Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
29.11.2009 01:04:34
|
|
|
ma olen uus liituja ja selle kahe nädala jooksul on ka need kaks rynnakut toimunud. Mulle see jama igastahes ei meeldi. Hoopis teine asi oleks kui me sõdiks kellegagi, see oleks väga hea isegi ... aga olla mingi koridor ... ma ei tea, pole nagu eriti uhke tunne
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
29.11.2009 01:14:32
|
|
|
Äkki kellelgi on see link salvestatud. Peaks olemas olema selline lehekül kus on kirjas kõik toimuvad lahingud ja kui palju keegi seal lahingus damage on teinud.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
0 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.11.2009 01:49:19
|
|
|
lugesin yhte läti ajalehte ja sealt loeb ikka ysna vabalt välja et kavatsetaksegi meie kaudu pidevalt vallutusretki korraldada.
Igastahes on lätlastel ikka mingi sõjaline strateegia, meil see täiesti puudub vähemalt minu andmetel.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
tamaz
HV vaatleja
|
29.11.2009 03:01:50
|
|
|
Noh sadades kulla teenimisest ei tea aga mina oma tagasihoidlike pisnisitega teenin headel aegadel 1,5kulda(pigem ikka 1kuld) päevas ehk 45kulda kuus +palka 0,65kulda päevas ehk 19,5kulda kuus +kui kuu aega järjest töötan 5kulda niiet kokku pea 70kulda.
Järgmine kuu on plaanis bisnist laiendada siis peaks 1kuld päevas lisanduma ja 100kulla piir kuus juba paistma
Aga see on ka poole aasta töö ja vaev, algus oli ikka väga vaevaline ja sai euride eest 20kulda ostetud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
RTMS
HV kasutaja
|
29.11.2009 11:00:11
|
|
|
Esimene kord kui Läti läbi Eesti alade Soomet ründas oli põhjenduseks see et kunagi oli Soome neid rünnanud ning see oli nüüd nende tagantjärele kättemaks. Kuna meie oleme Lätlastega liidus siis andsime neile oma maid korra kasutada ning nemad katsid meie otsesed sellest tulenevad kahjud. Kuna Eesti elu oli juba suht üksluiseks kiskunud siis mina isiklikult jäin nende põhjendustega piisavalt rahule ning suhtusin asja pigem positiivselt. Teine selline operatsioon oli aga juba tõesti mõttetu tallalakkumine. Kui Läti soovib ka tulevikus meie maade kaudu oma vägesid liigutada siis peaks ta meie riigile selle eest ka tasu maksma. Kui Eesti riik iga sellise läbilaske eest korralikku tasu saaks ning selle oma kaitsevõimesse investeeriks siis oleks asjal jumet aga see et Eest tavakodanikud pidevalt peavad kahjusid ning ebamugavusi taluma ilma et me kuidagi moodigi sellest kasu saaksime on küll täielik bullshit.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
29.11.2009 11:49:06
|
|
|
Selle artikli põhjal on aru saada, et soomlased on meie peale üsna pahased. Ma näen, et me peaksime soomele võimaldama lätit korra samamoodi vastu rünnata ja siis selle koridori kinni või räige maksu alla panema (a-la 100g päev).
Ja märkuseks meie riigipeadele, et oleks viisakas sellest oma rahvale natuke ette teatada, sest ma kujutan ette, et algajad mängjad sattusid sellest suht paanikasse.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixkamitte
Kreisi kasutaja
|
29.11.2009 12:22:31
|
|
|
Mina lähen soomlaste poole igaljuhul üle, kohe kui uuest töökohast lahkuda saab.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.11.2009 12:37:14
|
|
|
Ise istun Venemaal ja seni toetanud Oulu tagasivõtmist Soomlaste poolt
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
29.11.2009 12:42:41
|
|
|
tsitaat: |
Ja märkuseks meie riigipeadele, et oleks viisakas sellest oma rahvale natuke ette teatada |
Ja siis oleks Soome teada saanud, et Läti neid rünnata kavatseb ja üllatusmoment oleks lännu olnud.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.11.2009 12:46:25
|
|
|
see oleks läti probleem olnud, mitte meie
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.11.2009 12:50:08
|
|
|
Asi millest ma aru ei saa on see, et miks Läti pärast põdeda - tema toetus on Eestile nii väike, kui keegi meist üle joosta tahab.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.11.2009 12:53:24
|
|
|
mõned kõrgemad ohvitserid võiks välja pakkuda kaitseväe arengukava. Mida oleks mõistlik yldse ette võtta et kaitsevõime oleks suurem?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
29.11.2009 13:25:29
|
|
|
kaitsevõime ei saa eEestil olema kunagi piisavalt võimas, et päris sõdades vastu pidada, seega eeesti peaks pigem olema diplomaatiale suunatud, (ehk siis looma diplomaatilised suhted piisavalt paljude riikidega, et osaleda södades, aga samas mitte olla suvaline koridor või tööriist teise väikse riigi jaoks). Usun et eSoomes on ka piisavalt helgeid päid, kes varsti selle jura läbi närivad ja soomel piisavalt jöudu, et meie eKoridor lihtsalt ära vallutada ja ise lätile tugevaid hoope andma hakata, samuti usun et kui asi niiviisi jätkub saabub hetk, kus eLäti vötab jäädavalt osad meie alad endale ja ongi jokk.
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
29.11.2009 14:24:14
|
|
|
Naljakas on lugeda seda. Pimesilmi usutakse kõike, mida soome propaganda kirjutab. Loomulikult nad on meie peale pahased, kas on üldse teist võimalust? Kuid praegu on seis selline, et meie oleme tugevate poolel. Kui me oleksime EDENis, siis ei üllatuks, kui me oleks Venemaa koosseisus.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.11.2009 14:38:27
|
|
|
täna avaldasin jälle ajalehes arvamust ja oli lisatud selline comments:
tsitaat: |
Just Riigikogu otsustaski haigla paigutada Kesk-Eestisse. Seda selleks, et iga kord kui president lolliks läheb, ei peaks uuesti haiglaga jamama hakkama. |
kui uus haigla kusagil olema peab siis just Põhja- Eestis. See oleks selge märk et põhja-eestit ei kavatseta jätta koridoriks. See ongi ju Lätlaste plaan et põhja eesti oleks koridor ilma elaniketa, siis oleks vähem lihtrahva kobisemist kui neil jälle vaja kasutada koridori soome ryndamiseks.
Siililegi selge et kui pole haiglat siis pole ka aktiivseid elanikke ... ehk siis Läti on oma eesmärgi saavutanud
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixkamitte
Kreisi kasutaja
|
29.11.2009 15:07:50
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Naljakas on lugeda seda. Pimesilmi usutakse kõike, mida soome propaganda kirjutab. Loomulikult nad on meie peale pahased, kas on üldse teist võimalust? Kuid praegu on seis selline, et meie oleme tugevate poolel. Kui me oleksime EDENis, siis ei üllatuks, kui me oleks Venemaa koosseisus. |
Eesti on olnud aegade algusest peale tallalakkuja, suurest hirmust ei ole julgetud iseseisvaid otsuseid teha. See PEACE-ga liitumine oli paras nali veel sinna otsa.
Minuarust võiks saba jalga vahelt ära võtta ning natukenegi julgust koguda. Pigem võidelda venemaa vastu ja kaotada, kui suurest hirmust venemaa poolt, aga kaotada seejuures iseennast ja oma au.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
29.11.2009 15:14:44
|
|
|
greaper kirjutas: |
siin foorumites on myygis, nt seramis myyb yle 100 kulla isegi erep shouti kaudu. Jutt ei ole 10 või 20 kullast jutt on sadadest ja sadadest yhikutest, asi ju lihtne töestagu et kuld legaalsel teel tulnud ja asi jokk. muidu imelik et osad vennad, kes küll valitsuses myyvad sadade kaupa kulda, kuid osad kel firmad, litsentsid, q upgradetud ei suuda kuidagi selliseid koguseid kokku saada???? Lihtsalt teatud firmade ringkonnas on asi arutusel olnud. |
Tõestangi... mine minut.ee'sse, otsi üles artikkel erep'ist ja vaata, mis ma olen kirjutanud. Vaata ka, mis ma liitumsel soovitan ja siis räägime edasi... mu kaudu on liitunud üle 50 inimese, kellest üle 30 on ületanud lvl6'e. Juurde arvestades veel erinevaid medaleid, ei ole selle kulla kokku ajamine mingi probleem. Ja kui ma ise kulda ei kasuta, siis loogiline ju, et mulle on kasulik seda hoopis müüa...
Konkreetselt hetkel müüa umbes 70 kulda veel. 5kr/tk, nagu ikka.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
29.11.2009 15:43:21
|
|
|
jnt kirjutas: |
Konkreetselt hetkel müüa umbes 70 kulda veel. 5kr/tk, nagu ikka. |
Sa pole ainus kes müüb ma arvan:P (Müüa hetkel 85kulda 5kr tykk, kõik korraga ostes 400.-)
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
29.11.2009 15:44:30
|
|
|
Kas rünnata on võimalik ainult maaga piirnevaid alasid? Tundub naljakas, kui mõelda päriselu peale. Nt. NATO ja kuidas USA peaks Eestile appi tulema.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixkamitte
Kreisi kasutaja
|
29.11.2009 15:48:06
|
|
|
Kui on liitlassuhted, siis ei ole USA-l vaja Eestiga maapiiri. See maapiirang kehtib ainult rünnaku alustaja suhtes. St meie vastu ründe alustajad saavad olla ainult lätlased, soomlased ja venelased, aga siis juba nendega koos ükskõik kes maailmas, kellel on ründajatega liitlassuhted.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
29.11.2009 16:27:03
|
|
|
mixkamitte, naljakas lugeda, et sina, kes sa soovitasid meil soomet rünnata oled nüüd järsku kategooriliselt soome poolt. Juba eeldades sinu vastust siis Eesti poolt Soome ründamine oleks olnud enesetapp, sest oleksime aktiveerinud 7 MPP-d enda vastu.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
29.11.2009 18:21:54
|
|
|
Ei suuda liitude kohta lehte leida. St. üldist organisatsioonide tasemel. Minu arvates oleks väga huvitav mõte liituda Soome ja USA-ga ning kaitsta ennast venemaa vastu. Pole välistatud rallyda ka teised euroopa riigid Vene vastu.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.11.2009 18:29:06
|
|
|
mingit liitu soome vahel ei saa enne tulla kui need pursuid Eesti eesotsas on. Järgmistel valimistel tuleb neile pekinägudele koht kätte näidata
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
29.11.2009 19:09:10
|
|
|
On pakkuda 45 eRepubliku kullaühikut 4.5eek/G , kõik koos 200eek.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixkamitte
Kreisi kasutaja
|
29.11.2009 19:42:54
|
|
|
maatriks kirjutas: |
mixkamitte, naljakas lugeda, et sina, kes sa soovitasid meil soomet rünnata oled nüüd järsku kategooriliselt soome poolt. Juba eeldades sinu vastust siis Eesti poolt Soome ründamine oleks olnud enesetapp, sest oleksime aktiveerinud 7 MPP-d enda vastu. |
Kui sa leiad kasvõi ühe koha, kus ma soovitan soomet rünnata, saad 5 tubrikut. Minuarust on see väga hästi teada kõigile erepis, et ma olen alati pooldanud soomlastega liitu. Isegi ELE põhikirjas kirjutasin soomlaste abistamisest. See on juba hämmastav demagoogia tase, et praegune valitsus väidab, et soomet rünnati minu soovitusel. Absurdne! Tegite valesid otsuseid ja nüüd proovite valetamisega endalt vastutust kaelast saada.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|