Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Uus kõvaketas ja Windows'i install märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Elo
HV vaatleja

sõnum 21.11.2009 23:19:27 Uus kõvaketas ja Windows'i install vasta tsitaadiga

Vana kõvaketas ütles üles ja garantiis paigaldati uus (WDC WD 5000AAKS). Kuna minu teada Windows'i peale ei pandud, siis ühendasime kodus arvuti võrku ja plaadi sisse, et paneme taas ise Windows'i peale, aga vastuseks saime: NTLDR is missing, press any key to restart--ja kogu lugu. Tegin NTLDR'ile boot diski ja selle sisestamise järel tulid kirjad 1st try this seleccione esto primero jne ja siis sain sellise vastuse: windows could not start because file "<Windows Root>\system32\hal.dll was missing or corrupt. Mõistus on otsas!!! icon_sad.gif Aidake, noored mehed!!!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wrx123
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2009 23:25:40 vasta tsitaadiga

Pane enda Windowsi plaat sisse ja booti selle pealt setupi. BIOSist pead esimeseks boot seadmeks panema kõvaketta asemel CD/DVD. Otsi natuke BIOSis ringi ja kindlasti leiad mingi sarnase valiku. Näiteks minu arvutil piisab boot device valimiseks ka F8 toksimisest, aga see võimalus on emaplaadi tootjate puhul erinev.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Elo
HV vaatleja

sõnum 21.11.2009 23:43:34 vasta tsitaadiga

Tegelt kirjutasin enne valesti--arvuti avamisel saime kohe vastuseks NTLDR...., plaadi sisetamisel jutt sama; BIOSes panin esimeseks CD--miski ei aita.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 21.11.2009 23:46:38 vasta tsitaadiga

Elo kirjutas:
Tegelt kirjutasin enne valesti--arvuti avamisel saime kohe vastuseks NTLDR...., plaadi sisetamisel jutt sama; BIOSes panin esimeseks CD--miski ei aita.

Mis emaplaat on, ehk vaja SATA sisse lülitada ja IDE mode lubada, BIOS tunneb ketta ära, tundub, et mitte

wrx123
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 23:57:23 vasta tsitaadiga

Elo kirjutas:

Kas NTLDR ei ole mitte osa wini bootloaderist? Seda ei tohiks nagu mitte mingil juhul süsteemi plaadilt käima tõmbamiseks vaja minna. Mulle tundub, et arvuti tegelikult ei buudigi sul plaadilt, vaid asub kohe kõvaketta kallale.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.11.2009 19:28:05 vasta tsitaadiga

NTLDR, NTdetect ja boot ini on kolm asja, mida tarvis on. enamasti saab need teisest masinast ka kopeerida, boot. ini peab mudima kui on tehtud ketastega mingit sodoomiat.
kui teema aktuaalne on,. võin selle masina käima ajada. telnr ja võimalikud asukohad on profiilis olemas.

wrx123
HV kasutaja

sõnum 22.11.2009 21:26:31 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
NTLDR, NTdetect ja boot ini on kolm asja, mida tarvis on. enamasti saab need teisest masinast ka kopeerida, boot. ini peab mudima kui on tehtud ketastega mingit sodoomiat.
kui teema aktuaalne on,. võin selle masina käima ajada. telnr ja võimalikud asukohad on profiilis olemas.

Aga neid faile ei ole vaja ju selleks, et mingilt väliselt seadmelt buutida? Või siis kuidas mina olen saanud hakkama täiesti tühjale kettale wini paigaldamisega, kui ma ei ole neid faile varem kettale paigutanud. Ega need tehase poolt paigaldatuna ju kaasa ei tule.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.11.2009 21:29:32 vasta tsitaadiga

ei tule. need pannakse kettale, kus süsteem olema hakkab, setup i poolt.
ma ütlen veel, et võtan vajadusel teemaalgataja kasti oma kätte ja teen korda.

wrx123
HV kasutaja

sõnum 22.11.2009 22:05:03 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
ei tule. need pannakse kettale, kus süsteem olema hakkab, setup i poolt.
ma ütlen veel, et võtan vajadusel teemaalgataja kasti oma kätte ja teen korda.

Selge, sain pisut valesti aru.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Uus kõvaketas ja Windows'i install
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.