Kuidas on kiireim viis 70 saada? Tahaks võimalikult ruttu selle kümnenda leveli prestige ära teha, koodida eriti tuju pole, samas tahaks tiitlid ja embleemid ja challenged kätte saada.
Kuidas on kiireim viis 70 saada? Tahaks võimalikult ruttu selle kümnenda leveli prestige ära teha, koodida eriti tuju pole, samas tahaks tiitlid ja embleemid ja challenged kätte saada.
pole küll kõiki tüüpe proovinud mängus, aga on mulje jäänud, et parim xp on demolitionis. saab normaalset match bonust ning respawnid on nagu TDM'iski.
Kas kasutad lvl 70 hacki, või siis lihtsalt mängid hästi palju ja väga hästi
Mõnitage palju tahate, kaalun hacki, sest ei viitsi eriti lvl 10 prestige teha, samas tahtmine nii suur. Kardan, et mäng kaotab selleks ajaks enda võlu.
Mõnitage palju tahate, kaalun hacki, sest ei viitsi eriti lvl 10 prestige teha, samas tahtmine nii suur. Kardan, et mäng kaotab selleks ajaks enda võlu.
on ka vahepealseid variante - nt prestige1 lvl 70ga ringi laskmine. mis sind köidab üldse tiitlite ja embleemide juures? mul endal küll suht savi, kas on paar tiitlit rohkem või vähem lahti.
Keegi oskab öelda kas holographil ja red dot sihikul ka mingi vahe on (nt üks zoomib lähemale/kaugemale vüi lihtsalt erinev väljanägemine)?
Muidu hetkel nii kaugel (midagi erilist ei ole, aga noh võiks öelda, et minu esimene tõsisem online mäng):
Red dot ja holograph ei mõjuta relva käitumist..vb sihtimise ajal on ühel ümbrus rohkem varjatud aga sihtida parem ja vastupidi..mingi scope sihik võimaldab kaugemat laskeraadiust.
enamikel relvadel on normaalne iron sights, nii et ise eelistan RDS'i või selle holographic sight'i asemel kasutada kas silencerit või extended mag'se näiteks.
no vaikselt m2ngid ja küll kunagi saad uut codi nii pea ju ei tule.ega sa mängu maha ikka ei unistalli:O?
endal ka alles 1 prestige käes:D
minu arust istuda viimase prestige otsas lvl 70 on väga pointless.
praegu ikka ootad kuna uue leveli saaks.
ja üleeile mängides sõimati väga jõhkralt ühte venda et oli rank hacki kasutand.
kohe kambaga noriti ta kallal ja karmide sõnadega .
See hack on täitsa pointless, siis kaob see võlu kohe ära. Sa vist ei ole teisi viimaseid cod seeriaid pelanud, kus see alguses teemaks oli. See on sama hea, kui tembeldad ise omale otsaette "Big Fat Noob". Sellest tagasitulekut ei ole ja järsku aimad, et kellelegi sa enam ei meeldi.
Ise arvan, et esialgu prestige peale edasi ei lähe, kui 70 kukub. Natuke tahaks nende relvadega rahulikult pelada ka.
Ainukesed asjad, mis prestige juures köidavad on need custom slotid
See hack on täitsa pointless, siis kaob see võlu kohe ära.
Ketso kõikidel häkkidel on mõte olemas. Mõte on see, et saad eeliste teiste mängijate ees. Loomulikult võib liigne häkerdamine mängu lõbu kaotada, aga õiges koguses häkerdamine võib ka mängu kuradi naljakaks teha - viisil, mida sa ilma häkkimiseta eales kogeda ei saa.
Kui kino tahate, siis vaadake wallhackide, radar hackide, aimbottide poole. Muidugi häki kasutamisega tuleb ka endale teadvustada, et kui bänni saad, siis oled ise süüdi ja pärast mingit hala ei ole. "Gettin' banned is part of the game yoyo"
-Kecco- kirjutas:
Sa vist ei ole teisi viimaseid cod seeriaid pelanud, kus see alguses teemaks oli. See on sama hea, kui tembeldad ise omale otsaette "Big Fat Noob". Sellest tagasitulekut ei ole ja järsku aimad, et kellelegi sa enam ei meeldi.
minu arust istuda viimase prestige otsas lvl 70 on väga pointless.
praegu ikka ootad kuna uue leveli saaks.
Küsimus on selles, et miks peab FPS mängus leveldama, selle jaoks, et mäng oleks huvitav? Olid ajad, mil FPS mängud suutsid inimesi mängu juures hoida ka ilma selliste meelitavate faktoriteta.
Ise küll ei plaani prestige'dega jamama hakata, vähemalt mitte enne, kui nad mingit otsest kasu annavad (neid lisa weapon loadout slot'e pole mul vaja).
Kui ma avastan, et ilma leveldamiseta on MW2 igav, siis järelikult pole tegemist piisavalt hea FPS mänguga, mis minu huvi suudaks hoida. Kui FPS mäng peab toetuma leveldamise ning auhindadega mängijate õrritamisele, siis on minu silmis ikka midagi väga valesti.
siven kirjutas:
ja üleeile mängides sõimati väga jõhkralt ühte venda et oli rank hacki kasutand.
kohe kambaga noriti ta kallal ja karmide sõnadega .
Appi! Inimesed, keda ma kunagi päris elus ei näe, narrivad mind arvuti mängus! QQ
-Kecco- kirjutas:
See hack on täitsa pointless, siis kaob see võlu kohe ära. Sa vist ei ole teisi viimaseid cod seeriaid pelanud, kus see alguses teemaks oli. See on sama hea, kui tembeldad ise omale otsaette "Big Fat Noob". Sellest tagasitulekut ei ole ja järsku aimad, et kellelegi sa enam ei meeldi.
Nagu ma eelnevalt ütlesin, mis ajast peitub FPS mängu võlu expi grindimises?
Ja mille pärast "Big Fat Noob?". See kas sa oled FPS mängus hea, sõltub ikka mängu oskusest, mitte sellest, mis level sa oled.
Ning mis on halba selles, kui sa kellelegi ei meeldi? Isiklikult mängin FPS mänge pigem selle pärast, et inimesi ragequittima panna, kui selle pärast, et neil käest kinni hoida ja lõkke ümber laagrilaule laulda.
PS! Ma ise ei kasuta level hacki, ega ka ühtegi teist multiplayer hacki, ning ei hakka neid ka kunagi kasutama.
PS! Ma ise ei kasuta level hacki, ega ka ühtegi teist multiplayer hacki, ning ei hakka neid ka kunagi kasutama.
PPS! Timberg, sa igavene xiiter piix, stfu!
Kuivik .p
Ela natke lightsaber, kuni sa pole igavene xiiter piix olnud, pole sa elanud
Oma cod4 leveldamise kohta ütlen nii palju, et seal mängisin mingi level 40ni ära ja siis ei viitsinud enam sellega tegeleda. Lükkasin wallhacki ja aimboti ja autojoineri peale ja läksin tööle. Tulin koju, tegelane oli level 55 (või mis see max oli?). Seda "erivärvi" tähekest ei hakanud taga ajama.
PPS! Timberg, sa igavene xiiter piix, stfu!
Kuivik .p
Ela natke lightsaber, kuni sa pole igavene xiiter piix olnud, pole sa elanud
Ma olen alati selline müürililleke olnud, ei julge oma arvamust avaldada ega sõna võtta, elu elamisest rääkimata.
Prestige on "mode" mida saab alustada peale 70neni jõudmist. Sellega kaovad ära kõik unlockid ning challengi completionid ja level läheb 1 peale.
Antakse võimalus panna kokku veel üks klassi ning uuesti leveldada.
Asja mõte on ilmselt lihtsalt, et oleks mille nimel mängida.
Ei saa olla backfire kuna selle sain peale tavalist mängu kust nuki polnud. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
However, persist to the next Prestige level (the kills and headshots for each gun's Mastery and Veteran challenges do not reset). This exception also applies to the challenges in the Prestige category that deal with killstreaks (getting a certain number of kills with a specific killstreak reward)
Nuke jaoks on vaja järjest 25 killstreaki? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Fakt on see, et enamus vaatavad kooder-leveldajaid negatiivse pilguga
Keda see enamuse arvamus ikka huvitab. :p
"Kooder-leveldajad" ei saa ju mingisugust sellist eelist, mida tava mängijad ei ole võimelised saama. Kõige enam loeb ju ikkagi see, kui hea mängija sa oled, mitte relvad ja perkid.
Red dot ja holograph ei mõjuta relva käitumist..vb sihtimise ajal on ühel ümbrus rohkem varjatud aga sihtida parem ja vastupidi..mingi scope sihik võimaldab kaugemat laskeraadiust.
Ma ei ole küll päris kindel, aga mäletamist mööda tõmbas EMP - elektromagneetiline granaat - selle red doti sassi, holo töötas edasi "kiirituse" all ..
Minu arust just oli nii et holographic sightilt tõmbas selle suure punase täpi keskelt ära, lihtsalt oli tühi 'ekraan'. Red dotiga pole seda tähele pannud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.