video gameplay osa jäi nõrgaks... või noh... ei näidanud midagi väga erilist. aga see selleks.
teeks siis väikse võrdluse kahe mängu vahel, mis niikuinii saab suureks vastasseisuks - bc2 vs. mw2.
isiklikult minu hääl kindlasti bc2'le.
mw2 tempo on koguaeg põhjas, hingepausi ei ole võimalik teha. bc2 saab ka mängida koguaeg tempo taga actionis, kuid vastava tahtmise juures on võimalik ka vaikselt hiilida ja eesmärgini jõuda.
eks oma osa ole siin erineval gameplay'l, mw2 enamasti lihtsalt TDM ja sealgi ikka kõik rambotavad omaette. bc2 on aga tiimitöö a&o, objective-põhine mängutüüp on mõnusam. ses mõttes on bc2 reaalsem. kuigi bc2 betas on vaid 1 map, valmistab selle suurus ja "voolavus" palju mõnusama terviku kui mw2 map'id - mõni on seal nii väike ja igav, teine aga jälle nii suur et pool aega jooksed et kedagi üldse leida.
väga häirib mw2 läbi seinte laskmine. ju harjumise asi. aga kui ma varjun kiviseina taha, siis tahaks sealt ka mingit tuge leida. "pehmete" seintega loomulikult arusaadav (puit, plekk).
öeldakse, et bf'is pead terve salve ära laskma, enne kui vastase maha saad. ei ole päris nii, headshot töötab ilusti ja niisamagi saab ühest salvest 3-4 vastast maha. täpselt samamoodi ka mw2's oskamatu (nagu ma eile hommikupoole - ööseks sai juba käppa) peab terve pideme ära täristama.
ainuke asi mis mw2's on mõnusam ja parem - suur hulk relvade lisasid (millest mingi osa on täiesti ajuvabad).
ja tänu mw2'le sai kohe bc2's sensitiivsust mõnuga juurde keeratud... eks see teeb mu kiiremaks nüpeldajaks seal ka
pikk ja lohisev jutt sai... kui see vs. peaks inimestele huvi pakkuma, ehk oleks oma teemat kohe vaja?
Pole paha, ATV maha võtmine oli päris hea.
Kangesti kaua said oma tankis isetseda seal, minu kogemus on see, et varem või hiljem hiilib mõni snaipri närakas oma C4 pakiga ligi ja rikub kõik ilusa ära
Pole paha, ATV maha võtmine oli päris hea.
Kangesti kaua said oma tankis isetseda seal, minu kogemus on see, et varem või hiljem hiilib mõni snaipri närakas oma C4 pakiga ligi ja rikub kõik ilusa ära
ütleks, et vedas tiimiga kõik täitsid oma kohustusi ideaalselt _________________
Tegu UAV'ga. Ehk saad siis lahinguvälja scoutida ja targeti määrata ning hellfire raketiga sellele tuld anda. Väga kasulik asi squadile.
Väike täpsustus- UAV ise ei anna tuld vaid märgib sihtkoha ja siis lahinguvälja kohal tiirutav miski lennuk, kui ma ei eksi kutsuvad nad teda Wolverine'ks läbi raadio, annab tuld sihtmärgi pihta. Cooling time on mingi 10-15 sekki, siis saad uue rünnaku tellida. Väga nutikas leiutis tõesti, kahju et kaitsjatel seda pole, saaks pealetungivale tankikolonnile kenasti auke sisse puurida
Võimalik, et pikem tõesti, mõõtnud seda ei ole, aga arvan et see pigem tundub pikk, kuna tavaliselt just siis kui oled paugu ära pannud hakkab mõni tank end kuskil liigutama või märkad mõnd snaiprit väga magusa koha peal ja siis näpp higistab päästikul ja ootad ja loodad...
Parimad hetked on need kui märkad läbi UAV silma, et keegi tuleb sind nottima sinna konsooli juurde ja siis selle sama UAV-ga jõuad talle raketi suunata hetk enne seda kui ise noa selga saad
Mul mäng viimasel ajal ühe ja sama koha peal lootusetult kokku jooksnud -just siis kui olen asunud UAVd juhtima ja see on napilt õhku tõusnud, kogu asi jookseb nii põhjalikult kinni, et puldiga ei tee enam midagi ära, vaid konsooli pealt välja lülitamine aitab. Helitaust vaid jääb ja see siis mitte otsene mängu heli, vaid see mida kuuled UAVd juhtides. Veidi häirima hakkab juba, sest reeglina on tükk tegu et õigel ajal UAV konsoolile peale sattuda.
Mul mäng viimasel ajal ühe ja sama koha peal lootusetult kokku jooksnud -just siis kui olen asunud UAVd juhtima ja see on napilt õhku tõusnud, kogu asi jookseb nii põhjalikult kinni, et puldiga ei tee enam midagi ära, vaid konsooli pealt välja lülitamine aitab. Helitaust vaid jääb ja see siis mitte otsene mängu heli, vaid see mida kuuled UAVd juhtides. Veidi häirima hakkab juba, sest reeglina on tükk tegu et õigel ajal UAV konsoolile peale sattuda.
mul on sama asi juhtunud aga teistes olukordades ka(vist).
arvan, et neil on see viga teada juba. _________________
No mul on see vaid kopteri kallal askeldades juhtunud, muidu mängu keskel on mingiks hetkeks ka hangunud korra või paar aga siis ikka uuesti üles ärganud, aga kopteriga läheb ikka nii sügavalt tuttu et ei aita ei ussi ega püssirohi... Seni vist ainuke miinus selle mängu juures, mis märtsikuuks ilmselt parandatud saab
omal on silma jäänud veel see, et esemed vahest kaovad ära.
teatud nurga alt piilusin, siis need kastid peale silda, mis on paremal pool automaadi ja rpg juures. kadusid ära ja nägin palju vastaseid nende taga varjab
ja veel on silma jäänud lohakas karnaadi viskamis animatsioon _________________
teatud nurga alt piilusin, siis need kastid peale silda, mis on paremal pool automaadi ja rpg juures. kadusid ära ja nägin palju vastaseid nende taga varjab
Kõlab nagu hack
Ei eks ta tegelt normaalne on ju et siin bugisid ette tuleb, selleks see beta demo ongi, et säärased asjad välja juurida.
Ise mingeid väga hulle vigasid rohkem pole leidnud... samas ilmselt pole ma ka kõige aktiivsem beta testija hetkel
Vaatasin just oma e-maili ja mulle oli saadetud Bad Company 2 Beta Key,aga kuna endal enam PS3 pole,siis võin selle koodi kellelegi ära anda.Eks andke teada kui keegi huvitatud.
E:Koodi sai,siis kasutaja sav1saar _________________ Anna oma hääl: Xbox Live Eestisse!
Suured ootused seoses selle mänguga, esimene osa meeldis kohe väga.
NB! Kui kellelgi peaks beta kood üle olema, või teab kohta kust beta koodi ikka veel saada siis saata julgelt PM. Ise jäin veidi hiljaks selle asjaga ja pole viimasel ajal kuskil neid jagamisi näinud. _________________ PSN: Kurjam
Twitter: @Vahtra
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.