No peale missi täitmist tulid need perkid peale seda toimub autosave nagu + ma seivin iga natukese aja tagant nagu nii ise ka.
Nedest tundamtutest perkidest pole enam skriini teha. Koos eilse sesuga olen saanud 3 perki, mis ei kajastu kuskil. Mul möllata veel üksjagu kindlasti tuleb neid veel:D siis teen skriini, kui keegi minust ette ei jõua.
Peale ärandamist ma sain hõbedase ja selle generalli teemaga sain pronksi vist.
need freeplay-d võiks huvitavamad olla nagu missioonid vms
mul mingi 38% neist tehtud ja suht igavaks kisub
mängus on muidugi kohutavalt palju buge ja no mingit patci pole mõtet vist ka oodata ja kui tuleb siis arvatavasti üks ja põhiliselt ati kaartide paranduseks vms
freeplay-es võiks olla neid ralli sõite ka seal nagu on kolm rada mida sõita ju võiks siis lasta korrata ka neid kui tahta .. samas võiks olla midagi sellist nagu oli TDU-s et teed ise mingi raja ja siis saad sõita seda aja peale või siis lihtsalt botidega ...
mingid postkaardid , sinised kastid , hyppekad ja siis need punased kõllid vms on suht mõttetud freeplayd ja no ega need teised seal ka suurt targemad pole nagu AC -s oli lippude korjamine mille tulemusel midagi juurde ei saand
mul oli vahepeal olukord kus üks natz seisis keset teed ja oli surnud .. neid kus naad kuskil õhus rippuvad tuleb ka ette suht tihti samas need vaate tornide bazookaga alla lasmine on ka suht absurdne .. kui vend seal tornis on punane ja laseb sind aga on sellisel kaugusel et su mini mapist väljas siis seda torni katki ei lase ja sama on ka selle RDX bommidega kui paned need kuhugi paika ja see asukoht läheb minimapist välja siis neid õhkida ei lase
sõitsin selle auroraga ringi ja proovisin seda kutsu getaway car ja tõi mingi roostes panni mulle kuigi oli getaway car-ks pandud aurora võibolla sellepärast et ma seisin selle aurora kõrval ise aga no see selleks peab mujal proovima nii et ei ole seda aurorat kõrval ... samas on see suht hea kui täristamise ajal kuulid ja muud asjad otsa saavad siis hea kutsuda kohale ja omal kõik asjad täis osta .. seda trikki tegin selle 10 natzi maha võtmiseks 10 sec-ga ostsin need 16tk ära või palju neid on panin maha ära kutsusin selle tegelase kohale ja panin veel neid julmalt maha siis sai kogutud suht suur mass natze sinna hunniku otsa ja kaboom oligi 10 matsi korraga läind
Mingid peidetud asjad on kah, kui ma ükskord natside eest põgenedes päris palju rahvast alla ajasin, tuli teade, et mul on karistuseks kõik hiding spotid 1min peidetud...
Need freeplay omad igavad ja üksluised jah.Midagi freeplay 100% eest ei saa kah minuteada seega ma ei viitsigi 20% pealt edasi neid teha.Lisaks risk liiga suur ja autasu 0.No milleks jebida?
Muud värgid on tehtud mängus.Kõik relvad olemas.Kõik autod-tangid-sõidukid olemas.Kõik perkid olemas.~4.6k vaba raha
Pakin Savegame kokku ja riputan ülesse.Kui keegi tahab siis tõmmake ja möllake või tehke freeplay lõpuni.Suurt muud seal teha pole :
http://rapidshare.com/files/317999657/The_Saboteur_Savegame.rar http://www.2shared.com/file/9810087/39fece82/The_Saboteur_Savegame.html
Tooks ka mängu plussid-miinused välja
+ Suhteliselt suur maailm ja piisavalt erinev, et ühed ja samad majad ei korduks iga 10m tagant
+ Praktiliselt iga maja otsa saab ronida.Kahjuks on ka erandeid
+ Suhteliselt head relvad k.a Silenced relvad Stealth killideks
+ Hea damage AI vastu(v.a Terror Squad).Mõni kuul ja vend on maas.Ei pea poolt pidet sisse kütma
+ Palju erinevaid autosi mis käitavad peaaegu kõik erinevalt
+ Muusika ja näitlejate hääled on väga hästi tehtud ja tunduvad reaalsed(k.a pantsuse-saksa aktsent)
+ WW2 olustik on hästi loodud ja mustvalge linn näeb stiilne välja
- AI liiga paranoiline kohati
- Sinu kõrval plahvatav auto vahel ei tapa sind
- Kõrgelt katuselt allahüppamine enamasti ei tapa(sõltub kõrgusest)
- RDX-i ei saa õhkida kui liiga kaugele oled läinud.Ja vähe sellest.Mahapantud laengud on müstiliselt kadunud selleks ajaks kui tagasi jõuad
- Tapetud vaenlaste relvad ei jää piisavalt kauaks maha
- RDX-i paigale pannes ei saa enam Drop funktsiooni kasutada.Seega kui paned katusele vaateplatvormile RDX-i ja tahad ohutusse kaugusesse minna pead kas mööda katuseid edasi hüppama või otse alla hüppama
- Dünamiidi puhul ei saa süütenööri kustutada pärast süütamist kuigi mäng ütleb, et saab
- Autode füüsika lonkab kohati.Õnnestus mitu korda puu sisse kinni jääda autoga
- Tegelane saab majade otsa ronida aga ei saa väiksest astmest üles ilma jump nuppu kasutamata
- AI ei kutsu abiväge kui on üksi jäänud pärast müstilist kaaslaste suremist
- Tegelane ei väsi absoluutselt.Võib kogu mapi läbi sprintida nagu Usain Bolt
- Erivead "glitchid" mängides.Veidrates kohtades olevad inimesed,õhus rippuvad inimesed jne
- Graafika pole midagi erilist aga ometi nõuab võimast arvutit
- SLI-st pole praktiliselt mingit kasu
- Vähe kaugemale vaatad on kõik udune ja isegi detailid on puudu aga AI näeb sind hulga kaugemalt(isegi sinu lasteulatusest väljastpoolt)
- Puudub prone ehk siis lamamine/roomamine mis on nt snaipimisel vägagi soovitatav _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
- Sinu kõrval plahvatav auto vahel ei tapa sind - See oleneb ju kaugusest? Kui ma mingi sentimeetri auto kõrval olen, siis on ju surmalaks
- Kõrgelt katuselt allahüppamine enamasti ei tapa(sõltub kõrgusest) - See on nii ja naa, aga vahest ongi hea kui surma ei saa
- RDX-i ei saa õhkida kui liiga kaugele oled läinud.Ja vähe sellest.Mahapantud laengud on müstiliselt kadunud selleks ajaks kui tagasi jõuad - Eks levi oli WWII ajal väiksem kui praegu... Ja endal pole kordagi veel laeng kaduma läinud. Tundub et tegemist on iseseisva mänguga
- Tapetud vaenlaste relvad ei jää piisavalt kauaks maha - Kui kauaks? Kui sa kaugemale lähed, siis on ju loogiline et nad kaovad
- RDX-i paigale pannes ei saa enam Drop funktsiooni kasutada.Seega kui paned katusele vaateplatvormile RDX-i ja tahad ohutusse kaugusesse minna pead kas mööda katuseid edasi hüppama või otse alla hüppama - Endal selline probleem puudub. Vajuta korra c ja saad ju
- Dünamiidi puhul ei saa süütenööri kustutada pärast süütamist kuigi mäng ütleb, et saab - Saab küll, ma olen korra seda proovinud, ühes missioonis.
- Autode füüsika lonkab kohati.Õnnestus mitu korda puu sisse kinni jääda autoga - Eks see on jällegi se iseseisev värk, pole kordagi juhtunud _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Ei noh, ma räägin rohkem enda kogemustest. Ma proovisin enda vana X1950'ga IV'd mängida, sain hakkama ka, aga vahest kadusid tekstuurid jne ära, kukkusin lampi maa alla. Kui 4870 tagasi vahetasin, probleemid kadusid nagu tina tuhka...
Einoh, seda et ma võin oma profiilimasina "metalli kokkuostu" viia, seda ma juba tean...edasi?
Pmst... ära põrka mingi mänguteemas raua kohta, mida sa pole ise kokku ladunud...
Selleks on teised kohad...ja teised teemad...
EDIT:
Veel trollima kukud siin teemas, saad negatiivse...
Kuidas ma need ralliautod kätte saan, sealt boksist, kui need tobedad väravad on kinni ja lahti ka neid kuidagi ei saa? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Kuidas ma need ralliautod kätte saan, sealt boksist, kui need tobedad väravad on kinni ja lahti ka neid kuidagi ei saa?
Hüppa üle aia. Värava ees oled siis mine vasakult või hüppad tornist.
Kui sinna minnes, ei saa lahti siis tapa natsid ja värava kõrval vasakul on lüliti.
Kus neid autosi saada? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Pole veel pihta saanud kuidas tankiga sõita saab...kuidas sinna sisse saab.
Hüppad üles tangi peale ja luugist saab sisse.Aga ainult nende tankidega mis on hüljatud!.Vaata minu eelnevaid postitusi.Ma tõin välja kus need on.Lopes39 tõi ka Flammwageni asukoha välja koos kaardiga
Hüppad üles tangi peale ja luugist saab sisse.Aga ainult nende tankidega mis on hüljatud!.Vaata minu eelnevaid postitusi.Ma tõin välja kus need on.Lopes39 tõi ka Flammwageni asukoha välja koos kaardiga
Volum kirjutas:
Spoiler
Kus neid autosi saada?
Dauphineid sõidab tänaval piisavalt.Hoia silmad lahti.
Sedanca saab ainult Belle VIP ruumis seda nugademängu võites võita.
Taktori saab kas lõunast või läänest.Seal on neid palju .
Näita mõni koht kaardil kus traktoreid on Ja kus se Belle VIP ruum on? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Volum kirjutas:
Spoiler
Kus neid autosi saada?
Dauphineid sõidab tänaval piisavalt.Hoia silmad lahti.
Sedanca saab ainult Belle VIP ruumis seda nugademängu võites võita.
Taktori saab kas lõunast või läänest.Seal on neid palju .
Näita mõni koht kaardil kus traktoreid on Ja kus se Belle VIP ruum on?
Sõida Saint Germain-i kaudu läbi piiripunkti lõuna(Centre) poole ja vaata paremale.Kuskil pöörab peateelt väike tee talu juurde kus mingi küün ja seal kõrval seisab traktor
Belle VIP ruum on allkorrusel.Kui laed mängu alustad enda punkrist Belle tagaruumist.Mine ette suurde ruumi ja hoia veidi paremale.Näed kus paks turva seisab?.Mine sinna ja tee uks lahti.Avaneb vaheuks ja siis teed veel ühe ukse lahti ja keerdtrepist alla.Siis otse ja paremale näed mingi ringikujuline õnneratas ja tibi seal kõrval
Selleks, et võita Sedancat pead kolm nuga viskama tärnidega tähistatud kohtadesse õnnerattal.Paraku peale iga viset keerab tibi rattale kiirust juurde ja kui valesti viskad jääd purju ja silme eest läheb hägusaks
Mina tegin nii, et alguses kui kiirus veel väike viskasin kõige väiksema tärni pihta.Siis suurust järgmise pihta ja viimasena kui jõle kiiresti keerles see ratas siis kõige suurema tärni pihta.Muidu vastupidi teed siis esimene vise on ülilihtne aga viimane siis võimatu .Ühtlasi see ei loe kui selle suurima tärni pihta kõik kolm nuga pillud.Peavad erinevad tärnid olema _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kusjuures kunagi sai ühte samanimelist asja mingil konsooli/arvuti hübriidmi moodi asjal mängitud. Peategelane oli keski ninja moodi jorss ja mäng ise oli tavalise kasseti peal
ZX Spectrum, Sinclairil oli selline kasseti peal loadisid asja ja jebisid sitaks, et laetud sai mingi vene makk oli hea selletarbeks. Kunagi ainult sellised asjad olidki kui väike olin. Minul isegi see saboteur meeles mitu osa oli kah veel. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Kusjuures kunagi sai ühte samanimelist asja mingil konsooli/arvuti hübriidmi moodi asjal mängitud. Peategelane oli keski ninja moodi jorss ja mäng ise oli tavalise kasseti peal
ZX Spectrum, Sinclairil oli selline kasseti peal loadisid asja ja jebisid sitaks, et laetud sai mingi vene makk oli hea selletarbeks. Kunagi ainult sellised asjad olidki kui väike olin. Minul isegi see saboteur meeles mitu osa oli kah veel.
Väga ulme rauda tahab see mäng saada. Hakkasin siis eile proovima ja vahet pole, mis seaded panen (1920x1200@high või 800x600@low), ikka istub fps seal 12-25 vahel. Kui seina vahtida, siis näitab isegi 30+ ära.
kopeeri terve kausta sisu originaalkausta, mitte ainult exe _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Tal pole originaal _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Mul oli ka selline, panen käima ja ainult loadingu ekraani näitas _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Kuulge control optionsite all peaks saama muuta nuppusid...mul hiirel 5 programmeeritavat nuppu mille alla tahaks tegevusi panna aga millegipärast ei muuda ära. Näitab küll et on ära muudetud aga reaalselt mängus nupud ei toimi.
Kuidas rank4 alarmist lahti saada? Kuidas kasutada getaway strike vms?
jacuzzy kirjutas:
Kuulge control optionsite all peaks saama muuta nuppusid...mul hiirel 5 programmeeritavat nuppu mille alla tahaks tegevusi panna aga millegipärast ei muuda ära. Näitab küll et on ära muudetud aga reaalselt mängus nupud ei toimi.
Bindi oma programmeeritavad nupud klaveri nuppudeks (nt PÜÕÖÄ)
Väga ulme rauda tahab see mäng saada. Hakkasin siis eile proovima ja vahet pole, mis seaded panen (1920x1200@high või 800x600@low), ikka istub fps seal 12-25 vahel. Kui seina vahtida, siis näitab isegi 30+ ära.
ei pea geenius olema et aru saada, kui graafika seadete muutmine fpsi ei paranda jääb prose lahjaks ja ei anna graafikale piisavalt peale _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.