|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
punktiir
HV Guru
|
18.11.2009 19:31:16
|
|
|
no loomulikult on se ka kunst. arhitektuur ju
intervjuu ka selle arhitekitiga http://saatkond.typepad.com/uudised/2007/10/index.html
ja sl pole ainult suhted ikka päris palju firmasi on sinna tulnud ja tulemas. Seega väga äriline ettevõtmine, ja tohutult hea võimaluse annab esinemishimulistele inimestele, kes ehk reaalelus ei saa seda teha tänu oma puuetele või nii. aga ma tean seal päris mitmeid inimesi kes teenivad omale näiteks elatist seal musitseerides, või näiteks stand up comedit tehes.
sesmõttes ikka väga 3d jutukas ta pole. natuke rohkem edasiarenenud kui teised tegelikult. Bluemars kui käima läheks oleks veel samm edasi vähemalt graafikaliidese poolest
aga jah wolli mis ma ikka vaidlen sinuga sul on lihtsalt idee, et kui mu asjad on seal valmis tehtud, siis nad ei ole loominugana vastuvõetavad. kahju muidugi et loomingulised inimesed nii kitsarinnalised on, aga mis teha. mõnel ei ole lihtsalt antud võimet mõelda kastist välja
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.11.2009 19:42:59
|
|
|
punktiir, ok, nimetad küll kunstiks, kuid see tulemus ei ole ju mitte midagi silmale naudingut pakkuvat.
| Kunst kirjutas: |
| Kunsti üheks oluliseks tunnuseks on tema interaktiivsus: kunst on midagi sellist, mida inimene on teinud vaatamiseks, kuulamiseks, jälgimiseks. |
| Art kirjutas: |
| Art is the process or product of deliberately arranging elements in a way that appeals to the senses or emotions. |
Kas sa ise näed oma loomingus ilu?
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
0 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
18.11.2009 19:53:33
|
|
|
noo mikk36, tegelikult selle kategooria kohaselt võiks siit teemast 90% asjadest minema visata. aga see ongi saanud rohkem omaloomingu teemaks
ja kui sa teaks täpsemalt kuidas seal ehitamine ja asjade loomine käib siis hindaksid sa seda ka paremini. Mulle on väga mitmed sl inimesed vaid kiidusõnu ütelnud suurepärase ehituse eest ja mitmetki väga head ehitajad seal tahavad minuga koostööd teha. Nii et on inimesi, ekeele sellised asjad ikka väga meeldivad.
aga mis ma siin ikka vaidlen, eks te olete targemad. ma lõpetan siia teemasse postitamise. Kas kuidagi mu postitusi siit kustutada ei saa? kustutaks kõik ära, muidu ma siin suuri kunstnike segan natuke teistsuguse loominguga ja seda ei või ju ometi teha
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
18.11.2009 19:57:26
|
|
|
| punktiir kirjutas: |
| kahju muidugi et loomingulised inimesed nii kitsarinnalised on |
| aga mis ma siin ikka vaidlen, eks te olete targemad. ma lõpetan siia teemasse postitamise. Kas kuidagi mu postitusi siit kustutada ei saa? kustutaks kõik ära, muidu ma siin suuri kunstnike segan natuke teistsuguse loominguga ja seda ei või ju ometi teha |
Kahju muidugi, et loomingulised inimesed nii õrnahingelised on.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
18.11.2009 20:01:06
|
|
|
| aga mis ma siin ikka vaidlen, eks te olete targemad. ma lõpetan siia teemasse postitamise. Kas kuidagi mu postitusi siit kustutada ei saa? kustutaks kõik ära, muidu ma siin suuri kunstnike segan natuke teistsuguse loominguga ja seda ei või ju ometi teha |
respect mees. Kustutada sa ei saa, aga ma vihjeks ütlen kui sa ise ei jaga, et oma tehtud postitusi saad sa muuta.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
18.11.2009 20:08:26
|
|
|
| jah tean seda. natuke alustasin hiljem lõpetan
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.11.2009 20:14:47
|
|
|
noo mikk36, tegelikult selle kategooria kohaselt võiks siit teemast 90% asjadest minema visata. aga see ongi saanud rohkem omaloomingu teemaks
ja kui sa teaks täpsemalt kuidas seal ehitamine ja asjade loomine käib siis hindaksid sa seda ka paremini. Mulle on väga mitmed sl inimesed vaid kiidusõnu ütelnud suurepärase ehituse eest ja mitmetki väga head ehitajad seal tahavad minuga koostööd teha. Nii et on inimesi, ekeele sellised asjad ikka väga meeldivad.
aga mis ma siin ikka vaidlen, eks te olete targemad. ma lõpetan siia teemasse postitamise. Kas kuidagi mu postitusi siit kustutada ei saa? kustutaks kõik ära, muidu ma siin suuri kunstnike segan natuke teistsuguse loominguga ja seda ei või ju ometi teha |
Jah, seal SL'is objektide loomine võib olla keerukas ja sinu looming võib olla hästi teostatud aga sellegipoolest ei suuda ma sellel näha seost kunstiga, mis peaks meelehead teistele pakkuma (antud juhul kuna sa pilte paned, siis silmailu). Igasugune looming ei ole kunst.
Palun isikud, kes näevad nendes piltides midagi meelt lahutavat/ilusat ajage käsi püsti (ehk siis tehke siin teemas häält).
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
18.11.2009 20:27:35
|
|
|
mõnitada on hästi tore eks
kas siskujundus ei või siis olla silailupakkuv. Konkreetne asi läheb vastava ajastu ehitusse interjööriks. ja kindlasti pakub silmailu.
kui sa seda inworld näeks oleks su arvamus kindlasti teine. kõike asju ei saa jah pildipeal näidata ja seda tunnet edasi anda. Aga idee peaksite ometi kätte saama
aga lõetame selle teema nüüd, sest natuke halb on kakelda kui üksi oled kõigi teiste vastu. Olgu leppime kokku, et mis teie postitate on kunst, mis mina, see ei ole midagi väärt.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wolli
HV kasutaja

|
18.11.2009 20:30:24
|
|
|
| Mulle on väga mitmed sl inimesed vaid kiidusõnu ütelnud suurepärase ehituse eest ja mitmetki väga head ehitajad seal tahavad minuga koostööd teha. Nii et on inimesi, ekeele sellised asjad ikka väga meeldivad. |
Ma töötan Starchatis... üks mu töö osa on sisustada starchatis tubasid, et kasutajad ennast seal hästi tunneks...
Vastavalt tähtpäevadele, on siis toad sisustatud kas "halloweenilikult", talviselt, suvel rannas vahetuskabiinide ja palliplatsiga jms)
Ka minule laulavad 8-12 aastased lapsed pärast tubade nägemist kiidulaulu.. "hästi sisustatud", "Ilusss..." jne..
Aga mul nagu ei teki tunnet, et ma peaks neid kuskile postitama, et see on mingi vägev asi vms.. Et mina peaks selle "crediti" nüüd omale saama, et ma nii vägevate asjadega toad ära sisustasin... (Kuigi asjad millega ma tubasid sisustasin on hoopis mingi kasutaja poolt joonistatud) ja kogu kiidulaul peaks kuuluma temale...
Vot sellepärast kuulun ma selliste "vanakooli tegijate" poolele, kes leiavad, et kunst on see mida sa oma käega/mõttega lood, mitte see kui kasutad kellegi tehtud asju ja teed nendest midagi kolmandat..
kas siskujundus ei või siis olla silailupakkuv. Konkreetne asi läheb vastava ajastu ehitusse interjööriks. ja kindlasti pakub silmailu.
|
Loomulikult on sisekujundajate töö tänuväärt... aga ka mitte midagi enamat, sest nemad ei disaininud diivaneid, seinariiuleid, tapeete vms.. nad lihtsalt panid ilusad asjad kokku.. and thats it..
_________________ http://Teezkut.deviantart.com/gallery
Teen igasugust trükiettevalmistust, logosid, plakateid ja muid graafikaelemente! |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
18.11.2009 20:35:10
|
|
|
| aga see on seal mu päris enda looming nimelt kõik asjad ma olen seal ise teinud, mitt lihtsalt mööblit paigutanud, ikka tükk tüki haaval. ma ei ole seal kasutanud kellegi teise tehtud asju. eks 3ds on sul ka ju basic mudelid olemas milleg a sa asja hakkad konstrueerima, nii ka seal. Ei ole see midagi nii teistsugust. Lihtsalt reaalse meeida asemel ma kasutan virtuaalset.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.11.2009 20:41:25
|
|
|
| kui sa seda inworld näeks oleks su arvamus kindlasti teine. kõike asju ei saa jah pildipeal näidata ja seda tunnet edasi anda. Aga idee peaksite ometi kätte saama |
Videot peaksid ikka saama teha siis ju kui see su loomingut peaks paremini edasi andma?
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
18.11.2009 21:59:00
|
|
|
| Wolli kirjutas: |
| Vot sellepärast kuulun ma selliste "vanakooli tegijate" poolele, kes leiavad, et kunst on see mida sa oma käega/mõttega lood, mitte see kui kasutad kellegi tehtud asju ja teed nendest midagi kolmandat.. |
Tean, tean, et närin ehk natuke tähte, aga selle definitsiooniga läksid nüüd küll rappa. Alustades sellest, et pintsel on ka kellegi teise tehtud üldjuhul.
|
| Wolli kirjutas: |
| Loomulikult on sisekujundajate töö tänuväärt... aga ka mitte midagi enamat, sest nemad ei disaininud diivaneid, seinariiuleid, tapeete vms.. nad lihtsalt panid ilusad asjad kokku.. and thats it.. |
Jällegi - mulle tundub, et suures punktiiri materdamise tuhinas oled sa natukene liiga hoogu läinud. See, et sisekujundaja ei ole ise diivaneid ja muid elemente disaininud, ei tähenda ometi seda, et sisekujundaja töö ei ole kunst! Kuulge, mehed-naised, poisid-tüdrukud, võtke natuke hoogu maha, muidu lõpetame varsti punktiiri piduliku põletamisega. Minu isiklik arvamus on, et punktiiri looming ei ole nii üheselt määratletav "mitte-kunstina", et selle üle nii tõsiselt lärmi lüüa.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
18.11.2009 22:15:19
|
|
|
| Riivo77 kirjutas: |
Tean, tean, et närin ehk natuke tähte, aga selle definitsiooniga läksid nüüd küll rappa. Alustades sellest, et pintsel on ka kellegi teise tehtud üldjuhul.
|
Kui sa pintsli oma töö peale kleebid, siis ilmselt küll.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wolli
HV kasutaja

|
18.11.2009 23:03:30
|
|
|
| aga see on seal mu päris enda looming nimelt kõik asjad ma olen seal ise teinud, mitt lihtsalt mööblit paigutanud, ikka tükk tüki haaval. ma ei ole seal kasutanud kellegi teise tehtud asju. |
No kui punktiir räägib et need esemed on tema tehtud, siis sobiks need pildid el grande 3d teemasse paremini... ei leia probleemi..
_________________ http://Teezkut.deviantart.com/gallery
Teen igasugust trükiettevalmistust, logosid, plakateid ja muid graafikaelemente! |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
idegraaf
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
19.11.2009 00:08:16
|
|
|
kes tahtis videot? tegin siis väikese ringvaate. ei midagi erilist, ehk saab lihtsalt parema ülevaate
Spoiler 
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.11.2009 00:15:26
|
|
|
punktiir, näed, oleks sa kohe niimoodi presenteerinud poleks keegi tõenäoliselt isegi 3D teemas hakanud seletama.
Hoopis teine asi vaadata tulemust
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toooomas
HV kasutaja
|
19.11.2009 01:16:01
|
|
|
| punktiir, väga viis. Ei seganud mind su eelmine piltide presentatsioon ning antud video tegi asja veel paremaks.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
19.11.2009 01:22:37
|
|
|
| tänud. nüüd ma tean, et panen hooipis videoid
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.11.2009 01:25:53
|
|
|
| SL'i piltide mure on see, et nad on väga kuivad, videos liikumine kaotab mingil määral ära selle.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
19.11.2009 01:35:53
|
|
|
punktiir, sul majades midagi natuke valesti. Esiteks asuvad toas olevad objektid üksteisest liiga kaugel, jättes palju tühja ruumi ja teiseks on lagi millegipärast alati nii kõrgel, nagu kuskil kirikus, et kolm riidekappi võiks üksteise peale laduda ja mahuks ikka ära. Ei märganud seda ainult su videos, vaid ka eelmistel piltidel.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
19.11.2009 02:20:00
|
|
|
ee tegelt on täitsa normaalne, lihtsalt seal sa peadki tegelt kõik asjad natuke suuremalt tegema, kaameranurk muidu oleks nii, et näed katust mitte tegelast
ja nagu ma mainisin on see lihtsalt proovikas, et näha mida ma pean veel tegema. ei olegi niiväga seal sellele mõelnud kuidas ja mis. lihtsalt sain tervikpildi. aga jah seal tuleb asju natuke kõrgemalt ehitada, et parem oleks liikuda
ja antudjuhul ei olegi rõhk "majal"
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
19.11.2009 02:30:14
|
|
|
| Se OT on nii räme siin, aga ma siiski ei suuda mainimata jätta kuidas mind häiris selle klaveri vigane klahvide asetus.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
19.11.2009 03:17:47
|
|
|
| lol no vahet ju ei ole. textuur lihtsalt selline ja kõik ongi lihtsalt üldmuljes.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
19.11.2009 07:54:52
|
|
|
| tänud. nüüd ma tean, et panen hooipis videoid |
Kuule, minuarust sa lubasid kõik postitused tühjaks muuta. Tundub, et mehe sõna ei maksa midagi ja sa oled lihtsalt eit. Kunsti võid huulepulga ja peitepliiatsiga näos ka teha.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toooomas
HV kasutaja
|
19.11.2009 10:36:57
|
|
|
Ma ei saa aru, miks ta seda tegema peaks. Ta küll lubas seda teha, aga äkki mõni inimene tahab neid näha?
Eriti nõme on, kui mingi hetk, mõne logo konkursil, mõni tegelane oma kõik pakutud logod maha võtab.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.11.2009 02:23:50
|
|
|
Jätke ta juba rahule, Iga inimene teeb seda mis talle rõõmu teeb, tema jaoks on see kunst. Oluline on see, mis talle rõõmu pakub ja talle meeldib. Mõni võib ka mingit tühist täppi mõelda et ohh see on vot pilt vms.
Nii et ärge olge teiste vastu kuri . Mulle meeldib mida Punktiir topib. Mina naudin kõiki töid. Ja muidugi teiste omi ka. A minul on oma teema kus oma asju panen, ei soovi siin risustada .
Ja ma ei virisenud ega midagi, ma lihtsalt ütlesin.
Rohkem pilte, sõbrad!!
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
20.11.2009 08:05:43
|
|
|
Asi polegi selles mida ta teeb vaid selles kuidas ta vingub. No kõik ei saa ühtemoodi häid asju teha ja see oleks mõeldamatu, et HV-s öeldakse, et sorri mees sa oled sitt sina ei postita kunsti teemasse. Vaba Riik, foorum vaba luba postitada igasugust asja muidugi arvestades reegleid. Ma ei naudi seda, mida Punktiir teeb aga see puidust onn oli üsna huvitav iseenesest. Aga nipli viskab maha see, kuidas üks mees saab nii EIT olla. Kui postitad oma pildid interneti talu ka kriitikat, talu küsimusi parastamist, vingumist ja kiitust. Kui toime ei tule ära postita. Kui lubad midagi, tee ära ja ole mees. Aga selline tähelepanu küsimine stiilis ala ma võtan siis üldse kõik maha on ikka väga lame ja seda veel tüübilt kelle suhtumine on, et see mida mina kuulan on muusika, teiste oma on vigin jne. Tõsiselt ta pole niikõva tegija, et siin kõik tuleksid paluma, et mees ole nüüd ikka normaalne ja ära palun võta me tahame niiväga su töid näha. HV-s pole sellist venda, vähemalt mitte postitamas kunsti teemasse. Foto teemas nt on, isegi paar tükki. Ahjaa Metsjeesus vms kunagi postitas päris huvitavaid asju kuigi selge interneti mõjutusega aga no teised ei oska sedagi kasutada.
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
20.11.2009 14:36:55
|
|
|
sorasin läbi oma nimetud cd toorikud ja tasavastasin enesejoks midagi ammutehtut
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
viimase kohta selline info (pilt pole kahjuks kõige heam)
2006
Hibrida Collaborative Artists' Books Exhibition. Artists' Books from Latvia, Lithuania, Estonia and the UK "Trans-Asian trip at the men's room". 2006. Conception, digital print, copy print, UV light, needle, glass box / 21 x 20 x 7 cm /
Minu tehtud see klaasosa siis
Spoiler 
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
idegraaf
HV kasutaja
|
20.11.2009 18:46:27
|
|
|
See on kunst.Lahedad tööd,mulle meeldib.
Kadestan sinu aja kasutust.
Tubli Randi!
_________________ http://facebook.com/lihtcnc
viimati muutis idegraaf 21.11.2009 00:21:58, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
21.11.2009 00:01:45
|
|
|
| punktiir, 4. ehk punakas pilt väga hea!
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
21.11.2009 12:58:23
|
|
|
Photoshop Creative challenge 54
Spoiler 
Tornil ja selle all olev jää ja lumi ise brushitud.
Pilt mida kasutama pidi
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
21.11.2009 15:32:06
|
|
|
täitsa huvitav. ma pole ise photoshopiga väga selliseid asju proovinud. aga täitsa võiks. aga sa oled siin ju ka kasutanud pilti inimestest, milline see originaalis?
kollaaz on väga huvitav asi tegelt. mäletate neid pilte, kus mingist sadadest eri fotodest pannakse kokku üks tervik kujund. seda peaks ka proovima teha
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
21.11.2009 16:44:00
|
|
|
täitsa huvitav. ma pole ise photoshopiga väga selliseid asju proovinud. aga täitsa võiks. aga sa oled siin ju ka kasutanud pilti inimestest, milline see originaalis?
kollaaz on väga huvitav asi tegelt. mäletate neid pilte, kus mingist sadadest eri fotodest pannakse kokku üks tervik kujund. seda peaks ka proovima teha |
Kuna see ei olnud etteantud piltide seas siis ei hakka siin välja tooma kõiki pilte mida kasutasin, kuna tekstuuride pilte läheks paljuks.
Aga seekord võin ju sinule lisada selle inimeste pildi kuna mängib suurt osa pildist.
Spoiler 
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
h2rra
HV vaatleja
|
22.11.2009 01:44:48
|
|
|
Kõige suuremaks probleemiks on vast, et inimeste ja torni valgus ei klapi ja torni taga olev taust on kuidagi imelik. Siiski väga hea töö
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
22.11.2009 02:51:27
|
|
|
Lõpuks tuli minu tööga ajakiri ka välja.
Spoiler 
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
24.11.2009 15:00:24
|
|
|
-RaiTz-, õnnitlused
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
25.11.2009 20:06:40
|
|
|
nice, avastasin enda jaoks kah nüüd ühe teema aga kuradima profid olete! konkureerimisest võin ainult unistada
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.11.2009 19:48:21
|
|
|
| Gratz Raitz nagu öeldud tõesti hea töö
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
h2rra
HV vaatleja
|
29.11.2009 02:09:36
|
|
|
üks random sodi
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
29.11.2009 02:29:49
|
|
|
h2rra, imo vägagi seff pilt
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wolli
HV kasutaja

|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
29.11.2009 12:12:52
|
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
29.11.2009 15:16:41
|
|
|
Meenutab väga C&C3-e Awakened küborgi või seda nati tugevamat varianti.
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
29.11.2009 15:40:02
|
|
|
h2rra, näaeb tõesti hea välja
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jungleman
Kreisi kasutaja
|
30.11.2009 14:42:36
|
|
|
lame sodi
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
30.11.2009 18:38:09
|
|
|
| õlivärv?
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
30.11.2009 18:40:24
|
|
|
Oskab keegi vihjata kui suur dpi peaks olema 100 cm x 80 cm prindi jaoks renderdusel? Või sõltub see sellest kui lähedalt on vaja vaadata ?
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
30.11.2009 18:41:51
|
|
|
| no min 300 ikka ma arvan. ja oleneb mis pildil on. ja eks olene kaugusest ka ja mis materjalile jne jne
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
30.11.2009 18:49:39
|
|
|
Oof, ma ise mõtlesin midagi 2000 kanti
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |