Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArturTT
HV veteran

|
08.12.2009 19:21:27
Otsin progret/scripti mis kontrolliks mingi x aja tegant lehte ja saadaks uuenenud lehe info smsile/emailile |
|
|
Niih,probleem järgmine:
Mul oleks vaja ühe veebilehe (ainult tekst) info muutumise kohta vaja saada kuidagi info mobiili.
Näide: info pannakse lehele ülesse,Minu arvutis/serveris olev programm/script kontrollib mingi x aja tagant seda lehte,ja info muutumise korral saadab see programm mulle telefonile sms-i info muutumise kohta (veel ideaalsem oleks kui koos muudetud infoga).
Kuidas sellist asja oleks kõige lihtsam teostada?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
08.12.2009 19:24:29
|
|
|
minigid programmid on selle jaoks olemas . ise vahepeal kasutasin midagi mis lihtsalt näitas kas lehele on muutusi. aga seda mis seal muutunud on seda vist ei näidanud.
võta google appi
meelde tuleb siis kirjutan siia
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArturTT
HV veteran

|
08.12.2009 19:32:47
|
|
|
m6mmikiisu kirjutas: |
minigid programmid on selle jaoks olemas . ise vahepeal kasutasin midagi mis lihtsalt näitas kas lehele on muutusi. aga seda mis seal muutunud on seda vist ei näidanud.
võta google appi
meelde tuleb siis kirjutan siia  |
Selliseid programme on jah hulgim,A mul pole nendega midagi peale hakata kuna nendega ei saa infot mitte kuidagi mobiilile.Ja läpakat ma ka endale selleks otstarbeks kõhule ka ei kavatse hakata siduma.
Ps.ise poleks ju google peale tulnudki
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.12.2009 16:29:52
|
|
|
Ilmselt oleks lihtsam leida mõni mail=>sms lahendus, selle baasil saaks kasutada suvalist muud lahendust mis lehte kontrollib ja muudatustest meilile teatab (üks igati toimiv ja tasuta on ChangeDetection.com mis IIRC kontrollis 1x päevas). HOT.ee või Everyday ei paku meili saabumisel SMSi saatmist?
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArturTT
HV veteran

|
10.12.2009 07:44:42
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Ilmselt oleks lihtsam leida mõni mail=>sms lahendus, selle baasil saaks kasutada suvalist muud lahendust mis lehte kontrollib ja muudatustest meilile teatab (üks igati toimiv ja tasuta on ChangeDetection.com mis IIRC kontrollis 1x päevas). HOT.ee või Everyday ei paku meili saabumisel SMSi saatmist? |
See ChangeDetection.com oleks ideaalne lahendus kui ta oskaks tunnis 2x kontrollida.
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|