praegune kellaaeg 21.06.2025 01:59:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ParoZ
HV vaatleja
|
22.11.2009 00:53:00
Fujitsu Siemens ehk Digipulk |
|
|
On siis olemas selline digipulk, millega näeb tasuta kuute Eesti kanalit. Nüüd oleks soov vaadata kodeeritud ehk tasulisi kanaleid Starmani poolt.
Kasutan arvutit Acer Aspire Timeline 4810T Windows XP SP3. Tarkvaraks kasutan pulgaga kaasa antud CD peal olev mingisugune AVErTV. Olemas on ka Starmani kaart ja ID kaardi lugeja. Niisis oleks siis soov kui keegi seletaks, mis ma täpselt pean tegema, et kui ma pistan Starmani kaardi ID-lugejasse ja avan AVErTV ja näen tasulisi kanaleid. Mis faile, programme mul juurde on vaja jne?
PS! Vahepeal kui ma panen programme ehk kanaleid otsima, leiab 6 Eesti kanalit, vahepeal leiab isegi tasulisi, ja sellest igastahes ei piisand, kui ID-lugejasse Starmani kaardi toppisin, et teisi kanaleid näha.
Ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ParoZ
HV vaatleja
|
22.11.2009 16:12:56
|
|
|
Jaa...ma olen ise ka selle lk leidnud, aga ma ei saa sellest aru :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|