Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Visla
Kreisi kasutaja
|
14.11.2009 18:25:36
Staadioni Mobiiltelefonid- rikkusid mu telefoni. |
|
|
Tere,
Esmalt küsin, kas on meil siin peale ülalnimetatud firma veel mõni ametlik Nokia telefonide remontija.
Nimelt lasin neil Nokia N96-l tarkvara vahetada garantii korras ja nädal hiljem avastasin, et kaamera funktsioon ei tööta enam. Viisin siis telefoni tagasi ja pärast nädalast ootamist teavitati, et telefon on niiskust saanud ja st. garantii ei kehti enam ja nad seda korda ei tee.
No võtan mina google lahti ja loen nokia foorumist, et väga väga paljudel inimestel on sama probleem juhtunud. Peale tarkvara uuendamist kaamera ei tööta enam.
Krt, no mida nüüd siis ette võtta kui ametlik NOKIA hoolduspartner ajab mulle mingit kägu.
|
|
Kommentaarid: 214 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
15.11.2009 00:32:23
|
|
|
Visla, MASU ajal on enamiku elektroonika surmas süüdi veekahjustus. (ka minu lauaraali Blu-Ray seadme surmas oli süüdi H2O TULE TAEVAS APPI!) Huvitav kas need paksud nuumsead seal "garantiitöökojas" ise kah usuvad, mis nad suust välja ajavad?
Ma olen kindel, et kui hakata telefoni luubiga vaatama, ei leia sealt grammigi veekahjustuse jälgi. Veekahjustuse korral tekib oksudeerumine, igast söövitused. aga mitte ei lakka töötamast 1/100 integraallülituse sise funktsioonidest , vaevalt et sel telefonil on kaamera jaoks oma prose, ja sama iga funktsiooni kohta, ei, neid funktsioone juhib 1või 2 int-lülitust(ei viitsi skeemi uurida)
Aga palun, tarbijakaitse on Eestis olemas, kelle abiga ja ka teiste kannatajatega koostööd tehes saab türannile vastu astuda ja nende saamatute algkooli teadmistega remondiimeestele koht kätte näidata.
_________________ regret all the things i have done wrong... |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.11.2009 17:02:36
Re: Staadioni Mobiiltelefonid- rikkusid mu telefoni. |
|
|
Visla kirjutas: |
Tere,
Esmalt küsin, kas on meil siin peale ülalnimetatud firma veel mõni ametlik Nokia telefonide remontija.
Nimelt lasin neil Nokia N96-l tarkvara vahetada garantii korras ja nädal hiljem avastasin, et kaamera funktsioon ei tööta enam. Viisin siis telefoni tagasi ja pärast nädalast ootamist teavitati, et telefon on niiskust saanud ja st. garantii ei kehti enam ja nad seda korda ei tee.
No võtan mina google lahti ja loen nokia foorumist, et väga väga paljudel inimestel on sama probleem juhtunud. Peale tarkvara uuendamist kaamera ei tööta enam.
Krt, no mida nüüd siis ette võtta kui ametlik NOKIA hoolduspartner ajab mulle mingit kägu. |
Käsuta neid Firmware downgrade tegema või vii mõnda muusse remondifirmasse
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.11.2009 18:01:29
|
|
|
Varasemate kogemuste järgi on see üks pädevamaid Nokia remondikohti. Aga eks tegijal juhtub.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.11.2009 13:50:29
|
|
|
Kui mul SE ära suri ja tarkvara oli vaja uuesti peale vaja panna (garantii olemas ja sai viidud Tele2), helistasid siis mõne aja pärast ja ütlesid et veekahjustus ja 1500 eeku teeme korda. Saatsin seenele, ostin uue telefoni parem juba ja vana SE sain kh peale pusimist ise tagasi tööle.
Pätikari seal garantiiremondis vaid, muud ei oska öelda.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Visla
Kreisi kasutaja
|
19.11.2009 18:11:05
|
|
|
Noh, läksin siis mina oma Google jutuga sinna ja ütlesin, et tehku oma jama korda. Ja täna üllatus üllatus selgus, et telefon oli korda saanud.
Inimesed nõudke oma õigusi. Aga jah, olin juba uue telefoni jõudnud endale ära osta.
|
|
   |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.11.2009 18:17:34
|
|
|
Visla kirjutas: |
Noh, läksin siis mina oma Google jutuga sinna ja ütlesin, et tehku oma jama korda. Ja täna üllatus üllatus selgus, et telefon oli korda saanud. |
Vesi auras äkitselt ära?.Mustkunstnikud seal vist
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.11.2009 18:31:56
|
|
|
See nii tüüpiline et enamus telefoni tänaseks surevd "meeste" arvates veekahjustusse olenemata veast.
Korpus tuli lahti ja peale korpuse remonti annab telefon saba,uus hooldus juba teavitab et teil on vedeliku kahjustus köhi pappi
Isegi juba paari aasta jagu imestan mis krd-i noobid meil telefoni töökotta tööle saavad.
Äkki on neil kartelli kokkulepe, et kui mõistus peale ei hakka või remont on tehasele kirves, pannakse "vea" fiksaator H2O.
Vähemalt selline mulje on jäänud ja mida päev edasi seda hullemini painama hakkab mind see mõte.
Puutun igaäevaselt kokku niimõnegi telefoniga ja olenemata tootjast.
PS. viimasel ajal on jäänud väga sümpaatne mulje LG hooldusest(hetkel teostaja nimi ei meenu)
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.11.2009 18:36:09
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
See nii tüüpiline et enamus telefoni tänaseks surevd "meeste" arvates veekahjustusse olenemata veast.
Korpus tuli lahti ja peale korpuse remonti annab telefon saba,uus hooldus juba teavitab et teil on vedeliku kahjustus köhi pappi
Isegi juba paari aasta jagu imestan mis krd-i noobid meil telefoni töökotta tööle saavad.
Äkki on neil kartelli kokkulepe, et kui mõistus peale ei hakka või remont on tehasele kirves, pannakse "vea" fiksaator H2O.
Vähemalt selline mulje on jäänud ja mida päev edasi seda hullemini painama hakkab mind see mõte.
Puutun igaäevaselt kokku niimõnegi telefoniga ja olenemata tootjast.
PS. viimasel ajal on jäänud väga sümpaatne mulje LG hooldusest(hetkel teostaja nimi ei meenu)  |
Eks nende jaoks on jah kergem telefoni uus plate sisse visata kui hakata pead vaevama mingi remontimisega.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.11.2009 18:43:18
|
|
|
tsitaat: |
Eks nende jaoks on jah kergem telefoni uus plate sisse visata kui hakata pead vaevama mingi remontimisega.
|
Muidugi on,kuna swapid ei tule meilt vaid kõrgetasemega remondist Nokia-l siis Leedust ja SE-l Soomest.
Karta võib et neil suht pohlad.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
02.12.2009 12:40:11
|
|
|
Ärge muretsege, kui vaja, tekitatakse see veekahjustus garantii töökojas
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.12.2009 16:19:34
|
|
|
Selline tunne nagu seal hoolduspirmas oleks paar tüüpi kes pidevalt igat viga näevad meelega kui niiskuskahjustust
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
02.12.2009 16:52:07
|
|
|
no daaaaaaaaaaaa.
Siis kaotab garantii kehtivuse ja kliendilt saab raha nõuda
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Visla
Kreisi kasutaja
|
03.12.2009 21:34:17
|
|
|
Aga jah, krt need vennad ajavad mind ikka siga närvi seal. Huvitav miks Nokia on ühele firmale sisuliselt monopoli andnud. Ja nüüd tüübid lihtsalt naudivad seal üleolevalt seda kõike.
Viimased 2 telefoni olen pidanud peale remonti tagasi viima, halvasti ja lohakalt kokku pandud jne
|
|
   |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
oigeus
HV vaatleja
|
04.12.2009 00:13:12
|
|
|
Kui mina töötasin Elcoteqis, meie remondisime Ericsson mobiilid.
Üldse mobiiltelefonid võib kvaliteetslt remondida ainult tehasel, kus on vastav tehniline baas.
Ainuüksi BS generaator, mille abil me võime kontrollida ja õigesti panna kõik sideparaametrid,
maksab üle 1 mln. euro.
Nokia töötas meie kõrval, ja nendel oli kasutusel palju halvem riistad, kui meil Ericssonis,
nad palju õppisid, see nimetakse tootmisspionaaziks, aga vist ei õppinud kunagi kõike
hästi teha.
See n.n. parandus mis tehakse Nokia töökojas Tallinnas, ei saa üldse remondiks nimetada,
seal saab ainult lihtsa remondi teha!
Mina ikkagi soovitaksin osta Ericsson mobiiltelefoni: selles ma võin kindel olla- juhul kui
rikkub, vahetatakse ära. Ja remondi kvaliteet on tuntav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.12.2009 00:21:05
|
|
|
oigeus kirjutas: |
Kui mina töötasin Elcoteqis, meie remondisime Ericsson mobiilid.
Üldse mobiiltelefonid võib kvaliteetslt remondida ainult tehasel, kus on vastav tehniline baas.
Ainuüksi BS generaator, mille abil me võime kontrollida ja õigesti panna kõik sideparaametrid,
maksab üle 1 mln. euro.
Nokia töötas meie kõrval, ja nendel oli kasutusel palju halvem riistad, kui meil Ericssonis,
nad palju õppisid, see nimetakse tootmisspionaaziks, aga vist ei õppinud kunagi kõike
hästi teha.
See n.n. parandus mis tehakse Nokia töökojas Tallinnas, ei saa üldse remondiks nimetada,
seal saab ainult lihtsa remondi teha!
Mina ikkagi soovitaksin osta Ericsson mobiiltelefoni: selles ma võin kindel olla- juhul kui
rikkub, vahetatakse ära. Ja remondi kvaliteet on tuntav. |
No mul oli varem sony ericsson (noh on ka praegu alles tegelt) mille tarkvara läks peeti, viisin siis garantiise ja ütlesin et tarkvara viga ja lasku uus peale. Saadeti siis tallinna telefon ja siis mingi aja pärast helistatakse parandusest: "telefonil niiskusekahjustus, 1500eek teeme korda". Muidugi saatsin kuupeale, saatsid telefoni tagasi. Tuhrasin siis ise netis ja sain mingit pidi tarkvara peale uuesti lastud.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 04.12.2009 17:05:35, muudetud 1 kord |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.12.2009 00:33:34
|
|
|
Pole küll õige teema ga mis SE sul on, et ise seda ära flässata ei saa,või on tal data pesa vigane et ei kannata kaablit "taha toppida"
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.12.2009 16:40:34
|
|
|
Pole küll õige teema ga mis SE sul on, et ise seda ära flässata ei saa,või on tal data pesa vigane et ei kannata kaablit "taha toppida"  |
Tõepoolest.Vähemalt uuemaid saab juba aastaid ise suhtkoht lihtsalt ära fläshida.Mäletan aegu kui pidi paar x aastas teenindusse jooksma, et jälle firmware upgrade teha
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
04.12.2009 17:03:44
|
|
|
Mis te ikka nutate siin, et istutakse pähe. Kui teenindusest öeldakse, et vee (kukkumise, liiva, misiganes) kahjustus, siis küsige pilte antud kahjustusest! Kui nad neid ei taha saata, siis on selge, et asi kahtlane.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.12.2009 17:06:03
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Pole küll õige teema ga mis SE sul on, et ise seda ära flässata ei saa,või on tal data pesa vigane et ei kannata kaablit "taha toppida"  |
Tõepoolest.Vähemalt uuemaid saab juba aastaid ise suhtkoht lihtsalt ära fläshida.Mäletan aegu kui pidi paar x aastas teenindusse jooksma, et jälle firmware upgrade teha  |
Telefon ongi ise flashitud. Lihtsalt algul ta ei võtnud softi omaks. Peksis mingeid x erroreid ja seetõttu saigi garantiise saadetud. Kui seal midagi ei tehtud siis sai netis kaevatud sügavamalt ja pusitud ning telefoni kh uueti tööle.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
04.12.2009 23:19:17
|
|
|
Oh Teid küll. ei hakka kaitsma remondimehi ega tunne kedagi aga lihtsalt ise arvan, et neil kästakse sedasi öelda. Kuidas nad muidu lisa raha teeniksid? Selline jura on igal pool eestis, üks kõik mida ostad. Welcome To Estonia
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
03.01.2010 20:12:29
|
|
|
SE-ga on selline teema, et nende "remonditöökoda" on aus. St tehakse asjad korda ka peale 6kuu möödumist ostust. Ilmselt nad püüavad säästa oma mainet. Aga SE on selle eest halvema kvaliteediga ka. Mul oli SE s500i ja mul pragunesid klahvid ühe kuuga ära, kahekuuga nadsid otsad volüüminupud ja ekraan läks lillaks. Ekraan ajas marru juba ja viisin garantiisse. Pandi uus ekraan. Aga kõik klahvid vahetati ka ringi(nendest ma ei rääkinudki kaebust esitades). Kuigi uued klahvid läksid samamoodi 1kuuga.
Selle niiskukahjustusega on nii, et selle peale tuleb küsida "mida ma valesti tegin" Küsida konkreetselt kui suure niiskuse käes ja kui kaua antud telefon viibida võib. Kui nad ei oska sellele vastata siis ei ole neil ka õigust öelda niiskuskahjustus. garantiiremontija peab tooma välja täpse põhjuse(mitte a la "telefon on katki, sellepärast ei töötagi"). Kui väljas on udu siis õhuniiskuse tase on 100%--küsige siis selle remontija käest, kas telefoniga tohib välistingimustes rääkida või kasutada. Kui tohib siis on viga tekkinud normaalse kasutamise käigus ja garantiiremontija peab selle vea parandama. Kui ostust on möödunud 6 kuud siis on kliendil õigus pöörduda kolmanda kvalifitseeritud remonto teostava isiku poole. Kui too leiab sootuks teise vea ja parandab selle edukalt siis on sul õigus nõuda kompi nokia teenindusest.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
poles
HV kasutaja
|
07.01.2010 13:05:55
|
|
|
vaevalt et tootja lubab 100% niiskuses toimimist.minuteada on manualis isegi niiskuse ja temperatuuri vahemik ette antud,milles telefon veel toimib.aga vahest ma eksin.igatahes suusamäel suurema külmaga minu telefon hakkas streikima,kuigi hiljem jälle mingit jama pole olnud.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
07.01.2010 13:24:30
|
|
|
poles kirjutas: |
vaevalt et tootja lubab 100% niiskuses toimimist.minuteada on manualis isegi niiskuse ja temperatuuri vahemik ette antud,milles telefon veel toimib.aga vahest ma eksin.igatahes suusamäel suurema külmaga minu telefon hakkas streikima,kuigi hiljem jälle mingit jama pole olnud. |
Minuarust on temeperatuur antud... niiskuseprotsente küll ple...
EDIT: võtsin nokia e51 manuaali netis lahti. Seal selgelt öeldud "Seade ei ole niiskuskindel. Hoidke seade kuiv."
EDIT2: manuaali lõpust leiame
Spoiler 
Hoidke seade kuiv. Sademed, niiskus ja vedelikud
sisaldavad mineraale, mis võivad korrodeerida
elektronskeeme. Kui seade saab märjaks, eemaldage
aku ja laske seadmel täielikult kuivada, seejärel
ühendage aku uuesti. |
Ärge hoidke seadet külmas. Seni, kuni seade
normaaltemperatuurini soojeneb, võib selle sees
tekkida kondensaatniiskus, mis kahjustab
elektronskeeme. |
Kuigi mina olen kuulnud mingit taolist juttu et nokia pidavat hullult neid niiskuskatseid tegema telefonidega. Ja kui telefon niiskuse pärast (mitte segi ajada vette loopimisega) otsad annab siis pole see mingi telefon... Mehed saunas rääkisid
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|