Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Saboteur märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
marexx
HV vaatleja

sõnum 06.12.2009 18:02:18 vasta tsitaadiga

Kuidas seda RDX kasutada saab? see missioon kus see suur kahur sellega õhku lasta tuleb seal vaja.

üldiselt vajutan kolme et see ktäte võtta aga midagi ei juhtu
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.12.2009 18:07:29 vasta tsitaadiga

marexx kirjutas:
Kuidas seda RDX kasutada saab? see missioon kus see suur kahur sellega õhku lasta tuleb seal vaja.

Proovi nelja icon_wink.gif
Või on sul need otsas...

Raudteerööpad on ikka päris jubedad, mitte, et ma graafikapede oleksin icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.12.2009 19:04:05 vasta tsitaadiga

marexx kirjutas:

Ma tegin alguses sama vea.Koksasin ühe natsi maha.Panin uue vormi selga ja hiilisin väga osavalt tippu välja kahuri peale aga siis tuli välja, et mul polegi RDX-i icon_mad.gif .Niih siis loadisin varasema seivi.Võtsin RDX-i ja tegin sama tralli jälle läbi.Panin RDX-i kahurile peale ja vajutasin nuppu.Pauk käis aga ei midagi.Kahur ikka alles icon_eek.gif

Lõpuks avastasin, et peab katusele minema ja sealt AA gunist tulistama kahurit.Vot see tegi töö ära thumbs_up.gif

Muidugi need jutuajamised Devlini ja selle paksu hiinaka Wongi vahel olid äärmiselt naljakad - For the last time,I do not wear womens underwear icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.12.2009 19:39:28 vasta tsitaadiga

Kas kuskil on ka sõidukite asukoha kaarti, vaja leida 12 natside sõidukit, aga ainult 3/4 tükki liiguvad aktiivselt tänavatel...
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 06.12.2009 21:00:01 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
tundub et tuleb pela jaoks winxp peale panna icon_neutral.gif

Miks nii?

Siinpool töötab kenasti Win7 x64 all.Stabiilsusele pole etteheiteid
Muidugi kui sul ATI 48xx kaart siis pead ootama nagu kõik teisedki icon_neutral.gif
ati kaart ja XP pidavat töötama kulda

Just nii icon_cool.gif

tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.12.2009 21:00:18 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
marexx kirjutas:

Ma tegin alguses sama vea.Koksasin ühe natsi maha.Panin uue vormi selga ja hiilisin väga osavalt tippu välja kahuri peale aga siis tuli välja, et mul polegi RDX-i icon_mad.gif .Niih siis loadisin varasema seivi.Võtsin RDX-i ja tegin sama tralli jälle läbi.Panin RDX-i kahurile peale ja vajutasin nuppu.Pauk käis aga ei midagi.Kahur ikka alles icon_eek.gif

Lõpuks avastasin, et peab katusele minema ja sealt AA gunist tulistama kahurit.Vot see tegi töö ära thumbs_up.gif

Muidugi need jutuajamised Devlini ja selle paksu hiinaka Wongi vahel olid äärmiselt naljakad - For the last time,I do not wear womens underwear icon_lol.gif icon_lol.gif

ma tegin seda nii et ronisin selle kahuri peale panin mingi kolm bommi siis ronisin alla ja panin kuhugi veel ühe bommi kuna ei tulnd selle peale et kaks korda vajutada 4-ja icon_biggrin.gif ja korras icon_biggrin.gif

eesti919 kirjutas:
Kas kuskil on ka sõidukite asukoha kaarti, vaja leida 12 natside sõidukit, aga ainult 3/4 tükki liiguvad aktiivselt tänavatel...

mul on 8/12 leitud ja pmst need neli mis puudu on ei tea kust saada icon_razz.gif ma arvan et need on need tankid jne milleks mul vaja mingit wheelmani et neid ära teha icon_biggrin.gif ehk siis pean 12 headshoti laskma scoupe sniperiga icon_biggrin.gif millest mul kaks aint maas on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 06.12.2009 22:35:34 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
marexx kirjutas:

Mul piisas küll 2xDynamiit torude külge... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.12.2009 00:18:46 vasta tsitaadiga

eesti919 kirjutas:

Ei ole kaarti

Vaata minu eelnevaid postitusi.Nt Kaiser Bulletproof väga raske leida kui ei tea kust otsida.Gestapo GS leidsin ühe läbipääsupunkti juures maja juurde pargituna
Ilma kahurita mootorratas polnud kah sealt väga kaugel.Kõik need autot on täiesti leitavad.Nt Kaiser ja Kaiser Convertible seisavad ühe hoone ees teineteise järel jne thumbs_up.gif
lopes39 kirjutas:
mul on 8/12 leitud ja pmst need neli mis puudu on ei tea kust saada icon_razz.gif ma arvan et need on need tankid jne milleks mul vaja mingit wheelmani et neid ära teha icon_biggrin.gif ehk siis pean 12 headshoti laskma scoupe sniperiga icon_biggrin.gif millest mul kaks aint maas on icon_biggrin.gif

Millised 4 sul puudu on?.Võin aidata vihjetega
See 12 headshotti on imelihtne.Ronid kugugi katusele.Viskad granaadi tänavale ja kui tulevad hakkad aga noppima icon_razz1.gif
Hulga rasken on sama perki järgmine kus tuleb mingi 10 double killi teha.Pmst siis snaipriga kaks meest korraga ära killida.Seda ei saa katuselt teha.Pead olema tänaval ja sundima neid sulle järgnema kuhugi kitsasse tänavasse kus nad hästi koos on ja saad double kille teha thumbs_up.gif
tagasi üles
nuubik
HV kasutaja

sõnum 07.12.2009 00:45:53 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Hulga raskem on sama perki järgmine kus tuleb mingi 10 double killi teha.Pmst siis snaipriga kaks meest korraga ära killida.Seda ei saa katuselt teha.Pead olema tänaval ja sundima neid sulle järgnema kuhugi kitsasse tänavasse kus nad hästi koos on ja saad double kille teha thumbs_up.gif

Ma kasutasin sellist taktikat, et sõitsin linnas ringi, kui nägin, et kaks patrulli kõnnivad, tavaliselt üks on tihedalt seljas teisel, noppisin maha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.12.2009 00:51:38 vasta tsitaadiga

nuubik kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Hulga raskem on sama perki järgmine kus tuleb mingi 10 double killi teha.Pmst siis snaipriga kaks meest korraga ära killida.Seda ei saa katuselt teha.Pead olema tänaval ja sundima neid sulle järgnema kuhugi kitsasse tänavasse kus nad hästi koos on ja saad double kille teha thumbs_up.gif

Ma kasutasin sellist taktikat, et sõitsin linnas ringi, kui nägin, et kaks patrulli kõnnivad, tavaliselt üks on tihedalt seljas teisel, noppisin maha icon_biggrin.gif

Muidugi pärast igat sellist killi pead kohe põgenema icon_razz.gif

Ise tegin nii, et oli mingi hoone kus olid postid ja seina ääres oli selline käik, et ainult üks inimene sai korraga tulla.Seega nad pidid tulema hanereas minupoole.Rekord oli vist 4 venda ühe lasuga ehk siis double-double kill icon_lol.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.12.2009 01:41:00 vasta tsitaadiga

zp750 , gestapo gs ja armored bauer on puudu veel icon_biggrin.gif sikleid leian aint pidevalt mingi märuli käigus ja siis on need armored icon_biggrin.gif

üks asi millest ma aru ei saa on see destroy 5 nazi vehicles with dynamit in 300 sec

leidsin mingi pardi laskmis missiooni ka kus kükkitad kuskil põllul ja lased pumbaga linde maha .. suht jama oli see sest see põõsas oli nina all ja kui näegid et hakkasid lendama siis ühele said pihta ja teisele mitte kuna see lendas juba kaugele ära ja siis pauguta palju tahad pihta ei saa icon_biggrin.gif aga no tegin seda aint ühe korra ja scoor oli mingi 345 vms
sealt lähistelt leidsin vist traktori ka icon_biggrin.gif

ahjaa selle level 5 põgenemise sain ka korda nüüd on see prek lahti kus saab alarm 4-5 neid kohti kasutada icon_biggrin.gif pmst kaardil on kaks kohta kust saab põgeneda sest alarm 5 on terve mäpp punane ja rallikaga eest ära ei saa sõita icon_biggrin.gif
kasutasin seda kaevu mäppi parempoolses nurgas icon_biggrin.gif üks oli veel vasakul ka kuskil icon_biggrin.gif aga nüüd juba suht savi saab kõiki kohti kasutada icon_biggrin.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 07.12.2009 01:45:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:
üks asi millest ma aru ei saa on see destroy 5 nazi vehicles with dynamit in 300 sec

Ma tegin nii ,et eelnevalt kogutud autod ja motikad võtsin garaazist välja ja lasin õhku.
ma olen ainuke, kellel on must-valge linnaosades fps madalam ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.12.2009 02:15:58 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
zp750 , gestapo gs ja armored bauer on puudu veel

ZP750:
Spoiler Spoiler Spoiler

Gestapo GS:
Spoiler Spoiler Spoiler

Armed Bauer:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.12.2009 11:53:09 vasta tsitaadiga

leidsin selle zp750 nüüd üles aga printscreeniga ta mul pilti ei tee millegipärast icon_sad.gif ja kuna ma frapsi ei kasuta siis pilti ei saa icon_biggrin.gif
aga koht on saint german kus on see garaaz ja muud asjad selle all täpselt mäpi pealt vaadates .. pmst paar maja taga 1-2 maja icon_biggrin.gif

edit:

ty piltide eest nüüd vähemalt need olemas

edit :

selline asi jäänd teha ei teagi mida see endast kujutab kuna seal mängus ei seleta seda lahti ka piisavalt destroy 20 nazy vehicles with 1 wehicle

üks asi mis mind veel häirib on see et keset mäppi on uks oraanz kindlus kuhu sisse ei saa minna ja linnas oli mingi värava moodi ehitis kus oli üleval mingi pinokel aga sinna peale ei läind ühtegi juhet jne mis pmst tähendab et kui ei ole supermänn ja lennata ei oska siis sinna ei saa sest katuselt ei hyppa ka välja kuhugi kust saaks kasvõi kinni haarata
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.12.2009 11:57:41 vasta tsitaadiga

Vaatan, et kõik mängivad. Mul jama juba nuppude paikapanemisel... Pidevalt karjub, et see või teine nupp juba kasutusel ja üle kirjutada ka ei lase...
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 07.12.2009 12:21:41 vasta tsitaadiga

Nooltega juhin.
Delete - silent kill
End- Run
Page Down - Grana viskamine
R-Shift - Autodesse sisenemine ja väljumine ja ustest
R-Ctrl - Sneak

Muud peaks kõik olema def. Rohkem nagu ei kasuta ka eriti.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.12.2009 12:27:29 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin, et kas selle vastu rohtu ei ole vms... Või äkki saab mingi nupuga lihtsalt teatud toimingud ära kustutada, mida vaja ei ole. Või äkki on mingi cofing file, kus saaks ise ära muuta.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Sooodla
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 15:54:36 vasta tsitaadiga

Panin isegi selle m2ngu peale.
P2ris h2sti jookseb arvestades minu arvuti confi.

Vid: ATI 2600pro
M2lu: 1GB
Prose: Intel Pentium 4
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.12.2009 16:30:32 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
leidsin selle zp750 nüüd üles aga printscreeniga ta mul pilti ei tee millegipärast icon_sad.gif ja kuna ma frapsi ei kasuta siis pilti ei saa icon_biggrin.gif
aga koht on saint german kus on see garaaz ja muud asjad selle all täpselt mäpi pealt vaadates .. pmst paar maja taga 1-2 maja icon_biggrin.gif

edit:

ty piltide eest nüüd vähemalt need olemas

edit :

selline asi jäänd teha ei teagi mida see endast kujutab kuna seal mängus ei seleta seda lahti ka piisavalt destroy 20 nazy vehicles with 1 wehicle

üks asi mis mind veel häirib on see et keset mäppi on uks oraanz kindlus kuhu sisse ei saa minna ja linnas oli mingi värava moodi ehitis kus oli üleval mingi pinokel aga sinna peale ei läind ühtegi juhet jne mis pmst tähendab et kui ei ole supermänn ja lennata ei oska siis sinna ei saa sest katuselt ei hyppa ka välja kuhugi kust saaks kasvõi kinni haarata

See tähendab seda, et sa pead näiteks ühe tankiga 20 nazi sõidukit õhku laskma.

Nüüd veel 4 nazi sõidukit puudu, praegu on:
Bauer
mõlemad motikad
mõlemad kübelwagenid
siis need kaks autot, mis seal maja ees seisid
Gestapo tavaline

Kohe lähen sinna raudteejaama juurde uurima

Sooodla kirjutas:
Panin isegi selle m2ngu peale.
P2ris h2sti jookseb arvestades minu arvuti confi.

Vid: ATI 2600pro
M2lu: 1GB
Prose: Intel Pentium 4

No mida, mul on umbes 2X korda võimsam süsteem ja peab lowi peal jooksutama, mis settingutel sul jookseb?
tagasi üles
Sooodla
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 17:59:03 vasta tsitaadiga

Absull kõik lowi peal vahel tõmmbab ikka aeglaseks sest mälu vähe.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.12.2009 19:28:03 vasta tsitaadiga

Hmm, mul sama.
Võib järeldada, et keegi pole viitsinud optimeerida... icon_cry.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.12.2009 19:28:58 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Võtsin tangi ja tegin ära.Väga kerge imo
MMx kirjutas:
Vaatan, et kõik mängivad. Mul jama juba nuppude paikapanemisel... Pidevalt karjub, et see või teine nupp juba kasutusel ja üle kirjutada ka ei lase...

See nuppude süsteem tsipa loll jah.Peab veidi ümber tõstma ise neid seal ja siis saab enamvähem
eesti919 kirjutas:
Nüüd veel 4 nazi sõidukit puudu

Milliseid veel vaja? icon_smile.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.12.2009 20:41:54 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Võtsin tangi ja tegin ära.Väga kerge imo
MMx kirjutas:

See nuppude süsteem tsipa loll jah.Peab veidi ümber tõstma ise neid seal ja siis saab enamvähem
eesti919 kirjutas:
Nüüd veel 4 nazi sõidukit puudu

Milliseid veel vaja? icon_smile.gif

Pole õrna aimugi, need mis mul on, kirjeldasin ma paar posti tagasi, vahepeal juurde pole tekkinud
Peaks veel puudu olema Gestapo GS ja soomustatud Kaiser vms.
ja kaks tundmatut veel...

EDIT:
Krt, avastsin, et ma polnud peale masinate omandamist seivinud icon_evil.gif ega's midagi, tuleb jälle uuesti alustada...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.12.2009 20:47:55 vasta tsitaadiga

eesti919 kirjutas:

Pole õrna aimugi, need mis mul on, kirjeldasin ma paar posti tagasi, vahepeal juurde pole tekkinud
Peaks veel puudu olema Gestapo GS ja soomustatud Kaiser vms.
ja kaks tundmatut veel...

EDIT:
Krt, avastsin, et ma polnud peale masinate omandamist seivinud icon_evil.gif ega's midagi, tuleb jälle uuesti alustada...

Pildid kust leida on mu eelnevates postides thumbs_up.gif

Selleks, et näha millised sul puudu on mine mehhaaniku juurde(sinine murivõti mapil) ja räägi temaga.Tuleb list ette ja seal kategooriad Civilian,Race,Military,APCs/Tanks jne
need mida sul pole on nimed hallid icon_wink.gif
tagasi üles
Sooodla
HV vaatleja

sõnum 07.12.2009 20:48:49 vasta tsitaadiga

Mingit patchi pole veel väljas?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Saboteur mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.