Nonii! Minu omal hakkas ekraan trikitama. Vahepealt täitsa must, siis vilgub, pilt on tagurpidi ja säbruline
Kas kellelgi veel olnud ja kas läheb garantii alla?
Nonii! Minu omal hakkas ekraan trikitama. Vahepealt täitsa must, siis vilgub, pilt on tagurpidi ja säbruline
Mul hakkas 6-ndal sama jama,viisin Tondile remonti,ütlesid seal,et läheb garantii alla aga kuna kohapeal ei pidavat hakkama saama,siis saadeti tehasesse!
Eestist vist ei ole v6imalik leida N82-le (Black) korpust karbonfiberist??? On keegi kohanud seda eestis??? Mul on yks n82 selline ja tahaks teise valge korpuse 2ra vahetada.Teab keegi midagi asjast???
Ise sain musta korpuse Viljandis asuva kaupluse Mobifon kaudu.
survepuks, palju maksma läks? _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Kui aga N82'l kogu korpus ära vahetada, siis tuleb ju terve raudvara pmst juppideks võtta ja teisele raamile ümber laduda?
Kas selline tegevus on üldse kodustes tingimustes võimalik, või palju selline operatsioon "töökodades" maksaks?
Kas selline kooslus on ka võimalik:
Ütleme toas puudub wifi levi et läpakaga seda vastu võtta, paneks siis mobla N82 ütleme aknalauale, seal korralik levi olemas, võtaks seda moblaga vastu, mobla suhtleks wifiga läpakaga ja läpagaga siis saaks netti?
On see võimalik ja kuidas saaks teha?
mobla ja läpakaga saan ühenduse ad hoc ja ühendus toimib aga edasi?
Kõik näpunäited oodatud.
mitte ei võimenda vaid mobla asub wifi levialas-ütleme siis et ei viitsi läpakaga lae alla ronida või sellisesse kohta kus teda ebamugav on panna. et oleks läpakaga ühenduses moblaga mis on omakorda ühenduses wifiga. Aga surfaks läpakaga.
Sa tahad, et ta nõrga wifi kinni püüaks ja selle sulle täie rauaga tuppa kiirgaks- ehk siis ikkagi võimendaks. Minu teada ei oska telefon wifit vastu võtta ja saata sama-aegselt.
Tegelikult olin ka ise kunaga sama probleemiga hädas, et wifi ei jõudnud nurga taha. Raviks on suund antenn, või kuidas teda nimetatigi ja teeb see just seda mida sa telefoniga teha üritad.
Kas selline kooslus on ka võimalik:
Ütleme toas puudub wifi levi et läpakaga seda vastu võtta, paneks siis mobla N82 ütleme aknalauale, seal korralik levi olemas, võtaks seda moblaga vastu, mobla suhtleks wifiga läpakaga ja läpagaga siis saaks netti?
On see võimalik ja kuidas saaks teha?
mobla ja läpakaga saan ühenduse ad hoc ja ühendus toimib aga edasi?
Kõik näpunäited oodatud.
no aga see ju teeb edge/3g ühendusest wifi,
kas aga on olemas aparaati/ruuterit/bridget mis vastu võtaks wifi signaali ja saadaks kohe edasi ka sama signaali wifina? _________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika
Kermet võttis ilusti garantiisse, 23 päeva läks. Displei vahetati garantiikorras ära ja nüüd kõik ok.
Tere! Tõmbasin telefoni filmi.Hääl on aga pilti ei ole.On mu telefonis midagi puudu?Formaat tundub õige olema(mpeg4)
Soovitatav on film enne telefoni tõmbamist normaalsesse formaati konverteerida. Nii ei raiska üleliigselt ruumi ja on telefonile arusaadavas formaadis.
Peaks ka ära uuendama. Mingis tehnikablogis kirjutati, et changelog'i pole veel aga....
tsitaat:
Update : So I’ve updated My N82. Nothing really “new” in this firmware. We were expecting atleast a couple Ovi Apps thrown in, but so far it just seems to be purely speed improvements. Otherwise, nothing noticeable I’m afraid. Since the N82 has User Data Preservation, you might as well update just for the heck of it.
Tere! Telefoni tarkvara uuendamisega probleem. Updater installitud. Telefon arvutiga ühendatud USB kaabliga.Nii arvuti kui telefon näitavad,et ühendus olemas. Peale mõnda aega ühendatud seadme otsimist ütleb,et seadet ei leitud. Oskab keegi öelda milles viga. (Eelmine uuendus toimus probleemideta) Ette tänades
proovi reinstallida updater...teist usb porti?
veel parem, teist arvutit
endal ka küsimus: keegi telefonide remondiga ei tegele? N82 usb ei tööta (proovitud erinevaid arvuteid ja kaableid...absoluutselt ei tuvasta)
ja kas keegi hea hinnaga N82 ekraani ei müü?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.