praegune kellaaeg 20.06.2025 15:14:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Azatris
HV veteran

|
06.12.2009 12:13:10
Asus X59SL Win7 driverid |
|
|
Tervist!
Mul on nimelt selline probleem, et peale rohkeid probleeme Windows Vistaga olin ma sunnitud oma rüperaalile peale installima hoopiski Windows 7, millega aga tekkisid nüüd probleemid.
Mõned driverid leidis Windows ise üles - näiteks nagu touchpad, wifi kaart ja mõned veel, kuid veebikaamera, hotkeyd ja ilmselt ka mõne muu asja nagu express card sloti drivereid mul siiski ei ole.
Üritasin kasutada samat driveriplaati, mis tuli läppariga algselt kaasa, kuid see töötab põikpäiselt vaid Windows Vistaga... kuigi ma olen veendunud, et Windows 7 ei erine praktiliselt üldse eelmisest.
Asuse support selles osas on nullilähedane - driveritest on olulisimatest neil üles laetud vaid Windows XP x86 jaoks isegi, kui läpparitega antakse kaasa ka Windows Vista x86 ja x64 jaoks.
Kokkuvõtlikult: Ei leia kuskilt vajalikke drivereid Windows 7 Ultimate x64 jaoks - kas olen sunnitud Windows Vista tagasi panema?
Aitäh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
06.12.2009 21:25:14
|
|
|
siLc, suured tänud! Antud viis toimib.
Kuid Heli ja LANi link ei toimi mul. Veebikaamera driverit oleks ka vaja.
Räägiksid ka mis viisil sa täpsemalt leidsid need või millise läppari analoogi kasutasid nende leidmisel? Oleks suureks abiks.
Või veelgi parem, tooksid juba lingid ka juurde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
06.12.2009 21:33:53
|
|
|
G51J mudeli alt on Fn nupud pärit. X59SL on kasutatavalt riistvaralt ebatüüpiline masin, millele kohe ei teagi analoogseid mudeleid välja tuua. Win7 draivereid on treitud eelkõige high-end mängumasinatele nt. G51J ja G71/G72GX. http://support.asus.com aitab eelkõige.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
06.12.2009 22:35:35
|
|
|
siLc, eks ma selle mudeli just ebatüüpilisuse pärast valisngi. Riistvara oli muudest mudelitest kõvasti parem selle hinna eest, kuid vist väga tuntud ta ei olnud jah... esimene läppar siiski. Kodumaist ka ei tahtnud.
Seekord, erinevalt varasemast, support.asus.com'is drivereid surfates sattusin kummalisel teel täiesti imelikul teel globaalsete driverite juurde, mis lihtsalt käivad kõikide sülearvutite kohta... see peaks mu probleemi lõplikult ära lahendama.
Suured tänud veelkord!
Võib teema lukku panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|