Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
30.11.2009 08:38:19
ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? |
|
|
ehk aitaks keegi mind mis ime käsuga ma seda küll teha saan:S proovind kuid tulutult...
õpetuses on antud et nii:
1
Download the necessary autoinstaller to the physical server where you are going to install Parallels Virtual Automation.
2
Go down to the directory, where the autoinstaller is stored.
3
Start the autoinstaller by executing the following command:
# ./autoinstaller_file_name
In the above command, autoinstaller_file_name stands for the name of the autoinstaller file.
ok laen sealt selle failinime ära ja lähen puttyga sinna kausta ilusti faili nimi on: pva-setup-deploy.i386
trükin seal siis: ./autoinstaller_pva-setup-deploy.i386 ei essugi proovind ka nii ./autoinstaller pva-setup-deploy.i38 et mis ma valesti teen:S linuxi kohapeal olen suht tainas ka:)
EDIT: ja ei hakka uut teemat tegema ehk ostakb keegi meelde tuletada mis programmiga sai käia ssh-ga serveris failide kallal nagu ftpga?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
30.11.2009 09:00:06
Re: ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? |
|
|
Markspoiss kirjutas: |
ehk aitaks keegi mind mis ime käsuga ma seda küll teha saan:S proovind kuid tulutult...
1
Download the necessary autoinstaller to the physical server where you are going to install Parallels Virtual Automation.
2
3
In the above command, autoinstaller_file_name stands for the name of the autoinstaller file.
ok laen sealt selle failinime ära ja lähen puttyga sinna kausta ilusti faili nimi on: pva-setup-deploy.i386
trükin seal siis: ./autoinstaller_pva-setup-deploy.i386 ei essugi proovind ka nii ./autoinstaller pva-setup-deploy.i38 et mis ma valesti teen:S linuxi kohapeal olen suht tainas ka:)
EDIT: ja ei hakka uut teemat tegema ehk ostakb keegi meelde tuletada mis programmiga sai käia ssh-ga serveris failide kallal nagu ftpga? |
Alustuseks teed failile chmod +x ja siis trükid selle, mis juba trükkisid...
Antud hetkel pole fail ilmselt "executable"
Ehk siis:
chmod +x autoinstaller_pva-setup-deploy.i386
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
30.11.2009 09:00:40
|
|
|
selge aga kuidas ma seda chamodi annan? trükin selle lihtsalt seal kaustas? chmod +x pva-setup-deploy.i386 võii? õpetage lolli:D
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
jj666
Kreisi kasutaja

|
30.11.2009 09:21:45
Re: ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? |
|
|
1
2
3
EDIT: ja ei hakka uut teemat tegema ehk ostakb keegi meelde tuletada mis programmiga sai käia ssh-ga serveris failide kallal nagu ftpga? |
Miks sa sellise teema serverite alla teed? Ja miks sa kirjutad ./autoinstaller-blabla kui faili nimi on lihtsalt blabla??
|
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
30.11.2009 10:14:48
|
|
|
mis krdi bla bla? faili nimi on siin selgelt öeldud ju pva-setup-deploy.i386 siuke ta seal on... no ja sry kui teema tiba valesse kohta läks... loodan siin abi saada aga antakse hoopis vastu pead:S
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
jj666
Kreisi kasutaja

|
30.11.2009 10:40:26
|
|
|
mis krdi bla bla? faili nimi on siin selgelt öeldud ju pva-setup-deploy.i386 siuke ta seal on... no ja sry kui teema tiba valesse kohta läks... loodan siin abi saada aga antakse hoopis vastu pead:S |
Vastu pead tuleks sulle tõesti anda. Miks sa kirjutad käsusse sisse ./autoinstaller_pva-setup-deploy.i386 kui sa ise ka just praegu ütled et failinimi on pva-setup-deploy.i386?? Äkki prooviks ka siis ./pva-setup-deploy.i386, kui see ei tööta siis anna käivitusõigused nagu sulle öeldi ja nagu sa juba ise kordasid, aga kindlasti järgi ei proovinud.
Nagu otsiks anykeyd klaviatuurilt taga.
|
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
30.11.2009 11:25:11
|
|
|
no tänud puust ja punaseks tegemise eest... ei jaga seda linuxit niiväga noh aga pakub huvi majandada ja katsetada:)
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
30.11.2009 11:29:55
|
|
|
Tegelt soovitan sulle sellest serverist siis hästi kaugele hoida, enne kui midagi veel "õhku lased"... ja kinga saad...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
02.12.2009 12:44:45
|
|
|
Ma sain aru, et ta enese harimiseks katsetab mittekriitilises masinas
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
02.12.2009 21:13:18
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Ma sain aru, et ta enese harimiseks katsetab mittekriitilises masinas  |
No õige adminn ei hakka küll ennast vaevama mingi testiserveriga. Ikka kõik kohe töötavale süsteemile selga ja enne backuppi ka ei tee.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
03.12.2009 11:54:11
|
|
|
ei ma siin jah omas masinas majandan sellega ja täitsa meeldima hakkab see linuxi serveri majandus:) saaks sinna nüüd call of duty UO serveri ka veel servicena jooksma koos maprotationiga jms oleks ülimalt pro... kolis selle win server 2003 pealt maha kohe:)
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|