praegune kellaaeg 25.06.2025 22:30:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
isaura
HV vaatleja
|
28.11.2009 01:53:31
2 partitsiooni ja 2 Windowsi |
|
|
Mure selles, et arvutil praegu 2 parti, c: tavakasutuses ja d:, kus asuvad vista failid (pole mulle ligipääsetav). Tahan teha format c ja sinna lasta Win 7, nii et d: kettale vista alles jääks. kuidas ma saaks format c teha ja kuidas ma Win 7 välise kõvaketta pealt buutima saaks?
Tänulik abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
28.11.2009 02:11:52
|
|
|
Win-i pole võimalik installida välisele kettale...
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
28.11.2009 03:08:41
|
|
|
"Kuidas ma Win 7 välise kõvaketta pealt buutima saaks?" Kui sellega mõeldakse USB ketast paigaldusmeediana kasutada, siis üks õpetus on siin:
How To: Install Windows 7/Vista From USB Drive [Detailed 100% Working Guide]... esimene vaste Google otsingule, see on ka W7 teemast hiljuti läbi käinud, nii et peaks olema toimiv lahendus.
Format C, kui seda ikka soovitakse teha, toimub W7 paigaldamise käigus. Lisaks on vaja W7 paigaldamisel tekitada üks 100MB lisapartitsioon.
tsitaat: |
Needless to say that your motherboard should support USB Boot feature to make use of the bootable USB drive. |
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
28.11.2009 04:44:51
|
|
|
Needless to say that your motherboard should support USB Boot feature to make use of the bootable USB drive. |
[/quote]
kusjuures ei, on olemas tarkvara, mis suudab cd-lt vastava programmi mällu lugeda ja usb seade buutivaks teha
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
isaura
HV vaatleja
|
28.11.2009 14:45:04
|
|
|
lugesin selle juhendi läbi, mulle, kes ma arvutitega päris kodus pole, tundub see keeruline.
Kuidas ma selle 100 mb lisapartitsiooni saan? juhendis seda kirjas pole.
ja kuidas ma biosis boot priorityt saan muuta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
28.11.2009 19:09:24
|
|
|
Lugesin selle juhendi läbi, mulle, kes ma arvutitega päris kodus pole, tundub see keeruline. |
Trüki juhend välja ja vea näpuga järge tegemisel.
Kuidas ma selle 100 mb lisapartitsiooni saan? Juhendis seda kirjas pole. |
W7 paigaldamise käigus toimub see, esiteks pead sa selle partitsiooni, millele W7 selga peaks minema, ära kustutama. Uue partitsiooni loomisel W7 võtab arvesse oma vajadusi ja jätab ruumi ning loob ise automaatselt selle 100MB partitsiooni.
Ja kuidas ma biosis boot priorityt saan muuta? |
Otsi ülesse selline valik nagu "Boot Options" või "Boot Priority" või midagi sarnast, BIOS'i saad kas Delete või F2 (olenevalt emaplaadist) klahvi klõbistades arvuti käivitamisel... lihtsam on aga kasutada Boot Manageri, ehk siis arvuti käivitamisel klõbistad vastavat funktsiooninuppu (emaplaadi kasutusjuhendis või/ja alglaadimise ekraanil all servas peaks juhendid leiduma, ASUS puhul peaks see olema tavaliselt F8 ja Gigabyte puhul F12), avanevast menüüst valid siis "USB...".
PS! Boot Manageri kasutades ei salvesta BIOS seda valikut mällu, ehk siis järgmisel käivitamisel on kõik jälle vanamoodi.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|