Mängu juures tekkis veel üks häiriv element - kui sa oled viimane elus ja saad surma, tekivad chatti ".." sõnumid, kuid inimesed kes kirjutavad on juba roundi algusest saadik surnud..
Sniperiga on kohati iga väga halb lasta, vastased mängiksid nagu 24/7 ja nende reaktsioon on täielikult 0 - kohe kui välja paistad saad kuuli. Võiks ka mapipõhine game selection olla, mõni map on ikka nii sitt (vabandust), et anna olla. Üks väike sidenote: ära kunagi seisa tünnide või gaasiballoonide kõrval
Sniperiga on kohati iga väga halb lasta, vastased mängiksid nagu 24/7 ja nende reaktsioon on täielikult 0 - kohe kui välja paistad saad kuuli. Võiks ka mapipõhine game selection olla, mõni map on ikka nii sitt (vabandust), et anna olla. Üks väike sidenote: ära kunagi seisa tünnide või gaasiballoonide kõrval
Single player on mängul tõesti hea ja paistab olevat korralik ja viimistletud.
Kas multiplayeris peab olema alati party ja ainult nii saab mängida või on kuidagi muud moodi ka võimalik?
Mäng lihtsalt minimaliseerib ära ...kinni ei lähe nagu....lihtsalt pean mängu akna uuesti surueks tegema.
Arvad et AVG viga?
Proovi seda, Ava AVG > tools > advanced settings. Seal on gaming mode, seal võta linnuke kastist ära. Kui see ei aita siis AVG-le uninstall. AVG kodulehe foorumis nad tunnistavad oma viga ja ütlesid, et fix tuleb millalgi.
steam foorumis käis ka suurem halamine
suht närvi ajab see asi, ent avg-d uninstallida ka ei viitsi
muide, cod (vähemalt minul) win keyd vajutades ei minimeeru, samuti alt+shiftiga
avg on päris korraliku käkiga maha saanud _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kellel mängu ajal alt+tabida vaja on siis alt+esc teeb sama tööd. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kuidas rohkem Killstreak Reward'e lahti saab? Või ongi piiratud kogus neid?
Hetkel on 11killi peal Chopper Gunner kõige nö parem ja kokku on vist mingi 6 äkki lahti neid.
Tulevad mingite levelitega need? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kuidas rohkem Killstreak Reward'e lahti saab? Või ongi piiratud kogus neid?
Hetkel on 11killi peal Chopper Gunner kõige nö parem ja kokku on vist mingi 6 äkki lahti neid.
Tulevad mingite levelitega need?
Levelitega saad unlockida neid, lõpuks kõik olemas, kuid kasutada võimalik ainult kolme.
Selline loll küsimus siis, et mis värk on kui mul on läpakas stepslis laadimas siis samal ajal MW2te mängides imeb aku nii tühjaks, et arvuti viskab kinni? Koigi teiste mängudega seda ei juhtu vaid ainult MW2ga. WTF?
Ehk siis kui mängu käivitan siis on aku 100% täis aga näiteks peale tundi näitab juba 40% ja kui edasi mängin viskab kinni.
Selline loll küsimus siis, et mis värk on kui mul on läpakas stepslis laadimas siis samal ajal MW2te mängides imeb aku nii tühjaks, et arvuti viskab kinni? Koigi teiste mängudega seda ei juhtu vaid ainult MW2ga. WTF?
Ehk siis kui mängu käivitan siis on aku 100% täis aga näiteks peale tundi näitab juba 40% ja kui edasi mängin viskab kinni.
Võta aku tagant, siis pole tal midagi tühjaks saada
No aga miks ta mul ikkagi aku tühjaks imeb? Sorry esimest korda näen sellist asja, et kui läpakas stepslis on siis saab aku tühjaks.
No aga miks ta mul ikkagi aku tühjaks imeb? Sorry esimest korda näen sellist asja, et kui läpakas stepslis on siis saab aku tühjaks.
Raudselt sul toite juhe seest puruks vms ja ei anna voolu läbi, seetõttu töötab aku peal?
Raudselt sul toite juhe seest puruks vms ja ei anna voolu läbi, seetõttu töötab aku peal?
aga miks ta mul siis muidu aku täis laeb näiteks Dragon Ageí tagudes voi netis olles?
Color code. See juba ammusest ajast CoD mängudes olnud. Pead nimes lihtsalt kasutama ^ ja siis number 0-9.
Näiteks nii ^1d^2a^3n^4n^5y. Nüüd oleks sul iga nimetäht erinevat värvi. Ma kahjuks ei mäleta, mis number mis värvile vastab, eks seda saad ise proovida.
Color code. See juba ammusest ajast CoD mängudes olnud. Pead nimes lihtsalt kasutama ^ ja siis number 0-9.
Näiteks nii ^1d^2a^3n^4n^5y. Nüüd oleks sul iga nimetäht erinevat värvi. Ma kahjuks ei mäleta, mis number mis värvile vastab, eks seda saad ise proovida.
Väike OT:
Tahaks lindistada mõningast gameplayd COD's oma läpakaga kuid FRAPS on pask. Tõmbab frame'i nii alla, et võimatu on sujuvat pilti näidata, isegi kui fps oli 100+. On mingeid paremaid alternatiive? _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
mureks see NAT/STRIKE. ei saa seda openiks . noh kõik mis oskasin proovisin ära , porte avasin , tulemüüri windoosal lükkasin maha, ei miskit. et oman siis windows 7-t, ruuteriks thomson tg784, ühendus elioni digitv 100mega.aga siuke asi , kui ruuterilt võtsin interneti kaabli järelt ära ja panin arvutile otse järgi , siis oli NAT/Open. Seda varianti kasutada aga ei saa kuna teised ka tahavad netti kasutada ja telekat tahaks ka näha. on kellelgi ehk ideid mida teha?
Aga kui on soov lindistada 1920x1200 resol ja ikka sujuva FPS'ga (60FPS) sis seda varianti pole? Leidsin veel mingi Quobi nimelise programmi, kuid tundub et sellel pole toetust vastava mängu jaoks, Hotkey ei tee mõhkugi
Aga kui on soov lindistada 1920x1200 resol ja ikka sujuva FPS'ga (60FPS) sis seda varianti pole? Leidsin veel mingi Quobi nimelise programmi, kuid tundub et sellel pole toetust vastava mängu jaoks, Hotkey ei tee mõhkugi
.
Sellise resoga lindistades jääb pudelikaelaks kõvaketas mis ei suudalihtsalt nii kiiresti seda capturet sinna kirjutada.
Võibolla oleks abi SSD st
Lihtsam on teha tavalise HD formaadiga. Milleks üldse kellelgi nii suure resoga on vaja mingit mängu recordida?
Et Blu-Ray fragmovie't teha äkki? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ruumipuudust pole. Ja nii suure resoga tahan lindistada sellepärast, et jääks võimalikult hea kvaliteet. Arvate, et kõvaketas piirab? Mul neid kaks tükki sees, kas äkki peaks panema lindistama selle peale, kust mängufaile ei loeta? Tegelt mul on juba nii, et OS on ühe 7200rpm (16mb) ketta peal ning mäng siis teise samasuguse peal. Blue-ray fragmovie oleks ju hea mõte iseenesest. Tegelt tahan lihtsalt näidata ühele vennale kui hästi mul see mäng läppari peal jookseb. Tõestusmaterjal, in away Samas jama, et Fraps suudab ainult 60 kaadrit sekundis lindistada. Mul keskmine 60+ sellel resol... ning Frapsi 60 fpsi on ikka väga kummaline, nagu oleks pigem 30 fpsi, mingi micro studder on sees koguaeg _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kas MW2 pole võimalik recorida läbi mängu nagu cod4's ? ( tean jah et konsooli vist pole aga kuidagi peab ju kindlasti saama kuna mängumootor sama juu )
Ruumipuudust pole. Ja nii suure resoga tahan lindistada sellepärast, et jääks võimalikult hea kvaliteet. Arvate, et kõvaketas piirab? Mul neid kaks tükki sees, kas äkki peaks panema lindistama selle peale, kust mängufaile ei loeta? Tegelt mul on juba nii, et OS on ühe 7200rpm (16mb) ketta peal ning mäng siis teise samasuguse peal. Blue-ray fragmovie oleks ju hea mõte iseenesest. Tegelt tahan lihtsalt näidata ühele vennale kui hästi mul see mäng läppari peal jookseb. Tõestusmaterjal, in away Samas jama, et Fraps suudab ainult 60 kaadrit sekundis lindistada. Mul keskmine 60+ sellel resol... ning Frapsi 60 fpsi on ikka väga kummaline, nagu oleks pigem 30 fpsi, mingi micro studder on sees koguaeg
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.