Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mk3turbo
HV vaatleja
|
20.11.2009 23:10:39
jama ekraani valgusega T43 |
|
|
selline mure, et aeg ajalt viskab ekraani valguse kustu... ja just siis kui arvutit akuga kasutan... milles võib jama olla ja mainin seda ka, et enne seda jama ta küsis mu käest midagi ja ma panin yes...
|
|
tagasi üles |
|
 |
HaVoC
HV kasutaja

|
21.11.2009 10:53:39
|
|
|
Raske midagi arvata ja üldiselt võiks arvuti poolt esitatavad küsimused läbi lugeda, enne kui YES vajutada.
Kas see juhtub siis, kui arvuti lihtsalt seisab või kasutamise käigus?
Ma pakuks välja, et ilmselt muutsid sa mingeid Power Saving (energiasäästu) seadeid. Rohkem informatsiooni aitaks ilmselt paremini probleemist aru saada.
_________________ http://s1.ee.bitefight.org/c.php?uid=28977
Kinnisidee -> www.kalonline.com |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
22.11.2009 14:26:44
|
|
|
Üks võimalus on see, et taustavalgus hakkab läbi minema ja tuleks välja vahetada. Mul on hetkel üks Amilo, mis samuti tihti kaotab taustavalguse aku pealt kasutades.
Väike võimalus on, et tarkvaraliselt midagi muutsid. Selle kontrollimiseks tee järgmine kord restart, kui valgus kustu pannakse. Kui restardi ajal ka pilt ette ei tule, siis pole viga tarkvaras ja tasuks uut ekraani/valgust otsima hakata.
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.11.2009 14:36:35
|
|
|
VR53: Muide - on täiesti olemas selline viga, et Windows jätab "valgustuse tagasilülitamata" ja aitab ainult patarei lahtivõtmine ja sellega toimuv BIOS-i nullimine.
Isegi ühel Win7-e Beeta-versioonil on "selline viga külges".
Ja sellest on ka Win7-e "massteema" avalehel juttu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
22.11.2009 14:42:04
|
|
|
Ma ju kirjutasin kuidas kontrollida, et viga poleks tarkvaraline. Kui restardi ajal ikka valgust tagasi ei lülitata, siis pole sellel Windowsiga mingit pistmist
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.11.2009 14:50:52
|
|
|
VR53: On küll puhtal kujul Windowsi viga, kuna Windows annab BIOS-le "pinge väljalülituskäsu" ja siis ei suuda seda uuesti maha võtta.
Ning mahavõtmiseks tuleb BIOS ära nullida, ehk siis emaplaadi küljest patarei lahti võtta.
Siis viskab alles ekraani valgeks tagasi.
Seega: Niiakua, kui pole BIOS-i nullitud, niikaua ekraanivalgust tagasi ei lülitata, kuna BIOS-is on peal "väljalülituskäsklus".
|
|
tagasi üles |
|
 |
mk3turbo
HV vaatleja
|
24.11.2009 22:28:31
|
|
|
taustvalgus on ilmselt pees...vist sest ma ühendasin korra selle aku sealt seest lahti ja mitte midagi ei muutunud ja tegin windowsi algseade taastuse ja mitte midagi, akuga ei võta enam pilti üldse ette ja kui juhtmega asi käima panna tuleb pilt ette kui juhe eemaldada siis kustub mingi minuti pärast ja juhtmega kasutades siis viskab ka vahel pildi kotti!!! ...kui palju see valgustus maxta võib ja kust otsida infox veel et arvutil on peal windows7 aga kas inverter ei või pees olla
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|