Lihtsalt joo vett jooma ajal ja ka enne magamaminekut ohtralt, hommikul sa ei tee teist nägugi.
kui ikka õhta 2 ajal magama keerad täis peaga ja 9 tööle
siis ka kogu maailma vesi ei aita
aitab vaid pseudoefedriin, ibuprofen ja borjomi + banaan _________________ ☠
Mitu päeva on mulle hakanud meeldima auguga saiad. Röstsaiale teha piparkoogivormi asjaga auk keskele. Siis viskan need pannile ja topin muna igasse auku. Viskan juurde ka august järele jäänud need jupid. Kui mõlemalt poolt pruunid, topin selle jupi peale katuseks. Pärast riivjuustu peale ja pipart ja siis on oi kui nom
nom nom.
Vahest ka podi teinud, keefiir, leivatükid ja suhkur ja siis taon kõik segamini.
Hommikuks saab joodud kas teed või kakaod. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
rääkige mulle mida hommikul süüa. Ma olen tüdinenud võileibade söömisega hommikul, aga neid saab hommikul kiirelt teha (aega max 5minti söögitegemiseks) ning võileivaga on hea ringi käia korteris kui kiire on ning vajadusel ka autosse kaasa ja teepeal järada.
ütlen kohe ära, et PIIM ja Muna jäävad kindlalt ära. Piima ei talu organism hommikul, ei tea miks ning munast on täiega kopp ees.
ehk mõni ütleks mõne hea mõtte
Kiirnuudlid ?
Ma üldiselt jätan hommikusöögi vahele kuna kohe ärgates ei mahu mitte midagi sisse tee mis tahad .
Muidu soovitaks müslit aga kui piima ei talu siis .
Muidugi kui tööle ei sõida autoga või keegi teine roolis siis 1 õlle normi toiteväärtusega .
mnjah peale õllejoomist ei taha just rooli istuda
kiirnuudlitega läheb kauem aega ja nagu pole väga suur vaaritaja hommikuti. et viitsiks vett keetma ja siis neid leotama või panni peal teha.
mikrouun on kindlasti sõber hommikul kui vaja.
näri miskit puuvilja, banaani näiteks. suht toitev ja saab käigupealt süüa. või siis mikrouunis tehtud sooja juustusaia - hoopis teine asi kui külmalt süüa _________________ nooope!
võileivad on üle visanud:D küll külmalt, rösteriga, mikrouunis ja võileiva grilliga. õõh jube mõelda kohe
ma ei ole just väga pirtsakas banaani söön, aga hommikul küll ei taha...toiteväärtus on küll hea, aga jätab sellise imeliku tunde kõhtu. et tahaks ikka liha(vorsti, pasteeti) noh midagi soolast ikka
salateid sõin ka hommikul, aga krt ei jõua osta neid kogu aeg ning ise valmistada pole ka mõtet.
mnjah peale õllejoomist ei taha just rooli istuda
kiirnuudlitega läheb kauem aega ja nagu pole väga suur vaaritaja hommikuti. et viitsiks vett keetma ja siis neid leotama või panni peal teha.
mikrouun on kindlasti sõber hommikul kui vaja.
Lol mis vaaritamine ? Võileibade tegemisest omajagu lihtsam .
Paned vee veekeetjasse , paned keema , läheb mingi minutiga vms keema , paned mingi väikese kausi sisse nuudlid , paned ka selle maitseainete pakendi sisu sisse , vb lisa nati jahvatatud pipart , soola ja karrit , kuum vesi peale , oota paar minti , sega ja saad sööma hakata .
Ega tegelikult palju võimalusi pole kui aega pole , piima ja muna ei taha , ning võileibu jms ei taha .
Nagu arm2004 soovitas söö mõni banaan vms ära siis .
Banaanis on väävlit, kui üle 3 banaani süüa, siis oled ületanud oma päevase väävlinormi. Uskuge mind, ma töötasin banaanidega juure tasandilt kobarani välja
Igastahes nüüd tegin autoga hommikuringid ja kohe kvaliteet mocca otse kurku _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Banaanis on väävlit, kui üle 3 banaani süüa, siis oled ületanud oma päevase väävlinormi. Uskuge mind, ma töötasin banaanidega juure tasandilt kobarani välja
Igastahes nüüd tegin autoga hommikuringid ja kohe kvaliteet mocca otse kurku
On tuu banaan kilodes kahjulik ära süüa? Kui ikka ostan, siis söön ka kõik ära, minul parem ja hea kaua ei seisa.
Ma ei tea kui kahjulik, ma sõin üksvahe kuu aja jooksul 50 kg ära ja siiamaani elus. Lihtsalt ülemus ütles, et üle 5 banaani päevas ei soovita.
Krt, eriti rott, söön arvuti taga _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
rääkige mulle mida hommikul süüa. Ma olen tüdinenud võileibade söömisega hommikul, aga neid saab hommikul kiirelt teha (aega max 5minti söögitegemiseks) ning võileivaga on hea ringi käia korteris kui kiire on ning vajadusel ka autosse kaasa ja teepeal järada.
ütlen kohe ära, et PIIM ja Muna jäävad kindlalt ära. Piima ei talu organism hommikul, ei tea miks ning munast on täiega kopp ees.
ehk mõni ütleks mõne hea mõtte
müslid, helbed, kohupiim, jogurt. mu enda lemmik on kaerahelbepuder nisukliidega - valmistatav alla 10 minuti. 2-3 munavalget söön ka ikka ära. hommikusöök peaks kindlasti olema valgurikas, mitte süsiveskuterikas.
Heineken kirjutas:
Ma üldiselt jätan hommikusöögi vahele kuna kohe ärgates ei mahu mitte midagi sisse tee mis tahad .
sellist varianti kindlasti ei soovitaks. karuteene oma tervisele.
pole siis ime, et praegu rekordarv lapsi diabeedis on kui juba vanemate toitumisharjumused kriitikat ei kannata.
hommikuks on enamasti praepekk munadega. Helbed/müslid/jms tolmav kraam ei ole inimtoiduseks mõeldud ega kõlbulik... _________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!!
NephiX, kui väga kiire on, võid eelmine päev osta valmistoite (Meleco vms) ja hommikul ärgates, topid mikrouni ja sööd. Eriti hea on see kartulipuder viinerikastmega
Skeptik, ma olin ka kahjuks selline kes hommikuti kooli ajal KUNAGI ei söönud sest ei läinud mingiigi toit sisse ja alles koju jõudes kell 5 sõin. Või vahest polnud kodus sittagi süüa hommikuti. Siis vanemad töid süüa ja alles lõunapaiku oli kapp juba täis . Nüüd vähemalt pisutki läheb miskigi sisse. Lõunal koolis ka ei söönd sest ei tahtnud maksta xD. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Lihtsalt joo vett jooma ajal ja ka enne magamaminekut ohtralt, hommikul sa ei tee teist nägugi.
aitab vaid pseudoefedriin, ibuprofen ja borjomi + banaan
Mineraalvett juua joomise ajal vahepeal ja ka ikka enne sleepi tõmbamist. Hommikul sul ongi s*tt olla lihtsalt seetõttu, et alko lagundamise käigus kaotad jube palju vett ja veevarude otsakorral võetakse su peanupust ka vett.
Tulin linnaringidelt ja teen ühe lõunamocca. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Praegu joon kuuma teed, nii hea. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
pole siis ime, et praegu rekordarv lapsi diabeedis on kui juba vanemate toitumisharjumused kriitikat ei kannata.
Nati valesti vist sõnastasin .
Ma jätan ärkamisjärgse hommikusöögi vahele , st ootan mingi tund-poolteist enne söömist , muidu lihtsalt ei mahu midagi sisse .
Kohuke hommikul sisse ja nälg niuhti kadunud. Kui pikem tegevuskava argipäeval ees, siis jah tuleb korralikult näost sisse ajada hommikul, muidu ei viitsi.
Mineraalvett juua joomise ajal vahepeal ja ka ikka enne sleepi tõmbamist. Hommikul sul ongi s*tt olla lihtsalt seetõttu, et alko lagundamise käigus kaotad jube palju vett ja veevarude otsakorral võetakse su peanupust ka vett.
päris üks ühele ei saa sellist soovitust võtta.Kui mina näiteks peaks kangele alkole midagi (morssi,mahla) peale jooma siis järgmine päev võiks olemata olla.
kui aga - nagu ma viimane 2-3 aastat teinud olen - söön alkole peale siis pole järgmisel päeval mingit suuremat häda.Väsimus ainult,kuna tavaliselt venib pidu hommikuni _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
Mul täna laud kaetud hea paremaga Selveri köögist, braazdnik _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
pseudokas aitab väsimuse vastu
ibukas võtab valud ära ja teeb vere vedelamaks
borjomi annab kaotatud vedeliku tagasi mimg täiendav magneesiumilaks on super
banaanis on ka palju magneesiumi _________________ ☠
Täpselt selline. Espresso on hea. Ega see suurt masinast sõltugi. Pigem on tähtis jahvatus. Mul selline pisike vändaga veski, mis annab täpselt õige tera suuruse.
ju nad ikka on, ega nad siis ilmaasjata 10k+ maksa
ausaltöelda on see mu jaoks suht võõras teema, lihtsalt Jura apastraadid enim silma jäänud _________________ nooope!
Espresso tegemiseks on vaja ainult õiget rõhku ja temperatuuri. Ülejäänud masinaga kaasatulevad vidinad on mugavusvarustus ja tõstavad hinda. Isiklikult pole kordagi automaatmasinast head espressot saanud. Võib-olla oli põhjuseks kehv uba.
Jamate oma koffidega, ma mugin singirullikuid _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Keegi on kaubanduskeskuses neid lahtisi kohvisid ka ostnud? Seal mõned päris huvitava lõhnaga.
Lahtise kohvioa maitse hakkab nädalaga halvenema. Lahtised oad seisavad poodides kuid ja seetõttu on maitse üsna kehvake. Olen proovinud ja ei soovita.
ei söönud mu vanemad hommikuti ega pole ka ise söönud juba kõva 15 aastat
ju magasin diabeedi maha
edit:
Hommikusöök on ka sellepärast tähtis, et see äratab organismi üles. Need, kes hommikuti ei söö on koolis/tööl tihtipeale unimasemad ja haigutavad, kuna nende organism on veel nö. kerges unes.
viimati muutis SKG 20.11.2009 22:30:34, muudetud 2 korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.