Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markspoiss
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.11.2009 08:38:19 ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? vasta tsitaadiga

ehk aitaks keegi mind mis ime käsuga ma seda küll teha saan:S proovind kuid tulutult...

õpetuses on antud et nii:

1
Download the necessary autoinstaller to the physical server where you are going to install Parallels Virtual Automation.
2
Go down to the directory, where the autoinstaller is stored.
3
Start the autoinstaller by executing the following command:
# ./autoinstaller_file_name
In the above command, autoinstaller_file_name stands for the name of the autoinstaller file.

ok laen sealt selle failinime ära ja lähen puttyga sinna kausta ilusti faili nimi on: pva-setup-deploy.i386

trükin seal siis: ./autoinstaller_pva-setup-deploy.i386 ei essugi proovind ka nii ./autoinstaller pva-setup-deploy.i38 et mis ma valesti teen:S linuxi kohapeal olen suht tainas ka:)

EDIT: ja ei hakka uut teemat tegema ehk ostakb keegi meelde tuletada mis programmiga sai käia ssh-ga serveris failide kallal nagu ftpga?

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.11.2009 09:00:06 Re: ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
ehk aitaks keegi mind mis ime käsuga ma seda küll teha saan:S proovind kuid tulutult...

1
Download the necessary autoinstaller to the physical server where you are going to install Parallels Virtual Automation.
2
3
In the above command, autoinstaller_file_name stands for the name of the autoinstaller file.

ok laen sealt selle failinime ära ja lähen puttyga sinna kausta ilusti faili nimi on: pva-setup-deploy.i386

trükin seal siis: ./autoinstaller_pva-setup-deploy.i386 ei essugi proovind ka nii ./autoinstaller pva-setup-deploy.i38 et mis ma valesti teen:S linuxi kohapeal olen suht tainas ka:)

EDIT: ja ei hakka uut teemat tegema ehk ostakb keegi meelde tuletada mis programmiga sai käia ssh-ga serveris failide kallal nagu ftpga?

Alustuseks teed failile chmod +x ja siis trükid selle, mis juba trükkisid...
Antud hetkel pole fail ilmselt "executable" icon_wink.gif

Ehk siis:

chmod +x autoinstaller_pva-setup-deploy.i386
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markspoiss
HV veteran

sõnum 30.11.2009 09:00:40 vasta tsitaadiga

selge aga kuidas ma seda chamodi annan? trükin selle lihtsalt seal kaustas? chmod +x pva-setup-deploy.i386 võii? õpetage lolli:D
jj666
Kreisi kasutaja
jj666

sõnum 30.11.2009 09:21:45 Re: ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine? vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:

1
2
3

Miks sa sellise teema serverite alla teed? Ja miks sa kirjutad ./autoinstaller-blabla kui faili nimi on lihtsalt blabla??
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 158
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 30.11.2009 10:14:48 vasta tsitaadiga

mis krdi bla bla? faili nimi on siin selgelt öeldud ju pva-setup-deploy.i386 siuke ta seal on... no ja sry kui teema tiba valesse kohta läks... loodan siin abi saada aga antakse hoopis vastu pead:S
jj666
Kreisi kasutaja
jj666

sõnum 30.11.2009 10:40:26 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
mis krdi bla bla? faili nimi on siin selgelt öeldud ju pva-setup-deploy.i386 siuke ta seal on... no ja sry kui teema tiba valesse kohta läks... loodan siin abi saada aga antakse hoopis vastu pead:S

Vastu pead tuleks sulle tõesti anda. Miks sa kirjutad käsusse sisse ./autoinstaller_pva-setup-deploy.i386 kui sa ise ka just praegu ütled et failinimi on pva-setup-deploy.i386?? Äkki prooviks ka siis ./pva-setup-deploy.i386, kui see ei tööta siis anna käivitusõigused nagu sulle öeldi ja nagu sa juba ise kordasid, aga kindlasti järgi ei proovinud.
Nagu otsiks anykeyd klaviatuurilt taga.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 158
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 30.11.2009 11:25:11 vasta tsitaadiga

no tänud puust ja punaseks tegemise eest... ei jaga seda linuxit niiväga noh aga pakub huvi majandada ja katsetada:)
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.11.2009 11:29:55 vasta tsitaadiga

Tegelt soovitan sulle sellest serverist siis hästi kaugele hoida, enne kui midagi veel "õhku lased"... ja kinga saad... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 02.12.2009 12:44:45 vasta tsitaadiga

Ma sain aru, et ta enese harimiseks katsetab mittekriitilises masinas icon_smile.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
gnoom
HV veteran

sõnum 02.12.2009 21:13:18 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Ma sain aru, et ta enese harimiseks katsetab mittekriitilises masinas icon_smile.gif

No õige adminn ei hakka küll ennast vaevama mingi testiserveriga. Ikka kõik kohe töötavale süsteemile selga ja enne backuppi ka ei tee. icon_smile.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 03.12.2009 11:54:11 vasta tsitaadiga

ei ma siin jah omas masinas majandan sellega ja täitsa meeldima hakkab see linuxi serveri majandus:) saaks sinna nüüd call of duty UO serveri ka veel servicena jooksma koos maprotationiga jms oleks ülimalt pro... kolis selle win server 2003 pealt maha kohe:)
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  ubuntu serverisse parallels virtual automationi installmine?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.