Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Firefly
HV Guru

|
17.11.2009 20:02:33
|
|
|
wazaabi, see on nVidia draiveri bugi, seadista enda Windowsi keel ja asukoht English US ja saad vabalt installida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.11.2009 20:10:32
|
|
|
wazaabi kirjutas: |
Ma ei saa/oska windows 7'le videokaardi draivereid installida. Tõmban nVidia kodukalt uusimad draiverid, avan need, install edeneb kiirelt 1/5 peale, monitor lööb korra pildi mustaks ja rohkem installbar edasi ei liigu. Seisab 1/5 peal mõned minutid siis viskab lõppu ja ütleb "System has not been modified". Add/Remove programsi alla tekivad küll nVidia draiverid, aga nVidia control panelit arvutisse ei teki ja psyhics draivereid samuti mitte. Windows update leiab küll ise videokaardile draiverid ja saab nende installimisega hakkama, aga need pole alati kõige uuemad.
Tegelikult on see probleem mul olnud juba beeta perioodist peale. Nüüd muretsesin OEM versiooni ja ikka sama lugu. Kuna tuttava arvutisse draivereid installides samamoodi juhtus, siis mõtlesin, et viga pigem minu oskamatuses.
(Emaplaadiks endal Gigabyte P35-DS3R ja videokaart 8800GTS 512MB) |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5484299#5484299
Sa pead driverid lahti pakkima ja PhysX ja 3DVision paketid eemaldama ja siis Setup.exe kaudu installima
Firefly kirjutas: |
wazaabi, see on nVidia draiveri bugi, seadista enda Windowsi keel ja asukoht English US ja saad vabalt installida. |
Selles on sul õigus, et see on Nvidia driverite bug aga põhjus on muus
|
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
17.11.2009 21:01:42
|
|
|
tomorrow, mind isiklikult see draiverite lahtipakkimine ei aidanud ja siis uurisin edasi seda teemat. Tuli välja, et draiverid ei saa hakkama eesti seadistusega Windowsiga. Täpsemalt peaks olema midagi eesti tähtede või sümbolitega seotud.
Või mis sinu arust siis probleem on, et Inglisekeelt kõnelevad riigid saavad installida aga osad muud riigid ei saa?
|
|
tagasi üles |
|
 |
H2iky
HV kasutaja

|
17.11.2009 21:47:49
|
|
|
selline asi et tahan officet maha lasta aga mõned failid jäid alles ja tahan neid ka maha kustutada aga windows ei lase ja ütleb et failid on kasutusel kuigi ei ole? kas mingit moodi saan need manuaalselt ka mahakustututada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
17.11.2009 21:54:22
|
|
|
H2iky kirjutas: |
selline asi et tahan officet maha lasta aga mõned failid jäid alles ja tahan neid ka maha kustutada aga windows ei lase ja ütleb et failid on kasutusel kuigi ei ole? kas mingit moodi saan need manuaalselt ka mahakustututada?  |
Peale restarti peaksid need ise ära kaduma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wazaabi
HV kasutaja

|
17.11.2009 22:02:32
|
|
|
Muutsin kõik mis oskasin English US, võtsin UAC maha, lasin arvuti DriverSweeperiga üle ja proovisin lahtipakitud setup.exe kaudu installida, aga ikka sama lugu.
Siis lugesin uuesti teie postitused üle ja märkasin, et pidin PhysX ja 3DVision paketid ka eemaldama. Peale selle tegemist toimis kõik ja sain installitud. Hiljem panin PhysX ka peale.
Tänud abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
18.11.2009 02:56:59
|
|
|
d3t, kust sa selle IE9 said?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.11.2009 03:05:30
|
|
|
Femb kirjutas: |
Olen lugenud siin mõnes postis räägide mingist UAC st, mis asi see on? |
Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts - Change User Account Control Settings .Tõmbad Never Notify peale,vajutad ok ja teed restardi
Btw:keegi tahab selgitada miks teema ette siia on pandud ettepanek või soovitus? .Koos teema pealkirjaga venitab mõttetult pikaks
d3t sina jälle möllad või?
Microsoft to share some details on IE 9 at PDC show this week
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.11.2009 10:36:03
|
|
|
tomorrow, ei mõlla mina
CorsairX, varsti peaks ilmuma Connecti ka (ca nädala pärast või nii)
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.11.2009 11:41:08
|
|
|
Toimib täitsa kenasti ..
Tehtud järgmise juhendi järgi:
bcdedit /copy {originalguid} /d "New Windows 7 Installation"
bcdedit /set {newguid} device vhd=[D:]\Image.vhd
bcdedit /set {newguid} osdevice vhd=[D:]\Image.vhd
bcdedit /set {newguid} detecthal on
Ühtegi probleemi ei tekkinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
18.11.2009 12:31:27
|
|
|
sain oma arvuti niinimetatud magamisest jagu. nimelt oli süüdi ilmselt taskbar. mulle meeldib üldiselt kui ta peidus on, ehk siis panin autohide peale taskbari.
naine mainis et kui jätta hiir sinna taskbari peale siis ta ei "maga" kui tagasi tulla. ja siis õtlesingi et võtan maha selle autohide. ja voilaa ei mingit sleepi enam. ei jõua sekundeidki lugeda kui juba netis saab olla
võibolla on see w7 ja konkreetselt minu arvuti vaheline bug kui nii öelda.
_________________ BatRat |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.11.2009 12:39:40
|
|
|
pruuli555 kirjutas: |
sain oma arvuti niinimetatud magamisest jagu. nimelt oli süüdi ilmselt taskbar. mulle meeldib üldiselt kui ta peidus on, ehk siis panin autohide peale taskbari.
naine mainis et kui jätta hiir sinna taskbari peale siis ta ei "maga" kui tagasi tulla. ja siis õtlesingi et võtan maha selle autohide. ja voilaa ei mingit sleepi enam. ei jõua sekundeidki lugeda kui juba netis saab olla
võibolla on see w7 ja konkreetselt minu arvuti vaheline bug kui nii öelda. |
Mäletan, et lugesin kuskilt midagi sellist ka mujalt:
tsitaat: |
Desktop frozen when monitor comes out of sleep when taskbar is set to Auto-Hide |
Teisi buge ja fixe:
Spoiler 
KNOWN BUGS IV FOUND IN BUILD 7600
•Desktop frozen when monitor comes out of sleep when taskbar is set to Auto-Hide
FIX
Turn it off your leaving your mouse on the taskbar stops it from happening
•Desktop Game Explorer shortcuts disappear from desktop
•The Device Properties quit button flickers when the mouse is left on it
•Changing the Recycle Bin icons stops desktop refresh only when ICO files, work fine when using DLL's
FIX
If you add a comma and 0 (,0) in the registry after the icon file name they will switch back and forth without refresh, Go to here
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\DefaultIcon]
after you have changed the Recycle Bin icons to your custom ones then add ,0 to Default,Empty and Full
•When opening windows.Then switching user and logging back in, the taskbar thumbnail previews only show generic icon of the open windows not a live preview - no fix(OS limitation?)
•Windows randomly deletes user thumbails and then recreates them - Solution is to restrict system permissions and create special permissions so system cant delete files from thumbnail folder.See - http://social.technet.microsoft.com/...4-d7d678d2b629
•Event Viewer logs can become corrupt randomly.If one log does this then this log errors out.If all logs do this Event Viewer service refuses to start - Solution is to boot into safe mode and delete this folder: C:\Windows\System32\LogFiles\WMI\RtBackup
•Windows likes to write a file after each boot that can drive disk usage to sky.The size of this file varies from user to user.Some report only 10MB while others have to wait more than 10 minutes after boot for a 160MB file to be written step-by step into disk.Solution is to delete this file.It will not be created again after deletion - C:\Windows\System32\wdi\LogFiles\BootCKCL.etl |
Viimased 4 minu poolt
|
|
tagasi üles |
|
 |
hardi76
HV kasutaja
|
18.11.2009 16:13:43
|
|
|
Platinet kirjutas: |
Windows 7 all on heli vaikne. Et midagi kuulma hakkaks pean kõlari nuppu kerima 40% juurde. XP all kuulen sama asja juba 15% juures. Tarkvaraliselt olen kerinud kõik nupud 100% peale, mis W7 alt leidnud olen.
Helikaart on: Creative SB Audigy 2 ZS
E: Peal on draivud, mis tulid W7 updatega, midagi muud pole peale pannud. |
Oskab keegi kommenteerida seda? |
Mul on sama helikaart läpakal ja olen ka sellega jamanud. Nüüd sain vist paika. Need mingid muditud draivud, mis siin varasemastes postides läbi käinud on mulle ka ei meeldinud ja nendega esines mul täpselt sama jama mis sul. OS on Win7 Pro 64bit.
Lasin device manageri alt helikaardi draiverid maha ja tõmbasin crative lehelt sellise faili: SBAX_PCDRVBETA2_US_2_18_0011. Iga operatsiooni vahel ta teeb restarte ka. Peale installi restarti ta pakub veel autoupdate installi ka kuid ma ei lasknud seda peale. Sealt lisab ta ainult selle ALchemy, mida mul vaja pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
18.11.2009 16:56:26
|
|
|
hardi76 kirjutas: |
Windows 7 all on heli vaikne. Et midagi kuulma hakkaks pean kõlari nuppu kerima 40% juurde. XP all kuulen sama asja juba 15% juures. Tarkvaraliselt olen kerinud kõik nupud 100% peale, mis W7 alt leidnud olen.
Mul on sama helikaart läpakal ja olen ka sellega jamanud. Nüüd sain vist paika. Need mingid muditud draivud, mis siin varasemastes postides läbi käinud on mulle ka ei meeldinud ja nendega esines mul täpselt sama jama mis sul. OS on Win7 Pro 64bit.
Lasin device manageri alt helikaardi draiverid maha ja tõmbasin crative lehelt sellise faili: SBAX_PCDRVBETA2_US_2_18_0011. Iga operatsiooni vahel ta teeb restarte ka. Peale installi restarti ta pakub veel autoupdate installi ka kuid ma ei lasknud seda peale. Sealt lisab ta ainult selle ALchemy, mida mul vaja pole. |
Super, see lahendas probleemi. Tänan
E: Aga nüüd on tunda, et heli kvaliteet läks halvemaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
hardi76
HV kasutaja
|
18.11.2009 17:02:13
|
|
|
hardi76 kirjutas: |
Lasin device manageri alt helikaardi draiverid maha ja tõmbasin crative lehelt sellise faili: SBAX_PCDRVBETA2_US_2_18_0011. Iga operatsiooni vahel ta teeb restarte ka. Peale installi restarti ta pakub veel autoupdate installi ka kuid ma ei lasknud seda peale. Sealt lisab ta ainult selle ALchemy, mida mul vaja pole. |
Super, see lahendas probleemi. Tänan
E: Aga nüüd on tunda, et heli kvaliteet läks halvemaks... |
Nõus, et pole päris see mis Vista all oli aga hetkel muud väga teha ei anna. Tuleb oodata uusi draivereid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
postone
HV vaatleja

|
18.11.2009 21:40:51
|
|
|
Tervitus,
Kas microsoftil on tavalisele kasutajale ka ametlikku installimeediat (W7 pro Dvd isot - mida saaks jooksutada OEM'ga) veebis? Nii palju kui surfasin microsofti downloadis ja technetis siis sealt leidsin vaid variandi allalaadida W7 ultimate trial. Teistele allalaadimistele tavalise kasutajaga ligi ei saagi?
Oskab keegi kommenteerida, kas mina olen õige koha kahesilmavahele jätnud??? või see ongi nii, et ainult MVP'd, MSP'd ja MS partnerid saavad ametlikelt kodulehelt installimiseks isosi alla laadida?
Ei tahaks nagu kuskilt nurgatagant torrentist ka tarida
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.11.2009 23:14:13
|
|
|
Muideks .NET Framework pole vaja installida Win7 peal.By default on juba 3.5SP1 integreeritud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
19.11.2009 00:20:38
|
|
|
mul nüüd profiiliarvutis ka see imeloom peal. Täitsa kobe teine, hetkel 2 tunni kasutuse kohta veel negatiivset midagi ei ütle.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.11.2009 12:53:06
|
|
|
Veidi eelinfot IE9 kohta:
Internet Explorer 9 Preview
http://www.winsupersite.com/live/ie9_preview.asp
We're focusing on three very specific areas: Performance,interoperability standards, and hardware acceleration. |
We've moved the IE rendering engine from GDI to DirectX |
In any event, we should know a lot more about IE 9 in March |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kaif
Kreisi kasutaja
|
19.11.2009 20:11:47
|
|
|
Lasin win7 peale ja ei saa heli tööle, tõmbasin uuemad draiverid aga ei midagi, näitab nagu et töötab aga piuksugi välja ei tule, kui panen testi tegema siis 5.1 heli testi puhul korrakas teeb häält ja ongi kõik. Ehk keegi teab.
Emaplaat Abiti KN9 SLI , integreeritud heliga siis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.11.2009 21:22:07
|
|
|
Koju jõuan katkun alla,kaua kasutada saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
19.11.2009 21:26:59
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
Koju jõuan katkun alla,kaua kasutada saab? |
Mul alles teuleb alla, aga ma ei ole näinud, et kuskil oleks mainitud mingit kasutamise aega. Ehk saab kasutad kuni Office 2010 ametlikult välja tuleb?
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.11.2009 21:30:13
|
|
|