vot ei tea, aga mis see minu mure enam oli. Esiteks hilines ta kokkusaamisele peaegu tund aega, teiseks oli asi pakitud jubedalt, mistõttu ei saanud sellega kojugi kõndida, vaid pidin kellegi järgi kutsuma + suhtumine oli üldse vastik ülbe. Seetõttu rõõmuga ütlesin talle EI.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
jack pidasid silmas vast komponenti, mitte komposiiti, kuna komposiit sul HD pilti mingil moel ei pritsi. KOmponent juba on võimeline seda tegema _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Pidasin silmas täpselt seda mis ütlesin a vb nats segaselt
Xboxist telekasse HDMI kaabliga pilt ja telekast komposiidiga pilt Easycap külge ja arvutisse
Kas keegi VPN´i kontot laenata saaks...oleks nõus ka väikse vaevatasu maksma...oleks järmine nädal vaja _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
tänud ....tasuta VPN, millal ma küll selle maha magasin _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
Wth miks ma ei saa redeemida oma 3 Month Goldi ? Ostsin selle sealt gamepointsnowst , kuid kui proovisin panna xboxis sisse , viskas ette mingi errori , cant retrieve information blabla or sumthin , ja xbox.com (kust tavaliselt panen ) on lihtsalt , et service unavail , et ei saagi üldes proovida koodi sisse panna. _________________
Keegi oskab öelda kuna VGA 2009 algab ja kust seda vaadata saaks?
Edit: Siit saab vaadata, aga ehk oskab keegi öelda mis kell see meie aja järgi peaks algama?
http://www.spike.com/event/vga2009/page/live-camera
Täiesti kohutav
Sai täna lahti võetud üks XBox360 Elite see uus!! Üks kinnitus kruvi on puudu korpusest kui sain jahutusteni siis videokaardi lisajahutus on puudu nüüdsest Vana pisike radikas on pandud jahutama, niiviisi hoitaksegi raha kokku?? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ühe krivi puudumine nüüd vaevalt et eriti konsooli odavamaks teeb ... pigem mõni hiina liinitööline kukutas selle kruvi tehase põrandale täiesti kogemata.
Võibolla mingi uuem videoprose, mis ei lähe enam nii kuumaks kui esimesed versioonid ja seega saab väiksema radikaga hakkama?
Täiesti kohutav
Sai täna lahti võetud üks XBox360 Elite see uus!! Üks kinnitus kruvi on puudu korpusest kui sain jahutusteni siis videokaardi lisajahutus on puudu nüüdsest Vana pisike radikas on pandud jahutama, niiviisi hoitaksegi raha kokku??
JEps ma kah seda avastanud juba See power nupu paneel on kah muutunud.
Aga radika taandareng on ikka ÜLI KOOM
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.