Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  eRepublik märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 27.11.2009 21:36:09 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
keegi mulle kinke saaks saata et tervist parandada? Raiskasin selle sõjas ära ja nüüd ei võta mind keegi eriti tööle icon_neutral.gif

kasutaja: kr6ll icon_rolleyes.gif

Nüüd on üle 40 wellness. homme sõdi ühe korra uuesti ja heali ära. Saad 80 peale wellnessi.

Päevas saad ainult korra healida! Ise tegin ka kunagi selle vea. et sõdisin liiga palju ja pärast wellness liiga madal.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 27.11.2009 22:33:54 vasta tsitaadiga

Palju Eesti Läti lastmisest oma territooriumile raha saab või on see lihtsalt heast südamest? Paneksid nad siis selle haigla Põhja-eestis tööle aga ei. Niikuinii peale valduste tagasisaamist läheb ka ilmatuma kaua aega, et haigla tööle hakkaks icon_evil.gif
Millal see jant ükskord lõppeb?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 28.11.2009 00:35:40 vasta tsitaadiga

[lauri], haiglaga pidi seekord kiiremini minema, aga samas oli jutt, et võib-olla ei ehitatagi haiglat Põhja-Eestisse. Loe siit.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 09:17:49 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
kr6ll kirjutas:
keegi mulle kinke saaks saata et tervist parandada? Raiskasin selle sõjas ära ja nüüd ei võta mind keegi eriti tööle icon_neutral.gif

kasutaja: kr6ll icon_rolleyes.gif

Nüüd on üle 40 wellness. homme sõdi ühe korra uuesti ja heali ära. Saad 80 peale wellnessi.

Päevas saad ainult korra healida! Ise tegin ka kunagi selle vea. et sõdisin liiga palju ja pärast wellness liiga madal.

Suur tänu Sulle thumbs_up.gif icon_smile.gif

Nii oligi, kuna olen algaja siis arvasin et saan ravida rohkem kui korra icon_redface.gif
Aga ma ei saa ennast ravida kuna krdi lätlased on meie haigla ära lammutanud ja mul pole pappi et pealinna ravile sõita icon_sad.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 28.11.2009 10:15:06 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Aga ma ei saa ennast ravida kuna krdi lätlased on meie haigla ära lammutanud ja mul pole pappi et pealinna ravile sõita icon_sad.gif

Võta sotsiaalministeeriumig ühendust lennupileti osas. http://www.erepublik.com/en/organization/1616126

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 10:31:52 vasta tsitaadiga

sain pileti ostetud. aga sõita veel ei saa kuna oli mingis krdi läti firmas tööl icon_rolleyes.gif
tagasi üles
martenjv
HV kasutaja
martenjv

sõnum 28.11.2009 11:47:20 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
kr6ll kirjutas:

Võta sotsiaalministeeriumig ühendust lennupileti osas. http://www.erepublik.com/en/organization/1616126

Sotsiaalministeeriumiga oli vahepeal mingi jama.
Võta igaks juhuks ka Sotsiaalteenustega ühendust: http://www.erepublik.com/en/organization/2158328
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 12:36:42 vasta tsitaadiga

krt. See Läti ees lömitamine peab lõppema. Lihtne töörahvas peab pidevalt helpima mingite ennasttäis poliitikute poolt keedetud suppi. Huvitav, kaua yks alles alustanud mängija seda pidevat jama talub? Ma olen mingi paar nädalat mänginud ja selle aja jooksul on kaks korda meie piirkond ära vallutatud ja mingit kompensatsiooni pole mulle makstud. Mind ei huvita mis põhjusel poliitikud lasevad meie maad kasutada lätlastel nagu enda tagahoovi - mina igastahes laseks sellised poliitukud esimese plangu ääres maha icon_evil.gif

Igastahes ei tasu loota et uusi liitujaid niisuguse poliitika peale juurde lisandub.
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 28.11.2009 12:41:06 vasta tsitaadiga

kr6ll, Mine ise poliitikasse icon_razz.gif
greaper
HV kasutaja
greaper

sõnum 28.11.2009 12:44:48 vasta tsitaadiga

vaatan et eEesti suht hääbumas, poliitikud ajavad pappi kokku(kulda ju saab reaalselt myya), palgad on olematud, pidev jebimine läti alla ja tagasi, kardan et varsti ollaksegi yks suur eLäti icon_biggrin.gif. Nutikam rahvas niiehknaa juba välismaal tööl. Hämmastav sarnasus reaalEestiga.
Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 12:45:03 vasta tsitaadiga

Ja kas on keegi uurinud ega otsustajad ei saa mingit ISIKLIKKU kasu? Kuna Läti meile riigile prisket kompi ei maksa siis tekib kysimus MIS pähjusel Lätile vastu tullakse? Kus on kasu Eesti riigile?
Me mängime maha oma usaldusväärsuse teiste riikide ees. Keegi ei usalda meid enam ja mingit abi oodata ei maksa kui Läti kavatseb meid pysivalt okupeerida.

Teen ettepaneku moodustada uus partei ja ehitada yles normaalne riik. Ja esimesel võimalusel okupeerida mingi Läti ala ja loovutada see alles pärast seda kui Läti on maksnud meile VÄGA VIISAKA summa kompensatsiooniks icon_evil.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 12:46:56 vasta tsitaadiga

greaper kirjutas:
vaatan et eEesti suht hääbumas, poliitikud ajavad pappi kokku(kulda ju saab reaalselt müüa), palgad on olematud, pidev jebimine läti alla ja tagasi, kardan et varsti ollaksegi yks suur eLäti icon_biggrin.gif. Nutikam rahvas niiehknaa juba välismaal tööl. Hämmastav sarnasus reaalEestiga.

Selle vastu annab midagi ette võtta, tuleb lihtsalt yhineda ja need krdi molkused riigi juhtikohtadelt välja lyya icon_cool.gif

Keegi jõukam võiks uue partei moodustada ja järgmistel valimistel võtta 51 prossu kohti oma kätte thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 12:47:34 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:

lähengi. AGA hetkel mul pole piisavalt kapitali et isegi ajalehte asutada icon_confused.gif
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 28.11.2009 12:53:05 vasta tsitaadiga

Müüa Q5 maja + 41 kulda 250.- eest. Peaks kokku väga odav tulema.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 12:53:52 vasta tsitaadiga

hetkesesuga siis põhja eesti jälle vaba aga see tähenda et asi on jokk. Ma jätkuvalt nõuan et läti peaks meile koormatega kulda saatma kompensatsiooniks mille riik peaks investeerima kaitseväkke icon_evil.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 28.11.2009 13:01:09 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Renka kirjutas:

lähengi. AGA hetkel mul pole piisavalt kapitali et isegi ajalehte asutada icon_confused.gif
Nüüd on
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 13:03:23 vasta tsitaadiga

very good icon_razz.gif

Kulda ja muud kaupa võite mulle iga kell saata. Kavatsen selle investeerida kõik Eesti hyvanguks ja teha kõik selleks et mingid molkused meid jälle maha ei saaks myya mingi kommiraha eest icon_evil.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 13:04:44 vasta tsitaadiga

kulda oleks vaja veel uue partei moodustamiseks.

icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 13:25:35 vasta tsitaadiga

Nii. Uus ajaleht on tehtud, nimi on "Molkused Seebiks"

Yritan varsti esimese artikli kah kirjutada thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 13:40:06 vasta tsitaadiga

http://www.erepublik.com/en/article/unustage-ra-nii-need-asjad-ei-k-i-rsk--1057119/1/20
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.11.2009 14:36:49 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
http://www.erepublik.com/en/article/unustage-ra-nii-need-asjad-ei-k-i-rsk--1057119/1/20

vote thumbs_up.gif
Üldiselt kummaline, et sellist jama lubatakse.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 28.11.2009 15:43:06 vasta tsitaadiga

Eestisse on tõesti vist uut erakonda vaja. Kaua võib selline huinjaa käia.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 28.11.2009 16:01:41 vasta tsitaadiga

kr6ll, Edit/muuda nupust oled kuulnud?
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.11.2009 16:04:08 vasta tsitaadiga

Kui sellist "jama" ei toimuks, siis poleks eEestil ka liitlasi ning meid poleks arvatavasti enam kaardilgi.
Regionswappe toimub terves eMaailmas pidevalt. Siin on ainult üks suur skandaal nendega.
Arvate, et eSoome on meil heast tahtest lasknud elada? eUngari MPP ongi ainuke asi, mis neid eemal on hoidnud. eSoome koos paari oma liitlasüksusega sööks meid hommikuks. Meil pole ei korralikke tanke ega kulda, et tanke importida. Fakt on see, et ilma liitlasteta oleks me ammu juba mõne muu riigi kooseisus.

Käed rüppes istudes on alati hea õiendada nende kallal, kes midagi teevad, aga kui ise midagi tegema peab, siis on oi oi oi.
Tehke endale faktid selgeks ja siis hakake sõna võtma.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 28.11.2009 16:47:17 vasta tsitaadiga

maxsimiljo kirjutas:
kr6ll, Edit/muuda nupust oled kuulnud?

ot:
Keegi kustutas postid vahelt ära pigem kuna mina pole saanud teha igastahes kaks posti järjest.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 28.11.2009 17:43:37 vasta tsitaadiga

Worm390 kirjutas:
Kui sellist "jama" ei toimuks, siis poleks eEestil ka liitlasi ning meid poleks arvatavasti enam kaardilgi.
Regionswappe toimub terves eMaailmas pidevalt. Siin on ainult üks suur skandaal nendega.
Arvate, et eSoome on meil heast tahtest lasknud elada? eUngari MPP ongi ainuke asi, mis neid eemal on hoidnud. eSoome koos paari oma liitlasüksusega sööks meid hommikuks. Meil pole ei korralikke tanke ega kulda, et tanke importida. Fakt on see, et ilma liitlasteta oleks me ammu juba mõne muu riigi kooseisus.

Käed rüppes istudes on alati hea õiendada nende kallal, kes midagi teevad, aga kui ise midagi tegema peab, siis on oi oi oi.

Mis krdi faktid? Selline suhtumine, et ''mina tark, sina loll'' ei vii kuhugi. Pole ka ime et soomlased meile hammast ihuvad. Kui ikka päris suur vastuseis rahva poolt on sellistele aktsioonidele, siis mõistlik president peaks eelkõige arvestama rahva ja riigiga ning alles seejärel peaks tulema liitlaste huvid. Unustage see debiilne ''me teame paremini mis teile hea on'' suhtumine juba ära.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 18:07:05 vasta tsitaadiga

Worm390 kirjutas:

Aga KUS ON MEIE KASU???????

Uues liitujad lihtsalt saadetakse kahurilihaks ja vanad pekinäeod aint irvitavad ja räägivad suurest poliitikast?
Mind ei koti näiteks see suur poliitika kui selle hinnaks on see, et EESTI on pidevalt kellegi läbikäiguhoov rsk icon_mad.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 18:42:12 vasta tsitaadiga

avaldasin järgmise artikli icon_razz.gif
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 28.11.2009 19:05:02 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Worm390 kirjutas:

Aga KUS ON MEIE KASU???????

Uues liitujad lihtsalt saadetakse kahurilihaks ja vanad pekinäeod aint irvitavad ja räägivad suurest poliitikast?
Mind ei koti näiteks see suur poliitika kui selle hinnaks on see, et EESTI on pidevalt kellegi läbikäiguhoov rsk icon_mad.gif

Sinu strateegia järgi oleks eesti juba mingi mõne muu riigi permanentne osa.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 19:10:13 vasta tsitaadiga

millise minu strateegia?

Ma olen uus liituja ja enamuse kahest nädalast olen olnud mingis läti provintsis krt. Ostan viimase raha eest lennukipileteid et ennast ravida. Mis kasu on mulle sellest Teie suurest poliitikast?

Eesti saab edukas olla ainult siis kui tal on palju elanikke. Aga mitu uut elanikku lisandub kui EESTIT kaardil polegi?

VAKK. Pange oma SUUR poliitika põlema ja kolige lätti elama, aga ärge tulge siia ytlema et see on õige asi icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2009 20:33:28 vasta tsitaadiga

Kr6ll, kui sa seda mängu 3 kuud mängid ning e-Eesti elus ühtegi sõda ei toimu, siis räägiks edasi. Seda ma küll valitsusele ette ei heidaks, et vähemalt midagi erepis toimub.
Aga valitsuse välispoliitika ei meeldi mullegi, ma pooldaks pigem soomlastega ühinemist ja sellele ungari-vene imperialismile üheskoos vastu hakkamist (mis ei tähenda, et meid võibolla maakaardilt venemaa poolt välja ei tõugata, aga vähemalt sõdiks nn valgete poolel).

Ebaeetiline on aga see küll, et üks valitsuse liige (ja president/ekspresident) müüb siin samas HV foorumis kulda päris raha eest ning samal ajal tahavad e-eestis makse veel lisaks tõsta, sest neil jääb veel väheks. RIigi rahast on tõenäoliselt kolme presidendi poolt varastatud juba ühtekokku 70000 EEK-i (stgmaj, s33vald, elari). Minuarust ei ole seda vähe, et sinna kaukasse peaks veel lisa andma.

Tunnistanud üles on küll ainult üks, aga adminnid on öelnud, et mitte mingit nende konto häkkimist toimunud ei ole...S33vald proovis raha varastamist maha salata, kuid ise varastamist üles ei tunnista, Elari kadus üldse ära peale vargust ja nüüd ilmus jälle välja ilma selgitusteta...Selline räpane poliitika siis.

Aga seda jah, et kui ükski valitsuse liige siin foorumis veel oma raha müüa soovib, siis see läheb reportimisele. Mingi hetk aitab ka juba.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 28.11.2009 21:12:23 vasta tsitaadiga

Kr6ll presidendiks! Meie pere hääled on sulle igastahes karanteeritud!
Kui mingi oma erakonna lood, olen kindel toetaja.

Edit: kui tulevase propagandaministri ametikoht on veel vaba, soovin kandideerida.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 28.11.2009 21:29:15 vasta tsitaadiga

Ma pean nüüd mõneks ajaks Lätisse jääma. icon_confused.gif
Sõdisin päeval kui Põhja-Eesti üle võieti ning wellnessi taastamiseks kolisin Vidzemesse ja unustasingi end sinna. Praegu eEestisse veel tagasi ei saa. icon_lol.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 28.11.2009 21:35:50 vasta tsitaadiga

mixkamitte kirjutas:
Kr6ll, kui sa seda mängu 3 kuud mängid ning e-Eesti elus ühtegi sõda ei toimu, siis räägiks edasi. Seda ma küll valitsusele ette ei heidaks, et vähemalt midagi erepis toimub.
Aga valitsuse välispoliitika ei meeldi mullegi, ma pooldaks pigem soomlastega ühinemist ja sellele ungari-vene imperialismile üheskoos vastu hakkamist (mis ei tähenda, et meid võibolla maakaardilt venemaa poolt välja ei tõugata, aga vähemalt sõdiks nn valgete poolel).

Ebaeetiline on aga see küll, et üks valitsuse liige (ja president/ekspresident) müüb siin samas HV foorumis kulda päris raha eest ning samal ajal tahavad e-eestis makse veel lisaks tõsta, sest neil jääb veel väheks. RIigi rahast on tõenäoliselt kolme presidendi poolt varastatud juba ühtekokku 70000 EEK-i (stgmaj, s33vald, elari). Minuarust ei ole seda vähe, et sinna kaukasse peaks veel lisa andma.

Tunnistanud üles on küll ainult üks, aga adminnid on öelnud, et mitte mingit nende konto häkkimist toimunud ei ole...S33vald proovis raha varastamist maha salata, kuid ise varastamist üles ei tunnista, Elari kadus üldse ära peale vargust ja nüüd ilmus jälle välja ilma selgitusteta...Selline räpane poliitika siis.

Aga seda jah, et kui ükski valitsuse liige siin foorumis veel oma raha müüa soovib, siis see läheb reportimisele. Mingi hetk aitab ka juba.

Kes hvs mänguraha pärisraha eest müüb? See ju keelatud .p
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2009 22:04:36 vasta tsitaadiga

XATM092, ringiga saaksid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 22:44:09 vasta tsitaadiga

sõjad ja asjad on head, seda ma ei ytlegi et pole. Aga see hetkel valitsev jama pole ju sõda. Meist astutakse yle nagu viimasest kaltsakast ja siis veel peame nagu veel kedagi tänama selle eest icon_rolleyes.gif

Yritan siin jõudumööda vastuhakku korraldada icon_smile.gif
Loomulikult annan omale aru, et tegemist on mänguga aga nagu iga mängu puhu,l mida mänginud olen, siis mängin ka seda mängu ikka täie auruga icon_cool.gif icon_smile.gif et põnevam ikka oleks icon_cool.gif
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 28.11.2009 23:31:38 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
XATM092, ringiga saaksid icon_biggrin.gif

Kiiret mul pole. Saan praegu natuke paremat palka kui Eestis nii, et mõned päevad võib Läits ka olla. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 28.11.2009 23:42:29 vasta tsitaadiga

Mis jama sul PRAEGU valitseb? Praegu valitseb ainult tohutu sõimamine, muu on juba peaaegu normaliseerunud. Eesti on oma alad tagasi saanud ning ainult haigla puudub veel Põhja-Eestist (kuhu seda võib-olla ei tulegi, vaid kuhugi mujale, arvatavasti siis Kesk-Eestisse). Ma ei poolda seda lähenemist, et paar inimest otsustavad nii tähtsa asja üle, aga mis muud siis üle oleks jäänud? Oleks rohkem inimesi asjast teadnud, oleks info ka lekkima hakanud, ning asjal poleks enam üldse mõtet olnud. Lõppude lõpuks me ei saanud mingit kahju ju.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 23:48:56 vasta tsitaadiga

mul on vaja haiglat põhja eestis just. Miks ma peaks kolima kusagile mujale? Et nüüd olemegi Lätile mingi koridor vä? Unustage ära peded icon_evil.gif
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 28.11.2009 23:49:28 vasta tsitaadiga

Küsiks pigem nii, et mis kasu me saame? KUi midagi ei muutunud, siis pole ka pointi sel tegevusel.
Reaalne kahju on suhete halvenemine eSoomega.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.11.2009 23:51:31 vasta tsitaadiga

mind kah huvitab mis kasu MEIL sellest jamast on? Kujutate te ette, me peaks veel nagu Lätile tänulikud olema. Tulevad ja laamendavad siin ja siis saada neile veel jõuludeks pakk kah veel thumbs_down.gif
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 29.11.2009 00:12:41 vasta tsitaadiga

kr6ll, 10EEKu pole palju, et kolida Lõuna-Eestisse. Ja mida on Läti laamendanud siin? Läks läbi, sõdis ära, andis maa tagasi ja kõik. Läti on meie liitlane ja oma liitlasi aidatakse.
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 29.11.2009 00:13:15 vasta tsitaadiga

maxsimiljo kirjutas:
Mis jama sul PRAEGU valitseb? Praegu valitseb ainult tohutu sõimamine, muu on juba peaaegu normaliseerunud. Eesti on oma alad tagasi saanud ning ainult haigla puudub veel Põhja-Eestist (kuhu seda võib-olla ei tulegi, vaid kuhugi mujale, arvatavasti siis Kesk-Eestisse). Ma ei poolda seda lähenemist, et paar inimest otsustavad nii tähtsa asja üle, aga mis muud siis üle oleks jäänud? Oleks rohkem inimesi asjast teadnud, oleks info ka lekkima hakanud, ning asjal poleks enam üldse mõtet olnud. Lõppude lõpuks me ei saanud mingit kahju ju.

Ahjaa, kes aru veel ei saanud, siis Põhja-Eestisse ei tule haiglat seetõttu, et plaanitakse ka tulevikus Eesti alasid teistele loovutada mingite ''teenete'' korras.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 29.11.2009 00:20:33 vasta tsitaadiga

maxsimiljo kirjutas:
kr6ll, 10EEKu pole palju, et kolida Lõuna-Eestisse. Ja mida on Läti laamendanud siin? Läks läbi, sõdis ära, andis maa tagasi ja kõik. Läti on meie liitlane ja oma liitlasi aidatakse.

Sinul on oma arvamus, mul oma. Mina arvan et haiglat on vaja sina arvad et pole vaja. Sina arvad et Läti teeb mida tahab mina nii ei arva. Vaba maa, arva mida tahad, nii kaua kui ta veel vaba on icon_rolleyes.gif
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 29.11.2009 00:27:35 vasta tsitaadiga

Mina arvan, et haiglat pole vaja Põhja-Eestisse kuna sarnane tegevus võib korduda veel. Üldiselt ma tahaks, et kogu Eesti oleks haiglatega kaetud. Ma ei arva, et Läti teeb mida tahab, ma arvan, et liitlasti peaks toetama. Tuletaks meelde, et Läti ei teinud seda üksi, tegu oli siiski kokkuleppega, et Läti võib läbi tulla. Aga jah, igaühel oma arvamus.
tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 29.11.2009 00:33:26 vasta tsitaadiga

Kr6ll, teeme uue erakonna, mis paneb eEestis asjad paika. Aitab küll sellest pullist, tegutseda on vaja. Selline lätlaste tallalakkumine ei saa enam jätkuda. Enne teeks juba koostööd soomega.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 29.11.2009 00:45:43 vasta tsitaadiga

ma ei tea kas uus erakond on väga hea mõte icon_rolleyes.gif aga ehk on, vähemalt oleks mingi jõud millega liitudes saaks kindel olla mille eest erakond võitleb.

Hetkel on ikka asi käest ära täiega:
1. Riigi presidendid varastavad rahulikult riigilt kulda ja myyvad seda foorumites täiesti karistamatult.
2. Läti toimetab meie maakondades nagu oma tagahoovis, ilma et meil sellest mingit tolku oleks. Lammutavad meie haiglaid, mida meie sõjamehed hädasti vajavad jne. Kavatsevad meie riigi, ja regiooni yhe vähese kõrge tootlikusega piirkonna oma koridoriks teha ja me peaks veel tänulikud olema et meil selline tore naaber on icon_eek.gif

kokkuvõte:
Uued liitujad leivad ennast iga natukese aja järel teisest riigist ja puuduvad vahendid ennast sõjamöllust ära kolida. Huvi kaob ju asja vastu nii icon_rolleyes.gif

See jama peab muutuma mehed icon_idea.gif
tagasi üles
greaper
HV kasutaja
greaper

sõnum 29.11.2009 00:56:03 vasta tsitaadiga

see kulla myymine pärisraha eest on nn valitsuse liikmete poolt väga kahtlane igatahes, äkki mehed töestavad kust kuld tulnud on sellistes kogustes, kui eriigilt varastatud pole??????
Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 29.11.2009 00:58:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Uued liitujad leivad ennast iga natukese aja järel teisest riigist ja puuduvad vahendid ennast sõjamöllust ära kolida. Huvi kaob ju asja vastu nii icon_rolleyes.gif

Iga natukese aja tagant? See on teine kord kui selline asi juhtub. Milleks peab "sõjamöllust" ära kolima? Ja huvi tuleb pigem juurde, et miks nii on ja mis üldse toimub jne, lisab põnevust mängule.
greaper, millised "sellised" kogused?
tagasi üles
greaper
HV kasutaja
greaper

sõnum 29.11.2009 01:04:26 vasta tsitaadiga

siin foorumites on myygis, nt seramis myyb yle 100 kulla isegi erep shouti kaudu. Jutt ei ole 10 või 20 kullast jutt on sadadest ja sadadest yhikutest, asi ju lihtne töestagu et kuld legaalsel teel tulnud ja asi jokk. muidu imelik et osad vennad, kes küll valitsuses myyvad sadade kaupa kulda, kuid osad kel firmad, litsentsid, q upgradetud ei suuda kuidagi selliseid koguseid kokku saada???? Lihtsalt teatud firmade ringkonnas on asi arutusel olnud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  eRepublik mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.