Raiped, ma ei saanudki täna mängida. Nende nn. maintenance kujunes pikaks pausiks. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Ma ka gorgoses , heade poolel, nimeks Mardo.
level sorc 19.
Hea serveri valisid iseenesest peale telemachuse, sest siia on tulemas ka mitmeid Eestlasi...
Väga hea, et keegigi vähemalt eestlastest siin. Põhjus miks ma tegelt siia Gorgosesse tulin on see, et mu vana L2 clanleader läbi aegade, on samuti siin.
Võtan ühendust Mardo, kui ma mängin. Saab party'da. Selleks ajaks ehk olen Sulle ligemale ka jõudnud levelitega.
Olen kah nn. "heade" poolel. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Sain eile siis 16. Kusjuures suhteliselt sama emotsioon on peal kui alustasin Lineage II mängimist, uus ja huvitav. Mul aga küsimus: kas magic attackile polegi mingit võimendajat, shardi, misiganes itemit? _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Shardid töötavad tõesti ainult skillide ja auto-attackiga, kuigi ükskõik mis teised itemid võivad boostida magic attacki küll, olgu selleks siis gear, manastoneid, food, scrollid (otseselt m.boost ei anna, küll aga kiirendavad atk speed jt.) jne.!
Ega vist ei jõua jah. Kuidas Sa nii kiirelt need 9 levelit tegid, mass questimine? _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Ma ainult questingi, campaign ja teised questid. Niisama mobide tapmist esineb mul vähe.
Kusjuures on mul väga vähe aega mängimiseks. Jõuan töölt koju kell 8 õhtul ning nii on juba nädalaega jutti olnud. Vahepeal olen peale tööd ka oma pesulas ning siis jõuan vapsee kell 1-2 südaöösel koju.
Ainus aeg millal mängida ongi kas peale 21:00, kui ma juba väsinud olen arvutist ja muust, või siis vabad päevad mille sisustan hoopis millegi muu meelelahutusega. Enam pole seda aega mängimiseks, mis kunagi L2's oli, et 12h jutti.
Sain eile 18, oi kui tore. Tegin vähemalt kõik Verteroni campaigni questid ära. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Kui Sul SEB konto on siis Sa ei pea kuhugi panka jooksma vaid teed unetis lepingute alamenüü alt virtuaal kaardi, millega saad cvv2 koodi. Siis juba kerge, sisestad vajalikud andmed veebipoes ja woila!
Aga kui Swedbank siis noh, jah. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
pangakonto kui selline puudub täielikult =D, kas tõepoolest siis ükski pood ei müü timecarde kuigi nii mõneski on leida 800krooni eest mäng nagu progames.ee ning andrico.kunagi sai ju L2 timecarde küll poest osta(nii ma vähemalt lugesin)
Kuidas kellelgi ka läheb? Pole üldse olnud aega mängida, mandlioperatsioonil käisin kah veel. Pole isugi mängida kui kehvasti tunned ennast... ise aga hetkel 21. Slow going. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.