Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Saboteur märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.12.2009 01:56:48 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
asi käib by default vist 640x480 resoga icon_confused.gif
Vähemalt sellise resoga see loading aken on eusa_think.gif

Mängu kaustas on VideoSetup.exe.
Kruti sealt seaded paika thumbs_up.gif

Kaivo , mainisid, et kogud saksa autosid.Said kõik kätte? icon_smile.gif .Ma pole veel leidnud kahte: Kaiser Bulletproof ja Bauer Fuel Truck
Tsiviilautodest on vaja veel võita Belle VIP ruumis see auto ja siis Traktor kuskilt virutada icon_lol.gif
Perkidega on seis hetkel selline:
Spoiler Spoiler Spoiler

Miskipärast see RDX trikk ei toiminud.Pean veel proovima.Kõik relvad nüüd käes ja 4k vaba raha
Muide kuna vastavalt 2k ja 3k eest saab ühe kuld ja hõbeperki ise valida siis valige need mis mul pildil tegemata.Need imo raskeimaid.Kui mäng laseb valida...

APC-dest ja Tankidest rääkides.Leidsin Panther Mk3.Wulfi pole veel leidnud.Vaadake kaartidelt nool ringi sees.Suht lähestikku

Half Truck:
Spoiler Spoiler Spoiler

AR33:
Spoiler Spoiler Spoiler

Panther Mk3:
Spoiler Spoiler Spoiler

Pantheriga möllamas Lvl5 icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.12.2009 03:29:00 vasta tsitaadiga

mõtlesin et peaks panema väiksema reso et ehk jookseb paremini icon_biggrin.gif aga kui väikse resoga loadima hakkab kaua siis pisut jama ma arvan icon_biggrin.gif
mingi 1400 on hetkel aga võiks panna mingi 1280 umbes ehk kaob lag ära vahepeal ...

mingi esimene missioon peale lubade saamist vaja mingi vend kuskilt majast välja tuua ja minema sõidutada aga kutt on nii lammas et ei roni autosse ja saab koguaeg surma sellepärast icon_biggrin.gif
mõtlesin et teen alarm 5 seal maja juures mingi traineriga pisut puhastust ja siis tagasi mingi vormi vennaga chill sisse ja jalutaks välja vennaga

btw kuidas neid igasugu tanke värke saada ? ma olen vennad ümbert ära koristand ja sisse ei saa kuidagi ja üle kolme granu ei saa visata siis hakkab p6lema ja plahvatab ja no ennem vend välja ka ei roni kui põlema pole hakkand

on mingi muu nupp kui defauldis e ? ma pole nuppe muutnud ei tea pooli kuhu panna et mugav oleks icon_biggrin.gif

hmm reso väiksemaks panemine ei aidand aga reso tagasi panek ja ülejäänud asjad põhja siis jookseb normaalselt icon_biggrin.gif naljaks systeem sellel mängul icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.12.2009 03:57:06 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
btw kuidas neid igasugu tanke värke saada ? ma olen vennad ümbert ära koristand ja sisse ei saa kuidagi ja üle kolme granu ei saa visata siis hakkab p6lema ja plahvatab ja no ennem vend välja ka ei roni kui põlema pole hakkand

Ei saagi nii.Igat tanki peaks üks mark kuskil kaardil olema mahajäetud.Vaata mu eelnevat postitust thumbs_up.gif

Igatahes leidsin Bauer Fuel Truck-i(vaja veel Kaiser Bulletproof ja siis on üks asi jälle korras) ja Foulcat tangi(Wulfi ja ühte teist pole veel leidnud)
Spoiler Spoiler Spoiler

Tsiviilmasinatest leidsin traktori icon_biggrin.gif .Nüüd veel vaja Belle VIP ruumis see limo võita ja siis kõik tsiviilmasinad olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.12.2009 04:09:20 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Ei saagi nii.Igat tanki peaks üks mark kuskil kaardil olema mahajäetud.Vaata mu eelnevat postitust thumbs_up.gif

Igatahes leidsin Bauer Fuel Truck-i(vaja veel Kaiser Bulletproof ja siis on üks asi jälle korras) ja Foulcat tangi(Wulfi ja ühte teist pole veel leidnud)
Spoiler Spoiler Spoiler

Tsiviilmasinatest leidsin traktori icon_biggrin.gif .Nüüd veel vaja Belle VIP ruumis see limo võita ja siis kõik tsiviilmasinad olemas thumbs_up.gif

ok tänud icon_biggrin.gif tegin just seda radio antenni missiooni ja tagasitulles vaatas et oh näe fule truck vedeleb icon_biggrin.gif siis trippisin mingi edasi tagasi seal sees ringi et saaks seda kuidagi v2lja icon_biggrin.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 05.12.2009 14:05:32 vasta tsitaadiga

Kus need generallid passivad tavaliselt ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.12.2009 17:14:47 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Kus need generallid passivad tavaliselt ?

Mingit kindlat kohta pole.Sõida ringi ja kui näed kuskil ringikujulist kollast "suspicion zone" ja seal mitu meest siis üks neist ongi musta mantliga Gestapo kindral icon_wink.gif .Eeldan, et teed seda perki kus vaja 5 kindralit stealth killida?

Üldiselt ma tegin nii, et võtsin kuskilt kaugemalt kaks turvat maha ja siis hiilisin kindrali seljataha.Vahel see kohe ei toiminud, sest saadeti uus brigaad turvasid ja pidin need kah maha koksama icon_lol.gif
Soovitan kasutada Viper SMG või Silenced Pistol.Kui lärmi teed antakse alarm ja on asi nässus icon_wink.gif

Ühe kindrali killisin hoovis.Teise killisin mis paistis olevat justkui turg vms juures.Kolmanda killisin raudteejaamas.Neljanda killisin jälle kuskil hoovis ja viienda kuskil suurel väljakul suure maja ees.Üldiselt neid peaks 17-18 tükki olema linna peale seega küll sa leiad thumbs_up.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 05.12.2009 17:20:13 vasta tsitaadiga

A ma mõtlesin, et need tavalised gestaapo jorsid.
Läheb siis jahiks icon_biggrin.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.12.2009 18:05:21 vasta tsitaadiga

huvitav see stelth kill on mingi mingi z nuppuga vähemalt räägib seda tutorialis mängus aga ma polegi aru saand kuidas seda täpselt teeb icon_razz.gif
mis autoga seda esimest race teha mingi 1:45 vaja aeg sõita ja annab sulle dugati alguses millega alla 2 minuti ei saand icon_razz.gif siis võtsin selle altiar vms mis tagant näeb välja nagu cobra ja no sõida nii puhtalt kui tahes ja randa jõudes saab aeg täis pmst 1:49 oli parim aeg sellega
rohkem mul neid rallikaid pole hetkel
ja need tankid ja muud armoris mis sa tomorrow eelnevates piltides näitasid neid saab collectida siis kui mingid asjad ennem tehtud icon_biggrin.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 05.12.2009 18:16:17 vasta tsitaadiga

Jube madalaid hindeid saab mäng ülevaatajate poolt icon_sad.gif
Kohe näha, et ei maksta peale.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.12.2009 18:42:17 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
huvitav see stelth kill on mingi mingi z nuppuga vähemalt räägib seda tutorialis mängus aga ma polegi aru saand kuidas seda täpselt teeb icon_razz.gif
mis autoga seda esimest race teha mingi 1:45 vaja aeg sõita ja annab sulle dugati alguses millega alla 2 minuti ei saand icon_razz.gif siis võtsin selle altiar vms mis tagant näeb välja nagu cobra ja no sõida nii puhtalt kui tahes ja randa jõudes saab aeg täis pmst 1:49 oli parim aeg sellega
rohkem mul neid rallikaid pole hetkel
ja need tankid ja muud armoris mis sa tomorrow eelnevates piltides näitasid neid saab collectida siis kui mingid asjad ennem tehtud icon_biggrin.gif

Stealth kill pead ühte nuppu kogu aeg all hoidma ja teist vajutama.Ma ei saa öelda mis nuppe kuna mina määran alati nupud enda maitse järgi ära.

Sõidud olid lihtsad.Mina tegin need kõik esimese katsega ära.Oleks ainult rohkem võinud olla.3 sõitu mängu peale on liiga vähe imo icon_rolleyes.gif

APC/Tanke saab jah alles teatud perki täissaamisel koguma hakata
tagasi üles
K3rT6699
HV kasutaja
K3rT6699

sõnum 05.12.2009 19:10:13 vasta tsitaadiga

Keegi veel väldib selle "tapa 10 natsi 10s jooksul kasutades RDX'i" explosive III perk tegemist? Annab selle, et plahvatused ei löö sind pikali. Mulle see just meeldib...ragdoll hea ju.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2009 19:25:53 vasta tsitaadiga

Sain ka siis lõpuks läbi tehtud, leidsin ainult ühe bugi mängus icon_cool.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Praegune stats:
Spoiler Spoiler Spoiler

//Unustasin lisada, See mida Sean viimase lause ütles, tundub et tuleb teine osa ka icon_razz.gif

tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.12.2009 19:32:26 vasta tsitaadiga

Volum kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Praegune stats:
Spoiler Spoiler Spoiler

//Unustasin lisada, See mida Sean viimase lause ütles, tundub et tuleb teine osa ka icon_razz.gif

pandomic-u poolt mitte vist kuna EA ju ostis selle ära ja siis selle mängu valmis saamisel tehti neile kõva surumine peale ja nüüd pankrottis vms ... no nagu ikka EA laseb oma survega väiksemad põhja ... imepole miks mäng suht vigane on siis icon_biggrin.gif .. kui settingui maha võtta hakkab asi laagima jne aga kui põhja panna on normaalne ... samas nagu ati kaartide teemagi selles mängus icon_biggrin.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2009 19:36:00 vasta tsitaadiga

EA
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.12.2009 20:00:31 vasta tsitaadiga

Leidsin Wulf tangi icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif .Keegi andis EA foorumis vihje ja tõesti-tõesti oligi seal kus öeldi:
Spoiler Spoiler Spoiler

Veidi möllasin sellega:
Spoiler Spoiler Spoiler

Leidsin ka kaua tagaotsitud Kaiser Bulletproofi siit:
Spoiler Spoiler Spoiler

Näeb välja selline:
Spoiler Spoiler Spoiler

Seega peaaegu kõik perkid tehtud.APC/Tankide jaoks on siiski karmid nõuded:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ralliautodega on sitad lood.Mul veel nelja vaja aga no neid pole kuskil icon_mad.gif

K3rT6699 kirjutas:
Keegi veel väldib selle "tapa 10 natsi 10s jooksul kasutades RDX'i" explosive III perk tegemist? Annab selle, et plahvatused ei löö sind pikali. Mulle see just meeldib...ragdoll hea ju.

Väldin selle tegemist, sest seda suht raske teha icon_mad.gif
Volum kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Praegune stats:
Spoiler Spoiler Spoiler

See esimene on tavaline konsoolipordi jama kus tekstuure ei laeta ära.Näen seda pidevalt.Nt kiiresti sõidas siis tee on vahel must/läbipaistev, sest mäng pole veel jõudnud ära laadida tekstuure.
Mul hetkel vist kuskil 27 tundi mängitud.Põhiosa lõpetasin 15 tunniga
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.12.2009 20:26:31 vasta tsitaadiga

see 10 tapmine rdx-ga ... mis see rdx on see dynamiit mille saab kaugemalt lõhkida (mitte süütenööriga) kui nii siis see peaks kerge olema ju icon_biggrin.gif pane bomm maha rohi katusele tee pisut mürglit ja kui bommi juurde kogunend suur seltskond kasutad seda bommi ja boom korras icon_biggrin.gif
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2009 20:52:01 vasta tsitaadiga

Kuidas neid õhu balloone destroy palace royale missioonis hävitada saab, dünamiit ei tööta.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.12.2009 21:04:09 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
see 10 tapmine rdx-ga ... mis see rdx on see dynamiit mille saab kaugemalt lõhkida (mitte süütenööriga) kui nii siis see peaks kerge olema ju icon_biggrin.gif pane bomm maha rohi katusele tee pisut mürglit ja kui bommi juurde kogunend suur seltskond kasutad seda bommi ja boom korras icon_biggrin.gif

Omastarust tegingi.Panin 4 erineva auto külge RDX laengud.Sõidutasin kontrollpunkti valvurite nina alla.Ronisin lähedalasuvale vaateplatvormile.Panin seal kah mõned laengud.Kokku minu arvestuste kohaselt laenguid õhkides oleks pidanud kärvama 13 natsi aga perki ikka ei saanud icon_neutral.gif
zaG kirjutas:
Kuidas neid õhu balloone destroy palace royale missioonis hävitada saab, dünamiit ei tööta.

Tulista neid lihtsalt relvast või veel parem kasuta AA Gungi icon_smile.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.12.2009 01:14:04 vasta tsitaadiga

alert 5 annab eest ära saada kui seda asja pole lahti mis neid turvakodusi või kuidas neid nimetada nagu assassins creedis oli heinakuhjad jne
neid ei leia isegi kaardilt üles .. roheline täpp küll aga kui lähedale jõuda siis kaob ära kuhugi
tund aega jooksin ja sõitsin eest ära aga no ei saa eest ära kuskile minna .. vaja see turvaputka jama lahti saada ennem kui seda alert 5 teemat ära teha

see teine race oli jah suht lebo ja kui ma selle aura vms mis oli selle venna auto alguses sain siis sellega polnd midagi seda 1:45 aega teha eriti kui seal lõppupoole enne hiinaväravaid liiklust polnud kus mingi kahtlase manöövri pidid tegema ja siis kas puusse sõita või mingi kivi äär vms koguaeg rikkus ära
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 06.12.2009 01:36:49 vasta tsitaadiga

Türbel mul jääb 5 sekki puudu icon_biggrin.gif
Ühest viimasest 90 kraadisest kurvist ei lase ka lõiga mingi käru jääb alati ette icon_biggrin.gif
Rinkale vaatama mingit kiiremat autot icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.12.2009 01:37:19 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
alert 5 annab eest ära saada kui seda asja pole lahti mis neid turvakodusi või kuidas neid nimetada nagu assassins creedis oli heinakuhjad jne
neid ei leia isegi kaardilt üles .. roheline täpp küll aga kui lähedale jõuda siis kaob ära kuhugi
tund aega jooksin ja sõitsin eest ära aga no ei saa eest ära kuskile minna .. vaja see turvaputka jama lahti saada ennem kui seda alert 5 teemat ära teha

Tänaval ja mitte ralliautoga on jah suht enesetapp Lvl5 ära joosta

Katuseid mööda ja kiire ralliautoga on veel lootust.Samas kui seda perki pole lahti mis peidupaigad annab Lvl 4-5 siis suht piixus kah
Minikaart on jama vahel tõesti.Olen isegi põgenenud rohelise täpi poole ja ei jõua ega jõua kohale.Samas täiskaart korra lahti lüüa näen, et üks palju lähemal aga minimapil seda ei näita icon_mad.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.12.2009 01:59:41 vasta tsitaadiga

tundub et tuleb pela jaoks winxp peale panna icon_neutral.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.12.2009 02:01:35 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

Miks nii?

Siinpool töötab kenasti Win7 x64 all.Stabiilsusele pole etteheiteid
Muidugi kui sul ATI 48xx kaart siis pead ootama nagu kõik teisedki icon_neutral.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.12.2009 02:57:47 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:

Miks nii?

Muidugi kui sul ATI 48xx kaart siis pead ootama nagu kõik teisedki icon_neutral.gif
ati kaart ja XP pidavat töötama kulda
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.12.2009 03:16:53 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:

Miks nii?

ati kaart ja XP pidavat töötama kulda

Ok.Proovi järgi ja anna teada thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Saboteur mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.