praegune kellaaeg 26.06.2025 20:27:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
perenoel
Kreisi kasutaja

|
05.12.2009 16:43:25
Printimine joonistuspaberile? |
|
|
Tere,
Tekkis vajadus printida paksemale paberile. Kas kellelgi on kogemusi, kuidas laserprinter sellisel juhul käitub?
Paber oleks sile joonistuspaber 180 g/m² ja printer HP LaserJet 1200.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.12.2009 17:03:21
|
|
|
Printeri andmetes on kirjas ju, et kui paksu ja kui sirget paberit võid printerile ette sööta.
Ja väga tihti ongi see puhtalt järgikatsetamise küsimus.
--------------------
Niipalju võib lisada, et vali võimalikult otsene printimisvariant - juhul, kui on võimalik valida, kuhu prinditud paber suunatakse.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
05.12.2009 17:16:48
|
|
|
Nojah, andmetes on nii kirjas:
Output bin: 60- to 105-g/m2 (16- to 28-lb.) media
Straight-through media path: 60- to 163-g/m2 (16- to 43-lb.) media
Ehk siis, 180 jääb sellest juba nagu välja, aga mitte ka palju. Ja ka ei saa ma täpselt aru, mida esimene ja teine rida tähendavad. Kuidas toimib see "straight-through"?
Katsetada võib jah aga ma pole väga huvitatud, et peale seda uue printeri järele peaks sammud seadma...
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.12.2009 17:21:58
|
|
|
tsitaat: |
straight-through
|
Tähendab seda, et paberit võtab teisest august ja välja laseb ka kuskilt mujalt. Mul pole LJ1200 silme ees, aga arvatavasti on mõeldud seda, et laseb paberi eest välja (standardis vist laseb ülesse?)
Mul on igivana LJ6MP ja sellepuhul "straight through" tähendab seda, et paberit söödan talle secondary feedist (eest) ja ei lase tal lõpetada printeri peale vaid teen tagant veel ühe luugikese lahti mis lükkab paberi otse välja (ei keeruta rohkem)
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
06.12.2009 00:45:42
|
|
|
Aa jaa, seal taga on klapp, mille saab lahti teha ja printimise dialoogis on ka linnuke võimalik panna "straight-i" taha. Mina arvasin, et see klapp on ainult selleks juhtumiks, kui paber kinni kiilub Tänud!
Täiendus: Proovisin ära ja printis nii mis mühin. Isegi joonistuspaberi mustriline pool, mille ülespoole jätsin, polnud mingiks takistuseks. Järgmiseks proovin soome papile
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.12.2009 17:27:59
|
|
|
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|