praegune kellaaeg 22.06.2025 13:56:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mark0n
HV vaatleja

|
09.10.2003 12:57:46
Partition Magic 8 - big trouble, got any help ? |
|
|
asi on selline ,et hakkasin P M 8-aga kahe HDD partitisiooni vahel ruumi sättima, algul oli esimene 3 ja hiljem 10 ning teine algul 37 ja hiljem 27. windows töötab ilusasti ,aga ta ei lase teisele partitsioonile ligi.Kokku on nüüd 3 partitsiooni, C,D ja E
Kas teine part pole active või milles on asi ?
sitt lugu on see kõik andmed on suuremal partil
_________________ http://www.metalstorm.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.10.2003 13:16:19
Re: Partition Magic 8 - big trouble, got any help ? |
|
|
mark0n kirjutas: |
asi on selline ,et hakkasin P M 8-aga kahe HDD partitisiooni vahel ruumi sättima, algul oli esimene 3 ja hiljem 10 ning teine algul 37 ja hiljem 27. windows töötab ilusasti ,aga ta ei lase teisele partitsioonile ligi.Kokku on nüüd 3 partitsiooni, C,D ja E
Kas teine part pole active või milles on asi ?
sitt lugu on see kõik andmed on suuremal partil  |
Mis järjekorras ja mida tegid???
Ma kardan, et solkisid ise asja ära. Kui mu kahtlused on õiged, siis parem oleks taastada sellesama PM-ga vana olukord ja vaadata kui suured kahjud on...
Mis win versioon on? w2k/wxp disk managmendiga võiks ju vaadata, mida win ise arvab neist partidest...aga ettevaatust, et rohkem ära ei solgi!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mark0n
HV vaatleja

|
09.10.2003 13:23:03
|
|
|
win on 98se, asi on selles ,et f-disk märgib ,et kettad on olemas ja active ,aga kui my computeris peale klõpsan siis "drive attached to the system is not functional" või midagi niisugust lööb ette
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.10.2003 14:00:08
|
|
|
Kuna 7 ühikut on pooleldi õhus, siis üks partidest vajab igal juhul formaatimist. Samas ma ei tea mis sai sinu ketta andmeist. Kui olid suutnud nad ketta lõppu saada, siis veel asi korda aetav, vastasel juhul oled ise asjad ära solkinud, mingi jupp läheb paratamatult kaduma ja esimese soovituse järgi, s.t. vana olukorda taastades saaksid veel suurema osa kätte. Muidugi võid ka erivahendeid üritada kasutada, nagu seda on tiramisud, easyrecoveryd jne. Igal juhul oleks teine ketas abiks päästetöödel.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mark0n
HV vaatleja

|
09.10.2003 17:10:41
|
|
|
ah ma ei viitsinud jamada ja tegin formati ära,asi korras.
eks järgmisel korral olen hoolsam... aga stuffist on pagana kahju
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
09.10.2003 20:47:04
|
|
|
sellest oli kindlasti teema-algatajale palju abi
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
0 :: |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|