No tra mai tea, mõelge, lähete väga suurele võistlusele, oled esimene, kes peab esinema, ja siis selline valgusshow pannakse su jalge all tööle
Ma passiks tuima näoga põrandat, ei reageeriks kellelegi, lihtsalt passiks
No tra mai tea, mõelge, lähete väga suurele võistlusele, oled esimene, kes peab esinema, ja siis selline valgusshow pannakse su jalge all tööle
No tra mai tea, mõelge, lähete väga suurele võistlusele, oled esimene, kes peab esinema, ja siis selline valgusshow pannakse su jalge all tööle icon_lol.gif
sa võiks sellise panna endale WCsse.
Mõtle istuks potil passiks tuima näoga põrandat ja järsku põmmmm!!!!!
Selline valgusshow läheks tööle , enam sa potil ei istuks küll
laulasmaa, parkour on hea jah kui seda hästi teha osavad vennad Sõber ning ka ise aitasin korraldada see aasta ühte tantsuvõistlust kus oli ka sees Parkouri võistlus Toimus lauluväljakul hirmus ilusal päeval T-särgi randid siiamaani kätel
Õhtul läks alles ilm käest ära kui toprocki finaal oli.
Video filmisin ise muidu
Siis nädalavahetusel toimusid Tartus Eesti suurimad tänavatantsu võistlused Battle Of Est Olin ise kaameramees seal ja editisin video.
Üks pull video, eesti vs eesti
laulasmaa, parkour on hea jah kui seda hästi teha osavad vennad Sõber ning ka ise aitasin korraldada see aasta ühte tantsuvõistlust kus oli ka sees Parkouri võistlus Toimus lauluväljakul hirmus ilusal päeval T-särgi randid siiamaani kätel
Video filmisin ise muidu..
Hmm ja siis paljud tahavad raudselt näha tüdrukuid omavahel breiktantsus võistlemas, siin see video on Tüdrukute finaal
Video filmisin ise muidu..
Hmm ja siis paljud tahavad raudselt näha tüdrukuid omavahel breiktantsus võistlemas, siin see video on Tüdrukute finaal
irwwwwwwww http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=8935532 _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.