Lihtsam on tõesti eestist osta. Hind küll natuke kallim, aga selle eest ke**i vähem.
Ma ostsin siit, ja s*ttagi - Eestis võib sul firma samal ajal pankrotti minna, ja oi millist keppi siis saab.
Juulist saati olen maadelnud igatsugu esindajate ja pankrotihaldurite ning tarbijakaitsega(no see poleks märkimist väärt) ja nüüd hakkasid alles asjad liikuma - kusjuures sel pole grammigi pistmist sellega mis ma varem läbi tegin.
Nüüd viimaks lubati et hljemalt 2 nädala jooksul jõuab kohale. Aga ega ma enne väga ei hõiska kui ma seda oma silmaga näen.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Tra päris normaalne.
CoD WaWis ostetud mapack 2 enam lihtsalt ei tööta heast peast.
Rsk mõni aeg tagasi veel mängisin ja kõik oli norm.
Kellelgi veel sellist jama olnud?
Tra päris normaalne.
CoD WaWis ostetud mapack 2 enam lihtsalt ei tööta heast peast.
Rsk mõni aeg tagasi veel mängisin ja kõik oli norm.
Kellelgi veel sellist jama olnud?
No kui sa bännitud oled juhuslikult siis jahh ei tööta ilmselt.
Päris mapid vms DLC ei ole probleeme tekitanud aga näiteks GTA IV ja Colini seivid/profiilid läksid ca 3 kuud tagasi teadmata põhjusel rikki. Asjad on nagu olemas aga lihtsalt ei laadi neid ära Senimaani pole veel üle lasknud neid. Muidugi see on kurb, et colinis jäid enamvähem viimased 4 sõitu tegemata
Korda ei ole võimalik saada AFAIK
Mul hakkas kunagi lampi savegame tundmatule registreerima, st. et kui vaatad save faili siis owner on "unknown" ja mängida ega copyda loomulikult ei luba. Mass Effect, Gears of War ja veel mingi mängu saved läksid nii. DLC-l küllsellist jama ei tohiks olla aga mine sa tea. Tundub, et boxi soft on nagu windows, kahju ainult et re-installi ei saa teha.
Täpselt nagu windows!
Sai sõbralt üks box saadud mis käitub imelikult. Valikuliselt mängib mänge. Enamvähem ükski EA spordimäng ei tööta.. jookseb kokku, vahel lõpetab pult töötamise, vahel jookseb mees nurka ja jääb sinna jooksma. GTA IV kah ei tööta. Samas mängud nagu Falbe 2 , Halo 3 , Mirrors Edge, Gears of War 2 jne jne töötavad laitmatult.
Viga võimatu tuvastada... igasugu clear cache värke ja draivi vahetusi on tehtud... kõvakale installides sama kamm. MÜSTIKA!
Kunagi ma nägin mingit konsoolide tugevuse testi, 360 kaotas ja ei võtnud esimesena pilti ette enam. PS3 ja Wii pidasid kauem vastu.
Eks see ole kah rohkem õnne värk kuidas trehvab.
Nägin samuti mingit videot kus testiti mitmeid konsoole ja Ps3 ja wii langesid esimesena ja siis mingi muu pahn.
Xbox 360 oli eelviimane ja kõige vatstupidavamaks sai jumal tea mis asi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.