.12.2009 08:36:14
|
|
|
nüüd endal ka telefon jmama hakanud:S
asi siis selles et vahel keegi helistab tema mind kuuleb mina teda ei kuule.
paned kõne ära helistad kohe tagasi on kõik okei:S
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.12.2009 08:45:47
|
|
|
siven, tee hard reset! Mul tekkis lambist sama asi peale 7 kuud kasutamist. Hard reset aitas
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
14.12.2009 13:16:04
|
|
|
siven, tee hard reset! Mul tekkis lambist sama asi peale 7 kuud kasutamist. Hard reset aitas  |
hard reset siis kõik asjad mis telefonis on kustuvad?
asi selles et mul see datakaabel kadund:( ja ma ei saa pärast asju tagasi enam:S
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
14.12.2009 13:34:42
|
|
|
siven kirjutas: |
siven, tee hard reset! Mul tekkis lambist sama asi peale 7 kuud kasutamist. Hard reset aitas  |
hard reset siis kõik asjad mis telefonis on kustuvad?
asi selles et mul see datakaabel kadund:( ja ma ei saa pärast asju tagasi enam:S |
kopeeri ja varunda mälukaardile, ning võta kaart välja just in case kui reseti teed.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
14.12.2009 13:50:21
|
|
|
Üsna mugav variant on oma kalender, kontaktid, meilid jms sünkroniseerida kuhugi. PEale reseti on vaja vaid mail for exchange ära seadistada ning kõik kontaktid jms voolavad iseenesest telefoni tagasi.
Ise kasutan küll ms exchange selleks aga põhimõtteliselt suudab mail for exchange edukalt sünkroonida ka google calendari, contactside ja gmailiga.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
14.12.2009 16:37:21
|
|
|
ms office outlook programmi puhul tuleb natuke harjutada, et e-kirja kontakte ja mobiili omi kokku ühte punti ei topi. kui seda ei taha.
lihtsa liigutusega saab kontaktide liste juurde teha ja kopeerida.
kaablit läheb aga ikka vaja, või blutu.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.12.2009 02:11:10
|
|
|
mis seal ikka tleb ära teha hard reset eelkõige on telefon helistamiseks.
millega ta hetkeolukorras vahel hakkama ei saa:P
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
15.12.2009 06:58:41
|
|
|
Kellelgil veel sama jama on et korpuse üleval paremas nurgas väike vahe sees ?
Kui on , kas olete garantiisse pöördunud sellega ja kui siis kaua see aega võttis ? Või on mõttekam lahti kakkuda ja selle video järgi talitleda ? Ilma telefonita kaua ei tahaks olla .
HV sügismöllust saadik mu telefonil see vahe seal sees olnud .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
15.12.2009 16:38:58
|
|
|
evald112 kirjutas: |
Garminil on hea turg. TT ei jõuaks ilmselt üle trumbata. |
Garmin on muuseas samuti lõpetanud XT edasise arenduse. Nii et edaspidi tuleb Nokia peale loota.
terv
Kris.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronn
HV kasutaja
|
15.12.2009 21:17:19
|
|
|
tunda on et lõpetas, aga pole midagi on ka teisi tootjaid, loodame et võtavad turu üle, Igo võiks seda näiteks teha. Aga nokia võiks ennast küll oma mapsidega põlema panna.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
15.12.2009 22:07:19
|
|
|
ronn kirjutas: |
Aga nokia võiks ennast küll oma mapsidega põlema panna. |
Viitsid äkki mõne lausega põhjendada - kas kaardi detailsus ei rahulda või mis?
terv
kris.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
15.12.2009 22:52:04
|
|
|
andur jamab, enamasti ei pööra landscape peale,
vahest ei keera tagasi püsti, kui tükk 20min netis seigeldud.
restart aitab
pean ka reseti tegema?
juba mõnda aega on peal 31-0-101 soft, varem töötas korralikult. uuemat hetkel ei ole.
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronn
HV kasutaja
|
15.12.2009 23:02:52
|
|
|
[quote="kris"]
ikka, kaardid on praegast kõigil head, aga sa proovi panna mõni pikem marsruut paika ja siis uurida kuhu ta sind saadab, praktiliselt võimatu, marsruutimise ajal zoomida, raske ja kõige toredam POIde lisamine haldamine jne võimatu. Samas kui teda osta siis on ta päris kallis.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.12.2009 00:26:41
|
|
|
kaupz kirjutas: |
andur jamab, enamasti ei pööra landscape peale,
vahest ei keera tagasi püsti, kui tükk 20min netis seigeldud.
restart aitab
pean ka reseti tegema?
juba mõnda aega on peal 31-0-101 soft, varem töötas korralikult. uuemat hetkel ei ole. |
mul sama jama, aga see tekkis seoses mingi proge,mängu installimisega. vahel töötab vahel mitte.
et tööle saada, ei pea isegi restarti tegema, ise hakkab kui 5800 tuju tuleb
ei taha hard reseti teha, ei viitsi asju hakata tagasi toppima
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
raunts591
HV vaatleja
|
16.12.2009 00:51:39
|
|
|
Lõpuks hakkas minulgi telefon jamama. Siiani on telefon kõigist viperustest suutnud eemale hoiduda, aga nüüd täielik jama. Nimelt üks hommik äratuse peale üles ärgates hakkasin äratust telefonil kinni panema ja displey peal see nupp ei toimind vajutasin siis seda punast nuppu ja mõne aja pärast äratas uuesti, siiski see nupp displeyl ei toimind. Lülitasin telefoni ilusasti välja ja võtsin laadija tagant, sisse lülitades ja pin koodi klõpsima hakates sai esimese numbri ilusti pandud teise numbri trükkimisel jooksis telefon nagu kokku...hetk hiljem uuesti numbrit vajutades sai teise ja kolmandagi numbri sisestatud ja viimane number oli 9, kui seda vajutasin, siis tema kirjutab selle asemel kolme. Pärast mingit aega telefoni sisse välja lülitamist suutsin lõpuks telefoni sisse saada ja pool päeva toimis telefon jälle super hästi sai netis käidud. Kõik oli üllatavalt kiire. Õhtul läks telefoni jälle vaja ja jälle sama pull jookseb kokku ja numbrite asemel paneb suva numbreid. Lõpuks suutsin jälle telefoni toimima saada ja tegin selle resa ära(*#7370#). Pärast seda toimis telefon umbes päeva jälle laitmatult ja jälle sama nu**.
Nädal või poolteist enne seda jama kukkus telefon mul nii umbes meetri kõrguselt püstise keerme lati otsa selle displey poolega ja sellest tuli üks väike lohk ja miski 5 milline pragu või kriim ei saagi nagu aru. Pärast seda õnnetut kukkumist töötas kõik väga hästi ja ise veel kiitsin, et oi kui hää telefon..:/
Telefonil peal kõige uuemad uuendused...Äkki oskate midagi soovitada peale garantii?
Omale tundub nagu oleks mingi tarkvaraline kala.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
16.12.2009 01:12:17
|
|
|
kris kirjutas: |
terv
kris. |
Kaardid on ok, aga see Ovi Maps ei suuda autoga sõites ennast isegi maantee peal teel hoida, kohati hüppab paarsada meetrit täiesti lampi teest eemale, samas kui Tomtomi naviseade püsib väga sujuvalt maantee peal.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|