Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 499, 500, 501 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 20.11.2009 23:58:35 vasta tsitaadiga

Kas ainult mulle tundub või PSN praegu sitaks nussib? Trophy synci ei tee ära ja lag vähemalt LBP's on sitaks hull isegi eestlasega mängides, olen täna proovinud 2 korda eestlastega mängida, minul ja neil on Nat type 2 ja norm nett aga läggab sitaks, kedagi teist ei olnud :S
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cauder
HV vaatleja

sõnum 21.11.2009 00:01:09 vasta tsitaadiga

Oli ka vahepeal soov osta endale mingi teine konsool peale Wiid osta ja kuna PS3 mängib Bluraysi otsustasin üldiselt selle kasuks.(Pärast ei pea eraldi mängijat vms ostma)Nüüd oleks aga küsimus kust osta?Sony Shopis oli alles väga hea diil, aga jäin hiljaks.(Internetis siiamaani kuulutus üleval)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 21.11.2009 00:02:57 vasta tsitaadiga

homeworld1 kirjutas:
MummikAl, seal on ju redeem code - ehk see sama kood ja saad valida ka, et pay with credit card, aga krediitkaardiga sa ei saa, sest sa eestist, aga koodiga saad, sest see kehtib UK.

no ma saan aru, aga ma ei tea kas mina olen loll või lause valesti ehitatud. lihtsalt mina saan aru, et selle koodiga laed raha ja polegi vaja seda krediitkaardiga maksmist.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 21.11.2009 00:06:10 vasta tsitaadiga

NekoRobin kirjutas:
Kas ainult mulle tundub või PSN praegu sitaks nussib? Trophy synci ei tee ära ja lag vähemalt LBP's on sitaks hull isegi eestlasega mängides, olen täna proovinud 2 korda eestlastega mängida, minul ja neil on Nat type 2 ja norm nett aga läggab sitaks, kedagi teist ei olnud :S

See on vist ainult sul. Burnouti sain edukalt mängida, trophy sync töötab korralikult. o_o
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 00:11:12 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
NekoRobin kirjutas:

See on vist ainult sul. Burnouti sain edukalt mängida, trophy sync töötab korralikult. o_o

trophy sync mure on paljudel veel, malukas nt..

zipzic
Kreisi kasutaja
zipzic

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2009 00:19:26 vasta tsitaadiga

NekoRobin kirjutas:
trophy sync mure on paljudel veel, malukas nt..

Trophy sync'iga mina ka jaman. Päevasel/õhtusel ajal võimatu syncida, kuid 2 hommikut kuskil 7 aeg on kenasti ära teinud. Ju siis koorums väiksem...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 21.11.2009 01:02:29 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:
lähiajal plaan muretseda PS3. Hetkel sõelal 120GB Slim või siis 60GB PS3 (olemas pakkumine ja saaks täitsa kätte). Kui jätta välja PS2 mängude lugemise 60GB versioonil, siis plussid miinused fat vs slim?

Mina ütleks omaltpoolt, et 60gb'sed ps3'ed on nõrgemad kui teised... kipuvad seda YLOD'd tihtipeale viskama. Seega kui hind pole takistuseks siis võta Slim. Muidu endale meeldib vanema välimus ja puutetundlikud nupud rohkem, Maitse asi.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
Raunts33
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 02:08:12 vasta tsitaadiga

Samuti endal trophy sync jamab. Ei olegi 3 viimat päeva ära teinud kusjuures.
Jackinthex, nõustun sest mulle meeldib ka vanema välimus. icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 21.11.2009 02:22:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mina ütleks omaltpoolt, et 60gb'sed ps3'ed on nõrgemad kui teised... kipuvad seda YLOD'd tihtipeale viskama.

Kindlasti, kui Slim'iga võrrelda icon_lol.gif

tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 21.11.2009 04:32:51 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
tsitaat:

Mina ütleks omaltpoolt, et 60gb'sed ps3'ed on nõrgemad kui teised... kipuvad seda YLOD'd tihtipeale viskama.

Kindlasti, kui Slim'iga võrrelda icon_lol.gif

No slimmiga võrreldes vast eriti aga teiste vanemate variantidega ikka mõtlesin icon_razz.gif
Kuna Shade Xboxe tunneb hästi siis prooviks umbes, täpselt, enamvähem näitlikku näite tuua . PS3 60gb = xenon vs PS3 (muu variant) = Jasper ehk siis esimene kipub katki minema kuid viimase puhul on pigem erand. Samas 60gb'sel versioonil on muid kõvasi eeliseid teiste ees.

Igatahes kindlalt osta üks neist ära ja sa ei kahetse... I know i didn't icon_wink.gif
Kui siis ainult müümist icon_neutral.gif Aga samas läks väga õige inimese kätte thumbs_up.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 21.11.2009 10:52:22 vasta tsitaadiga

http://www.joystiq.com/2009/11/20/firmware-3-10-lets-ps3-users-report-errors-directly-to-sony/
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 21.11.2009 11:48:42 vasta tsitaadiga

PSN kaartidest (nii nagu mina aru saan).
UK store's käib arveldamine naelades, järelikult ei saa seal ka euro vääringus kaarti kasutada. samamoodi nagu mandril ei saa naela vääringus kaarti kasutada. tundub loogiline. krediitkaart ei puutu mingit pidi üldsegi asjasse.

sync'iga ja üleüldise uimasusega mul peale viimast update'i nagu probleeme pole olnud. nädal enne update oli küll aga sync suht häiritud.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2009 12:07:41 vasta tsitaadiga

minul mitu päeva juba sync annab errorit.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 21.11.2009 12:10:57 vasta tsitaadiga

ma eile õhtul proovisin miski mitusada korda aga kogu aeg andis tala 6-10% juures (paar korda jõudis küll ka ~20% juurde enne kui tala andis). täna hommikul miski ~8.30 tegi esimese korraga ära.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 12:50:18 vasta tsitaadiga

Kui te veel ei tea siis ps3-e omanikud minge Gamespot.com . Nad jagavad BF Bad Company 2 Beta koode.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2009 13:23:27 vasta tsitaadiga

mind välimus eriti ei huvita, tegemist siiski mängu masinaga ja tuppa ilutsema ma seda ei osta. Sai tellitud god of war collectio ja töö juures paar PS3 mängu tekkinud mõtlesin, et oleks aeg siis see pill ka ära proovida - ei tahaks ilma jääda Uncharted 2 ja GoW 3 rõõmudest. Muud mind väga PS3 juures ei tõmba, kui siis ehk veel ratcheti seeria, little big planet ja mõned jaapani rpg-d mida xkastil pole.

Hetkel on tõsisemalt silma jäänud tavaline 120GB slim

Tänud info eest

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
elwood
HV vaatleja

sõnum 21.11.2009 13:32:42 vasta tsitaadiga

thaarv kirjutas:
Kui te veel ei tea siis ps3-e omanikud minge Gamespot.com . Nad jagavad BF Bad Company 2 Beta koode.

Offer is for U.S. residents only, and requires a PSN account

nii, võib suu puhtaks pühkida.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 21.11.2009 13:35:14 vasta tsitaadiga

Kallid thaarv ja elwood, kõiki PS3 omanike see mäng ei huvita - edaspidi tehke vastavasisulised postitused vastavasse teemasse icon_idea.gif
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 21.11.2009 13:52:44 vasta tsitaadiga

jah, ot see siin: vaadake siia https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5492521&highlight=#5492521

beastbeats kirjutas:
http://www.joystiq.com/2009/11/20/firmware-3-10-lets-ps3-users-report-errors-directly-to-sony/

eile kinni pannes tegi mõned piiksud rohkem. nüüd just käima pannes kohe küsiski kas tahan saata reporti. nii et asi funkab.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Joel
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 14:14:30 vasta tsitaadiga

Cander kirjutas:
Joel kirjutas:
Ehk siis Eestis on ta peaaegu 2000 krooni kallim kui Usas, mis annab selge eelise sealt tellimisele (ka transpordikulude lisandudes on võitu ca 1500 krooni). Sealt tellimise eelduseks on siiski natuke parema teleri olemasolu, mis NTSC pilti oskab näidata.

Tellisin ise Ameerikast PS3 2 aastat tagasi. Nii odavalt ei saa keegi midagi.
Saatmiskulu - 1 000
Toll - 1 000
Eesti Postile - 100

Kehv kodutöö sul siis tehtud.

Nädal aega Usast tellitud PS3 Slim 120gb mänginud.

Kulud olid järgnevad:
- PS3 Slim BestBuy-s $ 299.99
- Gta4 BestBuy-s $ 29.99
- Kohalik käibemaks poest ostes 6% (Ebayst tellijatel seda ei rakendu, kui samasse osariiki ei müüda) $ 19.80
- USPS Flat Rate box transpordikulu (kuni 9kg) $ 41.95

Kokku: 299.99 + 29.99 + 19.80 + 41.95 = $ 391.73 USD, x 10,7 = 4 191 EEK

Kulud Eestis:
- Käibemaks 0.-
- Eesti Posti tollimaaklerile tollideklaratsiooni täitmise eest 0.-

Kokku kulud Eestis: 0.-

Kõik kokku 4 191.- ja seda koos Gta mänguga. Ilma mänguta oleks maksnud siis $ 359 ehk 3 851.- EEK, transport oleks jäänud samaks.
Hinnavõit kõige odavama kohaga mis leidsin 1139.- krooni, algselt võrreldud Sony Centeriga (kuna sel hetkel Klick veel ei müünud 4990.-'ga) 1639.-, arvestades nende praegust müügihinda (ei tea kas on langenud selle ajaga).

Seega saab ikka küll nii odavalt.

EDIT:
Ja kui ma juba oma kogemusi jagama hakkasin, siis mainiks ära ka paar nüanssi millest ise ennem ostu siit lugeda oleks tahtnud. Kuna ma suurem mängija just ei ole, siis ennem ostmist kaalusin pikalt kas sel ikka mõtet on ja kas mul seda reaalselt ka vaja on. Nüüd olles seda nädala kasutanud võin öelda, et on.
Lisaks mängimisele endale tahaks ära mainida, et väga mugav on väliselt USB kettalt filme, seriaale ja pilte vaadata, erinevalt usb toega dvd mängijatest on Ps3 menüü kordades kiirem ning Blu-Ray mängija on kiireim mis ma näinud olen.

Seega kõik teised minusugused, kes te mõtlete, kas osta või mitte, siis mina igal juhul soovitan teil seda teha. See on oma hinda väärt.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 21.11.2009 14:18:10 vasta tsitaadiga

Joel kirjutas:

Nädal aega Usast tellitud PS3 Slim 120gb mänginud.

Kulud olid järgnevad:
- PS3 Slim BestBuy-s $ 299.99
- Gta4 BestBuy-s $ 29.99
- Kohalik käibemaks poest ostes 6% (Ebayst tellijatel seda ei rakendu, kui samasse osariiki ei müüda) $ 19.80
- USPS Flat Rate box transpordikulu (kuni 9kg) $ 41.95

Kokku: 299.99 + 29.99 + 19.80 + 41.95 = $ 391.73 USD, x 10,7 = 4 191 EEK

Kulud Eestis:
- Käibemaks 0.-
- Eesti Posti tollimaaklerile tollideklaratsiooni täitmise eest 0.-

Kokku kulud Eestis: 0.-

Kõik kokku 4 191.- ja seda koos Gta mänguga. Ilma mänguta oleks maksnud siis $ 359 ehk 3 851.- EEK, transport oleks jäänud samaks.
Hinnavõit kõige odavama kohaga mis leidsin 1139.- krooni, algselt võrreldud Sony Centeriga (kuna sel hetkel Klick veel ei müünud 4990.-'ga) 1639.-, arvestades nende praegust müügihinda (ei tea kas on langenud selle ajaga).

Seega saab ikka küll nii odavalt.

Mõni eesti tollitöötaja satub seda lugema, teeb avalduse ja nõuab väidetava maksupettuse kahtlustusel sinu isikukoodi välja ( id-kaardiga kasutaja), määratakse ekspertiis, määratakse kohalik turuhind, määratakse maksud. Trahvi võib ka saada. Minu point on selles, et kui tollipettus läbi läheb ei maksa seda suure kella külge panna.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Joel
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 14:26:59 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Mõni eesti tollitöötaja satub seda lugema, teeb avalduse ja nõuab väidetava maksupettuse kahtlustusel sinu isikukoodi välja ( id-kaardiga kasutaja), määratakse ekspertiis, määratakse kohalik turuhind, määratakse maksud. Trahvi võib ka saada. Minu point on selles, et kui tollipettus läbi läheb ei maksa seda suure kella külge panna.
Püüa edaspidi vähem eeldada. Kas ma rääkisin petmisest? See kui sa ise musta minevikuga oled ja riiki igal võimalikul viisil lüpsnud oled (nagu näha oled sellega hästi kursis), ei tähenda, et teisedki nii teevad. Aga nagu öeldakse, igaüks mõtlebki oma rikutuse tasemel.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 21.11.2009 15:40:50 vasta tsitaadiga

Joel kirjutas:
sukelduja kirjutas:
Püüa edaspidi vähem eeldada. Kas ma rääkisin petmisest? See kui sa ise musta minevikuga oled ja riiki igal võimalikul viisil lüpsnud oled (nagu näha oled sellega hästi kursis), ei tähenda, et teisedki nii teevad. Aga nagu öeldakse, igaüks mõtlebki oma rikutuse tasemel.

Wow! Wow! Wow! Kui kurjaks läks! Asi selles ongi, et tegu on puhtal kujul maksupettusega. Sa ju kirjutad detailideni lahti palju maksis. Iga välismaalt ostev inimene peab olema kursis seadustega, mis sellise tegevuse maksustamist reguleerib. Seaduse mittetundmine ei vabasta vastutusest. Ehk kui selline trikk läbi läheb, siis oleks targem mitte võidurõõmsalt kuulutada, et tegin riigile tünga, vaid natuke ettevaatlikum olla. Muidu võib kindel olla, et järgmisel see enam läbi ei lähe.
P.S Võib-olla oleks parem, kui admin viimased kolm postitust kustutab.

viimati muutis sukelduja 21.11.2009 15:41:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 21.11.2009 15:40:51 vasta tsitaadiga

elwood kirjutas:
thaarv kirjutas:

Offer is for U.S. residents only, and requires a PSN account

nii, võib suu puhtaks pühkida.

Tänud Tharv icon_biggrin.gif Sain ka kätte, mitu päeva otsisin. Ja elwood, tee omale US konto icon_razz.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 21.11.2009 15:41:05 vasta tsitaadiga

ma soovitaks hoopis amazon.co.uk'd, tuleb ka törts üle 4k ja mängib kohalikke blu-ray filme.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 499, 500, 501 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.