Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
topsu
HV vaatleja

|
23.11.2009 21:39:20
Arvuti ventikad |
|
|
Tere!
Saate veits irvitada nüüd
jama selles, et mul alatihti arvuti ventikas undab. Mitte toiteka oma vaid see mis kastil taga on. Korpuse enda jahutus vms. Nüüd täna viskas kopa ette kui ta vait ei jäänud ja kiskusin ta lihtsalt jõuga selat välja .
Arvuti ei jätnud aga jonni ja nüüd uriseb videokaardi ventikas. Mis vahel ka häält teinud varemgi, aga nüüd ei jää enam vait kui korra keskele vajutades ta seisma jätta ja siis uuesti käima lased. Närvid nii läbi. Terve tuba mingit urinat täis.
Kas arvuti selle ventikata hakkama saab mille ma ära rebisin? ja mida ma selle videokaardi ventikaga teen?
Arvrui parameetrid mul profiilis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
23.11.2009 22:37:11
|
|
|
topsu, sul profiilis 2 kasti, kumba sa mõtled? Üldiselt ei ole see vent seal kast taga nii sama, vaid selleks, et soe õhk kastist välja viia.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
24.11.2009 11:23:35
|
|
|
Noh hea, et ikka närvid niipalju korras, et arvutit aknast välja ei visanud. Eks siis pead need jäänused sealt kasti küljest ka eemaldama ja vaatama, kas saad oma töö tulemust natuke praavitada. Siis otsi uus sobiv vent sinna asemele ja ühenda ära sinna molexi otsa, kust välja tõmbasid. Samamoodi võid videole mingi parema/uuema (s.t vähem tolmu täis) vendi otsida, mis nii väga ei unda, aga seekord palun natuke inimlikumalt
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Little Dj
HV kasutaja
|
21.01.2010 22:53:37
|
|
|
Arvuti vendi saab lihtsalt ilusti lahti kruttida ja lahti lammutada ja ära õlitada ning tagasi kokku panna..Siis jätab urisemise järele
Olen ise teinud nii enda ventidel ja mitu kuud pole ükski enam urisenud
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZiArD
HV vaatleja
|
14.04.2010 19:03:03
|
|
|
Little Dj kirjutas: |
Arvuti vendi saab lihtsalt ilusti lahti kruttida ja lahti lammutada ja ära õlitada ning tagasi kokku panna..Siis jätab urisemise järele
Olen ise teinud nii enda ventidel ja mitu kuud pole ükski enam urisenud |
Mul näiteks GeForce FX5200 jahutus undab jubedalt, olen lahti võtnud, puhastand ja õlitand... vääääga kiiresti hakkab uuesti urisema.. ei viitsi iga nädal ka seda lahti kiskuda.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
14.04.2010 19:15:19
|
|
|
ZiArD kirjutas: |
Mul näiteks GeForce FX5200 jahutus undab jubedalt, olen lahti võtnud, puhastand ja õlitand... vääääga kiiresti hakkab uuesti urisema.. ei viitsi iga nädal ka seda lahti kiskuda. |
Kui vent on ikka omadega täitsa läbi, siis ei aita ka õlitamine.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
01.05.2010 09:22:18
|
|
|
ZiArD kirjutas: |
Mul näiteks GeForce FX5200 jahutus undab jubedalt, olen lahti võtnud, puhastand ja õlitand... vääääga kiiresti hakkab uuesti urisema.. ei viitsi iga nädal ka seda lahti kiskuda. |
mul oli ka kunagi see kaart, aga mul polnudki sellel ventilaatorit peal. ainult radikas oli.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|