Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mortal Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2009 23:14:12 vasta tsitaadiga

Ei ole hullu Jhael icon_smile.gif Kui saan tulevikus midagi, mis sulle huvi pakub. Siis ütlen ka "nänännä mul on, aga ma ei näita käi piixu icon_razz.gif". Jk icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
T6nu
HV vaatleja

sõnum 04.12.2009 00:04:42 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Ah mis seal ikka. MO'd pole ise veel käppinud. Ei oska öelda ka, kuidas seal lood on. Kas meil keegi praegu MO'd mängib ka?.

Ma olen umbes tund aega mänginud, aga vallutan alles learning courve'i. Vara veel kommenteerida
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 04.12.2009 00:12:40 vasta tsitaadiga

T6nu kui viitsid, siis viska mõned videod või screenid hiljem ja kindlasti muljeta icon_smile.gif
tagasi üles
T6nu
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 14:54:41 vasta tsitaadiga

Nonii, panen ka siis esmamulje kirja. Väga palju arutelu / põhjendusi siin olema ei saa, lihtsalt emotsioon.

Antud hetkel ei saa öelda just et väga palju featuure implementeeritud oleks. Suht basic asjad:
Gathering: Mining, Woodcutting
Animal related: Riding, taming, animal command
Combat: Mounted ja Melee on eraldi kategooriad. Melee all iga ~6 relvatüübi jaoks eraldi skill. Archery.
Magic: Spellbookis on ainult mõned basic spellid. 2 heal'i, mõned direct dmg spellid, purify ja veel mõned. Castimine vajab reagent'i.
Crafting: Craftingut veel sees pole. On placeholder selle näol, et viid materjalid NPC'le ja valid kuidas relv /armor teha.
Ehitamisest: Player housing on olemas. Maju on 3 tier'i + moodulid (rõdu, lisatuba etc). Sildu saab ka ehitada üle jõgede.
Viimase patch'ga lisandus ka thievery, kahe skilli näol (snooping ja stealing) mis on veididi OP hetkel kuna paljad mehed jooksevad külas ringi ja nopivad su inventory tühjaks kui tähelepanelik ei ole.
Need on asjad millega hetkel põgusalt kokku puutunud olen, võimalik et midagi on mul kahe silma vahele jäänud.

Taevas / pilved on suurepärane - suht real mulje jääb. Alumised pilved liiguvad kiiremini kui ülemised ja muudavad kuju. Päike kaob pilve taha ja tuleb sealt välja nagu IRL. Varjud tekivad / muutuvad tugevamaks järk-järgult.

Maailma tunnetus / tajumine ei ole võrreldav ühegi teise mulle teadaoleva mänguga. Kui sa näed horisondil mäge, siis sa ei jookse 2 minutiga kohale sinna. Asi on reaalselt väga-väga kaugel. Samas sa saad sinna siiski minna kui tahtmist on.

Mulje: Kuigi pooli asju pole veel implementeeritud ja suht bugine on see olemine seal, siis need 3 päeva mis ma mänginud olen on loads of fun olnud. Seda muidugi kui grupis mängida. Tutvuste loomine pole kuigi keeruline, rahvas on suht sõbralik. IMO kui Mortal Online kunagi more or less "valmis" saab, tuleb sellest godlike mäng. Igatahes hetkel olen suht ekstaasis ja rahul ostuga icon_biggrin.gif

Esimesel õhtul sai kahe britiga tutvutud ja täna peaks meil esimene maja kerkima, millest saab nö. guild hall. Eile juba seltskond laienes 2 tegelase võrra nii et inimressurssi paistab jätkuvat.

Kuna ma ise pole suurem asi reviewer ja meedia mees, siis ma parema meelega vastaks küsimustele ja lingiks mõned MO foorumi thread'id esialgu. Nende vaatamiseks on vajalik foorumisse sisse logimine, nii et need, kes ei viitsi 1 minutit forum accounti tegemiseks kulutada võite siin lugemise lõpetada.

Instruction booklet for noobs
New cave system - Sellest ka video
House/Module Design v.09 - siin näeb siis milliseid maju saab hetkel püstitada.
YouTube: Random suht värske video

viimati muutis T6nu 07.12.2009 15:28:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 07.12.2009 15:08:54 vasta tsitaadiga

Krt peaks ka tõsisemalt mängima hakkama. Pole pärast combat beta lõppu asjaga pea üldse tegelenud. Guildil muidu väike linnake püsti ja sõjad käivad erinevate PK guildide vastu.

Kõigile, kellel mängu järgi isu, paneks hingele, et tegemist on n.ö tõelise beta'ga, ehk siis hetkel on mäng väga lihvimata olekus. Kui oled harjunud suurte MMO'de "beta"-dega (hilisematest siis nt WAR, AION), siis tasuks ennast valmis panna hoopis teistsuguseks kogemuseks. Eelnevalt nimetatud MMO'de beta'de näol oli pigem tegemist free trial'ite, kui beta'dega. Lisaks sellele on MO ka muidugi hoopis teistsugune mäng...

Ja kui juba MO beta key olemas, siis soovitaks ühineda MO IRC kanaliga ning seal saad uurida, kuidas beta kanalisse saada. Beta kanalis on hea mängu dev'idega otse ühendust saada ning vahetevahel annavad nad seal ka juhiseid, kui midagi konkreetset testida on vaja.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
metsolend
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 15:54:06 tere vasta tsitaadiga

kuidas mortal online beta keyd saab t6mban hetkel betat ja tahaks proovida m2ngu
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.12.2009 15:55:46 vasta tsitaadiga

metsolend keyd saab nii, et teed preorderi.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 07.12.2009 15:56:26 Re: tere vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:
kuidas mortal online beta keyd saab t6mban hetkel betat ja tahaks proovida m2ngu

https://account.mortalonline.com

Tee seal account ja pre-order. Hetkel closed beta ning konto saab vaid siis, kui olid juba eelnevalt combat betas või pre-order'id mängu.
tagasi üles
metsolend
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 16:02:12 vasta tsitaadiga

ja palju mängu hind on
tagasi üles
T6nu
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 16:08:30 vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:
ja palju mängu hind on

Digital download version maksis 49.99 EUR'i kui ma ei eksi...ehk siis veidi alla 800 EEK
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 07.12.2009 16:14:56 vasta tsitaadiga

metsolend, ära palun saa minust valesti aru, kuid kui sa ei ole võimeline sellistele lihtsatele küsimustele ise vastuseid leidma, siis ma kardan, et MO pole mäng sinu jaoks. Nimelt ei leia sa MO's sellist käest kinni hoidmist nagu enamikes tänapäeva MMO'des. See tähendab seda, et pead suutma ise oma probleeme lahendada ning infot otsida.

Näiteks puudub MO's kaart ning sa pead orienteeruma ise, jälgides oma ümbrust jne. Kuid kui viitsid natuke otsida, siis leiad MO foorumist kiiresti kasutajate endi poolt koostatud kaardid.
tagasi üles
metsolend
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 16:29:55 vasta tsitaadiga

ja mis staasis m2ng hetkel on kas beta sai l2bi? tahaks proovida ikkagi ennem kui saaks ei taha eriti tyhja osta icon_biggrin.gif
tagasi üles
T6nu
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 16:38:00 vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:
ja mis staasis m2ng hetkel on kas beta sai l2bi? tahaks proovida ikkagi ennem kui saaks ei taha eriti tyhja osta icon_biggrin.gif

metsolend kirjutas:

Kõigepealt vastad ja siis küsid?icon_biggrin.gif

Scrolli veidi üles ja loe mis räägitakse.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 07.12.2009 16:38:16 vasta tsitaadiga

Just paar postitust tagasi räägiti ju sellest, mis staadiumis mäng on. Lisaks sellele on NDA maha võetud ja beta foorumid kõigile avatud, nii et sul on võimalik sealt lugeda.......
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.12.2009 20:07:51 vasta tsitaadiga

Sai ühe abivalmis HV kasutaja beta kontoga mängu proovitud.

Kuigi tegemist tõesti beta staadiumis mänguga, jättis väga hea mulje.
1. Liikumine oli väga mugav (võrdleks mõnusa liikumsie flow'ga, mis on wowis ja uts)
2. Graafikas oli vigu, aga kokkuvõttes oli ilus (saab kindlasti veel lihvi)

Meenutas üle kõige vana head "daggerfalli"

Darkfallile tegi minu jaoks silmad ette. Mäng nägi kordades parem väöja, kui darkfall ja enamus mmod, mis praegu väljas on ning omas mõnusat liikumist.
tagasi üles
Jhael
HV kasutaja
Jhael

sõnum 08.12.2009 12:28:38 vasta tsitaadiga

Hmm, huvitav, kas nad on seda liikumist siis muutnud, sest viimati kui mängus olin, oli see veel väga kohmakas.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 08.12.2009 12:58:32 vasta tsitaadiga

Jhael kirjutas:
Hmm, huvitav, kas nad on seda liikumist siis muutnud, sest viimati kui mängus olin, oli see veel väga kohmakas.

Ju sa pole warhammerit, age of conanit, darkfalli või asiaatide mmosid mänginud.
tagasi üles
metsolend
HV vaatleja

sõnum 08.12.2009 16:44:02 vasta tsitaadiga

äkki keegi annab ka enda omaga proovida mängu icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 08.12.2009 18:53:58 vasta tsitaadiga

Küsi Jhaelilt, tal mitu. Minu kontoga võiks proovida, aga kahjuks pole kontot.
tagasi üles
T6nu
HV vaatleja

sõnum 09.12.2009 15:31:08 vasta tsitaadiga

Kui hiljem võimalust ei pruugi tekkida, siis soovitan nädalakese oodata proovimisega. Järgmise nädala patchiga peaks päris hoolega feature'id juurde tulema.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.12.2009 15:40:51 vasta tsitaadiga

Lisaks sellele tasuks mainida:

tsitaat:
This phase will end with an open, free-to-play Beta where we hope that as many players as possible will find and decide for Mortal Online.

source: http://www.mortalonline.com/news/nda

Ehk siis enne mängu välja tulemist saavad kõik huvilised suure tõenäosusega ka tasuta open beta't proovida. Mängu release sõltub aga sellest, kui palju neil raha jätkub, et mängu kallal edasi töötada, nii et release date pole veel kivisse raiutud.
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2009 15:42:36 vasta tsitaadiga

Lugesin nende FAQ-st, et välja plaanitakse lasta Q4 2009.. 2009-t on veel mõni nädalake jäänud, millal reaalselt võib seda oodata?
EDIT: Hehe, eelmises postituses on see enam-vähem vastatud.. nm icon_smile.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
T6nu
HV vaatleja

sõnum 09.12.2009 18:16:00 vasta tsitaadiga

Postitus MO foorumist mis võibolla heidab väheke valgust sellele mis seisus mängu release'ma hakatakse. See et ta "valmis" pole veel, ei viita ilmtingimata sellele et launch edasi lükatakse, kuigi ma ise arvan, et selle aastanumbri sees seda ei juhtu.
MO Forum kirjutas:
I think people are expecting way too much. Starvault has repeatedly said that only the core features will be in the game at release but for some reason people don't seem to realize that the "core features" are minimal and Mortal will probably be one of the most "incomplete" MMO's ever released. If you go into the game knowing that and you don't care then you'll be fine, it still offers something unique even compared to other games in the same niche. But if you're insisting "oh it's just a beta" or you believe that it'll take only a few months after release to add in the missing stuff then you're just setting yourself up to be highly disappointed.

Ja vastus sellele by Mortal Online’s Creative Director Mats Persson
MO Forum kirjutas:
That must be one of the best posts I've read during the entire development of Mortal, I personally feel exactly the same. The game will probably be on the top 3 of "incomplete" MMO's ever released if you're talking about "polish", "user friendly" or "unexploited potential". Loe edasi...

Tegemist on siiski independent developeriga, kellel puudub võimekus enne launchi nii suuremahulist toodet lõpmatuseni lihvida kui üldse.
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 21.01.2010 10:32:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Dear fans, followers and supporters,

you are getting this information because you signed up for the Mortal Online Beta.
Those of you who have not been lucky enough to get picked, now have a chance to take a first glimpse at Mortal Online and also be a part of the development.

In order to test our cluster server again we are setting up a second public stress test tomorrow, Thursday Jan 21st at 9pm GMT+1.

Everybody with a registered game account will be able to log in.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.01.2010 11:31:32 vasta tsitaadiga

Suur tänu DeTHiCa.

Täpsutuseks, et täna, 21 jaanuaril on kõigil võimalik MO'd praegusel kujul proovida.

Täpsem info siin: http://www.mortalonline.com/forums/30756-stress-test-round-2-a.html

Mängu saate siit: http://www.mortalonline.com/downloadbeta
Konto saate regada siin: https://account.mortalonline.com/account/new.php
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mortal Online mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.