|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
22.11.2009 14:55:24
|
|
|
Paned ehk adblock plus-i filtrisse need aadressid?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Martin256
HV vaatleja
|
22.11.2009 18:03:32
|
|
|
| Kas leidub midagi, mille abil teksti muuta rasvasemaks sarnaselt Safariga. Suures telekas lugemiseks on see väga mugav
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.11.2009 18:11:59
|
|
|
| Martin256 kirjutas: |
| Kas leidub midagi, mille abil teksti muuta rasvasemaks sarnaselt Safariga. Suures telekas lugemiseks on see väga mugav |
windowsi clear type
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
23.11.2009 20:12:33
|
|
|
Mis programm oleks Mozillal parim failide allalaadimiseks (nagu IE-l GetRight näiteks)?
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
23.11.2009 20:37:24
|
|
|
| Tiim kirjutas: |
| Mis programm oleks Mozillal parim failide allalaadimiseks (nagu IE-l GetRight näiteks)? |
reget on seni parim
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
23.11.2009 23:02:57
|
|
|
| Tiim kirjutas: |
| Mis programm oleks Mozillal parim failide allalaadimiseks (nagu IE-l GetRight näiteks)? |
GetRight jm eraldi managerid (mina kasutan FlashGet classic-ut, st v1.73) sobivad ka Firefoxiga kasutamiseks, pead vaid paigaldama FlashGot laienduse (töötab ka Linuxi ja OS X peal)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
24.11.2009 20:25:13
|
|
|
Kusjuures ma olen ise ka seda viimasel ajal tähele pannud. Just siis kui läpaka (X61s) CPU jookseb 800 Mhz peal on suvaline brausimine uimane, kui panna prože täisvõimsusega tööle siis on hoopis teine lugu. Natuke segab aga õnneks seni pole muret kuna aku peab niigi väga kaua vastu.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
24.11.2009 21:24:55
|
|
|
Mu sõber kurdab, et vahest jääb Fox toppama ja prose jookseb ~90% peal, peamiseks kasutajaks firefox.exe. Paarikümmne sekundi pärast on prose kasutus normis ja kõik töötab jälle ilusti.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 22:32:51
|
|
|
Kuidas saada selle hot.ee veateatest lahti:
_________________ Arbeit macht frei. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 22:36:12
|
|
|
Jah:
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 22:51:28
|
|
|
Selline seis on; kõik on false:
Spoiler 
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 22:59:04
|
|
|
Asi tekib siis, kui kasutajanimi ja parool sisse toksitud ja enter vajutan, et sisse logida. Siis tulebki see teade.
Et siis lahendust polegi? Võtan siis äkki hoti administraatoriga ühendust, et mis värk on?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.11.2009 23:02:19
|
|
|
| kalevipoeg kirjutas: |
Asi tekib siis, kui kasutajanimi ja parool sisse toksitud ja enter vajutan, et sisse logida. Siis tulebki see teade.
Et siis lahendust polegi? Võtan siis äkki hoti administraatoriga ühendust, et mis värk on?  |
Ise pole seda asja eriti näinud.Tavaliselt on ka autologon peal isegi https saitidel kus vähegi võimalik
Hotis mingit autologon valikut ei anna?.Firefox ise meelde ei jäta kasutajanime ja salasõna?
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 23:04:02
|
|
|
Ei taha autologoni, kuna teised kasutavad ka seda arvutit. Ja hotil endal valikut pole.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.11.2009 23:08:03
|
|
|
| Ei taha autologoni, kuna teised kasutavad ka seda arvutit. Ja hotil endal valikut pole. |
Siis äkki vaadata sinnapoole, et igaühele eraldi profiil teha(või üldine teistele) või kuidagi enda profiil ära kaitsta?
Kahjuks ei saa enda profiilile salasõna peale panna mis välistaks võimaluse, et teised seda kasutada saaksid aga mingid variandid justkui on...
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 23:12:21
|
|
|
Profiilidega ei viitsi vast jamada. Las ta siis olla. Ei toimi see FireFox nii nagu peaks
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 23:15:46
|
|
|
Minu jaoks poleks jah keeruline tegeleda, aga on inimesed, kes kardavad selliseid asju
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
24.11.2009 23:21:07
|
|
|
Eks uurib siis.
Praegu lähen FF live suppporti ründama naljapärast
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
25.11.2009 00:23:31
|
|
|
Ei no Live Chat Feedback'i tase on ka ikka norm
Kästi täpselt samad liigutused läbi teha. Siis käratati, et sellest ei saagi lahti. Ja kõige tipuks sooviti "Happy Thanksgiving". Ma nagu WTF? Seejärel suleti chati-aken ja vsjo. Vähe pettusin praegu Mozillas
Mis see ongi mingi kuradi bug või, et supprorti ahvid ka jagu ei saa ega miskit öelda ei mõista.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2009 00:33:33
|
|
|
Ei no Live Chat Feedback'i tase on ka ikka norm
Kästi täpselt samad liigutused läbi teha. Siis käratati, et sellest ei saagi lahti. Ja kõige tipuks sooviti "Happy Thanksgiving". Ma nagu WTF? Seejärel suleti chati-aken ja vsjo. Vähe pettusin praegu Mozillas
Mis see ongi mingi kuradi bug või, et supprorti ahvid ka jagu ei saa ega miskit öelda ei mõista.  |
"Welcome to the real world"...
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.11.2009 08:15:25
|
|
|
| Kästi täpselt samad liigutused läbi teha |
Irw.Ma peaks kuhugi tehnilisse supporti tööle minema.Paistab, et saaksin hakkama küll.Võibolla isegi paremini kui enamus kes seal stampvastuseid jagavad
Mis see ongi mingi kuradi bug või, et supprorti ahvid ka jagu ei saa ega miskit öelda ei mõista.  |
Pigem by design .Ehk siis Mozilla on otsustanud, et nii see on.Näiteks Bugzillas on juba pea kaks aastat sama bug lahti ja keegi isegi ei tööta selle kallal: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=436200
Selliseid tüütuid by design asju on veel.Näiteks Options-Security-Passwords-Show Passwords küsib alati kinnitust ja maha seda keerata ei saa
Või siis näiteks Mozilla poolt mõnede pluginate kinnikeeramine mille tulemuseks see, et inimesed loobuvad kogu blocklisti kasutamisest, et saaks neid pluginaid edasi kasutada jne...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
25.11.2009 10:44:09
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Selliseid tüütuid by design asju on veel.Näiteks Options-Security-Passwords-Show Passwords küsib alati kinnitust ja maha seda keerata ei saa
Või siis näiteks Mozilla poolt mõnede pluginate kinnikeeramine mille tulemuseks see, et inimesed loobuvad kogu blocklisti kasutamisest, et saaks neid pluginaid edasi kasutada jne... |
need võivad ju tüütud olla, aga kui natuke oma peaga mõtlete ka, siis täiesti hädavajalikud ohutusnõuded.. esimene nö "tüütus" hoiatab konkreetselt selle eest, et krüptitud lehelt sisestad andmeid üle krüptimata kanali, mis tähendab seda, et tegemist võib olla rünnakuga, kus sisestusvormi andmed lähevad äkki hoopis kolmandale osapoolele või võivad saada loetud kolmandate osapoolte poolt, kuigi sa soovid turvalisust.. see on asi, mida tuleks kurta hoti adminnidele, sest tundub, et nende turvalisus kalab..
teine "tüütus" on täpselt sama oluline.. sa ei taha kogemata oma paroole nähtavaks klõpsata kui sõber üle õla parajasti vaatab.. või tahad?
aga eks turvalisus olegi üks tüütu nähtus..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.11.2009 11:05:13
|
|
|
| sander85 kirjutas: |
Või siis näiteks Mozilla poolt mõnede pluginate kinnikeeramine mille tulemuseks see, et inimesed loobuvad kogu blocklisti kasutamisest, et saaks neid pluginaid edasi kasutada jne... |
need võivad ju tüütud olla, aga kui natuke oma peaga mõtlete ka, siis täiesti hädavajalikud ohutusnõuded.. esimene nö "tüütus" hoiatab konkreetselt selle eest, et krüptitud lehelt sisestad andmeid üle krüptimata kanali, mis tähendab seda, et tegemist võib olla rünnakuga, kus sisestusvormi andmed lähevad äkki hoopis kolmandale osapoolele või võivad saada loetud kolmandate osapoolte poolt, kuigi sa soovid turvalisust.. see on asi, mida tuleks kurta hoti adminnidele, sest tundub, et nende turvalisus kalab..
teine "tüütus" on täpselt sama oluline.. sa ei taha kogemata oma paroole nähtavaks klõpsata kui sõber üle õla parajasti vaatab.. või tahad?
aga eks turvalisus olegi üks tüütu nähtus.. |
Ma ei räägi nende vajalikkusest või kasulikkusest
Ma räägin sellest, et power userid ei saa ka häkkimisega neid kinni keerata ja just see käibki pinda
Oleks vähemalt võimalus kinni keerata(minupärast kasvõi väga keeruline) siis ma ei kurdaks.Tavakasutajad ei saaks neile ligi nii või naa kui nende mahakeeramine keeruline(aga võimalik) oleks
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
25.11.2009 11:40:28
|
|
|
Ma räägin sellest, et power userid ei saa ka häkkimisega neid kinni keerata ja just see käibki pinda
Oleks vähemalt võimalus kinni keerata(minupärast kasvõi väga keeruline) siis ma ei kurdaks.Tavakasutajad ei saaks neile ligi nii või naa kui nende mahakeeramine keeruline(aga võimalik) oleks |
turvalisus EI ole asi, mille sa maha keerad! hea vähemalt, et mozilla on sellest aru saanud
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.11.2009 12:02:46
|
|
|
Oleks vähemalt võimalus kinni keerata(minupärast kasvõi väga keeruline) siis ma ei kurdaks.Tavakasutajad ei saaks neile ligi nii või naa kui nende mahakeeramine keeruline(aga võimalik) oleks |
turvalisus EI ole asi, mille sa maha keerad! vähemalt, et mozilla on sellest aru saanud  |
Ja mida need kaks konkreetset asja mul turvalisemaks muudavad?
Esimesest on täpselt 0 kasu.Kui ma hoiatuse saan võin jätta küll andmed sisestamata aga mingi hetk pean seda ikka tegema.Kui ma hoiatuse saan ja andmed sisestan on kaduvväike võimalus, et keegi just parajasti seda sessiooni pealt kuulab.Seega kasutegur 0
Teine asi on veel lihtsam.Kui ma kodus üksi olen, siis kes kurat mul hiilib selja taga ja vaatab neid paroole?.Kui avalikumas kohas siis kas minu seljataga seisev isik suudab hetkega meelde jätta ligi nelikümmend keerulist alfanumeriaalset koodi?.I think not
Tead, kui sulle meeldib, et mingi firma dikteerib sulle turvanõudeid on see puhtalt sinu probleem .Kõik ei soovi selliseid ebavajalikke piiranguid
Ja viimaseks...turvalisus sõltub kasutajast.Need kes on teadlikumad oskavad ka võimalikke ohte paremini enneteda ja hinnata ja seega võtta ka riske mida tavakasutahja kunagi ei teeks.
Ja kui Mozilla niivõrd turvalisusest hoolib siis miks senimaani jooksevad igal saidil by default skriptid ja java?.On need ju palju suuremad turvariskid eriti tundmatutel lehtedel .Aga ei.Ikka peab kasutaja installima omale NoScripti ja vaeva nähema
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
25.11.2009 12:26:42
|
|
|
|
ära istu ainult oma mätta otsas.. antud rakendust kasutavad miljonid.. mozilla peab mõtlema nende kõigi turvalisuse peale.. ja kindlasti leiduks neid, kes kogemata satuvad mingi õpetuse otsa, mis selle maha keeramise selgeks õpetab ja pärast on panga paroolid tänu mingile rünnakule submititud krt teab, kuhu..
Esimesest on täpselt 0 kasu.Kui ma hoiatuse saan võin jätta küll andmed sisestamata aga mingi hetk pean seda ikka tegema.Kui ma hoiatuse saan ja andmed sisestan on kaduvväike võimalus, et keegi just parajasti seda sessiooni pealt kuulab.Seega kasutegur 0
|
oletame, et saad selle hoiatuse järsku lehel, kus pole seda kunagi varem saanud, aga mida on rünnatud.. näiteks kas või pank või mõni muu selline leht, kuhu kellelgi on õnnestund mingi skripti või muu trikiga vorm ringi suunata enda serverile.. on see kasutegur ikka nii null? mina parema meelega näeks seda hoiatust ka kohtades, kus lehe tegija on pange pannud ja kus see on häiriv, kui ei näeks seda lehel, kus reaalselt mu andmed lähevad auku, kuhu ei peaks..
Teine asi on veel lihtsam.Kui ma kodus üksi olen, siis kes kurat mul hiilib selja taga ja vaatab neid paroole?.Kui avalikumas kohas siis kas minu seljataga seisev isik suudab hetkega meelde jätta ligi nelikümmend keerulist alfanumeriaalset koodi?
Tead, kui sulle meeldib, et mingi firma dikteerib sulle turvanõudeid on see puhtalt sinu probleem .Kõik ei soovi selliseid ebavajalikke piiranguid
|
sama asi, mis esimeses punktis.. elad liigselt oma mätta otsas..
Ja viimaseks...turvalisus sõltub kasutajast.Need kes on teadlikumad oskavad ka võimalikke ohte paremini enneteda ja hinnata ja seega võtta ka riske mida tavakasutahja kunagi ei teeks.
Ja kui Mozilla niivõrd turvalisusest hoolib siis miks senimaani jooksevad igal saidil by default skriptid ja java?.On need ju palju suuremad turvariskid eriti tundmatutel lehtedel .Aga ei.Ikka peab kasutaja installima omale NoScripti ja vaeva nähema |
kahtlen sinu teadlikkuses sügavalt siinkohal.. esiteks on väga palju selliseid lehti, kus ilma javascriptita ei ole midagi teha.. see tähendaks seda, et kasutaja peaks seda üsna tihti ise lubama nii kui nii.. see omakorda tähendaks seda, et enamus valiks võimaluse need kogu aeg lubada.. ja see valik oleks keelatud, siis oleks lõpptulemus üsna samma kanti windowsi UAC'ga .. näiliselt kasulik, aga tegelikult omab ohtu, et inimene muutub sellele immuunseks ja klõpsab ikka vales kohas lubamise..
veel enam.. kui oleksid teadlik, siis ei tuleks sa hüppama, et noscript kedagi liigselt kaitseb.. eriti antud lõimes mainitud esimese punkti vastu.. kui mõnel pahalasel on õnnestunud näiteks pildi pähe mingi javascript serveri sokutada, mis vormi action väärtuse talle meelepäraseks muudab, siis noscript ei aita kuidagi kui scriptide lubamine saiti jooksutava lehe domeeni alt on toimimiseks vajalik.. aitab aga esimene hoiatus, mis ütleb, et su andmed ei lähe võib-olla õigesse kohta ja neid on võimalik pealt kuulata..
ja noh, lõpptulemusena on see kaitsmaks ikka just selliseid "kõike"teadvaid kasutajaid, kes omale teadmata siiski ühel või teisel moel ohtu satuvad..
firefox on avatud koodiga, keegi ei keela sul omale meelepärast versiooni kompileerida, kus saab keelata ja lubada nii paljut kui täpselt ise soovid.. kuni rakendus on aga levitatav miljonitele kasutajatele, seni on igasugune kasutaja lolluse vastu kasutusele võetud kaitse tervitatud..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.11.2009 14:34:28
|
|
|
|
ära istu ainult oma mätta otsas.. antud rakendust kasutavad miljonid.. mozilla peab mõtlema nende kõigi turvalisuse peale.. ja kindlasti leiduks neid, kes kogemata satuvad mingi õpetuse otsa, mis selle maha keeramise selgeks õpetab ja pärast on panga paroolid tänu mingile rünnakule submititud krt teab, kuhu.. |
Ja neid oleks kui palju?.Kaduvväike osa.Ehk siis praegu kotitakse paljusid mõnede üksikute pärast kes ei tea mis nad teevad
Kas mitte firefoxi litsentsitingimustes pole kirjas, et mozilla ei vastuta mis inimesed oma brauseriga teevad?
|
oletame, et saad selle hoiatuse järsku lehel, kus pole seda kunagi varem saanud, aga mida on rünnatud.. näiteks kas või pank või mõni muu selline leht, kuhu kellelgi on õnnestund mingi skripti või muu trikiga vorm ringi suunata enda serverile.. on see kasutegur ikka nii null? mina parema meelega näeks seda hoiatust ka kohtades, kus lehe tegija on pange pannud ja kus see on häiriv, kui ei näeks seda lehel, kus reaalselt mu andmed lähevad auku, kuhu ei peaks.. |
No kui mingi trikiga on juba vorm ümber suunatud siis ega see hoiatuskast midagi enam ei päästa.Enamus klikkab ikka yes/continue
Ja see kui lehe tegija puusse on pannud või milles ta puusse on pannud ei huvita 95% internetikasutajatest
keda huvitab installib omale firebugi ja uurib palju tahab...
Teine asi on veel lihtsam.Kui ma kodus üksi olen, siis kes kurat mul hiilib selja taga ja vaatab neid paroole?.Kui avalikumas kohas siis kas minu seljataga seisev isik suudab hetkega meelde jätta ligi nelikümmend keerulist alfanumeriaalset koodi?
|
elad liigselt oma mätta otsas.. |
Mina ja enamus teisi inimesi...
| see tähendaks seda, et kasutaja peaks seda üsna tihti ise lubama |
Ja praegune turvahoiatus mida ära koristada ei saa on erinev...kuidas?.Täpselt sama asi
| ja see valik oleks keelatud, siis oleks lõpptulemus üsna samma kanti windowsi UAC'ga .. näiliselt kasulik, aga tegelikult omab ohtu, et inimene muutub sellele immuunseks ja klõpsab ikka vales kohas lubamise.. |
Jällegi sama mis praegu.Näiliselt kasulik aga inimest häirib ja kui ta kinni ei saa keerata siis parim järgmine asi mis ta teeb on iga kord continue vajutamine mis omakorda kahandab selle dialoogiakna väärtust
| veel enam.. kui oleksid teadlik, siis ei tuleks sa hüppama, et noscript kedagi liigselt kaitseb.. eriti antud lõimes mainitud esimese punkti vastu.. kui mõnel pahalasel on õnnestunud näiteks pildi pähe mingi javascript serveri sokutada, mis vormi action väärtuse talle meelepäraseks muudab, siis noscript ei aita kuidagi kui scriptide lubamine saiti jooksutava lehe domeeni alt on toimimiseks vajalik.. aitab aga esimene hoiatus, mis ütleb, et su andmed ei lähe võib-olla õigesse kohta ja neid on võimalik pealt kuulata.. |
Kui juba NoScript ei kaitse siis see väike dialoogiaken seda enam.Ja kui kasutaja loeb paar esimest sõna ära,kirub ja vajutab continue siis on lõpptulemus sama
| ja noh, lõpptulemusena on see kaitsmaks ikka just selliseid "kõike"teadvaid kasutajaid, kes omale teadmata siiski ühel või teisel moel ohtu satuvad.. |
Ma pole öelnudki, et ma kõike tean...aga samas ega sinagi kõike ei tea.Samahästi võib igaühte tituleerida "kõiketeadjaks"
| firefox on avatud koodiga, keegi ei keela sul omale meelepärast versiooni kompileerida, kus saab keelata ja lubada nii paljut kui täpselt ise soovid |
See pole argument, et kui ei meeldi kompileeri omale ise.See on umbes nii, et kui ostad arvuti ja tarkvara ei meeldi siis öeldakse nipsakalt, et tehke siis omale ise tarkvara mis teile meeldib
Ja kui oleks selline versioon kus neid asju poleks ja muus osas oleks identne firefoxiga siis ma ka kasutaks ja ei kaebleks.
Minupoolt selle asja kohta kõik.Edasi võid endaga vaielda
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
25.11.2009 15:51:11
|
|
|
See pole argument, et kui ei meeldi kompileeri omale ise.See on umbes nii, et kui ostad arvuti ja tarkvara ei meeldi siis öeldakse nipsakalt, et tehke siis omale ise tarkvara mis teile meeldib
|
see on vägagi argument.. loe litsentsi, punkt 7 ütleb nii:
7. Disclaimer of warranty
Covered code is provided under this license on an "as is" basis, without warranty of any kind, either expressed or implied, including, without limitation, warranties that the covered code is free of defects, merchantable, fit for a particular purpose or non-infringing. The entire risk as to the quality and performance of the covered code is with you. Should any covered code prove defective in any respect, you (not the initial developer or any other contributor) assume the cost of any necessary servicing, repair or correction. This disclaimer of warranty constitutes an essential part of this license. No use of any covered code is authorized hereunder except under this disclaimer.
loodetavasti tead, mida tähendab "as is".. sa pole asja eest maksnud mitte sentigi, seega pole sul ka alust nõuda, et midagi teisiti tehtaks kui see hetkel on.. kui ise ringi teha ei oska, siis maksa kellelegi, kes oskab.. ja saad soovitud tulemuse
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
26.11.2009 08:49:47
|
|
|
Firefox Getting GPU Acceleration, Maybe Before IE9
Link
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.11.2009 10:32:29
|
|
|
| Pärast seda viimast update, enam ei logi automaatselt sisse. Login sisse näiteks hv'sse, panen akna kinni, tulen 15min pärast tagasi ja peab uuesti sisse logima. Ennem hoidis päris tükk aega meeles.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.11.2009 11:28:15
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
Link |
Kena
| apelsin16 kirjutas: |
| Pärast seda viimast update, enam ei logi automaatselt sisse. Login sisse näiteks hv'sse, panen akna kinni, tulen 15min pärast tagasi ja peab uuesti sisse logima. Ennem hoidis päris tükk aega meeles. |
Pärast 3.5.5 update?
Esineb ainult HV-s või mujal kah? |
igalpool youtube, igasugused foorumid, orkut jms.
uurisin sätete alt aga ei leidnud midagi tarka.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
26.11.2009 11:31:21
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
Link |
Kena
| Pärast seda viimast update, enam ei logi automaatselt sisse. Login sisse näiteks hv'sse, panen akna kinni, tulen 15min pärast tagasi ja peab uuesti sisse logima. Ennem hoidis päris tükk aega meeles. |
Pärast 3.5.5 update?
Esineb ainult HV-s või mujal kah? |
igalpool youtube, igasugused foorumid, orkut jms.
uurisin sätete alt aga ei leidnud midagi tarka. |
proovi küpsised ära kustutada ja vaata, kas peale seda hakkab toimima..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
26.11.2009 12:09:27
|
|
|
Ei tea, viimane versioon ja hommikust õhtuni sees.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.11.2009 12:39:04
|
|
|
Endal tekkis sama jama cookiedega, lahenduseks oli addoni SQLite Manager alla laadimine ja sellega cookies.sqlite (vms) profiilikaustas compactimine, mis terveks tegi uuesti selle faili (check integrity andis enne "not ok" tulemuse).
Teine võimalus on muidugi faili lihtsalt ära kustutamine, sellega kustuvad kõik eesolevad cookied ära.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
26.11.2009 23:11:30
|
|
|
Peale icq installi tekkis firefoxiga siis selline asi ,et kui kirjutada otsisõna aadressi reale ja otsida ei kasuta FF enam niisama google otsingut vaid icq google otsingut .
icq ammu mahavõetud ja peale seda otsisin sellega seonduvaid faile aga ei leia rohkem midagi .
Äkki keegi teab oskab öelda kust mida veel otsida teha , et sellest lahti saada ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
27.11.2009 02:37:32
|
|
|
| Võid uurida about:config, sealt paistab, nagu võiks keyword.URL sellega seotud olla.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
27.11.2009 05:47:43
|
|
|
| Valdars kirjutas: |
| Võid uurida about:config, sealt paistab, nagu võiks keyword.URL sellega seotud olla. |
Aitäh nõu eest !
Just seal ta pesitses:
Teisest arvutist default keyword url sisse ja oligi korras.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
29.11.2009 02:11:20
|
|
|
Tegin re-install FF-le ja nüüd probleem veebilehtede kuvamisega mis vene, portugali, jms keeltes. Tähtede asemel on mingid kahtlased märgid ainult ja pean käsitsi menüüst valima character encoding igakord, isegi kui juba olen valinud selle ja uuesti mingil lingil seal lehel klikin, jälle UTF vaikimisi peal
Kuidas panna FF automaatselt ära tundma neid lehekülgi? Varem polnud probleemi aga ei mäleta enam kuidas sain tookord lahendatud. Sorry kui seda arutatud siin, aga panin otsingusse 'firefox automatic encoding' ja tulemusi ei olnud, ei oska eesti keeles seda otsida ka
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
29.11.2009 10:55:27
|
|
|
| Kas on kuidagi võimalik FF ühelt arvutilt teise üle kanda ilma bookmarks`ide ja paroolideta, kuid kõik pluginad ja addonid on vaja siiski kaasa panna.?
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
29.11.2009 11:12:41
|
|
|
| Kasuta FEBE addon'i, saad seadetes valida, millest soovid koopia teha ja millest mitte. Teises sirvijas restore'id just tehtud koopia.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|