ma saan Tanelist täiesti aru- foorumis kiibitsemise asemel oleksite võinud ju ka ise kohale minna
kohti oli ju piiratud koguses, kui just litsakas tütarlaps ei ole, neile limiiti ei pandud _________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!!
Huuh sai ka nüüd korra hvsse. Pidu oli lahe, saunas oli fun olla ning rahvas oli lahe ja tegid nalja ala karaoke jne. Lõbus. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
no minu jaoks on see väga must auto
arvestades, et see on umbes 5-10 minuti möllamise tulemus _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Miks sa möllasid? Sõitnud lihtsalt sellest kergest mudakihikesest läbi
selle autoga pole see nii lihtne
kuna ahvid olid autod nii parkinud, et mittemudas polnud ruumi ümber keerata siis ma pidin sealt välja tagurdama
muidu oleks saanud ilusti aga millegipärast tahtis auto koguaeg kraavi vajuda
üritus ise oli fun, saunasüsteemile aga mina pihta ei saanud _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
ahvid, kellele ma papist taldrikutele pildid tegin ning kaasa võtssid need, võixid need skännidsa/pilti yteha et oleks võimalik digitaaalsed pildid teha. Cheers! Sry pisut joobee olenveeel x_x _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
see aasta stripipokker ka ikka oli? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kodus. Juba tunnen puudust teist . Takaks veel, pole tükk aega nii lõbus olnud, eriti kui kaska ja teised karaoket laulsid ja naaskel jne. Naaskel laulis nii kõvasti irew, ime et kõlarid katki ei läinud . Hääl ka ofc ära ja pisut joogine veel. Tahaks varsti pilte kah näha .
Mingid krdi liblikad terroriseerisid, mingi lendavad pohhuilt mööda tuba ringi ja otse näkku. Saslõkk oli jah hea _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
jah, sai isegi hommikul liha näpatud ja grillitud. No ikka viimasepeal
saun oli mnjah omapärane. Selles suhtes, et kui me käisime, siis oli ikka nii, et kui leili viskasime, siis ärritas ikka korralikult.
aga jah kiirelt sai see saun otsa. Aga järgmine kord oleme targemad, võtame koha, kus on soome saun
Kõige parem oli see, et seal koridoris väga magada ei saanud, segavaid faktoreid liiga palju või oli lihtsalt asi selles, et ma polnud piisavalt täis Aga jah siis minu ees oli kohe see pooliku uksega tuba, kus oli tglt terve öö täitsa vaba voodi.
Ja ennast kiitmast ma ei väsi, lauluhääl on mul siiski super, tunnistagem seda
Flacko kirjutas:
ahvid, kellele ma papist taldrikutele pildid tegin ning kaasa võtssid need, võixid need skännidsa/pilti yteha et oleks võimalik digitaaalsed pildid teha. Cheers! Sry pisut joobee olenveeel x_x
Ootan suure huviga enda digitaalset pilti. No need joonistused olid ikka viimase peal, muidugi enda oma meeldis mulle kõige rohkem, lihtsalt super
viimati muutis NephiX 22.11.2009 17:52:26, muudetud 1 kord
ma ka nüüd kodus
oli tore näha vanu ja uusi nägusi _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
Tanel, kuidas sa nii kaua tulid? vaata millal sa läksid minema ja millal linna jõudsid...
kes need tibid olid kes öösel 2 korrusel kriiskasid koos Kaskaga? HV ürituste kodukorda ei tunne?
Muidu nagu ikka väga lahe üritus
edit: jerry, palju jäi % _________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu.
viimati muutis mati29 22.11.2009 17:53:22, muudetud 1 kord
no niimoodi mitte, aga 2korrus oli siiski magamiseks (vaikselt jutu rääkimiseks), mitte kriiskamiseks. All esimesel korrusel kriiska kasvõi öö läbi kui soovi on. Lihtsalt väike respect võiks uniste inimeste vastu olla.
Ma ka nüüd lõpuks kodus kuid ikka veel lakku täis , magamine nagu kaineks ei teinudki . Hommikune äratus oli ka hea , Mis möllad valas õlut pähe .
Saun oli tore aga tiik oli krdi külm . Millal ma üldse saunas magama jäin ?
Aga muidu fun oli . Ja miks keegi kabelauda ja pitse kaasa ei võtnud ?
Ja vabandust kui liigselt möla tuli minu suust .
Krt see HV möllu AHV jäi vist maha., ma ei näinud seda kusagil vms. Oh well, teen uue ja parema. Niikuinii polnud vajalikke esemeid et ilusamalt teha . Mul vedas et magama sain, aitähh Nephixile kes "laenas" voodit, pihh et väike a vähgemalt kuskil sai lamada. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 22.11.2009 18:07:04, muudetud 1 kord
no enne ärasõitu sai ikka 0'i _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
Lol saunas käis mingi eriti hull pokkeri jutt, ofc ma sittagi aru ei saanud kuid lõbus oli seegi. Nephixi stiil of talking on selline naermajav, sihuke energiline ja pisut nutty, mis mulle meeldib. Tegi tunju kohe sitax rõõmsaks . Ahh, juba ootan uut kokkutulekut. jama et Naaskeliga tantsida ei saanud ;_;, ta kadus kunugile ära .
Heh just praegu tuli meelde? IMO autos juba rääkisid et kukkusid ja vb enne isegi peol. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Jõudsin samuti Pikknurmelt kell 12.30 täna päeval eluga tagasi, sõiduajal hakkas muidugi uni kimbutama nagu ikka peale sellist pöörast möllu. Koht oli selliseks ürituseks sobiv, kui muidugi kõrvale jätta hoov ja teelõik, mis meenutas täielikku porimülgast, sai seal täis peaga mitu korda käpuli käidud. Üldiselt pean tunnistama, et õlut kulus sellel korral üllatavalt vähe, ainult 5 liitrit 5% märjukest, kangemat kraami ei jõudnudki pruukida... aga järgmisel korral parandan selle vea ära.
Ei oleks iial võinud arvata, et kogu seltskonna hulgas oli nii palju karaookefänne ja hea laulmis ning muusikalise kuulmisega inimesi, järgmisel korral arvetan sellega ja võtan suurema helipuldi, rohkem statiive ning mikreid kaasa. Samuti kuuluks kaasavõetavate asjade hulka kindlasti järgmisel korral ka Tascam USB helikaart ja mõni korralikum DJ mängija vms. riistapuu.
Pidu oli ikka päris karm ja enamik mehepoegasid jäid võitluses viinakuradiga teiseks, esikohad jäid sellelgi korral välja jagamata.
Laud oli hommikul nagu äke ja õllest ning viinast vaevatud kaasvõitlejaid vedeles kõikjal. _________________ Vajad professionaalset abi, küsi siit: www.elektroonikafoorum.com
Krt see HV möllu AHV jäi vist maha., ma ei näinud seda kusagil vms. Oh well, teen uue ja parema. Niikuinii polnud vajalikke esemeid et ilusamalt teha . Mul vedas et magama sain, aitähh Nephixile kes "laenas" voodit, pihh et väike a vähgemalt kuskil sai lamada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.