praegune kellaaeg 22.06.2025 06:15:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.11.2009 01:31:53
|
|
|
http://flacko.mikk36.eu/index.html
Korda sain
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.11.2009 11:06:34
|
|
|
Nüüd võiks veel lehele mingi nime ka panna, et ei oleks brauseris lihtsalt "http:... html"
<title> flacko the weasel </title>
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.11.2009 11:56:09
|
|
|
Aa ok nüüd sain aru. läks korda
Vabandan kui kodukas selline lame on, ma ei tahtnudki mingit ilgelt suurt teha sest ükskord tegin ja siis hotiga läks miski perse ja mul kadus KÕIK kodukas ära
Vanasti oli üleüldse sihuke http://sheezyart.com/art/view/63190/
siis tuli see musta taustaga. Seal pixel.ees möliseti et ma ripin HTF, mis kuradi otsast? need on ju MINU TEGELASED! Polnud seal ju miskit haigetsaamist ju,et igatüüp saab lõpus surma, mõni on ikka tobu Niikui midagi näeb, kohe on ripoff. Sorry, see lause lihtsalt solvas mind jubedalt. Kuigi see oli mitu aastat tagasi a siiski.
Ajah, leidsin midagi lahedat:
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
idegraaf
HV kasutaja
|
09.11.2009 19:35:16
|
|
|
Palju parem.Taust olemas ja puha.Flash ekspordib ise HTML-i,tuleb valida file>publish setting>formats>linnuke HTML-i ette>nupp publish ja valma.
Tubli oled!
_________________ http://facebook.com/lihtcnc |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.11.2009 19:40:21
|
|
|
kallecasa kirjutas: |
Palju parem.Taust olemas ja puha.Flash ekspordib ise HTML-i,tuleb valida file>publish setting>formats>linnuke HTML-i ette>nupp publish ja valma.
Tubli oled! |
Flacko kirjutas: |
Aa ok nüüd sain aru. läks korda
Vabandan kui kodukas selline lame on, ma ei tahtnudki mingit ilgelt suurt teha sest ükskord tegin ja siis hotiga läks miski <b>piix</b> ja mul kadus KÕIK kodukas ära |
Lame pole too nüüd küll kuskilt otsast...
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.11.2009 19:50:32
|
|
|
aa ok. Ma püüan varsti teha ka paar kujukest heategevuseks teha. Kui kellelgi kinder muna koori leidub, oleks väga tore, sinna saaks neid sisse teha .
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cocapunn
HV vaatleja

|
10.11.2009 11:00:23
|
|
|
paar tükki äkki leiaks- kõik ära visatud
_________________ Olgu sul sama hea, kui mul.
Vaimukus on haritud ülbus.
Maailma kõige lühem anekdoot: ``Mees`` |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
19.11.2009 05:45:42
|
|
|
Ise tegelen praegu oma lapsepõlve raamatu kirjutamisega. See on vabastiilis kirjutatud raamat, mis räägib minust, minu tegemistest ja lapsepõlvest ning muidugi asjadest mis kõigile on meelde jäänud.
Algab kõik sellest mida tegin kui olin umb 3-4a, mida mängisin jne. Siis kargame paar aastat edasi kui olin noor ja seal kirjutan asju.
Lugudes ei kajastu üldse uuemaid konsoole, vaid retro ja klassikuid, ainult Sega Genesis, DOS ja NES/Telekamängud. Ei mingeid Xboxe, ei mingeid playstatione. Ka ei ole DVDsid, vaid on VHSid, telekatest kineskoop, hommikuteks retro multikad millega üles kasvasin ja igahommikune mänguaeg, kus sai ikka oma viha valatud või räusatud. Raadiost käib 80s ja 90s.
Kuna päriselus endal sõpru polnud peale Herki (sugulane) siis mõtlesin ise juurde endale 4 sõpra, kellega ühte tuba jagan ning asju teen. Kord esineb riidusi, kaklusi ja õnnetusi, kord jälle huvitavaid lugusi, mida tehtud sai. 4 tegelast on enamvähem minu sugulase eest Pealkirjad võivad kahtlased olla a see räägib just teatud teemast. Vanasti kirjutasin Tailsi Jutte (Sonicu tegelastega) kuna tol hetkel polnud oma tegelast ja oli vaja end välja elada. Nüüd leidsin oma tegelased, kuid tahaks et nad oleksidki pisut sarnased Miki Hiire ja või Sonicuga. Või kõikide selliste tegelastega kes kannavad kindaid ja papusi, need on nagu toasussid. Teevadki sellisteks cartoon tegelasteks. Roger rabbit on ka kinnastega vms.
Spoiler 
tsitaat: |
SISSEJUHATUS
MEIE PERE
Siin räägin mina oma perest. Vanasti oli minu pere suht väike, koosnes ainult minust, Karlist ja Mirkost. Mida aeg edasi, seda huvitavamaks läks. Esimesena tulid meie juurde Kustav ja Paavo, nende vanematega juhtus kurb asi ning Karl võttis nad heameelega vastu. Neile meeldib mu juures väga, Karl teisisõnu lapsendas nad. Ning tulevikus tuli veel kaks rebast juurde, alguses Silver ja siis Kaarel, sama probleem nagu eelmistelgi. Nüüd on meil suur pere ja igapäev on midagi uut jälle teha. Vahepeal oli meie juures ka Andrus kuid ta läks hiljem ära. Kuna meid väga palju on, tekib vahest ka riide majja, kord ühel põhjusel kord teine, suurem osa olen mina süüdi kuna mina tekitan neid oma lollustega.
Olen pidevalt kärsitu ja meeldib alati vastu haukuda ja teisi kiusata kuna see teeb nalja. Karl on suht kuri, nii et kui mingit pahandust teed, siis tead et saad selle eest peksa. Nad on nagu meie vanemad. Karl on õppinud kirurg, tal on oma tuba mille nimi on operatsioonisaal, seal on olemas kõik vajalik kui mingi õnnetus peaks juhtuma. Ja seda juhtub suht tihti, kuna me oleme väikesed, me ei oska ohte ette aimata ja siis see tulebki. Karl saab selle eest palka et ta teisi aitab, väljaarvatud meie.
Selline ongi minu pere, vot nii! |
Lugu 2
SUGULASED
Meil on peale pere ka sugulasi ja sõpru, kes aegajalt külas käivad, kas lihtsalt lampi või kui kellelgil sünnipäev on. Siis on alati üks suur möll ja pidu.
Karli sugulaseks on Bosse, Karli vennaks on aga Andrus. Bossel on naine nimega Berta ning neil on neli titte: Massell, Gunnar, Freddy ja Kiki. Mulle need tited eriti ei meeldi, kuna nad on pisut lollid ning lõhuvad ja teevad asju katki. Nad on 4 aastased. Minu sõpradeks on Allan ja Toomas, nad on tuukanid, nende issi on Taako, ema neil pole ja ma kahjuks ei tea miks. Nad ei ole meile rääkinud. Teised sõbrad on mul Martin ning Kristjan, nad on jänesed ning nende emmeks on Bunnie. Isa neil pole. Siis on meil veel paar väga vana tuttavat, Karli vana sõber Flying ning Toko ja Fannou oma lastega, Fagastian ja Fanastastjan. Nad on flamingod, kuid Toko on tuukan. Ning vist enam sugulasi meil polegi, võibolla on aga mina neid ei teaks niiguinii. Peaasi et mul on sõpru kellega saab mängida! |
Lugu 3
SISSEJUHATUS
MEIE MAJA, HOOV JA “OMATUBA”
Me elame linnast väljas väikeses majas, mida me kutsume sama moodi – Väike Maja.See on pisike küla. Hoov on suur ja lai nii et kui kunagi peaks hunnik külalisi tulema siis pole probleemi et ära ei mahu. Ma näitan teile milline minu maja välja näeb ning hoov, et oskate ette kujutada kui minu lugusi loete. Selline on meie alumise toa plaan:
Ning selline on minu omatoa plaan ehk pööning, mis Karl tegi üks aasta minule kui uusaasta oli:
Suurem osa oleme omatoas kogu kambaga, sest seal on pidevalt tegevusi. Arvutis saab alati miskit lugeda, mängida või teha ning teleka taga vahtida ja mängu mängida Voodid on meil üksteise järel nii et saab õhtuti alati jutustada enne magamaminekut. Kui aga liiga valjuks läheb, kappab Karl ülesse ning kutsub meid korrale. Minu ja Kaareli voodi taga on suur suur aken, millel pole kardinaid.See on ainuke aken meie toas.
Sealt on vahest lahe vaadata õue, eriti kui kuu paistab nagu üks külmunud juustuplärakas. Eriti kipa on ka vaadata päikeseloojangut, siis läheb tuba orantsiks.
Köögis saab söödud suuremosa, Karl ning Mirko teevad seal süüa. Vahest lubavad nad toidu ka üles viia.
Kui õues oleme, siis seal saab suurem osa oldud kas kiikedel, võrkkiiges või liivakastis. Vahest sõidame ka ratastega ringi kui isu tuleb, või mängime mingeid lollakaid mänge. Õues on palju kohti, kus saab ringi käidud. Vahest saab näiteks hoovist välja jalutama minna, või hoopis kalale. Nii et tegevusi jätkub. |
POMMI JA MAKK
On aasta 1995. Tuba on täis kilkeid rõõmu ja kisa. See on Pommi kes jookseb ringi ning kes ei seisa pudeliski paigal. Ta on 7 aastane ja oi kui kiire.Pommiga on ainult see värk et kuna ta sündis pisut enneaegselt hakkas ta rääkima palju hiljem ja ühest silmast on ta ka pime aga see ei takista teda rõõmu tundmast. Karl peab aga koguaeg silma peal hoidma et midagi ei juhtuks. “Kägukukk, käku.... IIIIEEKKKSS!!” Kisas Pommi. Pommi tormab mööda tuba ringi nägu naerul, samuti ka Karlil. Karl ise aga istub Pommii voodis ja jälgib teda. Järsku kõnnib ta maki juurde ja hakkab seda uurima. Ta istub maki kõrvale ja vaatab luugist sisse. “Istu......istu..!” Karl aga kisab: “Ära sinna küll istu!” Pommi aga räägib: “Istu..... ISTU!” Ta tahtis laua peale istuda kus makk on. Makk on teleka kõrval. Siis aga võtab Pommi legotüki ja arvab et see käib sinna.
Karl keelab: “ÄRA PANE SEDA SINNA!” “KukäkuKÄHH! TUTÄTUTÄHH!” räägib aga Pommi oma juttu ja käperdab telekat, kus käib mingi
muusikavideo. “Kuu kaa..kokit.... KUKIT!” siis aga lööb Pommi pea ära ja jookseb Karli juurde “Ööh öh öh äh äh ÄH ÄH ÄäÄäÄä!” Karl paitab ta pead ja Pommi annab patsu: “ISSI.................ISSI!” vastu Karli jalga. Siis kõnnib ta ümber tooli ringi ja läheb kassette käperdama. Karl teeb: “Tssssttt!” Pommi kohe lõpetab kuna see hääl tundus kuri. Käib pauk kuna kassett kukkus ja ta hakkab jälle mõõda tube jooksma. Siis aga peab ta vanni minema. Kui vannis käidud pannakse ta voodisse ja Pommi jääb magama.
PommiI ESIMENE KONSOOL
Karl on Pommile kinkinud eelmiseks sünnipäevaks konsooli.Läheme üks aasta korra tagasi ja vaatame kuidas sünnipäev möödus. On ilus detsembrikuuõhtu, õue on ilusti lumega kaetud ja kõik sahmerdavad edasi tagasi.
Palju külalisi on tulnud ning väike Pommi teeb aga oma trikke. Berta ja Bosse on muidugi külla tulnud ning väike Kustav ja Paavo, Kaarel ja Silver ka oma perega. Paavo on 5 aastane, Kustav 4, Silver 4 ja Kaarel 2 aastane. Kaarel ei oska veel hästi rääkida. Bertal pole veel lapsi. Pommi ise aga on 7 aastane sest täna sai ta just 7 aastaseks, enne oli 6. Suur särav kuusepuu on keset tuba ning Karl istub selle lähedal koos Mirkoiga. Karl ütleb: “Laula meile nüüd midagi! Laula laula” “Kööö kass kõõõu ääänn..... köö kass kõu äään eeaaahh!!” laulis Pommi Queeni “Oi kui pai, paaluuun, oooi kui pai.” “Kus Mirko on...aa Mirko siin!” Berta ütleb: “Nii ilusti laulis!” Karl jälle ütleb: “Noonii............Mirko? Ja mida sina meile laulad?” “Ma ei oska laulda....” “No midagi ikka oskad!” Berta lausub taas: “Aitame tal!”
Kõik hakkasid laulma: “Püü - üü – haa ööööö... õnnistud ööööö... kõõõikk oon maas.... laaauuluud taaas!” Peale seda valati Pommi nina ette hunnik maiustusi. Pommi läks nii rõõmsaks. Siis ta sai endale NES konsooli ka veel. See ühendatakse telekaga. Allan mängib sellel Super Mariot. Kristjan paneb käed suu ette ja röögib: “EMMMEEE!” See konsool on aga halli värvi ning sellel on hallid kassetid. Kuid Pommi sai hiljem ka kollaste kassettidega versiooni. Niivisi peaski Pommi oma 7 aastast sünnipäeva.
Nüüd aga lähme tagasi kus enne pooleli jäime.
See on selline konsool kus käivad sisse kollased kassetid. Pommil on külas Kristjan ja Allan. Nad on mõlemad 2 aastased. Allan mängib Super Mariot. Pommi ütleb: “Oot ma aitan sind!”. Ta võtab puldi ning juhib Mario otse auku ja Mario saab surma. Allan hakkab nutma, Pommi ise aga naerab. Karl pisut riidleb Pommiga et nii ei tohi teha aga pärast saab kõik korda.
|
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 23.11.2009 01:27:10, muudetud 2 korda |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
19.11.2009 15:36:18
|
|
|
Spoiler 
POMMI BOSSE JUURES
Täna läheb Pommi koos Karli ja Mirkoga Bossele külla. Nad on varemgi käinud tal külas. Seal toimub üks pidu. Karl sõidab valge autoga Lasnamäele, sest seal Bosse elabki. Ta elab Punasel tänaval. Nad sisenevad uksest ning kõnnivad mööda treppe üles kuni jõuavadki tema ukseni. Karl helistab kella “TILLTOLL!” Bosse tuleb vastu: “Oiii te jõudsitegi kohale, astuge sisse!” Kõik sisenevad. Kustav ja Paavo on ka seal külaliseks. Bosse korter näeb selline välja et kui uksest sisse oled tulnud, siis otse ees on pikk pikk koridor. Vasakul pool on köök ja paremal laud peegliga. Järgmisena on vasakul suurtuba suure lauaga. Otse ees on aga WC ning vannituba ja vasakul on külaliste tuba ning paremal Bosse ja Berta magamistuba. Väikesed lapsed lähevad aga mängima oma asjadega. Suured loomad räägivad aga juttu suurestoas ning söövad. Ilge lärm käib.
Siis tuleb Pommi Karli juurde ja palub et ta vetsu aitaks minna. Karl vabandab ning läheb paneb Pommi potile. Siis nad räägivad edasi oma asju. Pommil sai oma asi tehtud aga keegi peab ta peput ju pühkima. Niisiis kõnnib Pommi koos potiga külaliste ukse ette. “Tee mu pepu puhtaks, Karl!” Karl ehmub nii ära ja läheb näost punaseks, teised hakkavad naerma. “Pommiii missa teed!!” Karl viib ta külaliste eest minema ja teeb selle värgi ära. Karl pisub seletab et nii ei ole ilus teha, pole viisakas. Pärast aga Pommi tuleb ja võtab kreekerit. See on selline õhuke küpsis. Ta läheb taburetii juurde koos küpsisega. Siis aga läheb küpsis katki. “Katki läks!!” “Oii.. aga kes selle katki tegi?” rääkis Berta. Pommi sellele vastata ei osanud ja teeb tükkidest kujundeid. Telekast käib Chip and Dalesi multikas, kus hiired kuskil kinni on seotud. Siis pakub Pommi Karlile küpsist.
Lapsed lähevad taas teise tuppa asju tegema.
Pommi MÄNGIB BARANKADEGA
Järsku käib külaliste toas laulmine. Rahvas imestab mis seal küll toimub ja jookseb kohale. Nad näevad kuidas Pommi tantsib laua peal, barankad ümber kaela ning laulab. Kõik hakkavad taas naerma ja filmima. Pommi teeb etendust. Kõigile meeldib see väga. Lõpuks saab pidu läbi ning igaüks läheb koju. Pommi on nii väsinud ning jääb autos magama. Kui Karl koju jõuab, paned ta Pommii voodisse ning lähevad ise ka koos Mirkoga voodisse.
 |
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 23.11.2009 01:27:48, muudetud 1 kord |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
idegraaf
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.11.2009 04:32:07
|
|
|
Ps! Iga uus postitus on uus jutt, nii et ärge arvake et ma spämmin. Ma lihtsalt ei taha ühte posti panna, teeb liiga piakaks ühe postituse ja vb ei viitsita lugeda. Mugavam on post per post luega, ehk iga post oleks nagu üks peatükk vms. A kui mõni lugu on väiksem, siis tuleb mitu.
Spoiler 
POMMI MÄNGIB PESULÕKSUDEGA
On ilus päikesepaisteline ilm. Karl ning teised on tagahoovis ja räägivad Mirkoga juttu. Pommi aga ehitab pesulõksudest asju. Topib neid üksteise otsa ning tekib pikk pesulõksudest rivi. Ta näitab kõigile mis ta tegi, Karl ja Mirko kiidavad. Pommi siis leiab tooli, puidust tehtud ja seal on vahed sees. Pommi hakkab pesulõkse vahedest sisse panema. “Kägukukk....kä..ta..ta...Pommi...Pommi!” rääkis Pommi. Ta rebib neid üksteise küljest lahti ning loobib mööda õuet. “Pommi nii ei tohi teha!” keelas Karl. Pärast läheb ta aga vanni, neil on õuevann, sihuke punane, plastmassist. Mirko kardab et vann võib külm olla kuid Pommi läheb nagu lupsti vee sisse. Hunt ja rebane imestavad et üldse külma ei kartnud. Rebane plädistab seal sees topside ja pesulõksudega.Hiljem aga tuleb Karl ning võtab rebase sülle ja viib ta tuppa. Mirko tuleb ka järgi. Mirko läheb koos Pommiga ülesse mängima.
 |
SOOMLASED KÜLAS
Täna päeval tuleb Karlile soomlased külla. Nad on tema vanad tuttavad. Nende nimed on Roope ja Saini, nad on nirgid. Pommi teab et kui nad külla tulevad, on neil alati suured kotid kaasas hunnik maiustuste ja mänguasjadega. Lõpuks jõuavadki soomlased külla, uks avaneb ja kostub: “Hei kaikile!” (tere kõigile) Pommi kohe kappab alla. “Ooo, tere Pommi! Miten menee?” (Tere Pommi, kuidas läheb?) “Hyvin!” (Hästi) “Katso mitä me vaikutus sinulle!” (Vaata mis me tõime sulle) Nad ulatasid rebasele suured kotid, kus sees igasugust nänni. Pommi kappab kohe ülesse vaatama. Välja tuleb igasugu Jenkki nätse ja muid komme ja Kinder Surprise mune, piparmündipastille jne. Ka on selline komm, mis on elevandipildiga ja kommid on sellised punased ja pikad nagu väga peenikesed makaronid. Rohkem meenutavad need juhtmeid.Siis on veel Dumle komme ja see pika karbi sees olevad erinevad kommid.
Seal on kandilised kommid, ümmargused ja kerakujulised. Siis on ka lagritsaid kuid Pommile need ei meeldi kohe üldse. Mänguasjadeks sai ta kummist sisaliku, rohelist värvi ja pika sabaga. Pommi topib aga komme suhu ja mängib oma uute mänguasjadega. Teine mänguasi on näiteks selline, sihuke suur kollane karu on, nunnu näoga. Aga sellel saab pea ära vahetada ning alt tuleb suurte kihvade ja kurja näoga karu. See pea käib teise pea all, nunnu näoga pea on sarnane kapuutsiga, mis niivisi pealt ära käib. Särk on sellel seljas valgerohelise kirju. Käppi saab ka muuta, nunnud käpad muutuvad hirmsateks kihvadega käppadeks. Talle väga meeldib see mänguasi. Siis on mingi mullitamismäng, millel on vesi sees. Nuppe vajutades tuleb sealt õhku ja rõngad lendavad. Need tuleb ajada teravate otste otsa. Pommi saab pisut pahaseks, sest mõni neist kiilub kuhugi seina külge kinni ja ei liigu. Taustal on mingi kalapilt ja mäng ise on oranzi värvi. All käib vali rääkimine kuna soomlased räägivad suht valjult. Külmik on pungil igasugust toitu. Lõpuks jõuab õhtu kätte ja soomlased ööbivad neil. Nad magavad Karli magamistoas, Pommi ise magab oma toas, Mirko ka seal koos Karliga, mõlemad madratsitel. Tuled lähevad kustu ja majja lööb vaikus. Allkorrusel on kosta norskamist. Pommi jälgib voodi kõrval kapil helendavat elektronkella. Suured punased numbrid vaatavad vastu ning muutuvad iga minuti järel. Ta jälgib seda suht tükk aega, tunne on nagu minutid lähevad teosammul. Aeg möödub ning ta ei pane tähelegi kui on juba unemaale suigunud.
|
Viimasel pildil meelega ääred nii, tahtsin jätta sellist käega värvitavat muljet .
viimati muutis Flacko 23.11.2009 01:28:24, muudetud 1 kord |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
23.11.2009 01:30:37
NEPHIX!! |
|
|
Spoiler 
POMMI MÄNGIB GRADIUST
On õhtupoolik ning Pommi on just vannist tulnud, rätikusse sissemähitud. Ta läheb mängib telekamängu. Mirko tuleb ja ütleb rebasele: “Natuke mängid, siis kuivatame su pea ära ja lähed tudile!” “Mmhmh!” vastas Pommi ja mängib sellist mängu nagu Adventure Island. Mäng, kus tuleb poisiga võimalikult kaugele saada. Sööma süüa et surma ei saa sest kriipsud kaovad mängimise ajal ning söök taastab neid. Siis tuleb Karl ja ütleb: “Nonii, aeg nüüd pead kuivatama!” Rebane föönitab Pommi pead kuni see pole enam märg. Pommi pannakse voodisse ning telekamäng lülitatakse välja. Telekasse jääb natukeseks ajaks selline hele laik kuid see kaob peagi. “Head ööd Pommi!” “Head ööd, Karl.” Karl lahkub ning tuppa saabub pimedus. Õuest tuleb kuuvalgus mis pisutki tuba valgustab ning VHS makilt vilkuv kell. See kell vilgub iga sekundi järel, ehk pimeks, valgeks, pimeks, valgeks. Kuid miskipärast ei saa Pommi kuidagi und. Vähkreb edasi tagasi. Pommi passib õue, mida kuuvalgus valgustab.
Aeg möödub suht ruttu seda tehes ning Pommi ei mäletagi et ta kordagi und oleks näinud. Võibolla kui oli, siis see oli ainult korraks. Ta läheb paneb telekamängu käima ning keerab koheselt telekanupu nulli et ühtki piuksu ei kostuks. Pommi hakkab sellist mängu mängima nagu Gradius. See on kosmosemäng, kus tulistad vastaseid ning saad relvi. Seal on hästi hea muusika. Pommi teeb esimese kolli ära, see käis tal väga kähku. Isegi ta imestas. Aga kui teine maailm hakkab, toimub seal midagi kahtlast. Lihavõttesaare pead lendavad ning kahtlane muusika hakkab mängima. Pommi ei saa aru mis toimub. Järsku jääb see seisma ja alustab levelist number 4. Ta ütleb sosinal: “Ossaa, kuidas ma seda küll tegin??” See hetk jääb talle aga eluks ajaks meelde. Blinkiv VHS maki kell, helendav teler ning pime tuba ja see mäng.
 |
viimane lugu
Ja selline asi sõbrale jõuluteks
http://www.upload.ee/image/268871/13112009374.jpg
Ning kõige tähtsam, mis eile lubasin!!
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
NephiX
HV veteran
|
23.11.2009 15:09:43
|
|
|
pilt leidis kohe kasutust display pildina arvutis
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
2 :: |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
23.11.2009 15:13:02
|
|
|
sarnasus on märgatav
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
23.11.2009 15:15:37
|
|
|
tore et meeldis
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
23.11.2009 16:51:32
|
|
|
isegi kui kaarte ja chippi poleks siis tunneks ära
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
23.11.2009 18:19:03
|
|
|
aa ok. Ma püüan varsti teha ka paar kujukest heategevuseks teha. Kui kellelgi kinder muna koori leidub, oleks väga tore, sinna saaks neid sisse teha . |
palju neid vaja? mul vennatütred hirmsad kindeka söödikud. äkki kuskil vedeleb ka allesjäänud koori.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.11.2009 15:36:55
|
|
|
Lol ma olen ka kindeka söödik.
Kaska.
Siin Digitaalne ver:
Naaskel
Anti112
Natuke muutsin et oleks tõsiselt kuri kohe
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.11.2009 20:20:19
|
|
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
24.11.2009 20:25:07
|
|
|
je, punane nina on põhiline
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.11.2009 21:24:52
|
|
|
Mis Möllad, the red nosed Möllad deer 
Heineken
Ihv
Mis Möllad, the Red Nosed Mölladi deer!
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
24.11.2009 22:20:11
|
|
|
Heineken
|
Isegi pearätik olemas .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.11.2009 22:54:30
|
|
|
Aga muidugi! Muidu pole ju Heinkenelik!
Nüüd tuleb aga -Margus-!!
Ning see mõnusa effektiga pilt ka
Üks Hetk tagurpidipersega pingviin!
viimati muutis Flacko 24.11.2009 23:32:35, muudetud 1 kord |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|