Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Edz
HV Guru
|
22.11.2009 22:00:39
Kuidas ja millise programmiga saab ligi kõvakettale ja taastata mälukaardil olev info? |
|
|
Tere!
Nimelt juhtus selline mure, et sülearvuti sai otsa ja paranada polnud enam mõtet. Sai otsustatud osta uus sülearvuti. Vanalt sülearvutilt võtsin HDD välja ja ühendasin ta välisesse SATA HDD box-i. Kõikidele asjadele ma saan ligi aga My Documentsis olevatlee faililidele ma ei saa. Oskab keegi aidata mind selle murega? HDD-l oli peal WinXP Home, NTFS. Uuel aruvit mis on ühendatud välise kõvakettaga on WinXP Pro.
Teine mure on selline, et digitaal fototaks Canon Ixus 750-ga sai pildistatud ja võetud mälukaart välja. Mälukaart sai ühendatud arvutiga ja sinna üht-teist kopeeritud. Peale seda panin fotokasse tagasi ja fotokas ütles, et mingi error ja pilte enam teha ei saanud. Muidu tark inimene tegi kohe mälukaardile formati ja kõik asjad läksid kaduma. Nüüdsiis küsimus, et kas kuidagi on võimalik taastata failid/pildid sellel mälukaardil?
Loodan, et sai õigesse alamfoorumisse kirjutatud. Ja kõik abi on teretulnud.
Tänan ette ka juba
_________________ M: Uued karbis Lenovo ThinkPad Pro dokid koos 90W laadijaga
O: Pakuvad huvi häbiväärse hinnaga Nintendo Switch mängud  |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Edz
HV Guru
|
23.11.2009 16:22:55
|
|
|
Dijital, tänan vastuse eest aga Recuva küll midagi ei leidnud. Oskab keegi midagi veel välja pakkuda?
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
23.11.2009 16:29:14
|
|
|
Nagu Dijital, juba ütles: Take ownership.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Edz
HV Guru
|
23.11.2009 17:04:00
|
|
|
Sellest ma sain aru jah, tundub et sellega sai asjad korda. Aga teine mure on mul ikka nende piltidega, Recuva ei leia midagi. Oskab keegi veel midagi tarka öelda/soovitada?! Ei tahaks kohe mitme erineva programmiga mälukaardi lolliks keerata.
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
23.11.2009 18:27:58
|
|
|
Canonitel on "Low level format" olemas. Kui selle tegi, siis võib vist pildid ära unustada. Ma saan sellest nii aru, et Canoni low level format teeb kaardile riistvaralise nullimise, ja siis teeb uue failisüsteemi peale. Riistvaralise nullimise tõttu toimub asi palju kiiremini kui kogu kaardi ülekirjutamine. Kui keegi teab paremini , siis lükaku see väide ümber.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|