eww cerb... ma kujutan ette, et sinu vastu oleks suht jube mängida. Olen mõnede enam-vähem kompetentsete shotty vendade vastu mänginud ning enamikel mapidel on nad ikka jõle tüütud.
Mõtlesin jah seda 40 wallbangi
Ja minujaoks on 10 mappi aegavõttev challenge juba suht ebanormaalne, aga noh eks ole hullemaidki challenge _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
TArgemad pead äkki seletate veidi! Jama selles et tegi eile SP update ja peales seda ütleb SP-isse minnes et praegu pole võimalik mängida proovi hiljem uuesti....ja MP jääbki IW-sse connectima??
Mida teha. Mäng venekeelse keyga tööle pandud.
mõned on siin ostnud vene cod mw2 gamepood.ee-st ,ma tahaksin teada kuidas see ostmine on ,kui sa ei ela tallinnas vaid näiteks tartus ,kas see on niimoodi et täidad lahtrid ja mäng tuuakse koju siis pead maksma sularahas mängu hind+kulleri hind? või on see kuidagi krediitkaardiga enne et maksad ja siis tuuakse mäng koju lihtsalt?
mõned on siin ostnud vene cod mw2 gamepood.ee-st ,ma tahaksin teada kuidas see ostmine on ,kui sa ei ela tallinnas vaid näiteks tartus ,kas see on niimoodi et täidad lahtrid ja mäng tuuakse koju siis pead maksma sularahas mängu hind+kulleri hind? või on see kuidagi krediitkaardiga enne et maksad ja siis tuuakse mäng koju lihtsalt?
Seal kodulehel täidad ära oma ostusoovi lahtrid (seal märgid ära mis kulleriga soovid pakki saada) siis nad saadavad sulle ostusoovi kinnituse mailile siis mõne ajapärast saabub sulle meil kus on arve number millele raha kanda...kui raha kantud siis panevad paki teele.
Inimesed palun lugege teemat või kasutage teemasisest otsingut, enne, kui postitate sama juttu uuesti ja uuesti. Igal leheküljel on vähemalt viis inimest, kes küsivad, kas ja kuidas saab vene versiooniga mängida ning sama moodi on neile ka igal lehel vastatud. Lisaks sellele on ka ära seletatud, miks HV's ei tohi sellest rääkida.
Õppige foorumeid optimaalselt kasutama ja teete nii endi kui teiste elu lihtsamaks.
Kas tõesti ei leidu mõnda tegijat kellele kusagilt CODi kommuunist vms mingi ultra low conf silma jäänud mis asju hullemaks ei tee.
Cerb jagas siin mingit confi, mille ma ka endale peale panin. Uurisin natuke seda conf faili ja tundus, et enamik FPS'i söövaid seadeid oli maha keeratud (natuke näppisin veel ise ka paari asja). Kuid kindlasti pole see nüüd kõige optimiseeritum cfg mida leida võib. Kas google otsinguga ei leia midagi?
Kas tõesti ei leidu mõnda tegijat kellele kusagilt CODi kommuunist vms mingi ultra low conf silma jäänud mis asju hullemaks ei tee.
Cerb jagas siin mingit confi, mille ma ka endale peale panin. Uurisin natuke seda conf faili ja tundus, et enamik FPS'i söövaid seadeid oli maha keeratud (natuke näppisin veel ise ka paari asja). Kuid kindlasti pole see nüüd kõige optimiseeritum cfg mida leida võib. Kas google otsinguga ei leia midagi?
Olen uurinud küll juba, kas on mingi sodi conf mis asju mitte kuidagi paremaks ei tee või siis lihtsalt invalid DL link :S Suht õnnetu lugu.
Äkki saad enda oma jagada
Vastaks siis ise oma ennisele probleemile (MP jäigi connectima IWnetti). Piisas vaid ruuterile restardi tegemisest (ei tea mis jama seal ruuteris siis oli juhtunud peale update tegemist).
Ja palju tänu kõigile kes ise ei tea probleemidest ja põhjustest tuhkagi ja siis tulevad kõiki siin piraatideks sõimama...mõttetud mehed.
Vastaks siis ise oma ennisele probleemile (MP jäigi connectima IWnetti). Piisas vaid ruuterile restardi tegemisest (ei tea mis jama seal ruuteris siis oli juhtunud peale update tegemist).
Ja palju tänu kõigile kes ise ei tea probleemidest ja põhjustest tuhkagi ja siis tulevad kõiki siin piraatideks sõimama...mõttetud mehed.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.