Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draqula
HV Guru
|
03.12.2009 23:04:59
|
|
|
Renq kirjutas: |
ma ei ole arvet näinud muidugi. a kirjas oleks ikkagist võinud ka sellest mõne sõna mainida. mitte ainult seda, et "Meil on tõsiselt hea meel selle üle, et taaskord saame rõõmustada oma kliente uute telekanalite lisamisega. " ja et on võimalik tellida viasati teemapakette.
EDIT: oleks siis vähemalt võimalik mingeid muid kanaleid sealt digi paketist välja loopida ja selle võrra hinda koomale tõmmata. nendest teemapakettidest tahaks ma nagunii näha ainult tv1000 premiumit ja sport balticut, mida €$£$€£/"%&¤ ma selle golfiga veel peale hakkan?! |
Usu mind, sa pole ainuke. Starmani lihtsalt ei huvita, paketid koostatakse nii et maksimum nutsu teenida - tahad ühte head asja, pead selle koos hunniku jamaga tellima ja maksad kõik kinni.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
04.12.2009 01:02:38
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Renq kirjutas: |
ma ei ole arvet näinud muidugi. a kirjas oleks ikkagist võinud ka sellest mõne sõna mainida. mitte ainult seda, et "Meil on tõsiselt hea meel selle üle, et taaskord saame rõõmustada oma kliente uute telekanalite lisamisega. " ja et on võimalik tellida viasati teemapakette.
EDIT: oleks siis vähemalt võimalik mingeid muid kanaleid sealt digi paketist välja loopida ja selle võrra hinda koomale tõmmata. nendest teemapakettidest tahaks ma nagunii näha ainult tv1000 premiumit ja sport balticut, mida €$£$€£/"%&¤ ma selle golfiga veel peale hakkan?! |
Usu mind, sa pole ainuke. Starmani lihtsalt ei huvita, paketid koostatakse nii et maksimum nutsu teenida - tahad ühte head asja, pead selle koos hunniku jamaga tellima ja maksad kõik kinni. |
seda ma tean jah, et ainuke ma pole. krt, siis võiks vabalt olla juba eraldi vene pakett jne... ja kräpipakett, jätaks need võtmata oleksid eestid, uudised film ja sport. a noh, unistada ju võib.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 10:00:51
|
|
|
Renq, müü järgmine idee starmanile maha: digis peaks tehniliselt olema võimalik pakettidest üldse lobuda ja hakata pakkuma kanaleid nii 10kr tükk ei ole ju kallis (iroonia).
Kahju, et viasitt käkib... Siiani meeldis mulle starmani puhul see, et kõik oli paketis, mitte ei pidanud miljonit teemapaketti juurde ostma, nagu elionil.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
04.12.2009 10:58:11
|
|
|
Ma ei mõista, nett kaob juba igapäevaselt ära, tuleks vist modem välja vahetada
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Frederik
HV vaatleja
|
04.12.2009 11:10:36
|
|
|
Usu mind, sa pole ainuke. Starmani lihtsalt ei huvita, paketid koostatakse nii et maksimum nutsu teenida - tahad ühte head asja, pead selle koos hunniku jamaga tellima ja maksad kõik kinni. |
See ei olnud ju Starmani otsus neid erladi paketti panna, Viasat tahtis seda.. ja see peaks samamoodi tulema ka teistel operaatoritel.
Natuke valel firmal valate oma viha välja!
Kui 2 kuud tahate neid kanaleid edasi vaadata siis:
Mõlema Viasati teemapaketiga on Teil võimalik kaks kuud tasuta tutvuda.
30 novembris starmani kirjas oli nii kirjas.... ise tellisin "tutvumiseks" need paketid ja näen ilusti
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.12.2009 11:39:55
|
|
|
Frederik kirjutas: |
See ei olnud ju Starmani otsus neid erladi paketti panna, Viasat tahtis seda.. ja see peaks samamoodi tulema ka teistel operaatoritel.
Natuke valel firmal valate oma viha välja!
30 novembris starmani kirjas oli nii kirjas.... ise tellisin "tutvumiseks" need paketid ja näen ilusti  |
Viasati paketist saan aru, minu viha on pigem seotud tavadigipaketis edastatavaga, millest peaaegu pool on mõttetu pahn. Selles osas tahaks saada rohkem valikuvõimalusi - maksta asja eest mida tegelikult näha tahaks. Hunniku vene kanaleid võiks rahulikult 99EEK eraldi paketti lükata ja põhipaketi sellevõrra odavamaks teha.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
04.12.2009 11:44:47
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Renq, müü järgmine idee starmanile maha: digis peaks tehniliselt olema võimalik pakettidest üldse lobuda ja hakata pakkuma kanaleid nii 10kr tükk ei ole ju kallis (iroonia).
Kahju, et viasitt käkib... Siiani meeldis mulle starmani puhul see, et kõik oli paketis, mitte ei pidanud miljonit teemapaketti juurde ostma, nagu elionil. |
see idee käis mulgi läbi, siis vaevalt mul selliseid kanaleid oleks nagu 24 hoora, airang tv, belarus tv, ukraine tv jne....
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
04.12.2009 12:30:16
|
|
|
Ma arvan et starman ei teostaks seda mitte elu iial, vähemalt selles elus küll mitte. Siis keegi ei maksaks ju nende eest aga seda soppa ei saa ju ometi maha võtta. Neid ei huvita ju klientide arvamus, isegi viimase super paketi kohta.
HD boxi rentimisest niipalju, et rendihind on raudselt 100.- kandis. STV's on HD boxi rent 79.- kuid starmanis on k6ik kallim ning tegu ka PVR'iga.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
05.12.2009 18:49:39
|
|
|
Renq, müü järgmine idee starmanile maha: digis peaks tehniliselt olema võimalik pakettidest üldse lobuda ja hakata pakkuma kanaleid nii 10kr tükk ei ole ju kallis (iroonia). |
Miks iroonia? Näiteks minu (ja minutaoliste) jaoks oleks see ideaalne! Praegu maksan kaabli (oli seal 70 kanalit, ei teagi, aga umbes...) eest 169kr! Mind rahuldaks täiesti aga 6 kanalit (60kr siis) - Eurosport, MotorsTV, ETV, Kanal2, TV3 ja TV6...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
05.12.2009 23:23:57
|
|
|
ewur kirjutas: |
Renq, müü järgmine idee starmanile maha: digis peaks tehniliselt olema võimalik pakettidest üldse lobuda ja hakata pakkuma kanaleid nii 10kr tükk ei ole ju kallis (iroonia). |
Miks iroonia? Näiteks minu (ja minutaoliste) jaoks oleks see ideaalne! Praegu maksan kaabli (oli seal 70 kanalit, ei teagi, aga umbes...) eest 169kr! Mind rahuldaks täiesti aga 6 kanalit (60kr siis) - Eurosport, MotorsTV, ETV, Kanal2, TV3 ja TV6... |
Kui sa nii vähesega lepid, siis küll... Mul oleks läinud ETV, ETV2, Kanal2, TV3, TV6, Kalev sport, Viasitt Sport Baltic, TCM, Viasitt History, Viasatt Explorer, Discovery'd 3tk, Eurosport, VH 1, vb veel midagi, koostasin hetkel listi tv24.ee abil. Peaks vist 15 kokku tulema? 150 eeku on rohkem kui ma hetkel digi eest maksan
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
somka
HV vaatleja
|
06.12.2009 16:48:21
|
|
|
Rääkige targad kas teil jooksevad zuumis foxide supakad ilusti, või on minul miski kamma. Muidu box näitab kvaliteet 98-100%
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.12.2009 19:08:14
|
|
|
Tuleb välja, et nüüd tahetakse nende õnnetu 5 HD kanali eest 99 krooni kuus juurde. Ehk siis sama palju kui Viasat Filmi eest. Ahnusel ei ole ikka piire.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
06.12.2009 20:14:16
|
|
|
Kuni 1 dets. olid need HD kanalid tasuta. Mina kes praegusel hetkel ühtegi digipaketti ei oma oli antud lahendus tervitatav. Nüüd aga hakkan kõhklema. Sest kui ainult hd kanaleid tahan siis nad ei anna, peab tava digipakett ka vähemalt võetud olema
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
06.12.2009 21:32:17
|
|
|
Starmanil Laagna teel ühe silla peal suur vilkuv ja tinisev reklaam selle SUPER paketti kohta. Mingitest lisatingimustest reklaami peal juttu polegi, ainult see viide kodulehelpe
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
07.12.2009 08:54:31
|
|
|
somka kirjutas: |
Rääkige targad kas teil jooksevad zuumis foxide supakad ilusti, või on minul miski kamma. Muidu box näitab kvaliteet 98-100% |
Tere
on sul HD või SD zuumbox? SD on siis see must väiksem ilma HDMI väljundita. Ja saad sa kirjeldada.. mis täpselt subtiitritega on?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
somka
HV vaatleja
|
07.12.2009 12:20:10
|
|
|
white kirjutas: |
Rääkige targad kas teil jooksevad zuumis foxide supakad ilusti, või on minul miski kamma. Muidu box näitab kvaliteet 98-100% |
Tere
on sul HD või SD zuumbox? SD on siis see must väiksem ilma HDMI väljundita. Ja saad sa kirjeldada.. mis täpselt subtiitritega on? |
SD variant on, viga selles et vahepeal ilmuvad subtiitrid ja siis jälle ei tule ja just fox kanalitega on nii, showtime on okey.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja
|
07.12.2009 12:36:33
|
|
|
30 novembris starmani kirjas oli nii kirjas.... ise tellisin "tutvumiseks" need paketid ja näen ilusti  |
Sellega muidu oled kursis, et kahe kuu pärast pead nende pakettide loobumise eest maksma lepingu muudatuse eest?
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.12.2009 13:30:58
|
|
|
Vahelduseks ka mõned kiidusõnad Starmani aadressil:
Olin külas tuttaval. Kuna HD telekas oli olemas, tuli tahtmine HD kanaleid vaadata (digitv oli olemas, hd pakkett puudu).
Üks kõne Starmani ja umbes 15min pärast olid kanalid olemas.
Ei ole tegemist küll eriliselt suure saavutusega, kuid meeldivalt operatiivne tegutsemine siiski
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Frederik
HV vaatleja
|
07.12.2009 17:44:43
|
|
|
Maxxxim kirjutas: |
Sellega muidu oled kursis, et kahe kuu pärast pead nende pakettide loobumise eest maksma lepingu muudatuse eest? |
Jah, nendest loobumine peaks 30 krooni olema.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
07.12.2009 20:17:14
|
|
|
SD variant on, viga selles et vahepeal ilmuvad subtiitrid ja siis jälle ei tule ja just fox kanalitega on nii, showtime on okey. |
Kusjuures HD variandil seda muret pole. Loodame, et saab softi uuenduse siis SD boxile varsti. =)
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
07.12.2009 21:34:15
|
|
|
white kirjutas: |
SD variant on, viga selles et vahepeal ilmuvad subtiitrid ja siis jälle ei tule ja just fox kanalitega on nii, showtime on okey. |
Kusjuures HD variandil seda muret pole. Loodame, et saab softi uuenduse siis SD boxile varsti. =) |
Mul ka HD, kuid subtiitreid vahepeal ikka ei näita...
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
08.12.2009 00:57:34
|
|
|
nüüd on nii, et isegi kui see sport pakett on, siis digitv's näeb seda ja teises toas kaablist mitte?
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
08.12.2009 18:26:55
|
|
|
kaablile sa ei osta ju mitte kuskilt mingeid lisapakette
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
09.12.2009 01:33:14
|
|
|
lnxab kirjutas: |
kaablile sa ei osta ju mitte kuskilt mingeid lisapakette  |
vot, ses mõttes ongi eriti värdjalik see asi, et vahel tahaks ka voodist vaadata mingit asja. aga ei saa. kuna selle teleka taga ei istu digi tv'd :@
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|