praegune kellaaeg 19.06.2025 00:35:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
simenoid
HV vaatleja
|
04.12.2009 01:59:33
error toite vendiga. |
|
|
Vendid on juba pikemat aega igasugu sümfooniaid korraldanud kastis aga viimasel ajal, kui koormus suurenes, viskas windooza pildi kotti ja üles buutida enam ei jaksanud, õigemini üritas, aga ei jõudnud kuhugi. Väike kartus hinges,jätsin igakord masina natukeseks seisma ja pärast uuesti tööle pannes toimis kõik nagu enne.
Pärast neid intsidente jälgisin pidevalt tempe ja nagu ma aru sain, siis 50c muutus cpu'le juba käsitlematuks.
Minu teades ei tohiks see veel kriitiline olla.
aga natuke aega tagasi märkasin, et Codegeni toite vent on kinni kiilund ja ei toimi.
Muidugist oleks vist mõistlik kogu toide ära vahetada, aga kiirlahendusena leidsin vana intel IV toitest vendi, mis erinevad pisut üksteisest
Praegune- DC 12V 0.11 A ja inteli oma- DC 12V 0,14 A.
Ühtlasi on inteli toite vend pistikuga, aga praeguses toites on kinnitatud otse plaadile.
Kas neid on võimalik või üldse mõttekas kuidagi üritada vahetada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 02:02:06
|
|
|
Ikka võid vahetada, see Inteli oma tarbiv veidi rohkem voolu lihtsalt. Ja see, kus sa vendile toite võtad, ei oma erilist tähtsust.
_________________ LCD monitoride remont |
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
simenoid
HV vaatleja
|
04.12.2009 02:06:02
|
|
|
oukei...
aga mis variandid voolu võtmiseks on?
võin ma brutaalselt vana vendi juhtmete küljest lahti lõigata ja uue külge ühendada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 02:09:38
|
|
|
Kui selleks vajadus on ja sa tead, kus mis pinge jookseb ja tead, uuel vendil kuhu mis pinge jooksma peab, siis miks mitte. Kas see, mis sul praegu on kinnitatud otse plaadile, kas see on nagu kinni joodetud sinna? Või on seal mõni pistik ka? Jääb ka veel võimalus uue ventika toide toiteplokist välja tuua ja siis otse toiteka pistikust vool võtta.
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
simenoid
HV vaatleja
|
04.12.2009 02:19:52
|
|
|
No kui nüüd aus olla, siis ma nende pingete jooksmisest ei tea midagi.
kõik mis ma tean on see mis ma silmaga näen seal. mõlemad vendid on ühendatud samasuguste juhtmetega.
Praegune vent jookseb plaadile ja on sinna kinnitatud jah. jootmist kui sellist ei ole näha, aga pistikut pole.
kui oleks, poleks probleemi sest uuel vendil on 2pin pistik aga juhe na lühike et ei välja vedada küll ei ulata.
ok leidsin ühe täpselt samade andmetega fani veel, aga sellel 3pin pistik otsas.
ja ainuke vaba selline vastus on emaka all servas, kuhu jällegi ei ulata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 02:20:08
|
|
|
ma arvan, et võid ühendada punase punasega ja musta mustaga...
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
simenoid
HV vaatleja
|
04.12.2009 03:54:23
|
|
|
just seda vastust ma ootasingi. aga probleemi ei teki ja ainuke vahe on lihtsalt vooluvõtmises?
Nii. probleem lahendatud.
Suured tänud ccayser.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|