Tere kas kellelgi on kogemusi sellega kuidas seadistada stv saturni interneti seaded windows7-mes palun kirjutage või saatke mingi sait piltidega.ma ei saa internetti windows xp-s oskasin seda.
No mul on selline stv interneti ühendus et tuppa tuleb lihtsalt interneti kaabel mis ühendan arvuti taha ja paketi nimi stv duo saturn kodu.
Kui loon selle ühenduse siis tekib mul hästi palju ka teisi ühendusi sinna panen ka pildi et saaksite näha, aga olen näinud teistel et neil on seal kohas ainult tema enda
ühenduse nimi.äkki keegi oskaks täpselt setingute järjestuse välja kirjutada või piltidega saata.
viimati muutis alxqll 22.11.2009 18:51:26, muudetud 1 kord
Mis seadeid sul seal paika panna on vaja?
Muidu Control Panel - Network and Internet - Network and Sharing Center
Sealt vasakult menüüst Change Adapter settings - Local Area Connection (või LAN 2 või siis Wireless Network Connection vms) - Properties - Internet Protocol Version 4 - Properties
Sealt saad paika panna IP aadressi-d ja DNS-id. _________________ O: Low-profile pci bracket
Video Windows 7 ppoe ühenduse tekitamisest ja käsitsi ip-de paikapanemisest, võrguparameetrid küsi STV käest http://www.youtube.com/watch?v=WcuI8wCEbCw _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
saturn on dual-pppoe, pead tõmbama nende enternet 300 proge( kui pole ruuterit) ftp aadressil 172.16.88.5 ... _________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.