Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mildseven
HV vaatleja

|
09.11.2009 19:32:30
|
|
|
jah, see on tulnud Windows Update käigus installides Frameworki...
ml selline jama nüüd, et ma kustutasin "igaksjuhuks" selle pässi ära, kuidas ma nüüd selle tagasi panen ja kas seda pässsi on tal üldse vaja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2009 19:50:33
|
|
|
mildseven kirjutas: |
jah, see on tulnud Windows Update käigus installides Frameworki...
ml selline jama nüüd, et ma kustutasin "igaksjuhuks" selle pässi ära, kuidas ma nüüd selle tagasi panen ja kas seda pässsi on tal üldse vaja? |
Ma usun, et sul ei lähe seda kunagi vaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
14.11.2009 03:47:29
|
|
|
mai tia mida ma tegin, kas ma üldse tegin, igatahes on Windowsi font väga kahtlane. Windowsis oleva kirja fondi sain Theme muutes algseks aga IE8l, Mozillal ja Windows Live Messengeril on ikka mingi imelik Ariali moodi õhuke kiri. Et kas keegi suudaks aidata. Teistel windowsi kasutajatel on Kõik ok.
Edit: Kuidagi on Font valeks läinud, oskab öelda, kus ma seda tagasi algseks saan panna või kus windowsi kaustas need theme fondid on???? Theme font on vale...
E: Clear Type oli ennast välja visanud :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.11.2009 00:42:35
|
|
|
vista shutdown ikaldusega on keegi kokku puutunud?
softi poolt pannakse kõik kinni, aga masinat välja lülitada ei õnnestu. restart samal põhjusel failib.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
17.11.2009 19:01:14
|
|
|
londiste kirjutas: |
vista shutdown ikaldusega on keegi kokku puutunud?
softi poolt pannakse kõik kinni, aga masinat välja lülitada ei õnnestu. restart samal põhjusel failib. |
Kas ehk üritab mingeid update paigaldada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.11.2009 19:28:05
|
|
|
reeglina jah, muidu masinat kinni ei pane/restardi.
aga sama lugu ka siis, kui mingeid update ei ole.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
19.11.2009 18:33:53
|
|
|
londiste kirjutas: |
reeglina jah, muidu masinat kinni ei pane/restardi.
aga sama lugu ka siis, kui mingeid update ei ole. |
Minul juhtus midagi sarnast Gigabyte P43 seeria 775 moboga, pidi olema biosi viga, aga peale biosi update oli emme pees ja ei olnud ka dualbiosist kasu. Uuem Asuse P45 seeriast sellist jama ei ole kunagi teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
24.11.2009 17:18:05
|
|
|
Probleem. Püüan võrgus printida nii, et Vistaga läpakalt annan üle WiFi käsu printerile, mis on Win 7-ga arvuti küljes. Iga kord ütleb läpakas, et printerihäälestusega seotud probleemi tõttu ei saa printida. Kui nö. juhtpaneeli kaudu uuesti printeri üles otsin, siis prindib ilusti. Kas oleks seda võimalik ka kuidagi nii seadistada, et iga kord ei peaks jälle printerit uuesti üles otsima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
25.11.2009 09:55:25
|
|
|
Jüri Öö kirjutas: |
Probleem. Püüan võrgus printida nii, et Vistaga läpakalt annan üle WiFi käsu printerile, mis on Win 7-ga arvuti küljes. Iga kord ütleb läpakas, et printerihäälestusega seotud probleemi tõttu ei saa printida. Kui nö. juhtpaneeli kaudu uuesti printeri üles otsin, siis prindib ilusti. Kas oleks seda võimalik ka kuidagi nii seadistada, et iga kord ei peaks jälle printerit uuesti üles otsima? |
Printimine jääb ainult püsivalt töökorda kui mõlemad arvutid omavad kõiki samu identseid kasutaja nimesid ja on parooli all ja paroolid on identsed kõigis masinates. Sellisel juhul on võimalik kasutajaid lisada
1 Control Panel
2 Printers
3 Sharing
4 Security
5 Add (sisesta kasutaja nimi), ann kõik õigused linnukestega / Advanced-is peaks ka kasutajad näha olema ja seal saab täpsemalt muuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
01.12.2009 09:34:32
|
|
|
Latest MS Patches Cause Black Screen of Death
TomsGuide
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.12.2009 12:43:10
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
TomsGuide |
Kahjuks pole öeldud millised patchid siis ikkagi seda tekitavad.Endal on kõik uusimad peal ja kamaluga mitteametlikke samuti ja(ptüi-ptüi sülitan üle õla) pole veel probleeme olnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
02.12.2009 16:48:58
|
|
|
TomsGuide |
See ilmselt seletab, miks mu arvuti eile imelikult käituma hakkas, kui tegin Vista soovitusel restardi. BSOD jäi siiki nägemata ja System restorega sain lõpuks uuenduse maha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
02.12.2009 19:13:14
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
TomsGuide |
Kahjuks pole öeldud millised patchid siis ikkagi seda tekitavad.Endal on kõik uusimad peal ja kamaluga mitteametlikke samuti ja(ptüi-ptüi sülitan üle õla) pole veel probleeme olnud  |
Sul jooksevad kõik Winid masinas v?
Enivei:
Microsoft 'Investigating' Black Screen of Death
TomsHW
Microsoft: Black Screen of Death Not Our Fault
Tomshardware
tsitaat: |
"We’ve investigated these reports and found that our November Security Updates are not making changes to the system that these reports say are responsible for these issues," Microsoft wrote on it Security Response Center blog.
Reports claimed that Microsoft's updates security updates made permission changes in the registry to the value for the HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell key.
Microsoft responded, "We’ve conducted a comprehensive review of the November Security Updates, the Windows Malicious Software Removal Tool, and the non-security updates we released through Windows Update in November. That investigation has shown that none of these updates make any changes to the permissions in the registry. Thus, we don’t believe the updates are related to the 'black screen' behavior described in these reports." |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.12.2009 16:57:13
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
TomsGuide |
Kahjuks pole öeldud millised patchid siis ikkagi seda tekitavad.Endal on kõik uusimad peal ja kamaluga mitteametlikke samuti ja(ptüi-ptüi sülitan üle õla) pole veel probleeme olnud  |
Sul jooksevad kõik Winid masinas v? |
Ei ma pidasin silmas Win7 + kõik updated
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
04.12.2009 10:45:22
|
|
|
Veider lugu, lasin java update peale eile ja õhtul panin arvuti sleep mode kuna töö oli pooleli. Nüüd hommikul küsis arvuti kas tahan safe modeis või normaalselt Vistat laadida.
Ja programm millelel oli töö pooleli ei käinud ja töö oli lännu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.12.2009 11:11:40
|
|
|
Mucrop3 kirjutas: |
Veider lugu, lasin java update peale eile ja õhtul panin arvuti sleep mode kuna töö oli pooleli. Nüüd hommikul küsis arvuti kas tahan safe modeis või normaalselt Vistat laadida.
Ja programm millelel oli töö pooleli ei käinud ja töö oli lännu. |
Ei imesta, kuna tegemist oli Javaga..... Selle update järel on alati targem arvutile restart teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
04.12.2009 14:10:17
|
|
|
londiste, mul vahest sama viga. Nimelt kui vaja restart teha. No mõni tarkvara küsib restarti, siis jääbki Shutting down ette ja kõik, aitab ainult restart nupust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kopalco
HV vaatleja
|
08.12.2009 22:33:37
|
|
|
Probleem.
Windows ei lase enam asju installida. Service alt Windows Install Started. Olen proovinud igast asja mida google pakub aga pole ikka jagu saanud, ja ei taha kohe windowsi plaadiga kallale minna kuna palju vajaliku materjali peale. Loodan et keegi oksa korda teha seda Windows Install Servicest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
08.12.2009 23:02:18
|
|
|
Kopalco kirjutas: |
Probleem.
Windows ei lase enam asju installida. Service alt Windows Install Started. Olen proovinud igast asja mida google pakub aga pole ikka jagu saanud, ja ei taha kohe windowsi plaadiga kallale minna kuna palju vajaliku materjali peale. Loodan et keegi oksa korda teha seda Windows Install Servicest. |
Ehk viirus, hiljuti sõbral oli ka ei lubanud installida ja keelas ära paljude programmide käivitumise viirusetõrje programmide töö ja teatud weebilehtede külastamise.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kopalco
HV vaatleja
|
08.12.2009 23:45:04
|
|
|
Scännitud ja ei leidnud midagi.
Googlist leidsin, et Windows Installer 4.5v on vigane aga ma ei leia mõnda vanemat üles
|
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
09.12.2009 14:48:58
|
|
|
Konks kirjutas: |
Kas vista sp2 võib muretult peale installida või kaaseb sellega mingeid buge? |
Vaevalt sul mingeid probleeme nüüd väga tekib, kui installid selle SP2-e. Välistatud siiski midagi ei ole, olen ise mitmele arvutile peale installeerinud, aga ei ole probleeme täheldanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rainer9968
HV kasutaja

|
12.12.2009 23:33:30
|
|
|
Küsiks teiste käest ka üle, kui suur on Vista kõvakettal, enda arvutil ketas kaheks jagatud, ning C ketta suurus 25 GB ning Windowsi kausta suurus on ca 19 Gb, kas see on normaalne või mitte, ning kas sealt kaustast annab mingeid faile kustutada, mis Vista tööd ei mõjuta. System32 kausta suurus on 3 Gb. Op. süsteemiks Vista Home Premium SP1.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
12.12.2009 23:46:25
|
|
|
Minul on Windows kataloog 21,7Gb aga kokku ei oska öelda. Ehk see ka mõjutab kui suureks on temp fail määratud, minul on defaultist suuremaks pandud.
Disk cleanup oskab ka temp faile ja mittevajaliku ära visata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rainer9968
HV kasutaja

|
13.12.2009 13:21:38
|
|
|
Selge, kuidas saab Temp kausta suurust muuta. Küsimus tekkis sellest, et teisel läpakal on Windows 7 Ultimate ja selle suurus ainult 11 Gb, et kuidas Vista siis nö topelt suurem on. Kas C ketta suurust on kuidagi võimalik ka muuta, tahaks SP2 peale panna, kuid ruumi pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
13.12.2009 13:31:28
|
|
|
partitsiooni saab vist resizeida aga pole ise teinud.
Tee suurem partitsioon ja instaslli Vista uuesti. Kui paremat lahendust ei pakuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|