k...di t....tanud v....s p...is viimane missioon no tao kasvõi klaver neljaks ei roni ta sinna kopterisse! ja siis iga kord uju mingi f...ing kilomeeter kaldani enne kui saad uuesti proovida nagu meelega oleks tehtud selliselt, et närvi ajada...
leidsin ka ise juba selle frapsi triki ja toimis täitsa! story tehtud lõpuks ja enamus muid asju ka, ainult 4% vaja veel kuskilt juurde võluda et 100% täis saada
k...di t....tanud v....s p...is viimane missioon no tao kasvõi klaver neljaks ei roni ta sinna kopterisse! ja siis iga kord uju mingi f...ing kilomeeter kaldani enne kui saad uuesti proovida nagu meelega oleks tehtud selliselt, et närvi ajada...
Tänan jah, see toimib. Haige värk, et nii trikitama peab, et asi toimiks...
Creat_1 kirjutas:
nmk kirjutas:
mul küll piisas mõnest vajutusest ja juba sees
...samas tundub, et mõned toimib asi nii nagu peab...
danny kirjutas:
Ise tegin kah selle esimese korraga läbi..paar vajutust, aga noh..eks see tihendi viga.
...ärgem nüüd kõike päris tihendi süüks ka ikka aja.
Tänan jah, see toimib. Haige värk, et nii trikitama peab, et asi toimiks...
Creat_1 kirjutas:
nmk kirjutas:
mul küll piisas mõnest vajutusest ja juba sees
...samas tundub, et mõned toimib asi nii nagu peab...
danny kirjutas:
Ise tegin kah selle esimese korraga läbi..paar vajutust, aga noh..eks see tihendi viga.
...ärgem nüüd kõike päris tihendi süüks ka ikka aja.
kas see värk töötab 1.0.4.0 versiooniga ka? Ning kuidas seda tööle saab, mingise filelist.pak peab vist ära "uuendam" ?
Kõik ju readme failis kirjas ju. Ja moditud filelist.pak on ka seal olemas.
valitud handling.dat, cargrp.dat, WeaponInfo.xml ja vehicles.ide kopeeri "Grand Theft Auto IV\common\data" kausta ning filelist.pak kopeeri "Grand Theft Auto IV\pc\data".
Tee enne vanadest failidest koopiad ka.
Ning töötab küll 1.0.4.0'ga. Mul kadusid ainult menüüde tekstid ära.
Graafikaseadete muutmiseks pean vana filelist.pak'i kasutama.
100% käes lõpuks, mõnus saab normaalselt ammot osta see on muidugi tase, et auhinnaks saad tuvide jms asukoha kaardid, mille pidid niikuinii juba üles otsima et sott täis saada
Tere! Proovin installida GTA IV ( originaal ) ning lõpus küsib disc 1 uuesti. Ma siis loomulikult panen sisse, vajutan OK kuid siis korra arvuti mõtleb, hakkab justkui mingi windows live asja installima ja viskab uuesti kasti ette, et insert disc 1. vajutan uuesti OK kuid mitte midagi Milles probla võib olla ? Samade plaatidega on 2 inimest varem juba installinud.
Tere! Proovin installida GTA IV ( originaal ) ning lõpus küsib disc 1 uuesti. Ma siis loomulikult panen sisse, vajutan OK kuid siis korra arvuti mõtleb, hakkab justkui mingi windows live asja installima ja viskab uuesti kasti ette, et insert disc 1. vajutan uuesti OK kuid mitte midagi Milles probla võib olla ? Samade plaatidega on 2 inimest varem juba installinud.
Enne ei ole kunagi sellist probleemi ühegi mänguga olnud?
Enne ei ole kunagi sellist probleemi ühegi mänguga olnud?
Kas keegi teeks läbi Hating the Hatters misiooni, ei suuda kuidagi läbi mängida. Kunagi sellele homole ei meeldi midagi ja siis läheb ta koju, ühel hetkel olen liiga kaugel siis liiga lähedal, jube....
Tõesti keegi ei tea lahendust ? Tahaks väga mängida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.