Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
moneypower
HV vaatleja
|
28.11.2009 23:15:53
ThinkPad T43 sureb! |
|
|
Probleem siis selline et kui arvuti tööle panna siis tuleb mingi 40 korda mängida sisse v2lja lülitamisega et saaks windowsi ette.Siis töötab nii 10 minutit normaalselt ning siis jookseb kokku , aitab ainult väljalülitamine.Kui saan windowsi ette panen kohe SAS scannima ja esimese 2 minutiga leiab see 47 viirust alates trojade ja l6petades ma ei tea millega aga arvuti ei pea kuidagi vastu et j6uaks l6ppuni scannimisega. Kas see arvuti väljasuremine v6ib tuleneda viirustest?
M6tlesin et panen uues k6vaketta ja installin uue windows XP aga kuramus ytleb et ei ole üldse k6va ketast sees , kas saab üldse kuidagi kergelt ise vahetada ThinkPad T43 k6vaketast ja op.systeemi??
Oskab keegi aidata pleas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.11.2009 23:57:39
|
|
|
Kas viirused mängivad sinuga lõbusaid "mänge" või läheb Sul selle emaplaat "teise ilma" teiste katkiste emaplaatidega "ringmänge mängima".
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
moneypower
HV vaatleja
|
29.11.2009 00:54:15
|
|
|
Et siis mida???? Arvate et ema plaat on omadega inglite juures v6i on ikka lootus et saab asja jooksma=?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.11.2009 11:22:17
|
|
|
Seda vihjangi, et mõlemad variandid on sul täiesti olemas.
Ja et pead ise välja nuputama, kas neid "kinnilendamis-mänge" mängivad Sul viirused või mitte.
Kui viirused / Spy-d on puhtad poisid ja ei õelutse Su läppariga , siis ei jäägi muud üle, kui et Su IBM-i läpparit on tabanud sama mass-viga, nagu ka teistel IBM-ide, et emaplaat kukub ise kokku.
-----------------------------------------------------
Nii, et laena või osta kusagilt mingi odav asenduskõvaketas, aja sellele Win peale ja vaata, kas jätkuvad kinnilendamised või mitte.
----------------------------------------------------
Kui see on emaplaadi enda viga, siis osa neist emaplaatidest on tööle tagasi remonditavad, osa mitte - viga jääb korduma.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
moneypower
HV vaatleja
|
29.11.2009 15:03:34
|
|
|
ma ei asu eestis aga äityma pakumast abi!!! Lihtsalt kappi nurgast leidsin vana masina ja huvitav on temaga nii hommiku v6imlemiseks mässata et kas saan jooksma vai ei.
Selline asi et v6tsin k6va ketta v2lja ja yhendasin usb laua arvuti kylge et viiruste t6rjetega yle lasta ja nüüd on see laua arvuti ka suht kutu , eks n2is mis asjast saab , tuleb vist kappi nurka tagasi see thinkpad panna
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
29.11.2009 15:18:59
|
|
|
Aga järsku on peale viiruste ka kõvaketas õhtal. Ei ole võõrad teatud juhud, kus USB adapteriga teise arvuti külge ühendatud ketas hakkab arvutit koomaseisundisse viima, kusjuures normaalne seis taastub pea kohe kui ketas eemaldada.
Kui emaplaadi viga pole ja ketta ära vahetad, võib sellest veel asjaliku tööarvuti saada. Ketta peetisolekut saad kontrollida pannes ketta T43 sisse tagasi ja lastes isepõletatud näiteks Ultimate Boot CD plaadilt kettatootjale vastavat diagnostikautiliiti.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
moneypower
HV vaatleja
|
29.11.2009 15:48:23
|
|
|
Kui emaplaadi viga pole ja ketta ära vahetad, võib sellest veel asjaliku tööarvuti saada. Ketta peetisolekut saad kontrollida pannes ketta T43 sisse tagasi ja lastes isepõletatud näiteks Ultimate Boot CD plaadilt kettatootjale vastavat diagnostikautiliiti.[/quote]
Et siis mis plaadi ma peaksin sinna sisse täpselt panema? On mingi softi nimi v6i asi olemas???
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
29.11.2009 15:59:10
|
|
|
moneypower kirjutas: |
Kui emaplaadi viga pole ja ketta ära vahetad, võib sellest veel asjaliku tööarvuti saada. Ketta peetisolekut saad kontrollida pannes ketta T43 sisse tagasi ja lastes isepõletatud näiteks Ultimate Boot CD plaadilt kettatootjale vastavat diagnostikautiliiti.
Et siis mis plaadi ma peaksin sinna sisse täpselt panema? On mingi softi nimi v6i asi olemas??? |
Ultimate Boot CD tuleks netist alla tirida .iso kujul, see plaadile põletama. Peale põletamist paned plaadi T43-le sisse, teed masinale resa, boodid plaadi pealt ja sealt edasi peaks selge olema. Kui masinas on Hitachi ketas, siis lase DFT utikat.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.11.2009 16:15:24
|
|
|
Ja paljudel HDD tootjatel on ka endil olemas HDD-kontrolli vahendid.
Tootja kodukas lahti ja siis kontrollprogramm alla laadida.
Postitatud mobile device
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
moneypower
HV vaatleja
|
29.11.2009 18:34:28
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Ja paljudel HDD tootjatel on ka endil olemas HDD-kontrolli vahendid.
Tootja kodukas lahti ja siis kontrollprogramm alla laadida.
Postitatud mobile device |
Selge! Mässan asjaga eks näis mis saab , pärast annan siis teada.
Selline asi veel et mul on uus k6va ketas aga kui selle panen masinasse siis tuleb teade et pole k6vaketast , ning kui usb yhendan selle k6va ketta laua arvutisse siis ei näe ma seda ketast arvutis , k6vaketas küll teeb häält et nigu töötab aga muud ei midagi .....................
|
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
30.11.2009 11:22:56
|
|
|
Kuskohas ta sul seda ketast ei näita kui on usb-iga ühendatud?
My computeri all ei näita?
Disk managemendi all ei näita?
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
moneypower
HV vaatleja
|
30.11.2009 15:06:20
|
|
|
svenman kirjutas: |
Kuskohas ta sul seda ketast ei näita kui on usb-iga ühendatud?
My computeri all ei näita?
Disk managemendi all ei näita? |
My computer ei näita , disk managmendi all ma ei tea mis moodi ma seda vaadata saan? leidsin aga ka see disk managment ei näita seda ketast
ThinkPad jookseb normaalselt nüüd peale UBCD keerutamist (ma ei tea mis ma seal tegin) , ning installisin uue XP aga vana ei suutnud ära kustutada , lihtsalt ei lubanud see masin seda teha , aga muidu töötab ilusti.ning see vana XP ikka jamab , asi vist ikka viirustes mitte ema plaadis ja k6va kettas
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |